2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım bende bakarım umarım bizim bim mağazasınada gelir...

anladım canım. maşallah bebeğine...

Canım hoşgeldin tekrar... Zamanında yaklaşmış, Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.. İnşallah gönlümüze göre doğum yapabiliriz bende normal istiyorum...
çoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?

Ölçümlerine göre de değişiyo.. 2 hafta önce benimkinin kilosun bacak boyu filan haftasında, kafa ölçüsü 1 hafta öndeydi, doktor bu haftalarda olur sonra yakalar vücudu dedi öyle de oldu ama vücut komple 1 hafta öne geçti :)) sağlıklı olsunlarda önde yada geride olmaları önemli değil çünkü her bünye farklı, ama haftalar ortalamaya göre belirlenmiş bizim bebekler ortalamadan uzun yada kısa olabilir ama bu tamamen genetiğiyle alakalı

günaydın arkadaşlar hepinize

ÖZGECİM doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle beraber sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçir inşallah

POLLY ben de ateşölçer alcaktım ama fiyatları çok pahalı geliyordu,BİM den dediğine bakayım yarın,çok teşekkürler hatırlatman için.senin aldığın da aynı markamıydı peki?

Sağol canım teşekkür ederim:)

arkadaşlar birazdan bebeğimi görmeye gideceğiz,buzlu hava biraz açılsın diye bekliyorum.
bugün ilk defa NST olayıyla tanışcaz,bebeğin hareketlerini hissedince elindeki düğmeye basmak gerekiyomuşya,ben bazen bebek hareketini elimi karnıma koyduğumda hissediyorum.elim karnımda dursa olurmu,kandırıkçılık mı olur yoksa :)

hoşbulduk canım ...
kızımla bende sizi çok özledik...
bebeğimde gayet iyi çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor...
miniğinle sen nasılsın ???

hoşgeldin cnm....
maşallah çok az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inş kızını....

ÖZGECİMMM,
doğum günün kutlu olsun cnm....:119:

arkadaşlar birazdan bebeğimi görmeye gideceğiz,buzlu hava biraz açılsın diye bekliyorum.
bugün ilk defa NST olayıyla tanışcaz,bebeğin hareketlerini hissedince elindeki düğmeye basmak gerekiyomuşya,ben bazen bebek hareketini elimi karnıma koyduğumda hissediyorum.elim karnımda dursa olurmu,kandırıkçılık mı olur yoksa :)

Güzel haberlerle gel canım inş.

Sağol canım teşekkür ederim:)

canım güle güle git.
hayırlı haberlerle gel... aç tok karnı fark etmiyor değilmi nst...

Bu nst olayi nedir arkadaslar ben hic girmedim? Bugun kontrol var cati muayenesi yapacakmis hersey uygun olursa normal dogum olacakmis insallah

Özgecim doğum günün kutlu olsun canım

YASEMİNCE canım aynı marka, zaten BİM özel üretim yaptırıyor. sadece şekli değişmiş. bu daha hoşuma gitti:)

bebeişlerin doğum tarihleri belli olan ve bebişlerini gören arkadaşlar hadi gözünüz aydın.. benim randevuma 8 gün kaldı. inşallah o gün benimde belli olur tarihim. Hepimizin hakkında hayırlısı

herkese günaydınnn..

özgecim doğum günün kutlu olsun.Uras'ın ve babasıyla sağlıklı ve mutlu nice senelere...

d_m_f canım nst ye tok karınla gitmek gerekiyor.

Sağol canım teşekkür ederim

Merhaba yasemin, inşallah iyi haberler alırsınız. ben 26. haftadan beri erken doğum riski nedeniyle sık sık nst ye giriyorum. dışarıdan hissedince basıyorsun canım. bir de aç tok diye kesin ayrım yok ama tok olursan daha iyi. bebeğin kalp atışları da saptandığı için aç olunca bebeğin de hareketi azalıyor ve kalp atışları doğal olarak yavaşlıyor. yani tokken en iyi sonuçlar çıkıyor.

Son düzenleme:
hoşgeldin rana ne zamandır aklım sendeydi acaba nerelerde diye şimdi cok sevindim seni burda görünce artık doğuma kadar bizimlesin ....

roni bende 1 haftadır düşünüyodum bu ateş ölçeri valla cokta uygunmuş yarın kuaföre gidicekdim galiba oraya bim açıldı hemmen alayım cnm cok sağol..

AMERDA SENDE tekrar hoşgeldin cnm...

BİZDE BUGÜN 35 HAFTALIK OLDUK YANİ 36 YA GİRDİK HAYDİLİİİİİDİDİDİD LİLİ

ÖZGE cnm faceden kutladım ama buradandada tekrar iyiki doğdun iyiki seni tanıdık diyorum....

rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah canlarım
nstyede tok girmek gerekiyor kızlar ve girmeden 10 dak önce falan tatlı birşeyler yiyip öyle giriyorsun nstye

kızlar benim bebeğim doğucak ama biz hala isme karar veremdik bu sebepten çok stresliyim

canım güle güle git.
hayırlı haberlerle gel... aç tok karnı fark etmiyor değilmi nst...

aç olmamanı tercih ediyorlar canım. özellikle tatlı şeyler filan yiyip gelmemizi istiyorlarki bebeğin hareketleri daha belirgin olsun diye.

defnedeyken kalp atışları yavaşlamıştı 40 haftayı geçince, hemşireler bana 1 poşet kuru üzüm vermişlerdi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…