- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.341
RANA, AMERDA ve YELLOW aramıza tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar.
hoşgeldin rana ne zamandır aklım sendeydi acaba nerelerde diye şimdi cok sevindim seni burda görünce artık doğuma kadar bizimlesin ....
roni bende 1 haftadır düşünüyodum bu ateş ölçeri valla cokta uygunmuş yarın kuaföre gidicekdim galiba oraya bim açıldı hemmen alayım cnm cok sağol..
AMERDA SENDE tekrar hoşgeldin cnm...
BİZDE BUGÜN 35 HAFTALIK OLDUK YANİ 36 YA GİRDİK HAYDİLİİİİİDİDİDİD LİLİ
ÖZGE cnm faceden kutladım ama buradandada tekrar iyiki doğdun iyiki seni tanıdık diyorum....
günaydın cici mart anneleri ve bebileriiii
özgecim doğum günün kutlu olsun nice bebişinle ve sevdiklerinle mutlu senelere...
kızlar aranızda elleri ayakları ve babckları şişen var mı
ben sürekli şişim helede sürekli otururrsam ve aakta durursam daha çok şişiyorum
özgecim doğum günün kutlu olsun bebeğinle eşinle mutlu huzurlu bi yaşam sürmen dileğiyle canım..
Bizde bugün 35. haftamızı bitirmiş durumdayız çok heyecanlıyız yarında kontrolumüz var bakalım kızım ne durumdaymış ama 2 gündür neredeyse hiç uyumuyo sürekli kıpır kıpır benide uyutmuyo yine saat 5 e kadar ayaktaydık ve 8 de uyandık malesef:) bu arada böyle komik rüyalar gören bir tek ben değilmişim dün okurken sizlerin rüyalarını da gözlerimden yaş geldi resmen :)
doğum tarihleri yavaş yavaş belli olmaya başladı artık çok heyecanlanıyorum sizlerden bunları duyunca bizimki de yarın belli olurmu acaba ben hala karar veremedim doğum şekline
benim bacaklar ve ayak bileklerim şiş canım.. ellerim şişmedi çok şükür, inşallah da şişmez.
IŞILcım uyku tulumu alacaksan büyük beden al derim. %100 pamuk olduğu için yıkandığında çekme yapıyor. kızım 1 yaşındayken biz 2 yaş için olanını almıştık ve çok rahat olmuştu.
Günaydın,
Özgeciciğim doğum günün kutlu olsun canım,
Ben de sabah bir tatsız uyandım, oğlan dünden beri hiç ciddi olarak hareket etmedi diye, sinirden çıkmadım yataktan, sonra kahvaltı yapayım dedim, belki çocuk acıkmıştır da küsmüştür bana, neyse sonra buraya oturdum, baktım sağdan sağdan hareket ediyor şükür, demekki kızlardan haber almayı bekliyormuş çapkın.
Hepimize mutlu ve hareketli bir gün diliyorum.
polii
bende öle düşündüm cnm öyle yapalım sıcak sıcak giysin kuzularımız.....
Sağol canım teşekkür ederim...
Minik kızın bu aralar çok harekli annesini uyutmuyo demek.Biraz dursunda sen de uyu canım.Ben uyku konusunda çok şanslıyımSabaha kadar nerdeyse hiç uyanmıyorum aman kendi kendime de nazar değdirmiyim
günaydın tünaydına doğru:)
uzun süredir olmayan arkadaşlar hoşgeldiniz
poly,ışıl teşekkür ederim duyuru için..umarım kimse talan etmeden babamız almayı başarır ateş ölçeri
özgecim doğum günün kutlu olsun..oğulun ve eşinle nice nice senelere
umarım güzel bir gün geçiririz hepimiz
hoşbulduk cnm...hoşgeldin rana ne zamandır aklım sendeydi acaba nerelerde diye şimdi cok sevindim seni burda görünce artık doğuma kadar bizimlesin ....
roni bende 1 haftadır düşünüyodum bu ateş ölçeri valla cokta uygunmuş yarın kuaföre gidicekdim galiba oraya bim açıldı hemmen alayım cnm cok sağol..
AMERDA SENDE tekrar hoşgeldin cnm...
BİZDE BUGÜN 35 HAFTALIK OLDUK YANİ 36 YA GİRDİK HAYDİLİİİİİDİDİDİD LİLİ
ÖZGE cnm faceden kutladım ama buradandada tekrar iyiki doğdun iyiki seni tanıdık diyorum....
hoşbulduk cnm...RANA, AMERDA ve YELLOW aramıza tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar.
aman canım dilini ısır valla nazar değmesin hatta poponu da kaşı :) geçen haftaya kadar bende çok rahat uyuyordum da bu hafta nolduysa uyuyamıyorum,inşallah bu gece rahat uyurum diycemde bu seferde yarın kızımı görecek olmanın heyecanıyla uyuyamam ne zaman kontrole gidecek olsak o gece sürekli rüyamda geç kaldığımızı bi türlü gidemediğimizi görüp uyanıyorum garanti bu gecede öyle olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?