- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.261
senin tarih de güzelmiş ama erken olmuyor mu seninle günlerimiz aynı benim ikinci olmasına rağmen 25inden önce almam dedi doktor biz de 27şubat düşünüyoruz bakalımm
canım istanbulda kar çoktu ama hava çok sıcaktı. o yüzden yavaş yavaş hareket ettim... ellerimden tuttular hep...
benim 39. haftada alacağız dedi doktor...
şuan 36 haftamızdayız...[/B]
ayy canım senin iyice az kalmış
hadi hayırlıısyla inşalah kazasız belasız sağlıkla
meleğini kucağına al
ayy canım senin iyice az kalmış
hadi hayırlıısyla inşalah kazasız belasız sağlıkla
meleğini kucağına al
Ah canım benim ben de aynı şekildeyim, üstelik benim bebeğe bakacak ana dana da yok, var da şehrin öbür ucunda, taşının buralara diyorum ama umurlarında değil, bizde de birleştirme olmuyor, ama ben teklif edecem, amirin insiyatifine kalmış diyorlat, askerde insiyatif ne arar (Ben askeriyedeyim de)
Yani anlayacağın o kadar kafam karışık ve bunalmış vaziyetteyim ki, artık Allaha ve zamana bıraktım.
iyi akşamlar kızlarrr. misafirlerim vardı giremedim ne güzel geçmiş bugun yine mutlu mesut bol neşeli sohbetli :)) geçmişi oku oku bitiremedim :) bende fena yoruldumm bugun.
ne güzel herkes yavas yavas ögreniyor bebişlerin dogum tarihlerini darısı basıma inşallah. 33+3 olduk sezeryan da kesin ama bzm doktor mıy mıy azcık keyfini beklemem lazım hala normal dogum tarihini söylüyor sordugumdasezeryanda hem fıtık ameliyatı olcam hemde dogum , napcaz diyorum bakarız bakarız diyoo en kötüsü daha fıtığı alıcak cerrah ı bile seçtirmedi kendi mi yapmaya niyetli neyse
benim doktor da öle tatlım ya pek bi rahat valla cocuk küt diye gelivericek kalıcaz ortada diye korkuyorum hatta kendisine de ilettim bu korkularımı gelmez gelmeeeez diyo ya gelirse diyorum canı sağolsun buyursun gelsin diyo ben çatlağım da doktor benden de çatlak napcas bakalım:)) yarın özletme kuzum kendini böle...
hiçte değil, ciddi bir ailenin yanında vakit geçirmek daha zor olsa gerek
e canım bide kontrölün varmış, oğlancağızı çok fazla yormasaydın, yani ultrasonda yorgun argın görünecek garibimneyse şaka bir yana inşaAllah güzel haberlerle gelirsin
valla bugün bu rüyalar beni çok güldürdü, ben kendi rüyalarıma komik diyordum ama baya baya gerçekçi sizinlkilerin yanında ayy bu arada ben bu kapak işini çok sevdim, keşke gerçekte de karnımızda böyle kapak olsada bebek pişince, oradan alıversek ayy doğum iyice yaklaştı ben çok heyecenlıyım ama hiç korkmuyorum, doğumda neymiş ki, o benden korksun
maşaAllah kızına, Rabbim tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canım yaa Rabbim korumuş, inşaAllah zamanında gelir hepimizinde bebişleri
ayy tarihi netleşti yani, yalnız benim anlamadığım 20 şubatta 40.haftanın sonu oluyorsa sen nasıl mart anneleri topiğinde oluyorsun,yoksa bizi çok mu sevdin
yazmıştım ki; sonraki mesajlarda usgye göre 40 hafta olduğunu okudum
harika görünüyorsunuz maşaALlah
slm kızlar kaç gündür giremiyorum takip edemiyorum umarım hepiniz iyisinizdir..geçmişi okumaya vakit bulamadım henüz..annemler gelip gittiler..kızımın herşeyini tamamladık..yıkamaya başladım herşeyi sonra ütü işine geçicem inşallah..kaç gündür biriktirdiğim nevresim ve kıyafetleri ütülemekle uğraşıyorumeve hiçbişe sığmıyo heryerde bişeler çıldırmış durumdayım yatak odamın kalan boş kısmını park yatak kapladı..ama yapcak bişe yok bu evden çıkana kadar idare etcem mecbur..annem 15 inden sora gelcem tekrar diyo ama daha geç çağarcam çünkü doğumdan sonra çok kalsın evi üstünkörü temizliyorum doğuma yakın ince temizliğe kadın alcam..2 gün boyunca gezdik dolaştık alışveriş için okadar yorulmuşumki akşam 22.30dda uykuya dalmışım bidaha sabah 11.30 uyandım yuhh bana ne uyumuşum bu arada kızlar özellikle sabah kalktığımda benim ellerim feci halde ağrıyo ama ne ağrı bütün parmaklarımın eklem yerleri sızlıyo sanki içleri iltihaplanmış gibi ve ellerimi açıp kapayamıyorum rahatçaçok ağrıyo ve şiş cuma doktora gitcem sorucam..ve çok halsizim..
iyi geceler arkadaşlar bugün dr kontrolum vardı ulasonda hep1 hafta ileri çıkıyoru bu sefer 3 hafta çıktı 38+2 gözüktü çok büyük geldi dedi nstye gönderdi. kalp atışları falan norml çıkı sancıda olmayınca haftaya gel dedi. zaman dahada azaldı.ben galiba doğumdan korkuyorrum kızlar ama biryandan da nomal olsun istiyorum :S
bende bugün tam 34 haftalık oldum.cumartesi günü doktora gidicem nts ye giricem bakalım.benimde kasık ağrım oluyor ve maşallah bebeğim çok hareketli birde kız bebekleri erken doğarmış.her geçen gün dahada stresim artıyor ilk bebeğim vede çok heyecanlıyız ailece.beşiğini ve arabasını alıcaz böyle işte Allah herkese sağ salim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasisp etsin.birde benim sorunum gece uykudayken aniden sağ kasığıma bir sancı giriyor daha sonra sağ bacağum komple kasılıyor ve kıpırdatamıyorum.kısa sürüyor fakat çok kötü oluyor eşim masaj yapınca iyi geliyor böyle bir sorun yaşayan var mı?
iyi geceler arkadaşlar bugün dr kontrolum vardı ulasonda hep1 hafta ileri çıkıyoru bu sefer 3 hafta çıktı 38+2 gözüktü çok büyük geldi dedi nstye gönderdi. kalp atışları falan norml çıkı sancıda olmayınca haftaya gel dedi. zaman dahada azaldı.ben galiba doğumdan korkuyorrum kızlar ama biryandan da nomal olsun istiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?