2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk defa nstye dün bağlandım harketini hissettiğimde bastım ama benimki hareket etmeye başlıyor birkaç sn sürüyor her seferinde mi basacam onu anlamadım:) aa zaten sancıda çıkmadı dedi.

canım güle güle git.
hayırlı haberlerle gel... aç tok karnı fark etmiyor değilmi nst...

canım ben kahvaltı ile gitmiştim saat 3e geliyordu yarım lt su ve çikolata yiyip 20 dk sonra gel dedi.

cnm bu tokluk şekeri içn hastaneyemi gtmemiz grkiyo? eczanede fln yapamazmıyız..valla bnde şüpheleniyorum kndimden çünkü karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum cnm hep öyle şeyler istiyo..tatlıyıda çok yiyorum kesin bşi vardır bnde

Sağol canım teşekkür ederim...

Alıcaklar bitti canım ama yıkamaya sıra gelmedi bir türlü...Ütüyü zaten ben yapmıycam sevgili kocacım yapıcak o yüzden bu kadar rahatım heralde:)))

tedirgin_ rica ederim canım çok fazla da dinlememek lazım herkesi.çünkü her bünye farklı.doğal olarak doğum hikayeleri de farklı oluyor..inşallah hepimizin doğum hikayesi en güzel en rahat olanlardan olur:))...

arkadaşlar nst ye girince düğme gibi bişeye basmaktan bahsediyosunuz galiba ben dün girdim ama öyle basacak bişey vermediler bana ekrandan takip ettim sancım 15-25 ; kalp atışları da 130-165 aralığındaydı

özgecim senin de doğum günün kutlu olsun. nice güzel seneler inşallah. sevdiklerinle ve minnak kuzunla

Sağol canım teşekkür ederim:)))

ben de bildiğin bağımlı oldum ama buraya haklı yani kocişler mesela 2 saattir falan elektirikler kesik catladım burda bide kendi kndme diyorumki yaa tüh şimdiye kaç sayfa birikmiştir ben geri kalıyorum :)) olsun kuzum geç olsun da güç olmasın boşver ama dışarı cıkamadığın için bunalma konusunda haklısın ben de 3 gündür cıkamıyorum feci rüzgar var burda alıp ucuruyo insanı korkumdan cıkamıyorum ben de ama dediğin gibi ben de cok bunaldımm...

sen o yaratıcılıkla mutlaka cok özgün bişiler bulursun canım aslında hepimizin düşünmei lazım du bakalım biz napıcas:)

maşallah cok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık oğluşun güle güle ii günlerde büyüsün odasında

canım gerçekten güldürdün beni bizde de bir hala var ki sorma aynılar galiba. ilk 1 yaş için abiye elbise almıs bütün taşlı pullu. geçen haftada kürk yelek almış. [/B][/COLOR]

o zaman bu kadar emeği boşa cıkarmak olmaz tatlım birer banu alakn doğuralım bari napalım:)) tövbe ya Rabbim yaa:))

bnde geçen rüyamda doğurduğumu gördm dr.a sordm herşey yolunda mı diye? hayır erkek bekliyodunuz kız oldu dedi..tabi herkes şokk..bnm düşündüğüm ilk ve tek şey "ulan tühh bilseydim kahverengi tulumun pembesini alırdım çok güzeldi gözümde kalmıştı ztn" diye hayıflanıyodum..

İnş.bulurum canım güzel bir sürpriz yapmak lazım.Geçen sene yaptım çok şaşırdı bu sene de bulurum bişeyler...sonra bu kadar vaktimiz olmayabilir:)))
özgecim doğum gününmüş nice mutlu yıllara inşllah sevdiklerinle birlikte en önemlisi güsel meleğinle birlikte:80:

Sağol canım inş.

Son düzenleme:
bu arada geçmişi okurken rüyalarda kopuyorum kızlar bnce sırf mart annelerinin rüyaları diye bi topiğimiz daha olmalı..canı sıkkın olan tüm efkarını dağıtır valla..özellkle son zmnlarda rüyalarda iyice artış ve saçmalayış olmaya başlamış çok hoş yaa..

teyzelerrrr işte size oğluşumun odası, en sonunda bitirebildik:))
maşallah maşallah canım oğluşunun odası çoook güzel olmuş. Güle güle yatsın oynasın odasında
benim de bugün 5te dr. kontrolüm var. bugün 34+6 yız az kaldı heyecanlanıyorum korkuyorum...
seninle günlerimiz aynı canım.. o heyecan bende de çok var :) hadi bakalım hayırla git gel. gelince yazmayı unutma
Policiğim;
1 Tane daha Yasin-i Şerif okudum tatlım, Allah kabul ederse hepimiz için.

Allah kabul etsin canım, ekliyorum

kızlar bu braxton kasılmalarının peşpeşe iki defa girmesi normal midir? bugun genel olarak karnımda sertlesme oluyordu fakat az once uzun süreli oldu iki defa. her biri 2şer dk sürdü ve hatta sımdı bunu yazarken yıne cok sertlesti. kaburgalarıımın tam altında gogsumun altında sımsıkı yumruk gıbı sertleşiyor. sizde de oluyor mu endişelenilcek bir durum mu özellikle kasılmalarından kaynaklı yatan arkadaslar ne yapmalıyım? kontrolüm yarın. 2 hafta once nst ye gırdım hıc kasılma vs cıkmadı. burası cok kötü tipi hastane cok yakın ama tek yürüyemicem eşimi de panık yapmak istemıyorum doğum gününde.

canım benim doktorum düzenli kasılmaların dikkate alınması gerektiğini söylemişti
istersen doktorunu ara yada hastaneye git nst bakılsın
yada gitmeden önce biraz daha dinle kendini eğer devam ederse doktora gidersin

canım benimde olmuştu ama 2 kere oldu ve kısa sürdü 3 ten fazla olursa kasılma olabiliyomuş ışıl dada olmuştu onun dr u hemen gel demiş ve kasılma çıkmıştı bence dr görün canım inşallah bişe yokturrr

canım düzenli yada ağrılı diilse panik yapma demişti benim doktorum yoksa bende gün içinde 7-8 kere oluyo ama tabii aralıkları düzenli diil ve ağrı da olmuyo hemen kalkıp yürüyorum hareket edince geçiyo sen de dene ama için rahat etmicekse bi süre daha bak aynı aralıklarla geliyosa git mutlaka inşallah normal olanlardandır tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…