2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

IŞIL ve FEYZOSS yeni haftalarınız hayırlı uğurlu olsun..

vay bee, ayları geçtik artık bi kısmımız günleri sayıyor...

özgecim bunlarda güzelmiş ıkea dada vardı bu tarz güzel günlerde giysin kuzu ben daha almamıştım uyku tulumu bu kampanya iyi oldu...
feyzosss ve umutluyum yeni haftalarınız hayırlı olsun...
cok sağol cnm...
IŞIL ve FEYZOSS yeni haftalarınız hayırlı uğurlu olsun..

vay bee, ayları geçtik artık bi kısmımız günleri sayıyor...

ewet poli rabbim nasip ederse 25 günümüz kaldı ve aslında cooooooooooook stresliyim ama çaktırmıyorum... arada anneme ve eşime sarıyorum sadece...
bu arada profil resmin yanar dönerli olmuş cnm cok hoş...

RANA

cnm cok şükür iyiyiz şimdilik bir şikayetimiz yok gün sayıyoruz artık....Allaha şükür...

günaydın kızlar, ben uykucu hamiş olduğumdan henüz katılabiliyorum aranıza:) kalktık kahwaltımızı yaptık geçmişi okuduuukk ve geldik..
ÖZGE canım doğum günün kutlu olsun, bundan böyle bütttüüüünn doğum günlerini oğlun ve eşinle beraber geçirmen dileğiyle...

ewet poli rabbim nasip ederse 25 günümüz kaldı ve aslında cooooooooooook stresliyim ama çaktırmıyorum... arada anneme ve eşime sarıyorum sadece...
bu arada profil resmin yanar dönerli olmuş cnm cok hoş...

stres yapma diycem ama doktor banada gün verdiğinde biliyorum ki bende ister istemez stres yapıcam.. buna engel olmak mümkün değil galiba.. ama başka şeylere sarsak fena olmaz:))

resmi farkettiğin için teşekkür ederim:) aylar öncesinde istemiştim bunu ama saftirik ben! o topiğe bakmayı unutmuşum( bugüne kısmetmiş:)

rana 20 cnm biz de iyiyiz kızımla.. doğumuma az kaldı günleri sayıyoruz artık:)
ewet cnm gerçekten çok az kalmış yaa ....tarihin belli olması daha ayrı bi heycan weriyor ...
bende haftaya gitcem bakalım ne zmana gelcek bebeğimmm.....

ALLAHIM iyilik wersin cnm ....sağlıkla gelsin yawrularımız ....

benimki tekme krizine girdi. sert sert vuruyot içeriden...
biraz uzanalım...
gelirim yine...

Fazla yorulmadan ve abartmadan lütfen canım...
kendini yorma...
yorulmadım canım benim sağol dinlene dinlene yaptım hatta yine hızımı alamayıp devam etcektim ki duuuuur dedim kendime ve koşa koşa size geldim:))

çoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?

canım onlar farklı ölcümlere göre oluyo benimki de bi öne gecmiş oluyo bi tam gününde oluyo belli olmuyo hatta aynı gün içerisinde farklı iki doktora gitmiştim birisinde 5 gün önde cıktı diğerinde tam günüyle uyumlu cıktı sordum doktora makinelere ve doktoruna öre farklılık olabileceğini önde yada geride olmasının normal doğum tarihini cok da değiştirmeyeceğini söledi yani cok büyük farklar varsa nasıl olur bilmem ama sağlıklı olsunlar da cok da önemli diil tatlım

demekki o da teyzelerini ve arkadaşlarını özlemiş annesi cok uzak kalma bizden:))

herkese günaydınn kızlarr
nasılsınız?

özgecimm doğum günün kutlu olsun canımm . eşinle oglusunla nice güzel senelere..
bugun eşiminde doğum günü . bende hazırlıklar tmm akşam işten geç cıktı ben pastasını vs haızrlıkları yaptım. ama feci kar basladı.
akşam da eve ondan once gidip hazırlıcaktım sofrayı. mum alcaktım nasıl cıkcam bu tipide işten bilmiyorum.

Ben de almadım çeyizimde vardı annem koymuş nerden bulduysa denk geldi yani:)Evet bimdekiler iyi oldu çok kullanışlı inş.kalırda alırsın.Erkenden git yarın markete:))))

poly resmin harika olmuş... defne sen ve bebiş parlıyorsunuz. avatar da...
çok sağol canım benim

YASMİNcim senin de eşinin doğum günü kutlu olsun.. benim eşiminde 2 gün sonra nasipse..
hala menüye karar veremedim.

Amin canım çok sağol:)

Çok teşekkür ederim canım.Eşinin de doğum günü kutlu olsun.Güzel bi süpriz olur eşin için inş.erken çıkabilirsin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…