2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım sevindim iyi haberlerine inşallah bundan sonra daha da yolunda gider her şey.

teşekkür ederiz teyzesi son iki haftada 1.5 kilo toplamda da 10 kilo aldım hep kendime alıyorum diye üzülüyordum ama bu kez 500 grama yakınını bebiş almış tabi önemli olan sağlıklı olmaları rabbim hepimize sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin

peri_m odanız çok güsel olmuş güle güle kullanın güzel günlerinizde

Özge, canım doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana güzellikler getirsin, seneye mumları Uras'la üflersin artık cici anne:119:

özgecimm doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara olsun

perimm canım oğluşunun cicileri çok güzel
sağlıklı güzel günlerde olsun inşallahh

Çok teşekkür ederim kızlar...

yaaaaaaa çok ama çok güzel olmuş resmen feci duygulandım :)) koyu bir Fenerliyim ama bebişin Yavru Kartal ayakkabılarına ve Bjk posterlerine bayıldımmm (L) sporla iç içe çocukların hastasıyım :))
Allah uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin canım benim.
Hayırlısı ile vaktiyle doğsun minik , beşiğinde o güzel kıyafetleriyle resimlerini de görürüm inşallah.

ne güzel olmuş annesi maşallah..güzell günlerde kullanır inşallah.:)

canım cok güzel güle güle büyütün oglusunuzu odasında. canım cekmece düzenleyıcını nerden aldın corap ve mendıllerı koydugun. cok derlı toplu olmus
canım düzenleyiciyi ikeadan aldık, bizim çekmecemize büyük geldi, eşim kesti çekmeceye göre ayarladı, fiyatı da 20 tl idi yanılmıyosam..

Canım harika olmuş gerçekten, o kadar özenle ve zevkle hazırlanmış ki, Allah mutlu ve huzurlu büyümeyi nasip etsin.

Maşallah canım odanız çok güzel olmuşGüzel günler geçirsin Gökalp odasında inş.

çok güzell olmuşşşş oğluşunnn missslerrrr gibi uyusun odasındaaaaa

Maşallah Güle güle kullansın oğluşun inşallah.

özgecimm doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara olsun

perimm canım oğluşunun cicileri çok güzel
sağlıklı güzel günlerde olsun inşallahh

kızlar çook tşekkür ederiz hepinize.. daha da güzelleri hepinizin bebişinin olsun inşallah..

Özge, doğumgünün kutlu olsun, bebişinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle
Gamze, maşallah Berraya ne güzel kilo almış annesi
Perim, oğluşunun odası çokgüzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah

sağol canım ben bide erken doğum yaptım içiin yani zorla oldu bebek kendini dışarı atmayı bilemediği için rahim kasları çalışmıyomuş yani çok ıkındımmm bu sefer hayırlısıyla kurtulalım inşallah canım ütüyüde oturduğum yerde yaparım zaten bel ağrısı o biçimmmm

canım herşey gönlünce oluyor bak. Allah sana bugünleride gösterdi. sabrının, dualrının sonucunu alıyorsun...

Sağlıkla gelsin inş.kuzucuklar:)Ooo bak çamaşırları bile yıkanıyo benim daha bekliyo valla hepsi

özcegim sende eşya konusunda abartanlardansın benim gibi...
bir an önce başla canım... yavaş yavaş ütülersin...

canım harika olmuş...
gülerek baktım fotolara bu tam delikanlı odası olmuş...
güle güle kullansın eşyalarını yavrun...
herşey çok güzel olmuş. eline sağlık...

peri_m çoook güzel olmuş odanız. hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullansın küçük adam

çook teşekkürler kızlar,BJK lı değilim ben GS lıyım ama babasını da kırmak için bişi demiyorum, çok hevesli çünkü.. ayrıca bu takım işleri erkekler için çok hassas bi konu,sustum ben yani:)) hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah..

ben duymuştum dene bakalım olsa denerdim ben de.

canım inşaAllah güzel, hayırlı haberlerle gelirsin
sağol canım inş.

hepimizin gözleir doldu sanırım okurken. çok güzell heyecan üzüntü mutluluk herşey bir arada

çok sağol canım bende hep tecrübelileri dinlemeye çalışıyorum bazı cahil insanlar çok farklı şyler anlatıp insanın aklını dahada bulandırabiliyor zaten benim ebem kuzenim olacağı için onunla paylaşıyorum genellikle. o da çok motive edici sağolsun.

Maşallah bebeğine canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur içini ferah tut bebişlerimiz gelecek öyle ya da böyle geçecek doğum ve onları görür görmez unutulacak bence her şey.

evet inşallah o unuttuğumuz günler gelsin biran önce yani bebeşlerimizi sevdiğimiz günler

hayırlısı olsun canım o ölçümler sürekli değişiyo sen hemen gerilme hakkında hayırlısı olur inşallah Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

evet her gittiğimde farklı sonuclar çıkabiliyor. amin canım cümlemize inşallah.

canım gerçekten güldürdün beni bizde de bir hala var ki sorma aynılar galiba. ilk 1 yaş için abiye elbise almıs bütün taşlı pullu. geçen haftada kürk yelek almış.

selamlar kızlarrr..bi yandan geçmişi okiim diyorum ama çok birikmiş 2 gün girmedim..ya bnm karnım 2 günde birden büyüdü yusyuvarlak oldu..ve bn çok korkmaya başladım..daha 1.5 ay fln var bu son haftalarda devasa bişi olcak gibi yaa..son zmnlarda hızla büyüyomuş fln diyolar...ciddi ciddi 2 gecedir sağa sola bile zor dönüyorum bacaklarım eskisi gbi değil hemen yoruluyo ki düzenli yürüyüş yapan bi insanım..sırt ağrılarım başladı çok fena ne pozisyonda dursam geçmiyo..şaka gbi oldm şu bikaç günde yaa..ama en çok korktuğum karnım sanki büyücek büyücek gerilcek ve patlıcakmıi gbi ilerki zmnlarda..o kdr büyürmü ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…