- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.281
ay kuzuuum maşallah senin rüyan da pek bi action doluymuş hadi bakalım bugünkü rüyalardan neler cıkcaz kızlar gelsin de anlatalım bende yine bombalar var:)) özlemezmiyiz kız özledim ben seni:))valla benm doktorda seninkinin aynısıumursuz rahatt böle tınnnnn hayat ona güzel valla ben iice bagladım kendimi dogum aklımdan cıkmaz oldu.
benim rüyalarımda deprem oluyo ben evden hoppp atlıyorum dısarı ama dısarısı deniz gbi mübarekyüzüyorum yüzüyorumm kaçıyorum arkama bakıyorum arkamda dünyanın sonu filmlerindeki gbi evler yerle bir ve ben kurtuluyorum sonra diyorum hamileyim ii cocuga bişe olmadı psikolojimi düşün yanii keşke miniğim girse rüyama :)))
beni özleyin anacımmm
caqnım gecmiş olsun kasılma ve kramplara magnezyum cok ii geliyo içiyo musun içmiyosan doktoruna bi sor istersen bi de muz cok ii geliyo aklında olsunbende bugün tam 34 haftalık oldum.cumartesi günü doktora gidicem nts ye giricem bakalım.benimde kasık ağrım oluyor ve maşallah bebeğim çok hareketli birde kız bebekleri erken doğarmış.her geçen gün dahada stresim artıyor ilk bebeğim vede çok heyecanlıyız ailece.beşiğini ve arabasını alıcaz böyle işte Allah herkese sağ salim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasisp etsin.birde benim sorunum gece uykudayken aniden sağ kasığıma bir sancı giriyor daha sonra sağ bacağum komple kasılıyor ve kıpırdatamıyorum.kısa sürüyor fakat çok kötü oluyor eşim masaj yapınca iyi geliyor böyle bir sorun yaşayan var mı?
hayırlısı olsun canım o ölçümler sürekli değişiyo sen hemen gerilme hakkında hayırlısı olur inşallah Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsiniyi geceler arkadaşlar bugün dr kontrolum vardı ulasonda hep1 hafta ileri çıkıyoru bu sefer 3 hafta çıktı 38+2 gözüktü çok büyük geldi dedi nstye gönderdi. kalp atışları falan norml çıkı sancıda olmayınca haftaya gel dedi. zaman dahada azaldı.ben galiba doğumdan korkuyorrum kızlar ama biryandan da nomal olsun istiyorum :S
günaydın annişlerrrrr 36 ya başlıoruz inanamıorummmm 1 haftam kaldı haftaya bugün ayrılıorum artık
Canım hoşgeldinnnn özlettin kendini vallanasılsınız ?
uzun bi süredir giremiyordum.hatırlayan arkadaşlarım wardır belki taşındık telaşım büyüktü birde net hattı yoktu beklemek zorunda kaldım ama çok şükür hallettik artık tekrar aranızdayım....
artık son demlerimizdeyiz kuzularımıza kawuşmamıza çok az kaldı RABBİM cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inş....
Hadi bekliyoruz bakalım :)Herkese Günaydın
Babamızı gönderdik, baktı burada kimse yok, bizde kahvaltımızı yapıp gelelim o zamanherkes varken,kalabalıkken burada olmak daha güzel çünkü
Günaydın hayırlı olsun canımmmmgünaydın annişlerrrrr 36 ya başlıoruz inanamıorummmm 1 haftam kaldı haftaya bugün ayrılıorum artık
Günaydınnnn... Valla bende ufak bi maaş bekliyorum doğru sölüosun... Hiç olmadı şu soğuk kış günlerinde bize de kürk giydirsinler şu pembe kürklerden.. Benimki XL olacak.. doğumdan sonra daralttırırım benGÜÜNAAAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNN erkenden geldik yine mesaiyi kacırmayalım diye ay bu kk bize maaş bağlasa yeridir ya sabah 9 akşam 6 burdayız hatta 9 bile olmamış saat :))hadi uyanın da gelin fıstık annişlerrr :))
hoşgeldin tekrar:)uzun bi süredir giremiyordum.hatırlayan arkadaşlarım wardır belki taşındık telaşım büyüktü birde net hattı yoktu beklemek zorunda kaldım ama çok şükür hallettik artık tekrar aranızdayım....
artık son demlerimizdeyiz kuzularımıza kawuşmamıza çok az kaldı RABBİM cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inş....
bende de oluyordu cnm. gece birden giriyor ve uykudan uyandırıyordu. komple kasılıyordu kalçadan ayağa. magnezyum ve kalsiyum efervesan verdi bana doktorum. bir de tabi vucuttaki kalsiyum- magnezyum dengesi de önemliymiş kasılmada. ihmal etme ikisini de. ben çok faydasını gördüm. 2 aydır hiç yaşamıyorum şükürbende bugün tam 34 haftalık oldum.cumartesi günü doktora gidicem nts ye giricem bakalım.benimde kasık ağrım oluyor ve maşallah bebeğim çok hareketli birde kız bebekleri erken doğarmış.her geçen gün dahada stresim artıyor ilk bebeğim vede çok heyecanlıyız ailece.beşiğini ve arabasını alıcaz böyle işte Allah herkese sağ salim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasisp etsin.birde benim sorunum gece uykudayken aniden sağ kasığıma bir sancı giriyor daha sonra sağ bacağum komple kasılıyor ve kıpırdatamıyorum.kısa sürüyor fakat çok kötü oluyor eşim masaj yapınca iyi geliyor böyle bir sorun yaşayan var mı?
belli bir haftadan sonra haftada 200-300 arası gidiyormuş. okumuştum ama nerde:) merak etme yani. alır senin bebişin de kiloları. yarasın kuzucuğakızlr bir şey sorucam benim bebiş haftada ortalama 150 gram alıyor
ve sanırım doğuma kadar ancak 2700 kadar olabilcek
acaba son haftalarda bebeğinin kilo alımı artıyormu
biliyorumki en en önemlisi sağlıklı olması
ama 3 kilo falanda olursada mutlu olurum
yupppppiiiiiiiiiigünaydın annişlerrrrr 36 ya başlıoruz inanamıorummmm 1 haftam kaldı haftaya bugün ayrılıorum artık
Günaydın kızlarrrr... Bizde uyandık kahvaltımızı yaptık babayı düzce ye gönderdik kızım bugün akşama kadar doğmasa iyi olur baba attaa gitti :))
Günaydınnnn... Valla bende ufak bi maaş bekliyorum doğru sölüosun... Hiç olmadı şu soğuk kış günlerinde bize de kürk giydirsinler şu pembe kürklerden.. Benimki XL olacak.. doğumdan sonra daralttırırım ben
Allah kavuştursun tatlımm...tamam söyleyelim de bize kürk dağıtsınlar hem benim kızımın da var kürkü giyeriz ana kız:)) saftirik halası hamile olduğumu öğrendiğinden beri nerde absürd şey varsa aldı getirdi kürklü hırkalar pullu payetli hatta aynalı elbiseler ve en son dansöz kemeri...ne doğuracağımı düşünüyosa artık
Günaydın kızlarrrr... Bizde uyandık kahvaltımızı yaptık babayı düzce ye gönderdik kızım bugün akşama kadar doğmasa iyi olur baba attaa gitti :))
Canım hoşgeldinnnn özlettin kendini valla
Hadi bekliyoruz bakalım :)
Günaydın hayırlı olsun canımmmm
Günaydınnnn... Valla bende ufak bi maaş bekliyorum doğru sölüosun... Hiç olmadı şu soğuk kış günlerinde bize de kürk giydirsinler şu pembe kürklerden.. Benimki XL olacak.. doğumdan sonra daralttırırım ben
günaydın güzel anneler
hoşgeldin tekrar:)
bende de oluyordu cnm. gece birden giriyor ve uykudan uyandırıyordu. komple kasılıyordu kalçadan ayağa. magnezyum ve kalsiyum efervesan verdi bana doktorum. bir de tabi vucuttaki kalsiyum- magnezyum dengesi de önemliymiş kasılmada. ihmal etme ikisini de. ben çok faydasını gördüm. 2 aydır hiç yaşamıyorum şükür
belli bir haftadan sonra haftada 200-300 arası gidiyormuş. okumuştum ama nerde:) merak etme yani. alır senin bebişin de kiloları. yarasın kuzucuğa
yupppppiiiiiiiiiidört gözle bekliyorum bende o günleri. daha 1 ayım var işten ayrılmaya
:)))) ne güzel halaymış o öle yaa bize de alsın lütfennn..dansöz kemeri bence hastane çantasına bile konması gereken en önemli parçalardan biri yanına al Öslem çok ihtiyaç duycaksın doğumdan sonrabebişin sahne adını da okutcak mısınız kulağına? Allam yaa herkes kendine benzer hediyeler alıyo işte canım yaa.. Benim kardeşim de hep kendi sevdiği şeylerden aldı kızıma üzerinde prenses yazan tulumlar, pembe montlar eşofmanlar :)) babası beşiktaş forması... gibi
Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar
Artıkın bende evdeyim ve devamlı burdayım inşallahSon zamanlara kadar çalışıcam dayanırım diye dolaşıp artizzzzlik yapan ben 32. haftamı iple çeker olmuştum hergün doktoru arıyodum bana rapor ver diye adamda bezdi şu son bir aydır hayat işkence bana yaramaz oğluşum kafasını çatı kemiğime dayadığı için yoğun bir baskı ve ağrı var ne yürüyebiliyorum doğru düzgün nede yattığım oturduğum yerden kalkabiliyorum uyku düzeni denilen birşey kalmadı günde en fazla 2-3 saat uyuyabiliyorum şükür uykuya düşkün bir insan değilim bundan ötürü pek zorlanmıyorum
Günaydın kızlar,bugün çok güzel bir gün soğuk havaya rağmen:119:
Günaydın kızlar,bugün çok güzel bir gün soğuk havaya rağmen:119:
iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan daldım bugün çok rahatsızlandım baş dönmesi istifra daha yeni kendime gelebildim üşüttüm heralde inşallah herkes iyidir
Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar
Artıkın bende evdeyim ve devamlı burdayım inşallahSon zamanlara kadar çalışıcam dayanırım diye dolaşıp artizzzzlik yapan ben 32. haftamı iple çeker olmuştum hergün doktoru arıyodum bana rapor ver diye adamda bezdi şu son bir aydır hayat işkence bana yaramaz oğluşum kafasını çatı kemiğime dayadığı için yoğun bir baskı ve ağrı var ne yürüyebiliyorum doğru düzgün nede yattığım oturduğum yerden kalkabiliyorum uyku düzeni denilen birşey kalmadı günde en fazla 2-3 saat uyuyabiliyorum şükür uykuya düşkün bir insan değilim bundan ötürü pek zorlanmıyorum
günaydın canımm ne kadar pozitif geldin öle maşallahhhh:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?