- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.401
Buralarda öyle canım her yer buz zor yürüyorum valla.Olsun yine de süpriz sayılır.Eşimde az önce bana süpriz yaptı ofisin anahtarını almış biz yemekteyken gelmiş pasta alıp.İçeri saklanmış biz geldikten sonra elinde pastayla çıktı çok şaşırdım ben onu evde sanıyodum,canım kocam benim:)))
sağol canım.. bence pastasını kesin yap gerisini de döktürürsün sen eminim. :)) ben yenı yenı hamurişi vs ögrenen bi tip olaraktan cok hevesliyim bi görsen :)
annem pek bilmez ve yapmazdı demek hep içimde kalmıs. şimdi deneme tahtası gibi yapıp eşimle gönderiyorum işte yiyolar. ben zaten yeterince kılo aldığım için.
yapsam da yemiyorum cok alışkanlıgımda olmadı cocukluktan beri. neyse canım güzel şeyler yaparsan bana da özelden tarif atarsın belkiözge ile lachesis birkaç tarif vermişti onları sırayla deniyorum. internettekileri tam tutturamayabiliyorum.
bebişler gelince artık bizlerin özel gününü de onlar alcak :) dün öyle diyorum eşime. artık biz hiç mum üflemeyiz onlarr olcak tüm gündemimiz sizde nasıl defne seviyor mu kutlamaları?
ama bu yavruyu yerim ben. mektuba bak çok duygusal...
ne kadar güzel bişey bu böle semracım yaa gözlerim doldu içim bi tuhaf oldu...
çok güzel yaaa gözlerimden yaş geldiği anlar aklıma geldi ellerini uzatıp silmek istemesi kıyamam yaa
polly cok güzel paylaşımın saol canım
malkoç canım nasılsın bebişin nasıl?
cok güzelmiş cnm
duygusallık stres endişe mutluluk sakin olmamız lazım ama nasıl böhüüüüüüüüüüüüüüüüühepsi bir arada....
Çok güzelmişşş:)
gamze maşallah berrana tatlım.. oh oh gelişsin büyüsün bir an evvel güzel odasına annesine kavuşşsun..
pollycim cok güzelmiş bebişin mektubu. siz annesiniz bu duyguyu biliyorsunuz ikinci defa yaşayyacaksınız. bizde yakında yaşıcaz. şimdiden o kadar bağlandım ki.
çok tuhaf bir hiss...
canım yaa Rabbim içindeki sıkıntılarını hayra çevirisin, bence taşınmayı yeni mekan ve bebekle birlikte yeni hayat diye düşün, çünkü tebdili mekanda ferahlık vardıriyi geceler cici anneler,
ne zamandir ugriyamadim,
cok stressteyim gerginim:-(
bebisim 14. ve 20. hafta pipisini gosterdi dedi doktor,
daha sonra hic acmadi, simdide doktor kizda olabilir diyo:-(
cinsiyetini bilmemek ne kötü heleki son ayim:-(
cok gerildim doktorumu degistirdim,
simdi bide tasinicaz onun sitresi var:-(
bagzen okadar sinirleniyorumki bebiste huzursuz oluyo tekmeliyo canim aciyo,
bende bagiriyorum bebisime yapmaaa diye , oysa yavrumun sucu günahi ne benim
piskolojim bozuk bence:-(
dogum stresssi tasinma sitresi:-(
oturup agliyorum geceleri:-(
tabi ki hatırladık canım, hoşgeldin tekrarnasılsınız ?
uzun bi süredir giremiyordum.hatırlayan arkadaşlarım wardır belki taşındık telaşım büyüktü birde net hattı yoktu beklemek zorunda kaldım ama çok şükür hallettik artık tekrar aranızdayım....
artık son demlerimizdeyiz kuzularımıza kawuşmamıza çok az kaldı RABBİM cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inş....
maşaAllah yaa, izine ayrılınca da inşaALLAH tadını çıkarırsıngünaydın annişlerrrrr 36 ya başlıoruz inanamıorummmm 1 haftam kaldı haftaya bugün ayrılıorum artık
dükkenı ben açtım güya ama daha yenice tam başına oturabildimGÜÜNAAAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNN erkenden geldik yine mesaiyi kacırmayalım diye ay bu kk bize maaş bağlasa yeridir ya sabah 9 akşam 6 burdayız hatta 9 bile olmamış saat :))hadi uyanın da gelin fıstık annişlerrr :))
bu arada masivacım sana da günaydın şekerim bugün dükkanı açanlardan biri olmuşsun:))
canım sende hoşgeldinUzun bir aradan sonra merhaba kızlar
Artıkın bende evdeyim ve devamlı burdayım inşallahSon zamanlara kadar çalışıcam dayanırım diye dolaşıp artizzzzlik yapan ben 32. haftamı iple çeker olmuştum hergün doktoru arıyodum bana rapor ver diye adamda bezdi şu son bir aydır hayat işkence bana yaramaz oğluşum kafasını çatı kemiğime dayadığı için yoğun bir baskı ve ağrı var ne yürüyebiliyorum doğru düzgün nede yattığım oturduğum yerden kalkabiliyorum uyku düzeni denilen birşey kalmadı günde en fazla 2-3 saat uyuyabiliyorum şükür uykuya düşkün bir insan değilim bundan ötürü pek zorlanmıyorum
bugün özgenin doğum günümü, Özgecim doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler eşinle, oğluşunla ve sevdiklerinle senin olsunNeden çok güzel bi gün acabaaaaaa :))
Canımmm doğum günün kutlu olsunn tekrar
sende hoşgeldin canım kızınada maşaAllahgünaydın kızlar uzun bir aradan sonra bende tekrardan sizlerleyim aranızda beni hatırlayanlar vardır uzun bir süredir netim olmadığımdan giremiyordum ama hep merak içindeydim nasılsınınz bebişleriniz nasıl kızlar
bende 38. haftanın içerisindeyim ultrasona göre şuan kızım kasıklarıma inmiş vaziyette ve hareketlerim artık çok kısıtlandı tabi sancılarımda başladı yarın dr kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak ama ben biraz korkuyorum
erken doğum yapan var mı acaba aramızda ? bi gamze doğum yaptı onu biliyorum
bende senin sorunun tam tersi versiyonunu sormuştum, bebeğin haftası byükse kilosu fazlamı demek diye... benimde kilosundan boyutlarından haberim yok, doktorum sağolsun söylemiyo... sadece 10 gün ilerde olduğunu biliyorum, ama burada arkadaşlar bunun değişebileceğini, bazen kafa ölçüsüne, bazen kiloya, bazende boya göre değişirmiş haftası... hayırlısı, sağlıklı olsunlardaçoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?
BEBİŞLERİMİZDEN MEKTUP VAR!!!
♥ Anneciğim; ♥
Geçen hafta bana yazdığın mektubu aldım. Çok Teşekkür ederim. Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duy...gulandığını, gözlerinden yaş geld...iğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere… ♥
alıntıdır
canım ya bende tam seni soracaktım, kaç gündür yazmıyor, kendisinden bebişinden haber varmı diye..... inşaAllah daha iyisinizdirgerçi benim bebeğim şuan 2040 gr ve gayet bebek gibi duruyor öyle ufacık el kadar tabiri var ya hiç öyle değil, önemli olan yaşamsal fonksiyonları ve fiziksel sağlığı iyi mi , onun dışındakiler inanın teferruad, takılmayın bu kadar boyuna kilosu...
tünaydın canımm hoşgeldinn havalar normale dönene kadar cıkma zaten güzelim ii yapmış eşin şakaya gelmiyo valla kar buz işi Allah korusun bi sıkıntı cıkmasın son anlarda sen dur burda eğleniriz yine:))
yaaa ne güzel.. çok hoş olmuş.. ayy hamileyken hormonlar tavan yapıyor zaten. jestlere bayılıyor insan.. sende eşine güzel süpriz yapmıstın oglunun dilinden mektup yazmıstın yanlıs hatırlamıyosam :))
ehe sevgililer günü var daha önümüzdee :) sonra da en güzel sürprizi bebişlerle yaşıcazzz cok güzel olacak.
çok heyecenlı değil mislm kızlar herkes iyidir inşallah bende kızımın cicilerini yıkamaya başladım yumuşatıcısı sabunu anca geldi çamaşırları kurusun hemen çantamızı hazırlıcaz doğum yaklaştı inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip olsunn
slm kızlar herkes iyidir inşallah bende kızımın cicilerini yıkamaya başladım yumuşatıcısı sabunu anca geldi çamaşırları kurusun hemen çantamızı hazırlıcaz doğum yaklaştı inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip olsunn
nasılsınız ?
uzun bi süredir giremiyordum.hatırlayan arkadaşlarım wardır belki taşındık telaşım büyüktü birde net hattı yoktu beklemek zorunda kaldım ama çok şükür hallettik artık tekrar aranızdayım....
artık son demlerimizdeyiz kuzularımıza kawuşmamıza çok az kaldı RABBİM cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inş....
günaydın annişlerrrrr 36 ya başlıoruz inanamıorummmm 1 haftam kaldı haftaya bugün ayrılıorum artık
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra bende tekrardan sizlerleyim aranızda beni hatırlayanlar vardır uzun bir süredir netim olmadığımdan giremiyordum ama hep merak içindeydim nasılsınınz bebişleriniz nasıl kızlar
bende 38. haftanın içerisindeyim ultrasona göre şuan kızım kasıklarıma inmiş vaziyette ve hareketlerim artık çok kısıtlandı tabi sancılarımda başladı yarın dr kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak ama ben biraz korkuyorum
erken doğum yapan var mı acaba aramızda ? bi gamze doğum yaptı onu biliyorum
Günaydın,
Özgeciciğim doğum günün kutlu olsun canım,
Ben de sabah bir tatsız uyandım, oğlan dünden beri hiç ciddi olarak hareket etmedi diye, sinirden çıkmadım yataktan, sonra kahvaltı yapayım dedim, belki çocuk acıkmıştır da küsmüştür bana, neyse sonra buraya oturdum, baktım sağdan sağdan hareket ediyor şükür, demekki kızlardan haber almayı bekliyormuş çapkın.
Hepimize mutlu ve hareketli bir gün diliyorum.
merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir...
özgeengin sevdiklerinle nice yıllara doğum günün kutlu olsun :119: seneye mumları oğluşunla üflersin inşallah
şubat ayına da girdik biz oğluşumla çok heyecanlıyız günler geçiyo diye. dün dr. gittik ve ilk kez nst ye bağlandık herşey yolunda çıktı çok şükür ve bu 2 haftada bebişim baya kilo almışsuyumuz da biraz artış göstermiş sevindik
şimdiden göğüs ucu için krem kullanan var mı kızlarrr? ne kullanıyorsunuz ?
BEBİŞLERİMİZDEN MEKTUP VAR!!!
♥ Anneciğim; ♥
Geçen hafta bana yazdığın mektubu aldım. Çok Teşekkür ederim. Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duy...gulandığını, gözlerinden yaş geld...iğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere… ♥
alıntıdır
çok heyecenlı değil miçok şükür bu zaman kadar geldin ve sende hazırlıklara başladın Rabbim sanada bizede hepimize tamamına erdirsin, aldıklarımızı bebişlerimizde güle güle kullanmayı nasip etsin
slm kızlar herkes iyidir inşallah bende kızımın cicilerini yıkamaya başladım yumuşatıcısı sabunu anca geldi çamaşırları kurusun hemen çantamızı hazırlıcaz doğum yaklaştı inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip olsunn
Sağlıkla gelsin inş.kuzucuklar:)Ooo bak çamaşırları bile yıkanıyo benim daha bekliyo valla hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?