2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım. ben kullanıyorum beyaz tenlıyım ve cildim normalde kuru. sımdıden kullanıyorum o yuzden. lansonih kullanıyorum. ınanılmaz yumusatıyor tavsıye ederim..

iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan daldım bugün çok rahatsızlandım baş dönmesi istifra daha yeni kendime gelebildim üşüttüm heralde inşallah herkes iyidir
geçmiş olsun canım.

her hafta aynı kiloyu almıyor canım sanırım 35-36larda daha fazla alıyor.

hayırlısı olsun canım haklısın zor ama önemli olan sağlığı. Allah yardımcın olsun

hoşgeldiniz arkadaşlar.

ama ben bunu okurken ağladım... çok hoş.

maaş. canım kızına inş. daha hızlı toparlar kavuşursun miniğine. dr. yaklaşık bir tarih söylüyor mu eve geçmek için?

Özge, canım doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana güzellikler getirsin, seneye mumları Uras'la üflersin artık cici anne:119:

Maşallah canım sevindim iyi haberlerine inşallah bundan sonra daha da yolunda gider her şey.

yakında başlarsın canım sende ama hala eksikler var bitmiyo hayırlısı artık buarada doğum günün kutlu olsun bebişin karnındayken ne güsellllll

Başlıycam inş.yakında bendeEksikler bitmez canım artık:))Teşekkür ederim canım oğlumda bugün tekmeleriyle annesinin doğum gününü kutluyo hiç durmuyo maşallah

selamm güzelller
izmiirim bugün bembeyaz oldu gelin gibi :))
bizimde gözümüz kar gördü
kara hasret biri olarak çok mutlu oldum

çoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?

canım bebek büyük olsada gününde doğum yapmak en mantıklısı
çünkü ciğer gelişimi son haftalara kadar sürüyor
ayrıca büyük olması erken doğacağıı anlamına gelmez
aman canı içinde olsun öenmli olanı o
bende istiyorum 3 kilo falan gelsin diye
ama en önemlisi sağlıkla gelsin

kocaman merhabalar hepinize..özgecim doğum günün kutlu olsun...ne zamandır forumdayım ama yazamadım bir türlü geldim gittim sizi okudum..:)benem cadım pc başında oturmama izin vermiyo artık.hemen içerde tepinmeye başlıyo.canım canıyo..:)kızlar ben bişey duymuştum paylaşayım sizinle.meryem ana eli otu diye birşey var.doğum sancıları geldiği zaman onu suyun içine koyuyormuşsun.rahat doğum yapabilmek için açılma olmasını kolaylaştıryormuş.bir yakınımızdan rica etmiştim evlendiğim zaman.hacdan getirmişti.tabi otu suya koyup duanıda ediyorsun.duymuşmuydunuz.ben deniycem bakalım doğum zamanı.umarım faydasını görürüm.şimdiden otalığa çıkardım.eşimide tembihledim.ben unutursam sen sakın unutma suya koymayı diye:)

özgecimm doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara olsun

perimm canım oğluşunun cicileri çok güzel
sağlıklı güzel günlerde olsun inşallahh

maşaAllah oğluşuna ben lansinoh aldım ama daha başlamadım, çünkü bepanten- yağlardan karışımım var, vücuduma sürerken göğüsmede sürüyorum, şimdilik iyi bakalım

sağol canım bende ütü sevmem ama kurusada ütülesem diyorummm kızımın cicilerini çok heyecanlıııı yaaaa az kaldıııııı
Canım inşaAllah hayırlısı ile normal doğum yaparsın ki, senin bu doğumun daha kolay olacağına inanıyorum, çünkü sen 5,5 aylıkken sunni sancıyla doğum yapmış insansın, en zorunu yapacan da bunu mu yapamayacaksın bu arada canım ütüyü ayakta yapma sakın, ben ütü masasını oturduğum kanepeye göre ayarlamıştım ve kanepede oturduğum yerden yapmıştım ve hiç yorulmamıştım

canım çok güzeller, Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

benim de bugün 5te dr. kontrolüm var. bugün 34+6 yız az kaldı heyecanlanıyorum korkuyorum...
canım inşaAllah güzel, hayırlı haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…