- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.361
feyzosss ve umutluyum yeni haftalarınız hayırlı olsun...
ahhh canım netim yoktu maalesefki takip edemedim sizi sen neler yapıyorsun bakalım doğuma ne kadar kaldı?
IŞIL ve FEYZOSS yeni haftalarınız hayırlı uğurlu olsun..
vay bee, ayları geçtik artık bi kısmımız günleri sayıyor...
özgecim bunlarda güzelmiş ıkea dada vardı bu tarz güzel günlerde giysin kuzu ben daha almamıştım uyku tulumu bu kampanya iyi oldu...Sağol canım teşekkür ederim:) Arada öyle oluyo sıkma canını...
Çok iyi oluyo o tulumlar görümcem hep onla uyuttu kızını.Bizimkiler zaten şimdi giyemez sene için de büyük almak en iyisi.Ben de var şuna benzer bi model.
Eki Görüntüle 338058
cok sağol cnm...feyzosss ve umutluyum yeni haftalarınız hayırlı olsun...
ewet poli rabbim nasip ederse 25 günümüz kaldı ve aslında cooooooooooook stresliyim ama çaktırmıyorum...arada anneme ve eşime sarıyorum sadece...
bu arada profil resmin yanar dönerli olmuş cnm cok hoş...
ewet cnm gerçekten çok az kalmış yaa ....tarihin belli olması daha ayrı bi heycan weriyor ...rana 20 cnm biz de iyiyiz kızımla.. doğumuma az kaldı günleri sayıyoruz artık:)
özgecim bunlarda güzelmiş ıkea dada vardı bu tarz güzel günlerde giysin kuzu ben daha almamıştım uyku tulumu bu kampanya iyi oldu...
cok sağol cnm...
ewet poli rabbim nasip ederse 25 günümüz kaldı ve aslında cooooooooooook stresliyim ama çaktırmıyorum...arada anneme ve eşime sarıyorum sadece...
RANA
cnm cok şükür iyiyiz şimdilik bir şikayetimiz yok gün sayıyoruz artık....Allaha şükür...
yorulmadım canım benim sağol dinlene dinlene yaptım hatta yine hızımı alamayıp devam etcektim ki duuuuur dedim kendime ve koşa koşa size geldim:))
Fazla yorulmadan ve abartmadan lütfen canım...
kendini yorma...
çoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?
Günaydın,
Özgeciciğim doğum günün kutlu olsun canım,
Ben de sabah bir tatsız uyandım, oğlan dünden beri hiç ciddi olarak hareket etmedi diye, sinirden çıkmadım yataktan, sonra kahvaltı yapayım dedim, belki çocuk acıkmıştır da küsmüştür bana, neyse sonra buraya oturdum, baktım sağdan sağdan hareket ediyor şükür, demekki kızlardan haber almayı bekliyormuş çapkın.
Hepimize mutlu ve hareketli bir gün diliyorum.
özgecim bunlarda güzelmiş ıkea dada vardı bu tarz güzel günlerde giysin kuzu ben daha almamıştım uyku tulumu bu kampanya iyi oldu...
cok sağol cnm...
RANA
cnm cok şükür iyiyiz şimdilik bir şikayetimiz yok gün sayıyoruz artık....Allaha şükür...
çok sağol canım benim
poly resmin harika olmuş... defne sen ve bebiş parlıyorsunuz. avatar da...
herkese günaydınn kızlarr
nasılsınız?
özgecimm doğum günün kutlu olsun canımm. eşinle oglusunla nice güzel senelere..
bugun eşiminde doğum günü . bende hazırlıklar tmmakşam işten geç cıktı ben pastasını vs haızrlıkları yaptım. ama feci kar basladı.
akşam da eve ondan once gidip hazırlıcaktım sofrayı. mum alcaktım nasıl cıkcam bu tipide işten bilmiyorum.
Amin canım çok sağol:)günaydın kızlar, ben uykucu hamiş olduğumdan henüz katılabiliyorum aranıza:) kalktık kahwaltımızı yaptık geçmişi okuduuukk ve geldik..
ÖZGE canım doğum günün kutlu olsun, bundan böyle bütttüüüünn doğum günlerini oğlun ve eşinle beraber geçirmen dileğiyle...
herkese günaydınn kızlarr
nasılsınız?
özgecimm doğum günün kutlu olsun canımm. eşinle oglusunla nice güzel senelere..
bugun eşiminde doğum günü . bende hazırlıklar tmmakşam işten geç cıktı ben pastasını vs haızrlıkları yaptım. ama feci kar basladı.
akşam da eve ondan once gidip hazırlıcaktım sofrayı. mum alcaktım nasıl cıkcam bu tipide işten bilmiyorum.
çok sağol canım benim
YASMİNcim senin de eşinin doğum günü kutlu olsun.. benim eşiminde 2 gün sonra nasipse..
hala menüye karar veremedim.
Döktürürsün sen şimdi canım iki gün var karar verirsin:)))
:))) inşallah canım.. kardeşim de gelecek yardıma ama oruç olacak o. fazla yormadan ve yorulmadan bişiler hazırlarız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?