- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.421
merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir...
özgeengin sevdiklerinle nice yıllara doğum günün kutlu olsun :119: seneye mumları oğluşunla üflersin inşallah
şubat ayına da girdik biz oğluşumla çok heyecanlıyız günler geçiyo diye. dün dr. gittik ve ilk kez nst ye bağlandık herşey yolunda çıktı çok şükür ve bu 2 haftada bebişim baya kilo almışsuyumuz da biraz artış göstermiş sevindik
şimdiden göğüs ucu için krem kullanan var mı kızlarrr? ne kullanıyorsunuz ?
geçmiş olsun canım.iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan daldım bugün çok rahatsızlandım baş dönmesi istifra daha yeni kendime gelebildim üşüttüm heralde inşallah herkes iyidir
her hafta aynı kiloyu almıyor canım sanırım 35-36larda daha fazla alıyor.kızlr bir şey sorucam benim bebiş haftada ortalama 150 gram alıyor
ve sanırım doğuma kadar ancak 2700 kadar olabilcek
acaba son haftalarda bebeğinin kilo alımı artıyormu
biliyorumki en en önemlisi sağlıklı olması
ama 3 kilo falanda olursada mutlu olurum
hayırlısı olsun canım haklısın zor ama önemli olan sağlığı. Allah yardımcın olsuniyi geceler cici anneler,
ne zamandir ugriyamadim,
cok stressteyim gerginim:-(
bebisim 14. ve 20. hafta pipisini gosterdi dedi doktor,
daha sonra hic acmadi, simdide doktor kizda olabilir diyo:-(
cinsiyetini bilmemek ne kötü heleki son ayim:-(
cok gerildim doktorumu degistirdim,
simdi bide tasinicaz onun sitresi var:-(
bagzen okadar sinirleniyorumki bebiste huzursuz oluyo tekmeliyo canim aciyo,
bende bagiriyorum bebisime yapmaaa diye , oysa yavrumun sucu günahi ne benim
piskolojim bozuk bence:-(
dogum stresssi tasinma sitresi:-(
oturup agliyorum geceleri:-(
nasılsınız ?
uzun bi süredir giremiyordum.hatırlayan arkadaşlarım wardır belki taşındık telaşım büyüktü birde net hattı yoktu beklemek zorunda kaldım ama çok şükür hallettik artık tekrar aranızdayım....
artık son demlerimizdeyiz kuzularımıza kawuşmamıza çok az kaldı RABBİM cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inş....
hoşgeldiniz arkadaşlar.günaydın kızlar uzun bir aradan sonra bende tekrardan sizlerleyim aranızda beni hatırlayanlar vardır uzun bir süredir netim olmadığımdan giremiyordum ama hep merak içindeydim nasılsınınz bebişleriniz nasıl kızlar
bende 38. haftanın içerisindeyim ultrasona göre şuan kızım kasıklarıma inmiş vaziyette ve hareketlerim artık çok kısıtlandı tabi sancılarımda başladı yarın dr kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak ama ben biraz korkuyorum
erken doğum yapan var mı acaba aramızda ? bi gamze doğum yaptı onu biliyorum
ama ben bunu okurken ağladım... çok hoş.BEBİŞLERİMİZDEN MEKTUP VAR!!!
♥ Anneciğim; ♥
Geçen hafta bana yazdığın mektubu aldım. Çok Teşekkür ederim. Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duy...gulandığını, gözlerinden yaş geld...iğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere ♥
alıntıdır
maaş. canım kızına inş. daha hızlı toparlar kavuşursun miniğine. dr. yaklaşık bir tarih söylüyor mu eve geçmek için?öyle olmaması iyi zaten canım, istenen durum bu,senin bebeğin en olması gereken durumda ilerliyor...
zaten yanlış anlaşılan bir durum var mesela sata göre 34. haftadayken ultrasonda 38. hafta çıkması bebeğin 2 hafta sonra geleceği anlamına gelmiyor, sadece 34. haftadayken bebek 38 haftalık bir bebeğin boy ve kilo ölçülerine ulaşmış demek buda iri ve kilolu bir bebek anlamına geliyor o sıradaki ölçüm için, tabi sonrasında büyümesi yavaşlayıp sat tarihini yakalayıp normal sınırlar içinde de doğabilir, bu hızla büyümeye devam edip iri bir bebekte doğabilir.
unutmayın 2500 gr-3500 gr doğması istenen aralık, 2500 aşağısıda 3500 yukarısıda istenmiyor.
gerçi benim bebeğim şuan 2040 gr ve gayet bebek gibi duruyor öyle ufacık el kadar tabiri var ya hiç öyle değil, önemli olan yaşamsal fonksiyonları ve fiziksel sağlığı iyi mi , onun dışındakiler inanın teferruad, takılmayın bu kadar boyuna kilosu...
Kolay gelsin, dünyanın en güzel işi dedim ben yaparken ,çamaşır ve ütüden hiç bu kadar keyif almamıştım
teyzelerrrr işte size oğluşumun odası, en sonunda bitirebildik:))Eki Görüntüle 338437 Eki Görüntüle 338438 Eki Görüntüle 338439 Eki Görüntüle 338440 Eki Görüntüle 338441 Eki Görüntüle 338442 Eki Görüntüle 338443 Eki Görüntüle 338444
merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir...
özgeengin sevdiklerinle nice yıllara doğum günün kutlu olsun :119: seneye mumları oğluşunla üflersin inşallah
şubat ayına da girdik biz oğluşumla çok heyecanlıyız günler geçiyo diye. dün dr. gittik ve ilk kez nst ye bağlandık herşey yolunda çıktı çok şükür ve bu 2 haftada bebişim baya kilo almışsuyumuz da biraz artış göstermiş sevindik
teyzelerrrr işte size oğluşumun odası, en sonunda bitirebildik:))Eki Görüntüle 338437 Eki Görüntüle 338438 Eki Görüntüle 338439 Eki Görüntüle 338440 Eki Görüntüle 338441 Eki Görüntüle 338442 Eki Görüntüle 338443 Eki Görüntüle 338444
yakında başlarsın canım sende ama hala eksikler var bitmiyo hayırlısı artık buarada doğum günün kutlu olsun bebişin karnındayken ne güsellllll
çoğu kişi diyorki bebeğim 2 hafta öncde, 3 hafta önde...
bu nasıl oluyor. benim hiç öyle olmadı haftasında gününde oldu hep...
bebeğin kilosu fazla ise ondanmı haftada büyük çıkıyor?
süpermiş canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. ne kadara mal oldu oda takımı?
merhaba canım. ben kullanıyorum beyaz tenlıyım ve cildim normalde kuru. sımdıden kullanıyorum o yuzden. lansonih kullanıyorum. ınanılmaz yumusatıyor tavsıye ederim..
maşaAllah oğluşunaşubat ayına da girdik biz oğluşumla çok heyecanlıyız günler geçiyo diye. dün dr. gittik ve ilk kez nst ye bağlandık herşey yolunda çıktı çok şükür ve bu 2 haftada bebişim baya kilo almışsuyumuz da biraz artış göstermiş sevindik
çok heyecanlıyım eşimde öyle hep kızımızı kucağımıza alcağımız günlerin hayalini kuruyoruz hala inanamıyorum karnımda durduğuna tekmeledikçe ALLAH a şükrediyorum buarada bilen vardır belki ama annemle 7 tane hurmaya 7 tane yasin akuduk doğuma giderken yicem kolay ve çabuk olsun diye inşallahhhh normal doğum yaparımmmmm çatır çatırrrr
Canım inşaAllah hayırlısı ile normal doğum yaparsın ki, senin bu doğumun daha kolay olacağına inanıyorum, çünkü sen 5,5 aylıkken sunni sancıyla doğum yapmış insansın, en zorunu yapacan da bunu mu yapamayacaksınsağol canım bende ütü sevmem ama kurusada ütülesem diyorummm kızımın cicilerini çok heyecanlıııı yaaaa az kaldıııııı
canım çok güzeller, Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsinteyzelerrrr işte size oğluşumun odası, en sonunda bitirebildik:))Eki Görüntüle 338437 Eki Görüntüle 338438 Eki Görüntüle 338439 Eki Görüntüle 338440 Eki Görüntüle 338441 Eki Görüntüle 338442 Eki Görüntüle 338443 Eki Görüntüle 338444
canım inşaAllah güzel, hayırlı haberlerle gelirsinbenim de bugün 5te dr. kontrolüm var. bugün 34+6 yız az kaldı heyecanlanıyorum korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?