- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.301
Neden çok güzel bi gün acabaaaaaa :))
Canımmm doğum günün kutlu olsunn tekrar
aaa ben bilmiyodum özgecim ya kusura bakma doğum günün kutlu olsun bebişinle eşinle nice mutlu sağlıklı yaşların olsun inşallah iyki doğduuuun özgeeeee
biz azcık ev işine kaptıralım kendimizi kızlar birazdan gelirim yanınıza öptüm hepiniziii:)
Özgeeee doğum gününmü bugün...
Bilmiyordum!!!
Canım nice mutlu senelere...
Herşey gönlünce olsun. Ailenle, yavrunla huzurlu - sağlıklı - mutlu yuvan hiç bozulmasın kuzum...
Doğum günün kutlu olsun...
Happy Birthday...
Eki Görüntüle 337998
Günaydınnn
izmir karlar altında bugün. her yer bembeyaz.. ankaradan izmire geldiğim günden beri kar görmemiştim, ne kadar özlemişim
Rana20 ve Amerda tekrar hoşgeldiniz, özlettiniz kendinizi. umarım bebişler ve siz iyisinizdir
özge doğumgünün kutlu olsun, bebişinle geçireceğin nice mutlu yıllara...
canım hoşgeldin iznin hayırlı olsun seni de daimi olarak aldık aramıza ne güzel:) ağrılar sızılar ve uykusuzluk derdi hepimizde var canım az kaldı katlanıcaz artık napalım bebişler ii olsun da
Hoşgeldin canım özlettin kendini ben de merak ediyordum seni,neyse artık evdesin doğuma kadar dinlen biraz...
Günaydınnn
izmir karlar altında bugün. her yer bembeyaz.. ankaradan izmire geldiğim günden beri kar görmemiştim, ne kadar özlemişim
Rana20 ve Amerda tekrar hoşgeldiniz, özlettiniz kendinizi. umarım bebişler ve siz iyisinizdir
özge doğumgünün kutlu olsun, bebişinle geçireceğin nice mutlu yıllara...
yelloww aşağıda ismini görüyorum, nerelerdesin???
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra bende tekrardan sizlerleyim aranızda beni hatırlayanlar vardır uzun bir süredir netim olmadığımdan giremiyordum ama hep merak içindeydim nasılsınınz bebişleriniz nasıl kızlar
bende 38. haftanın içerisindeyim ultrasona göre şuan kızım kasıklarıma inmiş vaziyette ve hareketlerim artık çok kısıtlandı tabi sancılarımda başladı yarın dr kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak ama ben biraz korkuyorum
erken doğum yapan var mı acaba aramızda ? bi gamze doğum yaptı onu biliyorum
Doğum günün kutlu olsun canm eşin ve bebişinle birlikte nice mutlu nice güzel senelere.......
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra bende tekrardan sizlerleyim aranızda beni hatırlayanlar vardır uzun bir süredir netim olmadığımdan giremiyordum ama hep merak içindeydim nasılsınınz bebişleriniz nasıl kızlar
bende 38. haftanın içerisindeyim ultrasona göre şuan kızım kasıklarıma inmiş vaziyette ve hareketlerim artık çok kısıtlandı tabi sancılarımda başladı yarın dr kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak ama ben biraz korkuyorum
erken doğum yapan var mı acaba aramızda ? bi gamze doğum yaptı onu biliyorum
çoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?
çoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?