- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.441
teyzelerrrr işte size oğluşumun odası, en sonunda bitirebildik:))Eki Görüntüle 338437 Eki Görüntüle 338438 Eki Görüntüle 338439 Eki Görüntüle 338440 Eki Görüntüle 338441 Eki Görüntüle 338442 Eki Görüntüle 338443 Eki Görüntüle 338444
teyzelerrrr işte size oğluşumun odası, en sonunda bitirebildik:))Eki Görüntüle 338437 Eki Görüntüle 338438 Eki Görüntüle 338439 Eki Görüntüle 338440 Eki Görüntüle 338441 Eki Görüntüle 338442 Eki Görüntüle 338443 Eki Görüntüle 338444
Maşallah canım sevindim iyi haberlerine inşallah bundan sonra daha da yolunda gider her şey.
Özge, canım doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana güzellikler getirsin, seneye mumları Uras'la üflersin artık cici anne:119:
kocaman merhabalar hepinize..özgecim doğum günün kutlu olsun...ne zamandır forumdayım ama yazamadım bir türlü geldim gittim sizi okudum..:)benem cadım pc başında oturmama izin vermiyo artık.hemen içerde tepinmeye başlıyo.canım canıyo..:)kızlar ben bişey duymuştum paylaşayım sizinle.meryem ana eli otu diye birşey var.doğum sancıları geldiği zaman onu suyun içine koyuyormuşsun.rahat doğum yapabilmek için açılma olmasını kolaylaştıryormuş.bir yakınımızdan rica etmiştim evlendiğim zaman.hacdan getirmişti.tabi otu suya koyup duanıda ediyorsun.duymuşmuydunuz.ben deniycem bakalım doğum zamanı.umarım faydasını görürüm.şimdiden otalığa çıkardım.eşimide tembihledim.ben unutursam sen sakın unutma suya koymayı diye:)
özgecimm doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara olsun
perimm canım oğluşunun cicileri çok güzel
sağlıklı güzel günlerde olsun inşallahh
ne güzel olmuş annesi maşallah..güzell günlerde kullanır inşallah.:)
canım düzenleyiciyi ikeadan aldık, bizim çekmecemize büyük geldi, eşim kesti çekmeceye göre ayarladı, fiyatı da 20 tl idi yanılmıyosam..canım cok güzel güle güle büyütün oglusunuzu odasında.canım cekmece düzenleyıcını nerden aldın corap ve mendıllerı koydugun. cok derlı toplu olmus
maşaAllah oğluşunaben lansinoh aldım ama daha başlamadım, çünkü bepanten- yağlardan karışımım var, vücuduma sürerken göğüsmede sürüyorum, şimdilik iyi bakalım
canım çok güzeller, Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
canım inşaAllah güzel, hayırlı haberlerle gelirsin
Canım harika olmuş gerçekten, o kadar özenle ve zevkle hazırlanmış ki, Allah mutlu ve huzurlu büyümeyi nasip etsin.
Maşallah canım odanız çok güzel olmuşGüzel günler geçirsin Gökalp odasında inş.
çok güzell olmuşşşş oğluşunnn missslerrrr gibi uyusun odasındaaaaa
MaşallahGüle güle kullansın oğluşun inşallah.
özgecimm doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara olsun
perimm canım oğluşunun cicileri çok güzel
sağlıklı güzel günlerde olsun inşallahh
maşaAllah oğluşunaben lansinoh aldım ama daha başlamadım, çünkü bepanten- yağlardan karışımım var, vücuduma sürerken göğüsmede sürüyorum, şimdilik iyi bakalım
Canım inşaAllah hayırlısı ile normal doğum yaparsın ki, senin bu doğumun daha kolay olacağına inanıyorum, çünkü sen 5,5 aylıkken sunni sancıyla doğum yapmış insansın, en zorunu yapacan da bunu mu yapamayacaksınbu arada canım ütüyü ayakta yapma sakın, ben ütü masasını oturduğum kanepeye göre ayarlamıştım ve kanepede oturduğum yerden yapmıştım ve hiç yorulmamıştım
canım çok güzeller, Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
canım inşaAllah güzel, hayırlı haberlerle gelirsin
slm kızlar herkes iyidir inşallah bende kızımın cicilerini yıkamaya başladım yumuşatıcısı sabunu anca geldi çamaşırları kurusun hemen çantamızı hazırlıcaz doğum yaklaştı inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip olsunn
Sağlıkla gelsin inş.kuzucuklar:)Ooo bak çamaşırları bile yıkanıyo benim daha bekliyo valla hepsi
teşekkür ederiz teyzesi son iki haftada 1.5 kilo toplamda da 10 kilo aldım hep kendime alıyorum diye üzülüyordum ama bu kez 500 grama yakınını bebiş almıştabi önemli olan sağlıklı olmaları rabbim hepimize sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin
peri_m odanız çok güsel olmuş güle güle kullanın güzel günlerinizde
peri_m çoook güzel olmuş odanız. hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullansın küçük adam
yaaaaaaa çok ama çok güzel olmuş resmen feci duygulandım :)) koyu bir Fenerliyim ama bebişin Yavru Kartal ayakkabılarına ve Bjk posterlerine bayıldımmm (L) sporla iç içe çocukların hastasıyım :))
Allah uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin canım benim.
Hayırlısı ile vaktiyle doğsun minik , beşiğinde o güzel kıyafetleriyle resimlerini de görürüm inşallah.
Özge, doğumgünün kutlu olsun, bebişinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle
Gamze, maşallah Berraya ne güzel kilo almış annesi
Perim, oğluşunun odası çokgüzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah
ben duymuştum dene bakalım olsa denerdim ben de.kocaman merhabalar hepinize..özgecim doğum günün kutlu olsun...ne zamandır forumdayım ama yazamadım bir türlü geldim gittim sizi okudum..:)benem cadım pc başında oturmama izin vermiyo artık.hemen içerde tepinmeye başlıyo.canım canıyo..:)kızlar ben bişey duymuştum paylaşayım sizinle.meryem ana eli otu diye birşey var.doğum sancıları geldiği zaman onu suyun içine koyuyormuşsun.rahat doğum yapabilmek için açılma olmasını kolaylaştıryormuş.bir yakınımızdan rica etmiştim evlendiğim zaman.hacdan getirmişti.tabi otu suya koyup duanıda ediyorsun.duymuşmuydunuz.ben deniycem bakalım doğum zamanı.umarım faydasını görürüm.şimdiden otalığa çıkardım.eşimide tembihledim.ben unutursam sen sakın unutma suya koymayı diye:)
sağol canım inş.canım inşaAllah güzel, hayırlı haberlerle gelirsin
BEBİŞLERİMİZDEN MEKTUP VAR!!!
♥ Anneciğim; ♥
Geçen hafta bana yazdığın mektubu aldım. Çok Teşekkür ederim. Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duy...gulandığını, gözlerinden yaş geld...iğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere… ♥
alıntıdır
teyzelerrrr işte size oğluşumun odası, en sonunda bitirebildik:))
canım benim göğüslerde problem yok şimdilik ben de kakao ve tatlı badem yağını göbüşe sürerken arada memişlere de sürüyorum ama doğum sonrası emzirmede oluşacak çatlaklara önlem olarak hamişliğin son ayında krem kullanmak gerekir diye duymuştum lansinoh alayım bende.bu arada göbüşe memişe yağlardan sürdüm bacaklarıma sürmedim bir haftayı geçti sağ bacağımda çatlak oluşalışaşırdım koca göbüşümde bişey yok bacaklar gitti bebişimin eseri diyorum artık
iyi geceler canım.birçoğumuzda var aynı korku ama aslında kendimizi korkuttuğumuz kadar bir durum olmadığını anlatıyor çevremdeki tecrübeliler:)stres yapma kendine.bebillerimiz gelecekleri en doğru zamanı biliyolar nasılsa.bol duayla onlara bırakıcaz kendimizi..benim ilk hamileliğim ve ben de epidural normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmazsa.Rabbim sana da hepimize de hayırlı zamanda hayırlı doğumlar nasip eder inşallah. bak ne güzel herşeyi normal çıkmış meleğinin.kavuşmana da az kalmış..ohh ne güzel miss gibi koklayacaksın.böyle düşün.. şıp diye geçicek hepsi.hem normal doğum o kadar korkulcak bişey olsa kimse birden fazla çocuk yapmzadı dimi amaben hep bu şekilde düşünüp rahatlatmaya çalışıyorum kendimi:))
Maşallah bebeğine canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur içini ferah tut bebişlerimiz gelecek öyle ya da böyle geçecek doğum ve onları görür görmez unutulacak bence her şey.
hayırlısı olsun canım o ölçümler sürekli değişiyo sen hemen gerilme hakkında hayırlısı olur inşallah Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
canım gerçekten güldürdün beni bizde de bir hala var ki sorma aynılar galiba. ilk 1 yaş için abiye elbise almıs bütün taşlı pullu. geçen haftada kürk yelek almış.Allah kavuştursun tatlımm...tamam söyleyelim de bize kürk dağıtsınlar hem benim kızımın da var kürkü giyeriz ana kız:)) saftirik halası hamile olduğumu öğrendiğinden beri nerde absürd şey varsa aldı getirdi kürklü hırkalar pullu payetli hatta aynalı elbiseler ve en son dansöz kemeri...ne doğuracağımı düşünüyosa artık
evet canım yaa onu bende duymuştum, ama lansinoh kremde çok pahalı yamaşaAllah oğluşunaben lansinoh aldım ama daha başlamadım, çünkü bepanten- yağlardan karışımım var, vücuduma sürerken göğüsmede sürüyorum, şimdilik iyi bakalım
canım benim göğüslerde problem yok şimdilik ben de kakao ve tatlı badem yağını göbüşe sürerken arada memişlere de sürüyorum ama doğum sonrası emzirmede oluşacak çatlaklara önlem olarak hamişliğin son ayında krem kullanmak gerekir diye duymuştum lansinoh alayım bende.bu arada göbüşe memişe yağlardan sürdüm bacaklarıma sürmedim bir haftayı geçti sağ bacağımda çatlak oluşalışaşırdım koca göbüşümde bişey yok bacaklar gitti bebişimin eseri diyorum artık 56 gramlık olanı 30 tl aldım ben... bu yüzden en azından 36. haftadan sonra başlayayım dedim bu arada teyzem bana demişti, ben sadece göbeğime sürdüm orada yok ama kalça ve bacaklarımda var, bu yüzden sürerken göğüslerden başla diz kapakların- arkaları dahil sür demişti:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?