- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.461
arkadaşlar birazdan bebeğimi görmeye gideceğiz,buzlu hava biraz açılsın diye bekliyorum.
bugün ilk defa NST olayıyla tanışcaz,bebeğin hareketlerini hissedince elindeki düğmeye basmak gerekiyomuşya,ben bazen bebek hareketini elimi karnıma koyduğumda hissediyorum.elim karnımda dursa olurmu,kandırıkçılık mı olur yoksa :)
canım güle güle git.
hayırlı haberlerle gel... aç tok karnı fark etmiyor değilmi nst...
bu arada şeker yüklemesi normal çıkan ona güvenip benim gibi her bulduğunu yiyen arkadaşlar varsa arada tokluk şekerinizi ölçün sonradan çıkabiliyomuş bu diyabet.annenin insülini yetmeyince bebişler anneye yardım etmek için insülin salgılıyomuş kıyamam
Özge, doğumgünün kutlu olsun, bebişinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle
Gamze, maşallah Berraya ne güzel kilo almış annesi
Perim, oğluşunun odası çokgüzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah
canım herşey gönlünce oluyor bak. Allah sana bugünleride gösterdi. sabrının, dualrının sonucunu alıyorsun...
özcegim sende eşya konusunda abartanlardansın benim gibi...
bir an önce başla canım... yavaş yavaş ütülersin...
canım harika olmuş...
gülerek baktım fotolara bu tam delikanlı odası olmuş...
güle güle kullansın eşyalarını yavrun...
herşey çok güzel olmuş. eline sağlık...
özgecim senin de doğum günün kutlu olsun. nice güzel seneler inşallah. sevdiklerinle ve minnak kuzunla
maşaAllah oğluşunaben lansinoh aldım ama daha başlamadım, çünkü bepanten- yağlardan karışımım var, vücuduma sürerken göğüsmede sürüyorum, şimdilik iyi bakalım
canım benim göğüslerde problem yok şimdilik ben de kakao ve tatlı badem yağını göbüşe sürerken arada memişlere de sürüyorum ama doğum sonrası emzirmede oluşacak çatlaklara önlem olarak hamişliğin son ayında krem kullanmak gerekir diye duymuştum lansinoh alayım bende.bu arada göbüşe memişe yağlardan sürdüm bacaklarıma sürmedim bir haftayı geçti sağ bacağımda çatlak oluşalışaşırdım koca göbüşümde bişey yok bacaklar gitti bebişimin eseri diyorum artık
evet canım yaa onu bende duymuştum, ama lansinoh kremde çok pahalı ya56 gramlık olanı 30 tl aldım ben... bu yüzden en azından 36. haftadan sonra başlayayım dedim bu arada teyzem bana demişti, ben sadece göbeğime sürdüm orada yok ama kalça ve bacaklarımda var, bu yüzden sürerken göğüslerden başla diz kapakların- arkaları dahil sür demişti:44:
Ben de her yerime sürüyorum valla:)))Gögüs içinde lansinoh alıcam son ayda onu kullanırım bi de:)))
evet canım yaa onu bende duymuştum, ama lansinoh kremde çok pahalı ya56 gramlık olanı 30 tl aldım ben... bu yüzden en azından 36. haftadan sonra başlayayım dedim bu arada teyzem bana demişti, ben sadece göbeğime sürdüm orada yok ama kalça ve bacaklarımda var, bu yüzden sürerken göğüslerden başla diz kapakların- arkaları dahil sür demişti:44:
kızlar ben kakao yağının yanı sıra,ayva çekirdeğinin jölesini sürüyorum göğüslerime.onunda çok faydası var.doğum sonrası için de kullanıcam ayva çekirdeğinin jölesini.hem çatlak oluşmasına engel.hem de yaraları iyileştiriyor.denenmiş onaylanmıştır:))bir de ayva yemek bebişlerimizi çok güzelleştirirmiş.peygamber efendimizin hadisi şerifi var bu konuyla ilgili.ben canım çektiği için yiyodum ama artık bilinçli bir şekilde kızım için bol bol yiyorum ayvayı:))bilginiz olsun bol bol yiyin.
kızlar ben kakao yağının yanı sıra,ayva çekirdeğinin jölesini sürüyorum göğüslerime.onunda çok faydası var.doğum sonrası için de kullanıcam ayva çekirdeğinin jölesini.hem çatlak oluşmasına engel.hem de yaraları iyileştiriyor.denenmiş onaylanmıştır:))bir de ayva yemek bebişlerimizi çok güzelleştirirmiş.peygamber efendimizin hadisi şerifi var bu konuyla ilgili.ben canım çektiği için yiyodum ama artık bilinçli bir şekilde kızım için bol bol yiyorum ayvayı:))bilginiz olsun bol bol yiyin.
Ayva çekirdeğini o şekilde süremiyorum alerjik bi bünyem var benim ama duydum iyi geliyomuş.Ayvayı da normalde sevmezdim ama canımın tek istediği şey ayva oldu ve hergün yiyiyorum oğlum yakışıklı olcak demekki:)))artık pazara giden bana ayva alıyo yani o kadar:)))
ama bebeğim çok bunaldım yaa dışarı çıkmayalı tam tamına 4gün olcak bugüneğlenmezmiyiz burda bee gözümü açıyorum kahvaltıdan önce hemen nete kocam artık kızıyo bağımlı oldun diye
hafta başından beri tahlil vermek için doktora gitmem lazım gidemiyorum yarın giderim diyordum ama akşam çok feci yağış olcakmış hava durumu öle diyo. yine kaldık hafta sonuna
Evet çok mutlu oldum az öncede çiçek geldi kız kardeşimdenAğlıycaktım nerdeyse:)doğru hatırlıyosun canım oğlundan babasına mektup yazmıştım:)))Şimdi dediğin gibi sevgililer günü var güzel bi sürpriz düşünmem lazım yalnız son sevgililer gününüz olcak
canım gerçekten güldürdün beni bizde de bir hala var ki sorma aynılar galiba. ilk 1 yaş için abiye elbise almıs bütün taşlı pullu. geçen haftada kürk yelek almış.[/B][/COLOR]
Benim rüyama bak o zaman: benim kız doğmuş yatakta yatıyo yalnız kız japon.. yani gözleri çekik :)) ben altını değiştirmek için bezle geliyorum.. ya lütfen onu takma ben tuvalete yaparım diyo kalkıp gidiyo tuvalete... haydaa diyorum bu kız biraz büyük doğdu hem çişini tuvalete yapıyo hem de konuşuyo.. ben dedim doktora 42ye kadar beklemeyelim diye diyorum.. bi de beşik aldık bu kız beşikde de yatmaz kocaman, hele o hastane çıkışlarını falan hiç giymez diyorum :)))) sence ben nasıl bişey doğurcam??
Ayva çekirdeğini o şekilde süremiyorum alerjik bi bünyem var benim ama duydum iyi geliyomuş.Ayvayı da normalde sevmezdim ama canımın tek istediği şey ayva oldu ve hergün yiyiyorum oğlum yakışıklı olcak demekki:)))artık pazara giden bana ayva alıyo yani o kadar:)))
ye canım ye.aynen ben de bol tüketiyorum ayvayı.yakışıklı,güzel,sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.
ben de bildiğin bağımlı oldum ama buraya haklı yani kocişler mesela 2 saattir falan elektirikler kesik catladım burda bide kendi kndme diyorumki yaa tüh şimdiye kaç sayfa birikmiştir ben geri kalıyorum :)) olsun kuzum geç olsun da güç olmasın boşver ama dışarı cıkamadığın için bunalma konusunda haklısın ben de 3 gündür cıkamıyorum feci rüzgar var burda alıp ucuruyo insanı korkumdan cıkamıyorum ben de ama dediğin gibi ben de cok bunaldımm...
sen o yaratıcılıkla mutlaka cok özgün bişiler bulursun canım aslında hepimizin düşünmei lazım du bakalım biz napıcas:)
maşallah cok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık oğluşun güle güle ii günlerde büyüsün odasında
o zaman bu kadar emeği boşa cıkarmak olmaz tatlım birer banu alakn doğuralım bari napalım:)) tövbe ya Rabbim yaa:))
özgecim doğum gününmüş nice mutlu yıllara inşllah sevdiklerinle birlikte en önemlisi güsel meleğinle birlikte:80:
maşallah maşallah canım oğluşunun odası çoook güzel olmuş. Güle güle yatsın oynasın odasındateyzelerrrr işte size oğluşumun odası, en sonunda bitirebildik:))
seninle günlerimiz aynı canım.. o heyecan bende de çok var :) hadi bakalım hayırla git gel. gelince yazmayı unutmabenim de bugün 5te dr. kontrolüm var. bugün 34+6 yız az kaldı heyecanlanıyorum korkuyorum...
Policiğim;
1 Tane daha Yasin-i Şerif okudum tatlım, Allah kabul ederse hepimiz için.
kızlar bu braxton kasılmalarının peşpeşe iki defa girmesi normal midir? bugun genel olarak karnımda sertlesme oluyordu fakat az once uzun süreli oldu iki defa. her biri 2şer dk sürdü ve hatta sımdı bunu yazarken yıne cok sertlesti. kaburgalarıımın tam altında gogsumun altında sımsıkı yumruk gıbı sertleşiyor. sizde de oluyor mu endişelenilcek bir durum mu özellikle kasılmalarından kaynaklı yatan arkadaslar ne yapmalıyım? kontrolüm yarın. 2 hafta once nst ye gırdım hıc kasılma vs cıkmadı. burası cok kötü tipi hastane cok yakın ama tek yürüyemicem eşimi de panık yapmak istemıyorum doğum gününde.
kızlar bu braxton kasılmalarının peşpeşe iki defa girmesi normal midir? bugun genel olarak karnımda sertlesme oluyordu fakat az once uzun süreli oldu iki defa. her biri 2şer dk sürdü ve hatta sımdı bunu yazarken yıne cok sertlesti. kaburgalarıımın tam altında gogsumun altında sımsıkı yumruk gıbı sertleşiyor. sizde de oluyor mu endişelenilcek bir durum mu özellikle kasılmalarından kaynaklı yatan arkadaslar ne yapmalıyım? kontrolüm yarın. 2 hafta once nst ye gırdım hıc kasılma vs cıkmadı. burası cok kötü tipi hastane cok yakın ama tek yürüyemicem eşimi de panık yapmak istemıyorum doğum gününde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?