- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.481
canım benim doktorum düzenli kasılmaların dikkate alınması gerektiğini söylemişti
istersen doktorunu ara yada hastaneye git nst bakılsın
yada gitmeden önce biraz daha dinle kendini eğer devam ederse doktora gidersin
canım benimde olmuştu ama 2 kere oldu ve kısa sürdü 3 ten fazla olursa kasılma olabiliyomuş ışıl dada olmuştu onun dr u hemen gel demiş ve kasılma çıkmıştı bence dr görün canım inşallah bişe yokturrr
canım düzenli yada ağrılı diilse panik yapma demişti benim doktorum yoksa bende gün içinde 7-8 kere oluyo ama tabii aralıkları düzenli diil ve ağrı da olmuyo hemen kalkıp yürüyorum hareket edince geçiyo sen de dene ama için rahat etmicekse bi süre daha bak aynı aralıklarla geliyosa git mutlaka inşallah normal olanlardandır tatlım
kızlar bu braxton kasılmalarının peşpeşe iki defa girmesi normal midir? bugun genel olarak karnımda sertlesme oluyordu fakat az once uzun süreli oldu iki defa. her biri 2şer dk sürdü ve hatta sımdı bunu yazarken yıne cok sertlesti. kaburgalarıımın tam altında gogsumun altında sımsıkı yumruk gıbı sertleşiyor. sizde de oluyor mu endişelenilcek bir durum mu özellikle kasılmalarından kaynaklı yatan arkadaslar ne yapmalıyım? kontrolüm yarın. 2 hafta once nst ye gırdım hıc kasılma vs cıkmadı. burası cok kötü tipi hastane cok yakın ama tek yürüyemicem eşimi de panık yapmak istemıyorum doğum gününde.
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra bende tekrardan sizlerleyim aranızda beni hatırlayanlar vardır uzun bir süredir netim olmadığımdan giremiyordum ama hep merak içindeydim nasılsınınz bebişleriniz nasıl kızlar
bende 38. haftanın içerisindeyim ultrasona göre şuan kızım kasıklarıma inmiş vaziyette ve hareketlerim artık çok kısıtlandı tabi sancılarımda başladı yarın dr kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak ama ben biraz korkuyorum
erken doğum yapan var mı acaba aramızda ? bi gamze doğum yaptı onu biliyorum
ÖZGECİM doğum günün kutlu olsun..sevdiklerinle beraber nice senelere inşallah..Allah mutlu günlerini daim etsin
Ay ağladım............BEBİŞLERİMİZDEN MEKTUP VAR!!!
♥ Anneciğim; ♥
Geçen hafta bana yazdığın mektubu aldım. Çok Teşekkür ederim. Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duy...gulandığını, gözlerinden yaş geld...iğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere… ♥
alıntıdır
kocaman merhabalar hepinize..özgecim doğum günün kutlu olsun...ne zamandır forumdayım ama yazamadım bir türlü geldim gittim sizi okudum..:)benem cadım pc başında oturmama izin vermiyo artık.hemen içerde tepinmeye başlıyo.canım canıyo..:)kızlar ben bişey duymuştum paylaşayım sizinle.meryem ana eli otu diye birşey var.doğum sancıları geldiği zaman onu suyun içine koyuyormuşsun.rahat doğum yapabilmek için açılma olmasını kolaylaştıryormuş.bir yakınımızdan rica etmiştim evlendiğim zaman.hacdan getirmişti.tabi otu suya koyup duanıda ediyorsun.duymuşmuydunuz.ben deniycem bakalım doğum zamanı.umarım faydasını görürüm.şimdiden otalığa çıkardım.eşimide tembihledim.ben unutursam sen sakın unutma suya koymayı diye:)
teyzelerrrr işte size oğluşumun odası, en sonunda bitirebildik:))
cnm herşey cok güzel olmuş güzel günlerde kullansın yavru kartal....
cnm geçmiş olsun kasılmalar sık devam ediyorsa ve karın içinde cok hafif acıtıyo gibi bir his varsa ve bebiş gerinip toplanıyo gibiyse dr bir görüş çünkü benimde ağrım sızım yoktu ve ben 140 sancıyla gitmişim 160 la doğuma alıyolarmış...kızlar bu braxton kasılmalarının peşpeşe iki defa girmesi normal midir? bugun genel olarak karnımda sertlesme oluyordu fakat az once uzun süreli oldu iki defa. her biri 2şer dk sürdü ve hatta sımdı bunu yazarken yıne cok sertlesti. kaburgalarıımın tam altında gogsumun altında sımsıkı yumruk gıbı sertleşiyor. sizde de oluyor mu endişelenilcek bir durum mu özellikle kasılmalarından kaynaklı yatan arkadaslar ne yapmalıyım? kontrolüm yarın. 2 hafta once nst ye gırdım hıc kasılma vs cıkmadı. burası cok kötü tipi hastane cok yakın ama tek yürüyemicem eşimi de panık yapmak istemıyorum doğum gününde.
ayrıca ne yapıcakki demişsin ben hala 4 saate bir ilaç alıyorum varsa bir sorun hemen müdaleedilir cnm sen önce dr ara...
kocaman merhabalar hepinize..özgecim doğum günün kutlu olsun...ne zamandır forumdayım ama yazamadım bir türlü geldim gittim sizi okudum..:)benem cadım pc başında oturmama izin vermiyo artık.hemen içerde tepinmeye başlıyo.canım canıyo..:)kızlar ben bişey duymuştum paylaşayım sizinle.meryem ana eli otu diye birşey var.doğum sancıları geldiği zaman onu suyun içine koyuyormuşsun.rahat doğum yapabilmek için açılma olmasını kolaylaştıryormuş.bir yakınımızdan rica etmiştim evlendiğim zaman.hacdan getirmişti.tabi otu suya koyup duanıda ediyorsun.duymuşmuydunuz.ben deniycem bakalım doğum zamanı.umarım faydasını görürüm.şimdiden otalığa çıkardım.eşimide tembihledim.ben unutursam sen sakın unutma suya koymayı diye:)
canım merhaba. kişisel tercihtşir karışmak istemem ama ota suya üflemyeceğine direk ve sadece tanrına yalvarsanda dua etsen en tesirlisi olur bana göre tabiki. ve bana kalırsa içme herşeyi tam anlayamadım içecekmisin öyle kalacak mı o ne ama, eğer içeceğin sürüneceğin bişeyse öyle her bitki her an her vücut için faydalı değilş zehirleyici bilee olabiliyor tatlım. hacdan geldi diye onun o ot orjinal olduğunun garantisi de yok böyle konularda şüpheci olmanı yeğlerim teyzem anlatıyor da ilk bebeğini böyle bir şey yüzünden kaybetmiş ve bazı otlar tohumken farklı yetiştiğinmde farklı kuruduğunda yada pişirildiğinde farklı kimysal değişimlere uğrayarak değişik toksik(zehirli) maddeler üretirler sana tavsiyem hurafelerden yanaysa bilicilerden yana olman daha iyi olacaktır bebişin için sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim fikrimi söyledim sadece yanlış anlama sakın..
tatalım yok ne içmesi:)sadece suya konulcak.o açıldıkca senin açılmanda daha rahat oluyor diye duydum o kadar.Her şey Rrabbimden geliyor tabiki.yoksa ottan medet ummak değil.tabiki allaha dua ediyorum.bana zararı olmaycak bişey yani.deneyip görcez.duyan bilen var mı diye paylaşmak istedim sadece.yoksa bitki çayı seven biri olarak hamileliğim boyunca onları dahi içmedim ben.ot hacdan gelmesinin sebebi de o bölgede bulunan bir ot olması..yoksa okutup üflettirmedim yani:)
kızlar ağda yaptım bacaklarıma lakin bacaklarıma ulaşmam cok zor oldu ön kısımlarını aldım arkaları anneme aldırdım oda beni feci yoldu kadınceyiz anlamıyo sir ağdadan tabi...lakin baldırlara ulaşmak mümkün değil yarın kuaförde devam ettiricem kollarımı aldım cild bakımı yaptım artık heran hazır olmak lazım ne olur ne olmaz umarım 2 haftaya idare edrim sonra tekrar bir rötüş yaptırır doğuma giderim....
Süpersin valla tam hazırlık ne güzel,bakımlı anne:)))Ben kaç gündür bıyık aldırmaya bile gidemedim dibimdeki kuaföre
Süpersin valla tam hazırlık ne güzel,bakımlı anne:)))Ben kaç gündür bıyık aldırmaya bile gidemedim dibimdeki kuaföre
canım bilmiyordum ilaç aldıgını. evde istirahat ettırıyolar sanıyorum. canım bir daha oldugunda dr.umu arıcam. benim dr um cok rahat.. bi defa gittim böyle böyle dedigimde 'hoca hanım sık ve duenlı gelmıyorsa bebegınız hareket edıyorsa bir sorun yoktur' diyo gonderıyor. inanılmaz rahat bi insan . herşey i normal olagan goruyor ve cok rahatlatıyor. canım şimdiki durumun nedir? şimdi kasılman oluyor mu hıssedıyor musun ilaç sıklıgını mı azalttı hiç mı olmuyor?teyzelerrrr işte size oğluşumun odası, en sonunda bitirebildik:))
cnm herşey cok güzel olmuş güzel günlerde kullansın yavru kartal....
cnm geçmiş olsun kasılmalar sık devam ediyorsa ve karın içinde cok hafif acıtıyo gibi bir his varsa ve bebiş gerinip toplanıyo gibiyse dr bir görüş çünkü benimde ağrım sızım yoktu ve ben 140 sancıyla gitmişim 160 la doğuma alıyolarmış...
ayrıca ne yapıcakki demişsin ben hala 4 saate bir ilaç alıyorum varsa bir sorun hemen müdaleedilir cnm sen önce dr ara...
kızlar ağda yaptım bacaklarıma lakin bacaklarıma ulaşmam cok zor oldu ön kısımlarını aldım arkaları anneme aldırdım oda beni feci yoldu kadınceyiz anlamıyo sir ağdadan tabi...lakin baldırlara ulaşmak mümkün değil yarın kuaförde devam ettiricem kollarımı aldım cild bakımı yaptım artık heran hazır olmak lazım ne olur ne olmaz umarım 2 haftaya idare edrim sonra tekrar bir rötüş yaptırır doğuma giderim....
ohh rahatlamıssındır. hazırlıklar baslamıs. bende güzellik merkezınde yaptırıyorum. normalde hiç gidemezdim mecbur kaldım cunku bende ulasamıyorum ve bebişi cok ezdırıyor gibi hissediyorum. dikkat et canım temiz bir yer bulursan gidebiliyorsan git bence. ya da annen yapabilirse komple annene yaptır cok iyi olur.
haa tamam tatlım, sakın yanlış anlaşılmasın burdaki hemen tüm kızları ve bebeklerini önemsiyorum o bakımdan. haklısın kimisi vardır kaptırır kendini ya bilirsin o açıdan öyle yazdım ben:) sen doktorunada sor ama yinede canım bnm ya
haklısın canım insan bakımlı olunca kendini iyi hissediyor ben aşağısını kendim alıyodum ama karnım şiştike ulaşamaz oldum kuaföre aldırcam artık kaş bıyık desen burma oldu iyiceee:26::26::26::26:ah cnm ne yapayım oğlumla kaşılaştığımda beni süslü görsün istiyorum ...fotğraflarımızda güzel olsun sende aldırırısın hafta sonu kaş bıyık..yoksa insan bu havalarda saldıkça salıyo
anladım canım sağol:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?