2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa ne güzel.. çok hoş olmuş.. ayy hamileyken hormonlar tavan yapıyor zaten. jestlere bayılıyor insan.. sende eşine güzel süpriz yapmıstın oglunun dilinden mektup yazmıstın yanlıs hatırlamıyosam :))
ehe sevgililer günü var daha önümüzdee :) sonra da en güzel sürprizi bebişlerle yaşıcazzz cok güzel olacak.

pastasını yapıcam evet, gerisini yaparız artık el birliğiyle.

valla öyle yapıpta enfes olmuş dediğim bişey yok şuan aklımda. ama olursa paylaşırım
Defne bayılıyor böyle şeylere.. önüne mumu koy sürekli yaktırıp yaktırıp söndürür:)))

ama bu yavruyu yerim ben. mektuba bak çok duygusal...

ne kadar güzel bişey bu böle semracım yaa gözlerim doldu içim bi tuhaf oldu...

çok güzel yaaa gözlerimden yaş geldiği anlar aklıma geldi ellerini uzatıp silmek istemesi kıyamam yaa

polly cok güzel paylaşımın saol canım

malkoç canım nasılsın bebişin nasıl?

cok güzelmiş cnm
duygusallık stres endişe mutluluk sakin olmamız lazım ama nasıl böhüüüüüüüüüüüüüüüüü hepsi bir arada....

Çok güzelmişşş:)

İçimizdeki o minik mucizelerin duygusal anlamdaki ifadeleri işte...

şu son zamanlarımızda strese girmememiz gerektiğinin en güzel örneği..

İnşallah hepimiz son zamanlarımızı sıkıntı stresten uzak rahatça geçiririz.

canım yaa Rabbim içindeki sıkıntılarını hayra çevirisin, bence taşınmayı yeni mekan ve bebekle birlikte yeni hayat diye düşün, çünkü tebdili mekanda ferahlık vardır

tabi ki hatırladık canım, hoşgeldin tekrar

günaydın annişlerrrrr 36 ya başlıoruz inanamıorummmm 1 haftam kaldı haftaya bugün ayrılıorum artık
maşaAllah yaa, izine ayrılınca da inşaALLAH tadını çıkarırsın

dükkenı ben açtım güya ama daha yenice tam başına oturabildim

canım sende hoşgeldin

Neden çok güzel bi gün acabaaaaaa :))

Canımmm doğum günün kutlu olsunn tekrar
bugün özgenin doğum günümü, Özgecim doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler eşinle, oğluşunla ve sevdiklerinle senin olsun

sende hoşgeldin canım kızınada maşaAllah

çoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?
bende senin sorunun tam tersi versiyonunu sormuştum, bebeğin haftası byükse kilosu fazlamı demek diye... benimde kilosundan boyutlarından haberim yok, doktorum sağolsun söylemiyo... sadece 10 gün ilerde olduğunu biliyorum, ama burada arkadaşlar bunun değişebileceğini, bazen kafa ölçüsüne, bazen kiloya, bazende boya göre değişirmiş haftası... hayırlısı, sağlıklı olsunlarda

canım yaaa

canım ya bende tam seni soracaktım, kaç gündür yazmıyor, kendisinden bebişinden haber varmı diye..... inşaAllah daha iyisinizdir

ama bebeğim çok bunaldım yaa dışarı çıkmayalı tam tamına 4gün olcak bugün eğlenmezmiyiz burda bee gözümü açıyorum kahvaltıdan önce hemen nete kocam artık kızıyo bağımlı oldun diye
hafta başından beri tahlil vermek için doktora gitmem lazım gidemiyorum yarın giderim diyordum ama akşam çok feci yağış olcakmış hava durumu öle diyo. yine kaldık hafta sonuna

Evet çok mutlu oldum az öncede çiçek geldi kız kardeşimdenAğlıycaktım nerdeyse:)doğru hatırlıyosun canım oğlundan babasına mektup yazmıştım:)))Şimdi dediğin gibi sevgililer günü var güzel bi sürpriz düşünmem lazım yalnız son sevgililer gününüz olcak

slm kızlar herkes iyidir inşallah bende kızımın cicilerini yıkamaya başladım yumuşatıcısı sabunu anca geldi çamaşırları kurusun hemen çantamızı hazırlıcaz doğum yaklaştı inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip olsunn

çok heyecenlı değil mi çok şükür bu zaman kadar geldin ve sende hazırlıklara başladın Rabbim sanada bizede hepimize tamamına erdirsin, aldıklarımızı bebişlerimizde güle güle kullanmayı nasip etsin

Sağlıkla gelsin inş.kuzucuklar:)Ooo bak çamaşırları bile yıkanıyo benim daha bekliyo valla hepsi

Tekrar hoşgeldin canım.

Hoşgeldin canım inşallah gönlüne göre olur.

merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir...

özgeengin sevdiklerinle nice yıllara doğum günün kutlu olsun :119: seneye mumları oğluşunla üflersin inşallah

şubat ayına da girdik biz oğluşumla çok heyecanlıyız günler geçiyo diye. dün dr. gittik ve ilk kez nst ye bağlandık herşey yolunda çıktı çok şükür ve bu 2 haftada bebişim baya kilo almış suyumuz da biraz artış göstermiş sevindik

şimdiden göğüs ucu için krem kullanan var mı kızlarrr? ne kullanıyorsunuz ?

Benimki de yapıyor arada öyle şakalar bugün pek tembel mesela

İnş.canım çok sağol:)))

çok heyecanlıyım eşimde öyle hep kızımızı kucağımıza alcağımız günlerin hayalini kuruyoruz hala inanamıyorum karnımda durduğuna tekmeledikçe ALLAH a şükrediyorum buarada bilen vardır belki ama annemle 7 tane hurmaya 7 tane yasin akuduk doğuma giderken yicem kolay ve çabuk olsun diye inşallahhhh normal doğum yaparımmmmm çatır çatırrrr

Kolay gelsin, dünyanın en güzel işi dedim ben yaparken ,çamaşır ve ütüden hiç bu kadar keyif almamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…