2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

streetpit
berkerdem çok geçmiş olsun
ronya benim bebğim de öyle ilk başlarda bende çok kafaya taktım ama doktorumuz herkesin bünyesi yapısı farklı bu nedenle kıyaslama yapmayın dedi sağlıklı olsunlarda

iyi akşamlar kızlarrr. misafirlerim vardı giremedim ne güzel geçmiş bugun yine mutlu mesut bol neşeli sohbetli :)) geçmişi oku oku bitiremedim :) bende fena yoruldumm bugun.
ne güzel herkes yavas yavas ögreniyor bebişlerin dogum tarihlerini darısı basıma inşallah. 33+3 olduk sezeryan da kesin ama bzm doktor mıy mıy azcık keyfini beklemem lazım hala normal dogum tarihini söylüyor sordugumda sezeryanda hem fıtık ameliyatı olcam hemde dogum , napcaz diyorum bakarız bakarız diyoo en kötüsü daha fıtığı alıcak cerrah ı bile seçtirmedi kendi mi yapmaya niyetli neyse

senin tarih de güzelmiş ama erken olmuyor mu seninle günlerimiz aynı benim ikinci olmasına rağmen 25inden önce almam dedi doktor biz de 27şubat düşünüyoruz bakalımm

canım istanbulda kar çoktu ama hava çok sıcaktı. o yüzden yavaş yavaş hareket ettim... ellerimden tuttular hep...
benim 39. haftada alacağız dedi doktor...
şuan 36 haftamızdayız...

Son düzenleme:
canım istanbulda kar çoktu ama hava çok sıcaktı. o yüzden yavaş yavaş hareket ettim... ellerimden tuttular hep...
benim 39. haftada alacağız dedi doktor...
şuan 36 haftamızdayız...[/B]

ayy canım senin iyice az kalmış
hadi hayırlıısyla inşalah kazasız belasız sağlıkla
meleğini kucağına al

arkadaşlar iyi akşamlarr,,
ben suan 34+0 haftalık oldum ama doktor 2 hafta önceden gidiyor demişti 32 . haftada 2700 gr dı. suan kaç bilmiyorum erken doğum olacakmış hissi var . karnım bu aralar adet görecekmiş gibi agrıyor 5 dakika falan sürüyor .. rahatsız edici bi agrı içim kazınıyormulş gibi.. benim durumumda olanınız var mı?

bende askeriyedeyim aynı dert bizdede var.... bırak süt izni birleştirmeyi doktora giderken bile hep sorun oluyo (( ama lafa gelince izin bizde sorun olmaz diyolar ((

benim doktor da öle tatlım ya pek bi rahat valla cocuk küt diye gelivericek kalıcaz ortada diye korkuyorum hatta kendisine de ilettim bu korkularımı gelmez gelmeeeez diyo ya gelirse diyorum canı sağolsun buyursun gelsin diyo ben çatlağım da doktor benden de çatlak napcas bakalım:)) yarın özletme kuzum kendini böle...

valla benm doktorda seninkinin aynısı umursuz rahatt böle tınnnnn hayat ona güzel valla ben iice bagladım kendimi dogum aklımdan cıkmaz oldu.
benim rüyalarımda deprem oluyo ben evden hoppp atlıyorum dısarı ama dısarısı deniz gbi mübarek yüzüyorum yüzüyorumm kaçıyorum arkama bakıyorum arkamda dünyanın sonu filmlerindeki gbi evler yerle bir ve ben kurtuluyorum sonra diyorum hamileyim ii cocuga bişe olmadı psikolojimi düşün yanii keşke miniğim girse rüyama :)))
beni özleyin anacımmm

Ayyy gerçekten çok yormuşum sanırım kafasını gömmüş arka tarafa kolunu da yüzüne koymuştu. Azıcık dudağıyla burnu gözüktü. Ama pipiyi yaydı maşallah doktor da onun fotoğrafını çekip verdi. Büyüttüğü için elimizde koca bir pipi fotosu var Onun haricinde her şey yolunda şükür.

bende bugün tam 34 haftalık oldum.cumartesi günü doktora gidicem nts ye giricem bakalım.benimde kasık ağrım oluyor ve maşallah bebeğim çok hareketli birde kız bebekleri erken doğarmış.her geçen gün dahada stresim artıyor ilk bebeğim vede çok heyecanlıyız ailece.beşiğini ve arabasını alıcaz böyle işte Allah herkese sağ salim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasisp etsin.birde benim sorunum gece uykudayken aniden sağ kasığıma bir sancı giriyor daha sonra sağ bacağum komple kasılıyor ve kıpırdatamıyorum.kısa sürüyor fakat çok kötü oluyor eşim masaj yapınca iyi geliyor böyle bir sorun yaşayan var mı?

iyi geceler arkadaşlar bugün dr kontrolum vardı ulasonda hep1 hafta ileri çıkıyoru bu sefer 3 hafta çıktı 38+2 gözüktü çok büyük geldi dedi nstye gönderdi. kalp atışları falan norml çıkı sancıda olmayınca haftaya gel dedi. zaman dahada azaldı. ben galiba doğumdan korkuyorrum kızlar ama biryandan da nomal olsun istiyorum :S

canım yanlış bilgilendirmiş olmayım ama o ellerindeki uyuşma sinir sıkışmasından kaynaklanıyor diye biliyorum.bende de olmuşdu 5 aylıkken fln.sadece ellerim değil tüm koluma vuruyodu ağrısı.hamilelikte de rastlanabilen bir durummuş.hatta carpal tünel sendromu deniyor adına.benimki 1 hafta fln sürmüştü.geçmeseydi tedavisi yapılcaktı.zorlu bi tedavisi yok.umarım seninki farklı bir durum değildir.

iyi geceler canım.birçoğumuzda var aynı korku ama aslında kendimizi korkuttuğumuz kadar bir durum olmadığını anlatıyor çevremdeki tecrübeliler:)stres yapma kendine.bebillerimiz gelecekleri en doğru zamanı biliyolar nasılsa.bol duayla onlara bırakıcaz kendimizi..benim ilk hamileliğim ve ben de epidural normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmazsa.Rabbim sana da hepimize de hayırlı zamanda hayırlı doğumlar nasip eder inşallah. bak ne güzel herşeyi normal çıkmış meleğinin.kavuşmana da az kalmış..ohh ne güzel miss gibi koklayacaksın.böyle düşün.. şıp diye geçicek hepsi.hem normal doğum o kadar korkulcak bişey olsa kimse birden fazla çocuk yapmzadı dimi ama ben hep bu şekilde düşünüp rahatlatmaya çalışıyorum kendimi:))

bak kızım bütün hamiş anneler uyuyo heralde hadi biz de yatalım:))yoğurt yiyoruz şuanda kızımla rahat uyuyalım diye..babamız da yordu bizi.nintendo wii de tenis maçı yaptık.koca göbeğimiz olmaasa yenerdik ya neyse sen doğ hele bi bildir babaya haddini:))neyse hepinize tatlı.bal kamaklı rüyalar.rüyanızda melek bebişlerinizi görürüsünüz inşallahh:))

Bu kasılmalar magnezyum eksikliğinden diye bahsediyor arkadaşlar ama yine de doktoruna sor istersen geçmiş olsun. İnşalla cumartesi iyi haberler alırsın.

Maşallah bebeğine canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur içini ferah tut bebişlerimiz gelecek öyle ya da böyle geçecek doğum ve onları görür görmez unutulacak bence her şey.

iyi geceler cici anneler,
ne zamandir ugriyamadim,
cok stressteyim gerginim:-(
bebisim 14. ve 20. hafta pipisini gosterdi dedi doktor,
daha sonra hic acmadi, simdide doktor kizda olabilir diyo:-(
cinsiyetini bilmemek ne kötü heleki son ayim:-(
cok gerildim doktorumu degistirdim,
simdi bide tasinicaz onun sitresi var:-(
bagzen okadar sinirleniyorumki bebiste huzursuz oluyo tekmeliyo canim aciyo,
bende bagiriyorum bebisime yapmaaa diye , oysa yavrumun sucu günahi ne benim
piskolojim bozuk bence:-(
dogum stresssi tasinma sitresi:-(
oturup agliyorum geceleri:-(

nasılsınız ?
uzun bi süredir giremiyordum.hatırlayan arkadaşlarım wardır belki taşındık telaşım büyüktü birde net hattı yoktu beklemek zorunda kaldım ama çok şükür hallettik artık tekrar aranızdayım....
artık son demlerimizdeyiz kuzularımıza kawuşmamıza çok az kaldı RABBİM cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…