2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tmm canım sağol..

evet ışılın oyle olmustu dıye hatırlıyorum o yuzden bıraz panık oldum sanki. klasık muzık actım dınlıyorum rahatlarım dıye .

panık yapmıyım dıyorum canım. şimdi kasılma gecti o sertlik ama bebişin hareket ettıgı yerlerde igne batıyor gibi batma hissi oluyor. biraz acıtıyor. belki cok hareketlendıgınden olmustur. nette okudum da braxton kasılmaları bebek cok hareketlendıgıdnde olabiliyormus dıye. pozısyon degiştirmek geciriyomus bi de bol su. bende kalkıp yuruyorum umarım normal olandır dediğin gibi.
nstye baglansam da dr en fazla dınlen dicek. ben yorucu bı işde yapmıyorum ki dısarsı feci kar ve iş güç yok oturuyorum pc basında.evdekilerle aynı rahatlıktayım. uyusam uyurum yani o kadr sakin bi gün :)

canım bende de oluyor kasılmalar..yorulunca oluyor genelde.dinlenince geçiyor.ya da çok harektsiz oturduysam ayağa kalkınca geçiyor.kasılmaların arası sık ve 15saniyeden uzun sürüyorsa doktorunla görüş.say bakalım bi.

aa cnm nasılsın? hatırlıyomusun bilmem ama taa ilk haftalarda 5.-6. haftalarda fln bi topicte konuşmuştuk hamilelikle ilgili..sni gördüğüme sevindim :))

ÖZGECİM doğum günün kutlu olsun..sevdiklerinle beraber nice senelere inşallah..Allah mutlu günlerini daim etsin

Ay ağladım............

canım merhaba. kişisel tercihtşir karışmak istemem ama ota suya üflemyeceğine direk ve sadece tanrına yalvarsanda dua etsen en tesirlisi olur bana göre tabiki. ve bana kalırsa içme herşeyi tam anlayamadım içecekmisin öyle kalacak mı o ne ama, eğer içeceğin sürüneceğin bişeyse öyle her bitki her an her vücut için faydalı değilş zehirleyici bilee olabiliyor tatlım. hacdan geldi diye onun o ot orjinal olduğunun garantisi de yok böyle konularda şüpheci olmanı yeğlerim teyzem anlatıyor da ilk bebeğini böyle bir şey yüzünden kaybetmiş ve bazı otlar tohumken farklı yetiştiğinmde farklı kuruduğunda yada pişirildiğinde farklı kimysal değişimlere uğrayarak değişik toksik(zehirli) maddeler üretirler sana tavsiyem hurafelerden yanaysa bilicilerden yana olman daha iyi olacaktır bebişin için sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim fikrimi söyledim sadece yanlış anlama sakın..

bn onu fatma anamızın eli diye biliyorum..ama doğum gerçekleştikten sonra hemen sudan çıkarmak gerekiyomuş..eltim yaptrımış doğumunda ama ne kdr işe yarar bn kndm denemediğim için bişi diyemicem..

tatalım yok ne içmesi:)sadece suya konulcak.o açıldıkca senin açılmanda daha rahat oluyor diye duydum o kadar.Her şey Rrabbimden geliyor tabiki.yoksa ottan medet ummak değil.tabiki allaha dua ediyorum.bana zararı olmaycak bişey yani.deneyip görcez.duyan bilen var mı diye paylaşmak istedim sadece.yoksa bitki çayı seven biri olarak hamileliğim boyunca onları dahi içmedim ben.ot hacdan gelmesinin sebebi de o bölgede bulunan bir ot olması..yoksa okutup üflettirmedim yani:)

kızlar ağda yaptım bacaklarıma lakin bacaklarıma ulaşmam cok zor oldu ön kısımlarını aldım arkaları anneme aldırdım oda beni feci yoldu kadınceyiz anlamıyo sir ağdadan tabi... lakin baldırlara ulaşmak mümkün değil yarın kuaförde devam ettiricem kollarımı aldım cild bakımı yaptım artık heran hazır olmak lazım ne olur ne olmaz umarım 2 haftaya idare edrim sonra tekrar bir rötüş yaptırır doğuma giderim....

haa tamam tatlım, sakın yanlış anlaşılmasın burdaki hemen tüm kızları ve bebeklerini önemsiyorum o bakımdan. haklısın kimisi vardır kaptırır kendini ya bilirsin o açıdan öyle yazdım ben:) sen doktorunada sor ama yinede canım bnm ya

Süpersin valla tam hazırlık ne güzel,bakımlı anne:)))Ben kaç gündür bıyık aldırmaya bile gidemedim dibimdeki kuaföre

Süpersin valla tam hazırlık ne güzel,bakımlı anne:)))Ben kaç gündür bıyık aldırmaya bile gidemedim dibimdeki kuaföre

ah cnm ne yapayım oğlumla kaşılaştığımda beni süslü görsün istiyorum ... fotğraflarımızda güzel olsun sende aldırırısın hafta sonu kaş bıyık..yoksa insan bu havalarda saldıkça salıyo

canım bu durumda ağda falan feci zor oluyor
ben dayandım jilete vurup vurup duruyorum
doğumdan sonra epilasyona gidicem nasıl olsa diye

haklısın canım insan bakımlı olunca kendini iyi hissediyor ben aşağısını kendim alıyodum ama karnım şiştike ulaşamaz oldum kuaföre aldırcam artık kaş bıyık desen burma oldu iyiceee:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…