2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,bugün çok güzel bir gün soğuk havaya rağmen:119:

Özgeeee doğum gününmü bugün...
Bilmiyordum!!!

Canım nice mutlu senelere...
Herşey gönlünce olsun. Ailenle, yavrunla huzurlu - sağlıklı - mutlu yuvan hiç bozulmasın kuzum...

Doğum günün kutlu olsun...
Happy Birthday...

Günaydınnn

izmir karlar altında bugün. her yer bembeyaz.. ankaradan izmire geldiğim günden beri kar görmemiştim, ne kadar özlemişim

Rana20 ve Amerda tekrar hoşgeldiniz, özlettiniz kendinizi. umarım bebişler ve siz iyisinizdir

özge doğumgünün kutlu olsun, bebişinle geçireceğin nice mutlu yıllara...

Sağol canım teşekkür ederim:)))

canım hoşgeldin iznin hayırlı olsun seni de daimi olarak aldık aramıza ne güzel:) ağrılar sızılar ve uykusuzluk derdi hepimizde var canım az kaldı katlanıcaz artık napalım bebişler ii olsun da

sağol canm....dediğin gibi kuzucuklar iyi olsunda gerisi boş gelir geçer ....

Hoşgeldin canım özlettin kendini ben de merak ediyordum seni,neyse artık evdesin doğuma kadar dinlen biraz...

Hoşbulduk canm ...bende özledim sizleri artık bol bol vakit var evde olmak çok güzel :)))

Ay kalktığımdan beri bende pencerede kar izliyorum canm....herkes pencerelerde balkonlarda :)) eee malum izmirde kar görmek mucize

Hoşbulduk canm...son aylar yorucu geçiyo malum hepimizde hemen hemen aynı sorunlar... oğluşumun şükür bi sorunu yok gayet sağlıklı tosuncuk :)) Plasentamızda ufak ufak yaşlanma başlamış tek sorunumuz bu ama doktorumuz bu haftalarda başlamasının normal olduğunu söylüyo...

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra bende tekrardan sizlerleyim aranızda beni hatırlayanlar vardır uzun bir süredir netim olmadığımdan giremiyordum ama hep merak içindeydim nasılsınınz bebişleriniz nasıl kızlar
bende 38. haftanın içerisindeyim ultrasona göre şuan kızım kasıklarıma inmiş vaziyette ve hareketlerim artık çok kısıtlandı tabi sancılarımda başladı yarın dr kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak ama ben biraz korkuyorum
erken doğum yapan var mı acaba aramızda ? bi gamze doğum yaptı onu biliyorum

Tekrar hoşgeldin canım,sağlıkla al canım bebişini kucağına az kalmış senin de.Gamze dışında yok erken doğum;ama artık doğum tarihleri belli olmaya başladı yavaş yavaş...

Doğum günün kutlu olsun canm eşin ve bebişinle birlikte nice mutlu nice güzel senelere.......

Çok teşekkür ederim canım..

canım hoşgeldin...
gamzeden başka doğum yapan olmadı...
seninde az kalmış. hayırlısı olsun...

çoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?

Canım benimde hep gününde gidiyor,bazı bebişler çabuk gelişiyo heralde ondan önde çıkıyo kilosu falan fazla olunca da öyle oluyo galiba...

Günaydın arkadaşlar..

geçmişe henüz bakmadan önceki gün burda ATEŞ ÖLÇERLER hakkında konuşmuştuk..

HENÜZ ALMAYAN VE ALMAYI DÜŞÜNEN VARSA, YARIN BİM'E KULAKTAN ATEŞ ÖLÇER GELİYOR.. FİYATI 25 TL. BİZ 2, 2,5 SENE ÖNCE BİMDEN ALMIŞTIK VE MEMNUNUZ.

şimdi 32 sayfalık dünü okuyayım

benim bebeğimde önde gidiyor benim takvimimle haftası uymuyor
bebeğin kilosu ve gelişiminden dolayı büyük gözüküyor benim 7 marttı doğum trihim şimdi 16 şubata geldi ultrasona göre hemen hemeen 1 ay önce doğmuş olucak bununla ilgili kafamda soru işaretleri var geçen gittiğimde yoktu drum yarınki kontrolde sorucağım bakalım sorularımı

Gunaydin kizlar artik gittikce agirlastigimi hissediyorum cok zorlanmaya basladim hareket kabiliyetim iyice azaldi hakkaten hic gecmiyormus bu son haftalar

günaydin cici anneler hemen hemen hergün girmeye calisicam artik,
gece buraya yazdiklarimdan sonra biraz icim rahatladi,
ilac gibi geldi artik sizinle kalkip sizinle yaticam:-D

umarim herkesin sagligi bebislerin sagligiklari yerindedir,
bebislerinizi öpüyorum cok cokkk :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…