2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

polly bim'e sabahtan gideyim ben ozaman..bitiverir erkenden,bi de başka bi arkadaş da uyku tulumu var demiş,ondan da alcam kısmetse,dediğin gibi büyük olandan alırım ..

perim odanız çok güzel olmuş,güle güle kullanın inşallah

öğleden buyana yazılanlar yine 12-13 sayfa olmuş,okuyana kadar bihayli zaman geçti,alıntıyla yorumlarım olcaktı ama internet kopup durdu,bazılarını alamadım.sezeryan günleri belli olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum..

NST ye bağlandık,20dk civarında sürdü,ama bebiş hareketleri için buton falan vermediler,sadece 2 kemer taktılar..bebeğin kalp atışları ve durumu gayet aktif dedi dr,sancı da çıkmamış şükür.ama ultrasona almadı beni,1 haftada kiloda pek değişiklik olmaz dedi,10gün sonra tekrar çağırdı,ozaman kalça kontrolü de yaparız deyince benim de az vaktim kaldığı dank etti kafama 10gün sonra 37 bitmiş oluyo. tırstım biraz.9gün önce gittiğimde
2390gr ve 44 cm demişti..

Çok enteresan bişeymiş ben ilk defa duydum ama olsa kesin bende yapardım :)) bu tür şeyler psikolojik olarak da çok rahatlatıp motive ediyo.. Meryem suresini okumak da doğumu kolaylaştırır derler mesela o da beni çok motive ediyo.. ben destekliyorum

canım bu durumda ağda falan feci zor oluyor
ben dayandım jilete vurup vurup duruyorum
doğumdan sonra epilasyona gidicem nasıl olsa diye

kendiniz yaparsanız çok zor gerçekten ama temizliğine güvendiğiniz bir güzellik merkezinde 10 dk da tertemiz :) geçen hafta cesaretimi toplayıp gittim, üstünden 1 hafta geçti tertemiz..tawsiye ederim

canım bu durumda ağda falan feci zor oluyor
ben dayandım jilete vurup vurup duruyorum
doğumdan sonra epilasyona gidicem nasıl olsa diye

Bende bi süre öle idare ettim de korktum sonra doğumda doktora batar mı diye :)))) gitcem aldırmaya ama ne zamannnn
Bu da çanta hazırlamama dönerse doğumdan sonraya kalır

kızlar alıntı yapamıyorum niyekü.................

yasemin cnm artık o gün hastaneye gittiğimdeki gibi hiç kasılmam olmadı bebeğin hareketleri var ve ayırt edilebiliyo cnm ilçalar işe yaradı...

berkerdem ve roni

zaten ben o bölgeye ağda yapmıyorum arkadaşlar birkez denedim gözümden yaşlar aktı ve bebişde hep tekmeledi beni bende artık 3 günde bir en geç haftada bir jilet yapıyorum...ama bacaklara kesinlikle ağda yoksa hıyarlı baba gibi olurum valla..

kızlar meryem suresini arıyorum nette, 98 ayetten oluşuyo yazzıyor.. doğru mudur? doğru sureyi mi buldum tereddütte kaldım.. ayrıca sadece türkçesini bulabildim

Kuzum geçmiş olsun ben de geçen hafta senden dönerken gitmiştim kuaföre tertemiz kafan rahat oluyor. Yarım yarım uğraşacağına yarın komple yaptırıverseydin keşke.

Bende bi süre öle idare ettim de korktum sonra doğumda doktora batar mı diye :)))) gitcem aldırmaya ama ne zamannnn
Bu da çanta hazırlamama dönerse doğumdan sonraya kalır

valla canım batarsa batsın
artık hiç düşünmüyorum napayım koca göbeğimden anca bu kadar oluyor
yinede temizliğimze özen gösterip alıyoruz ya önemli olanı o
hem sezeryanda örtü seriyorlar sadece kesilcek yer açık kalıyor
olmadı jileti ters düz yaparız hehehe
uzman oldum valla mac 3 en iyisi

ay ben de dün hallettim o işi.ama çok yoruldum valla..ama bi dahakini kendim yapamam sanırım.çok zorluyo.göbişden dönemiyorum,göremiyorum ki..

ben de sezeryan olacağım için jileti tercih etmeyi planlıyorum çok hassas olan bölgelerde. iyice canım tatlı oldu son zamanlarda

Çok güzelmiş canım sepet de şekerler de. Gelenler bu da güzelmiş diyerek üçer üçer istemezler umarım

canım doğumu nerde yapmaya karar verdin
ben medicalde yapıcam
bu arada şekerleri nerden aldın bende kemeraltına bakayım diyorum

ben egepole karar verdim cnm.. medikalde de aklım kaldı ama gökalp beyden vazgeçemiycem..
şekerlerin 2 sini kemeraltından aldım, deniz yıldızlı olanı netten sipariş ettim bugün geldi daha. yetmez dedi annemler onun için ilave yapmak zorunda kaldım, tekrar kemeraltına da gidemedim artık netten sipariş ettim. 20şubatta doğumum var artık pek bi yere çıkmasam iyi olucak

Çok güzelmiş canım sepet de şekerler de. Gelenler bu da güzelmiş diyerek üçer üçer istemezler umarım

en yakınlarımıza üçünden de vermeyi düşünüyorum zaten ama terlik içindeki bebek modelini doğumda dağıtmayı düşünüyorum. geri kalanı mevlüte kalıcak artık

haklısın canım ben de destekliyorum meryem suresini okucam bide komşularım sağolsun 4444 salatı tefriciye önerdi hep birlikte paylaşır okuruz doğumun kolay olsun diye dediler ben de cok okumustum isteyenler için sonra bide berkerdemin dediği var 7 tae hurmaya 7 yasin okuyup doğuma giderken yicekmiş onu da yaparız nasılsa hurma yicez doğumdan önce psikilojik olarak bile ilnanılmaz faydası olacağına adım gibi eminim

canım hayırlıısı olsun egepolde iyi bir hastane
bende vedat beyde karar kıldım doğum yapanlar çok memnun
benimde martın 20 si gibi olacka doğumum kısmetse
Rabbim sağ salim kurtarsın hepimizi

Canım çoook güzeller.. Uğurlu gelsin Hayal Bebek'e...
İşte sezeryanın bi iyi yönü daha :)) ben normal düşünüyorum o yüzden kılı tüyü herşeyi düşünüyorum bakalım nolcak.. manken gibi olup sezeryana da girebilirim tabi o ayrı :)))

Kuzum geçmiş olsun ben de geçen hafta senden dönerken gitmiştim kuaföre tertemiz kafan rahat oluyor. Yarım yarım uğraşacağına yarın komple yaptırıverseydin keşke.
cnm kuaförde zaman geçirmeyi sevmiyorum ya onun için evde kendim hallediyorum bir kısmını en azından kuaförde 10 dk işim oluyo ama bundan sonra doğuma kadar uzarsa kuaföre gitmem farz oldu....buu arada sen ateşölçer aldınmı bak yarın bimede 25 tl...
ay ben de dün hallettim o işi.ama çok yoruldum valla..ama bi dahakini kendim yapamam sanırım.çok zorluyo.göbişden dönemiyorum,göremiyorum ki..

aynen cnm ya rabbim yardımcımız olsun hepimizin neyseki az kaldı bebişler yanımızdayken rahat rahat yolunuruz...

ESPERANZAA CNM şekerler güzel olmuş güzel günlerde dağıtmak nasip olsun inşallah

canım ya doğumda orası öyle şekillere giriyorki
doktorun kenarda köşede kalan kılları yada onların sertliğini farkedeceğini sanmam
hem farkederse nolcak bakalım kendileri biz kadar temizmi
çok insani bir şey bu bence sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…