2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler gerci öğlen oldu ama ben bıraz uykucu oldugumdan anca kalkıp kahvaltı yapıp geldım hemen:):)sonunda burdada kar yagı heryerı bembeyaz gorunce cok sevındım gunlerdır kar yagsın dıye beklıyodum cocuk gibi:):):)perdelerı actım kar ızlıyorum bı taraftan tv bıde sızlerın yazdıklarınızı okuyorum:):)

Herkeslere merhabalar Özgecım dogumgununmus kutlu mutlu gonlunce olsun nıce guzl seneler dılerım canım. Hava artık acsın kar kalksın dısarı cıkmak ıstıorum bunaldımmmmmm oturmaktan bıyerlerım buyudu bee

Yaparsınız canım güzel şeyler:)Oruç dedin rüyam aklıma geldi bende rüyamda oruçluydum herkes kızıyo hamile halinle ne orucu diye:)

:)) sende rüya dedin benim rüyam geldi aklıma:))
rüyamda nişanım geliyo, eşimin halasının yanındaymışız. soruyorum hala doğum ne zaman olur diye oda en geç 10 gün sonra doğurursun diyo:) Rabbim hayırlara çıkarsın rüyalarımızı

BEBİŞLERİMİZDEN MEKTUP VAR!!!
♥ Anneciğim; ♥

Geçen hafta bana yazdığın mektubu aldım. Çok Teşekkür ederim. Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duy...gulandığını, gözlerinden yaş geld...iğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere… ♥

alıntıdır

bende topiği görüyorum bu aralar rüyamda...
yazılar yazıp duruyorum herkese...

ama bu yavruyu yerim ben. mektuba bak çok duygusal...

ne kadar güzel bişey bu böle semracım yaa gözlerim doldu içim bi tuhaf oldu...

çoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?

öyle olmaması iyi zaten canım, istenen durum bu,senin bebeğin en olması gereken durumda ilerliyor...
zaten yanlış anlaşılan bir durum var mesela sata göre 34. haftadayken ultrasonda 38. hafta çıkması bebeğin 2 hafta sonra geleceği anlamına gelmiyor, sadece 34. haftadayken bebek 38 haftalık bir bebeğin boy ve kilo ölçülerine ulaşmış demek buda iri ve kilolu bir bebek anlamına geliyor o sıradaki ölçüm için, tabi sonrasında büyümesi yavaşlayıp sat tarihini yakalayıp normal sınırlar içinde de doğabilir, bu hızla büyümeye devam edip iri bir bebekte doğabilir.

unutmayın 2500 gr-3500 gr doğması istenen aralık, 2500 aşağısıda 3500 yukarısıda istenmiyor.

gerçi benim bebeğim şuan 2040 gr ve gayet bebek gibi duruyor öyle ufacık el kadar tabiri var ya hiç öyle değil, önemli olan yaşamsal fonksiyonları ve fiziksel sağlığı iyi mi , onun dışındakiler inanın teferruad, takılmayın bu kadar boyuna kilosu...

gamzecim maşallah bebeğine kilo almış bu ii bişey dimi ne diyo doktorlar nasıl durumu ne zamandır girmiyodun merak ettim

vajina dudak dediğimiz yer varya iç ve dış benim bayağı büyüdü. sanırım baskıdanmış...
ve bu çok canımı yakıyor... bacaklarımı birleştirerek oturamıyorum. açık olunca birbirine değmeyince okadar rahatlıyorumki...
bayağı net açıkladım ama ayıp olmadı umarım...

cok güzelmiş cnm
duygusallık stres endişe mutluluk sakin olmamız lazım ama nasıl böhüüüüüüüüüüüüüüüüü hepsi bir arada....

çok sağol canım benim

YASMİNcim senin de eşinin doğum günü kutlu olsun.. benim eşiminde 2 gün sonra nasipse..
hala menüye karar veremedim.

sağol canım.. bence pastasını kesin yap gerisini de döktürürsün sen eminim. :)) ben yenı yenı hamurişi vs ögrenen bi tip olaraktan cok hevesliyim bi görsen :)
annem pek bilmez ve yapmazdı demek hep içimde kalmıs. şimdi deneme tahtası gibi yapıp eşimle gönderiyorum işte yiyolar. ben zaten yeterince kılo aldığım için.
yapsam da yemiyorum cok alışkanlıgımda olmadı cocukluktan beri. neyse canım güzel şeyler yaparsan bana da özelden tarif atarsın belki özge ile lachesis birkaç tarif vermişti onları sırayla deniyorum. internettekileri tam tutturamayabiliyorum.
bebişler gelince artık bizlerin özel gününü de onlar alcak :) dün öyle diyorum eşime. artık biz hiç mum üflemeyiz onlarr olcak tüm gündemimiz sizde nasıl defne seviyor mu kutlamaları?

Amin canım çok sağol:)

Çok teşekkür ederim canım.Eşinin de doğum günü kutlu olsun.Güzel bi süpriz olur eşin için inş.erken çıkabilirsin:)))

teşekkür ederim canım.. sizin orda durumalr nasıl bilmıyorum da bizde bugun hava sabah iyi gibiydi arabayı ben aldım eve gitcem diye. simdi araba kara gömüldü mümkün degil
bu sogukta cıkarabilmem.artık eşimle beraber hazırlıcaz pek bir sürprizi kalmıcak ama olsun. bitsin artık şu karı buzu doğumlar başlamadan :)
karda yürürken fln öz.le buzlaşmıs yerlerde korkuyorum düşeriz fln diye. siz napıyosunuz kızlar aman dikkat edin son zamanlarımız

yerim ben senin tatlı kara kızını... sağol canım bilgi için. çok açıklayıcı oldu...

herkeslere tünaydın özgecim doğumgünün kutlu olsun evladınla nice senelere...

Teşekkürler kızlar sağolun:)))

Hayır olsun canım:))

Çok güzelmişşş:)

Maşallah canım minik Berra'ya...Sağlığı yerinde olsun yeter çok kilolu olsun istemem ben de...

Buralarda öyle canım her yer buz zor yürüyorum valla.Olsun yine de süpriz sayılır.Eşimde az önce bana süpriz yaptı ofisin anahtarını almış biz yemekteyken gelmiş pasta alıp.İçeri saklanmış biz geldikten sonra elinde pastayla çıktı çok şaşırdım ben onu evde sanıyodum,canım kocam benim:)))

Tünaydın güzel annelerr günümüz güzel geçsin inşallah
Özgecim dogum günün kutlu olsun huzurlu mutlu bir ömür geçirmen dileği ile.
Gamzecim bebişin kilosu maşallah normale gelmiş iyice,bundan sonra hızla kilo almaya devam eder. Bir an önce kavuşursun bebeğine evinde inşallah.
Havalar azcık normale dönse de dısarı cıkabilsem yaaa kocacım dısarı cıkmamı yasakladı kendi yanımda olsa bile cıkarmıyo camdan bakabiliyorum sadece. Artık evde sıkım sıkım sıkıldım çatlıcam Ümraniye kayak pisti gbi mübarek :S

gamze maşallah berrana tatlım.. oh oh gelişsin büyüsün bir an evvel güzel odasına annesine kavuşşsun..

pollycim cok güzelmiş bebişin mektubu. siz annesiniz bu duyguyu biliyorsunuz ikinci defa yaşayyacaksınız. bizde yakında yaşıcaz. şimdiden o kadar bağlandım ki.
çok tuhaf bir hiss...

Sağol canım çok teşekkür ederim:)))

tünaydın canımm hoşgeldinn havalar normale dönene kadar cıkma zaten güzelim ii yapmış eşin şakaya gelmiyo valla kar buz işi Allah korusun bi sıkıntı cıkmasın son anlarda sen dur burda eğleniriz yine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…