2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Günaydın

Babamızı gönderdik, baktık burada kimse yok, bizde kahvaltımızı yapıp gelelim o zaman herkes varken,kalabalıkken burada olmak daha güzel çünkü

ay kuzuuum maşallah senin rüyan da pek bi action doluymuş hadi bakalım bugünkü rüyalardan neler cıkcaz kızlar gelsin de anlatalım bende yine bombalar var:)) özlemezmiyiz kız özledim ben seni:))

caqnım gecmiş olsun kasılma ve kramplara magnezyum cok ii geliyo içiyo musun içmiyosan doktoruna bi sor istersen bi de muz cok ii geliyo aklında olsun

hayırlısı olsun canım o ölçümler sürekli değişiyo sen hemen gerilme hakkında hayırlısı olur inşallah Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

GÜÜNAAAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNN erkenden geldik yine mesaiyi kacırmayalım diye ay bu kk bize maaş bağlasa yeridir ya sabah 9 akşam 6 burdayız hatta 9 bile olmamış saat :))hadi uyanın da gelin fıstık annişlerrr :))
bu arada masivacım sana da günaydın şekerim bugün dükkanı açanlardan biri olmuşsun:))

Günaydın kızlarrrr... Bizde uyandık kahvaltımızı yaptık babayı düzce ye gönderdik kızım bugün akşama kadar doğmasa iyi olur baba attaa gitti :))

Canım hoşgeldinnnn özlettin kendini valla

Herkese Günaydın
Babamızı gönderdik, baktı burada kimse yok, bizde kahvaltımızı yapıp gelelim o zaman herkes varken,kalabalıkken burada olmak daha güzel çünkü
Hadi bekliyoruz bakalım :)
günaydın annişlerrrrr 36 ya başlıoruz inanamıorummmm 1 haftam kaldı haftaya bugün ayrılıorum artık
Günaydın hayırlı olsun canımmmm
Günaydınnnn... Valla bende ufak bi maaş bekliyorum doğru sölüosun... Hiç olmadı şu soğuk kış günlerinde bize de kürk giydirsinler şu pembe kürklerden.. Benimki XL olacak.. doğumdan sonra daralttırırım ben

günaydın güzel anneler
hoşgeldin tekrar:)

bende de oluyordu cnm. gece birden giriyor ve uykudan uyandırıyordu. komple kasılıyordu kalçadan ayağa. magnezyum ve kalsiyum efervesan verdi bana doktorum. bir de tabi vucuttaki kalsiyum- magnezyum dengesi de önemliymiş kasılmada. ihmal etme ikisini de. ben çok faydasını gördüm. 2 aydır hiç yaşamıyorum şükür

belli bir haftadan sonra haftada 200-300 arası gidiyormuş. okumuştum ama nerde:) merak etme yani. alır senin bebişin de kiloları. yarasın kuzucuğa

günaydın annişlerrrrr 36 ya başlıoruz inanamıorummmm 1 haftam kaldı haftaya bugün ayrılıorum artık
yupppppiiiiiiiiii dört gözle bekliyorum bende o günleri. daha 1 ayım var işten ayrılmaya

Allah kavuştursun tatlımm...tamam söyleyelim de bize kürk dağıtsınlar hem benim kızımın da var kürkü giyeriz ana kız:)) saftirik halası hamile olduğumu öğrendiğinden beri nerde absürd şey varsa aldı getirdi kürklü hırkalar pullu payetli hatta aynalı elbiseler ve en son dansöz kemeri...ne doğuracağımı düşünüyosa artık

:)))) ne güzel halaymış o öle yaa bize de alsın lütfennn..dansöz kemeri bence hastane çantasına bile konması gereken en önemli parçalardan biri yanına al Öslem çok ihtiyaç duycaksın doğumdan sonra bebişin sahne adını da okutcak mısınız kulağına? Allam yaa herkes kendine benzer hediyeler alıyo işte canım yaa.. Benim kardeşim de hep kendi sevdiği şeylerden aldı kızıma üzerinde prenses yazan tulumlar, pembe montlar eşofmanlar :)) babası beşiktaş forması... gibi

hoşbulduk kızlar .....

Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar
Artıkın bende evdeyim ve devamlı burdayım inşallah Son zamanlara kadar çalışıcam dayanırım diye dolaşıp artizzzzlik yapan ben 32. haftamı iple çeker olmuştum hergün doktoru arıyodum bana rapor ver diye adamda bezdi şu son bir aydır hayat işkence bana yaramaz oğluşum kafasını çatı kemiğime dayadığı için yoğun bir baskı ve ağrı var ne yürüyebiliyorum doğru düzgün nede yattığım oturduğum yerden kalkabiliyorum uyku düzeni denilen birşey kalmadı günde en fazla 2-3 saat uyuyabiliyorum şükür uykuya düşkün bir insan değilim bundan ötürü pek zorlanmıyorum

aa tabii doğar doğmaz aynelı elbisesini giydirip beline kemeri bağlıcam bi de popo sallamayı öğrettik mi tamamdır işte hastane masraflarını kendisi cıkarsın cocugum...ay aman eksik olsun öle hala boşver kuzum yaa cocuga bi jartiyerle file corap almadığı kaldı eşim sinirden kuduruyo...dediğin gibi herkes kendi zevkine göre bişiler alıyo mesela benim kardeşlerim de alıyo birisi ileri derecede adidas tutkunu bi sürü şey almış ordan diğeri converse hastası nerde minik converse görse alır gelir ve ben bayılıyorum aldıklarına sadece masraf yapıyolar diye kızıyorum o kadar çünkü kendileri hala üniversite öğrencisi ve finans kaynakları ben:))

canım hoşgeldin iznin hayırlı olsun seni de daimi olarak aldık aramıza ne güzel:) ağrılar sızılar ve uykusuzluk derdi hepimizde var canım az kaldı katlanıcaz artık napalım bebişler ii olsun da

Günaydın herkese... babamızı işe gönderdik...
dün işe gidemedi diye bugün erkenden uyandık...
kahvaltımızı yaptık. şimdi sizlerleyiz...
uykucular hadi uyanın bakalım...

aaa ben bilmiyodum özgecim ya kusura bakma doğum günün kutlu olsun bebişinle eşinle nice mutlu sağlıklı yaşların olsun inşallah iyki doğduuuun özgeeeee

iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan daldım bugün çok rahatsızlandım baş dönmesi istifra daha yeni kendime gelebildim üşüttüm heralde inşallah herkes iyidir

Canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine...

Hoşgeldin canım özlettin kendini ben de merak ediyordum seni,neyse artık evdesin doğuma kadar dinlen biraz...

günaydın canımm ne kadar pozitif geldin öle maşallahhhh:))

Sağol canım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…