- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.321
Günaydın arkadaşlar..
geçmişe henüz bakmadan önceki gün burda ATEŞ ÖLÇERLER hakkında konuşmuştuk..
HENÜZ ALMAYAN VE ALMAYI DÜŞÜNEN VARSA, YARIN BİM'E KULAKTAN ATEŞ ÖLÇER GELİYOR.. FİYATI 25 TL. BİZ 2, 2,5 SENE ÖNCE BİMDEN ALMIŞTIK VE MEMNUNUZ.
şimdi 32 sayfalık dünü okuyayım
benim bebeğimde önde gidiyor benim takvimimle haftası uymuyor
bebeğin kilosu ve gelişiminden dolayı büyük gözüküyor benim 7 marttı doğum trihim şimdi 16 şubata geldi ultrasona göre hemen hemeen 1 ay önce doğmuş olucak bununla ilgili kafamda soru işaretleri var geçen gittiğimde yoktu drum yarınki kontrolde sorucağım bakalım sorularımı
Canım hoşgeldin tekrar... Zamanında yaklaşmış, Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.. İnşallah gönlümüze göre doğum yapabiliriz bende normal istiyorum...günaydın kızlar uzun bir aradan sonra bende tekrardan sizlerleyim aranızda beni hatırlayanlar vardır uzun bir süredir netim olmadığımdan giremiyordum ama hep merak içindeydim nasılsınınz bebişleriniz nasıl kızlar
bende 38. haftanın içerisindeyim ultrasona göre şuan kızım kasıklarıma inmiş vaziyette ve hareketlerim artık çok kısıtlandı tabi sancılarımda başladı yarın dr kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak ama ben biraz korkuyorum
erken doğum yapan var mı acaba aramızda ? bi gamze doğum yaptı onu biliyorum
çoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?
günaydın arkadaşlar hepinize
ÖZGECİM doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle beraber sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçir inşallah
POLLY ben de ateşölçer alcaktım ama fiyatları çok pahalı geliyordu,BİM den dediğine bakayım yarın,çok teşekkürler hatırlatman için.senin aldığın da aynı markamıydı peki?
hoşbulduk canım ...Günaydınnn
izmir karlar altında bugün. her yer bembeyaz.. ankaradan izmire geldiğim günden beri kar görmemiştim, ne kadar özlemişim
Rana20 ve Amerda tekrar hoşgeldiniz, özlettiniz kendinizi. umarım bebişler ve siz iyisinizdir
özge doğumgünün kutlu olsun, bebişinle geçireceğin nice mutlu yıllara...
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra bende tekrardan sizlerleyim aranızda beni hatırlayanlar vardır uzun bir süredir netim olmadığımdan giremiyordum ama hep merak içindeydim nasılsınınz bebişleriniz nasıl kızlar
bende 38. haftanın içerisindeyim ultrasona göre şuan kızım kasıklarıma inmiş vaziyette ve hareketlerim artık çok kısıtlandı tabi sancılarımda başladı yarın dr kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak ama ben biraz korkuyorum
erken doğum yapan var mı acaba aramızda ? bi gamze doğum yaptı onu biliyorum
arkadaşlar birazdan bebeğimi görmeye gideceğiz,buzlu hava biraz açılsın diye bekliyorum.
bugün ilk defa NST olayıyla tanışcaz,bebeğin hareketlerini hissedince elindeki düğmeye basmak gerekiyomuşya,ben bazen bebek hareketini elimi karnıma koyduğumda hissediyorum.elim karnımda dursa olurmu,kandırıkçılık mı olur yoksa :)
hoşbulduk canım ...
kızımla bende sizi çok özledik...
bebeğimde gayet iyi çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor...
miniğinle sen nasılsın ???
hoşgeldin cnm....
maşallah çok az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inş kızını....
ÖZGECİMMM,
doğum günün kutlu olsun cnm....:119:
Güzel haberlerle gel canım inş.
çok teşekkür ederim.amiiiin
arkadaşlar birazdan bebeğimi görmeye gideceğiz,buzlu hava biraz açılsın diye bekliyorum.
bugün ilk defa NST olayıyla tanışcaz,bebeğin hareketlerini hissedince elindeki düğmeye basmak gerekiyomuşya,ben bazen bebek hareketini elimi karnıma koyduğumda hissediyorum.elim karnımda dursa olurmu,kandırıkçılık mı olur yoksa :)
canım güle güle git.
hayırlı haberlerle gel... aç tok karnı fark etmiyor değilmi nst...
Özgecim doğum günün kutlu olsun canım
YASEMİNCE canım aynı marka, zaten BİM özel üretim yaptırıyor. sadece şekli değişmiş. bu daha hoşuma gitti:)
bebeişlerin doğum tarihleri belli olan ve bebişlerini gören arkadaşlar hadi gözünüz aydın.. benim randevuma 8 gün kaldı. inşallah o gün benimde belli olur tarihim. Hepimizin hakkında hayırlısı
herkese günaydınnn..
özgecim doğum günün kutlu olsun.Uras'ın ve babasıyla sağlıklı ve mutlu nice senelere...
d_m_f canım nst ye tok karınla gitmek gerekiyor.
hoşgeldin rana ne zamandır aklım sendeydi acaba nerelerde diye şimdi cok sevindim seni burda görünce artık doğuma kadar bizimlesin ....nasılsınız ?
uzun bi süredir giremiyordum.hatırlayan arkadaşlarım wardır belki taşındık telaşım büyüktü birde net hattı yoktu beklemek zorunda kaldım ama çok şükür hallettik artık tekrar aranızdayım....
artık son demlerimizdeyiz kuzularımıza kawuşmamıza çok az kaldı RABBİM cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inş....
Günaydın arkadaşlar..
geçmişe henüz bakmadan önceki gün burda ATEŞ ÖLÇERLER hakkında konuşmuştuk..
HENÜZ ALMAYAN VE ALMAYI DÜŞÜNEN VARSA, YARIN BİM'E KULAKTAN ATEŞ ÖLÇER GELİYOR.. FİYATI 25 TL. BİZ 2, 2,5 SENE ÖNCE BİMDEN ALMIŞTIK VE MEMNUNUZ.
şimdi 32 sayfalık dünü okuyayım
canım güle güle git.
hayırlı haberlerle gel... aç tok karnı fark etmiyor değilmi nst...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?