2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cici mart anneleri ve bebileriiii

özgecim doğum günün kutlu olsun nice bebişinle ve sevdiklerinle mutlu senelere...

kızlar aranızda elleri ayakları ve babckları şişen var mı
ben sürekli şişim helede sürekli otururrsam ve aakta durursam daha çok şişiyorum

slm annişler :)) karlı bir izmir günü süper....
biz de dün doktorumuza gittik kızımla çalışabilir raporumuzu da aldık. 2-3 gündür bulantım var ve başım dönüyor. doktora sordum normal dedi.
günler kısalmaya başladı artık. ufak tefek eksikleri kaldı bebişimizin. heyecanla bekliyoruzz gelmeni kuzumm

Canım çok teşekkür ederim,iyiki ben de sizi tanıdım:)

günaydın cici mart anneleri ve bebileriiii

özgecim doğum günün kutlu olsun nice bebişinle ve sevdiklerinle mutlu senelere...

Sağol canım çok teşekkür ederim...

Ayy çok güzelmiş inş.kalır ben de alıyım.ateş ölçer var ama klasik olanlardan bu daha iyiymiş.

özgecim doğum günün kutlu olsun bebeğinle eşinle mutlu huzurlu bi yaşam sürmen dileğiyle canım..

Bizde bugün 35. haftamızı bitirmiş durumdayız çok heyecanlıyız yarında kontrolumüz var bakalım kızım ne durumdaymış ama 2 gündür neredeyse hiç uyumuyo sürekli kıpır kıpır benide uyutmuyo yine saat 5 e kadar ayaktaydık ve 8 de uyandık malesef:) bu arada böyle komik rüyalar gören bir tek ben değilmişim dün okurken sizlerin rüyalarını da gözlerimden yaş geldi resmen :)

doğum tarihleri yavaş yavaş belli olmaya başladı artık çok heyecanlanıyorum sizlerden bunları duyunca bizimki de yarın belli olurmu acaba ben hala karar veremedim doğum şekline

kızlar aranızda elleri ayakları ve babckları şişen var mı
ben sürekli şişim helede sürekli otururrsam ve aakta durursam daha çok şişiyorum

benim bacaklar ve ayak bileklerim şiş canım.. ellerim şişmedi çok şükür, inşallah da şişmez.

IŞILcım uyku tulumu alacaksan büyük beden al derim. %100 pamuk olduğu için yıkandığında çekme yapıyor. kızım 1 yaşındayken biz 2 yaş için olanını almıştık ve çok rahat olmuştu.

Sağol canım teşekkür ederim...
Minik kızın bu aralar çok harekli annesini uyutmuyo demek.Biraz dursunda sen de uyu canım.Ben uyku konusunda çok şanslıyımSabaha kadar nerdeyse hiç uyanmıyorumaman kendi kendime de nazar değdirmiyim

Günaydın,
Özgeciciğim doğum günün kutlu olsun canım,
Ben de sabah bir tatsız uyandım, oğlan dünden beri hiç ciddi olarak hareket etmedi diye, sinirden çıkmadım yataktan, sonra kahvaltı yapayım dedim, belki çocuk acıkmıştır da küsmüştür bana, neyse sonra buraya oturdum, baktım sağdan sağdan hareket ediyor şükür, demekki kızlardan haber almayı bekliyormuş çapkın.
Hepimize mutlu ve hareketli bir gün diliyorum.

polii
bende öle düşündüm cnm öyle yapalım sıcak sıcak giysin kuzularımız.....

günaydın tünaydına doğru:)

uzun süredir olmayan arkadaşlar hoşgeldiniz

poly,ışıl teşekkür ederim duyuru için..umarım kimse talan etmeden babamız almayı başarır ateş ölçeri

özgecim doğum günün kutlu olsun..oğulun ve eşinle nice nice senelere

umarım güzel bir gün geçiririz hepimiz

Sağol canım teşekkür ederim:) Arada öyle oluyo sıkma canını...
polii
bende öle düşündüm cnm öyle yapalım sıcak sıcak giysin kuzularımız.....

Çok iyi oluyo o tulumlar görümcem hep onla uyuttu kızını.Bizimkiler zaten şimdi giyemez sene için de büyük almak en iyisi.Ben de var şuna benzer bi model.

aman canım dilini ısır valla nazar değmesin hatta poponu da kaşı :) geçen haftaya kadar bende çok rahat uyuyordum da bu hafta nolduysa uyuyamıyorum,inşallah bu gece rahat uyurum diycemde bu seferde yarın kızımı görecek olmanın heyecanıyla uyuyamam ne zaman kontrole gidecek olsak o gece sürekli rüyamda geç kaldığımızı bi türlü gidemediğimizi görüp uyanıyorum garanti bu gecede öyle olacak :)

Çok sağol canım.Herkes için güzel bir gün olur inş.

hoşbulduk cnm...
wallahi benimde aklım hep sizdeydi çok şükür geldim artık bundan sonra doğuma kadar görüşürüz inş...
kuzucun nasıl ???
RANA, AMERDA ve YELLOW aramıza tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar.
hoşbulduk cnm...

Hepsini yaptım canım nazar değmesinO zaman minik kızını gördükten sonra rahat rahat uyursun inş.bebişler doğunca zaten uyuyamıycaz:18:

tam işleri bitirip yenice pc başına oturmuştm ki, eşim aradı ben bugün öğle yemeğine eve geliyorum diye, neyse ben kalkıp birşeyler hazırlayayım,eşimi geri gönderdikten sonra burdayım inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…