- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.501
tatalım yok ne içmesi:)sadece suya konulcak.o açıldıkca senin açılmanda daha rahat oluyor diye duydum o kadar.Her şey Rrabbimden geliyor tabiki.yoksa ottan medet ummak değil.tabiki allaha dua ediyorum.bana zararı olmaycak bişey yani.deneyip görcez.duyan bilen var mı diye paylaşmak istedim sadece.yoksa bitki çayı seven biri olarak hamileliğim boyunca onları dahi içmedim ben.ot hacdan gelmesinin sebebi de o bölgede bulunan bir ot olması..yoksa okutup üflettirmedim yani:)
canım bu durumda ağda falan feci zor oluyor
ben dayandım jilete vurup vurup duruyorum
doğumdan sonra epilasyona gidicem nasıl olsa diye
canım bu durumda ağda falan feci zor oluyor
ben dayandım jilete vurup vurup duruyorum
doğumdan sonra epilasyona gidicem nasıl olsa diye
kızlar ağda yaptım bacaklarıma lakin bacaklarıma ulaşmam cok zor oldu ön kısımlarını aldım arkaları anneme aldırdım oda beni feci yoldu kadınceyiz anlamıyo sir ağdadan tabi...lakin baldırlara ulaşmak mümkün değil yarın kuaförde devam ettiricem kollarımı aldım cild bakımı yaptım artık heran hazır olmak lazım ne olur ne olmaz umarım 2 haftaya idare edrim sonra tekrar bir rötüş yaptırır doğuma giderim....
Bende bi süre öle idare ettim de korktum sonra doğumda doktora batar mı diye :)))) gitcem aldırmaya ama ne zamannnn
Bu da çanta hazırlamama dönerse doğumdan sonraya kalır
kızlar ağda yaptım bacaklarıma lakin bacaklarıma ulaşmam cok zor oldu ön kısımlarını aldım arkaları anneme aldırdım oda beni feci yoldu kadınceyiz anlamıyo sir ağdadan tabi...lakin baldırlara ulaşmak mümkün değil yarın kuaförde devam ettiricem kollarımı aldım cild bakımı yaptım artık heran hazır olmak lazım ne olur ne olmaz umarım 2 haftaya idare edrim sonra tekrar bir rötüş yaptırır doğuma giderim....
valla canım batarsa batsın
artık hiç düşünmüyorum napayım koca göbeğimden anca bu kadar oluyor
yinede temizliğimze özen gösterip alıyoruz ya önemli olanı o
hem sezeryanda örtü seriyorlar sadece kesilcek yer açık kalıyor
olmadı jileti ters düz yaparız hehehe
uzman oldum valla mac 3 en iyisi
ben de sezeryan olacağım için jileti tercih etmeyi planlıyorum çok hassas olan bölgelerde. iyice canım tatlı oldu son zamanlarda
cicilerimiz topiğine ekledim buraya da ekleyeyim bari:)
sepetimizEki Görüntüle 338677
bunlar da şekerlerimiz. 3 farklı çeşit aldım doğumda ve mevlütte dağıtıcam kısmetse
Eki Görüntüle 338678
Eki Görüntüle 338679
Eki Görüntüle 338680
Eki Görüntüle 338681
sadece mevlütte dağıtacağımız havlular kaldı almamız gereken. onları da aldıktan sonra tüllerle bağlayıp sepetlere yerleştiricem bakalım ne zaman yapıcam vaktim de azaldı elimi çabuk tutmalıyım
canım doğumu nerde yapmaya karar verdin
ben medicalde yapıcam
bu arada şekerleri nerden aldın bende kemeraltına bakayım diyorum
Çok güzelmiş canım sepet de şekerler de. Gelenler bu da güzelmiş diyerek üçer üçer istemezler umarım
Çok enteresan bişeymiş ben ilk defa duydum ama olsa kesin bende yapardım :)) bu tür şeyler psikolojik olarak da çok rahatlatıp motive ediyo.. Meryem suresini okumak da doğumu kolaylaştırır derler mesela o da beni çok motive ediyo.. ben destekliyorum
ben egepole karar verdim cnm.. medikalde de aklım kaldı ama gökalp beyden vazgeçemiycem..
şekerlerin 2 sini kemeraltından aldım, deniz yıldızlı olanı netten sipariş ettim bugün geldi daha. yetmez dedi annemler onun için ilave yapmak zorunda kaldım, tekrar kemeraltına da gidemedim artık netten sipariş ettim. 20şubatta doğumum var artık pek bi yere çıkmasam iyi olucak
Canım çoook güzeller.. Uğurlu gelsin Hayal Bebek'e...cicilerimiz topiğine ekledim buraya da ekleyeyim bari:)
sadece mevlütte dağıtacağımız havlular kaldı almamız gereken. onları da aldıktan sonra tüllerle bağlayıp sepetlere yerleştiricem bakalım ne zaman yapıcam vaktim de azaldı elimi çabuk tutmalıyım
İşte sezeryanın bi iyi yönü daha :)) ben normal düşünüyorum o yüzden kılı tüyü herşeyi düşünüyorum bakalım nolcak.. manken gibi olup sezeryana da girebilirim tabi o ayrı :)))valla canım batarsa batsın
artık hiç düşünmüyorum napayım koca göbeğimden anca bu kadar oluyor
yinede temizliğimze özen gösterip alıyoruz ya önemli olanı o
hem sezeryanda örtü seriyorlar sadece kesilcek yer açık kalıyor
olmadı jileti ters düz yaparız hehehe
uzman oldum valla mac 3 en iyisi
cnm kuaförde zaman geçirmeyi sevmiyorum ya onun için evde kendim hallediyorum bir kısmını en azından kuaförde 10 dk işim oluyo ama bundan sonra doğuma kadar uzarsa kuaföre gitmem farz oldu....buu arada sen ateşölçer aldınmı bak yarın bimede 25 tl...Kuzum geçmiş olsun ben de geçen hafta senden dönerken gitmiştim kuaföre tertemiz kafan rahat oluyor. Yarım yarım uğraşacağına yarın komple yaptırıverseydin keşke.
ay ben de dün hallettim o işi.ama çok yoruldum valla..ama bi dahakini kendim yapamam sanırım.çok zorluyo.göbişden dönemiyorum,göremiyorum ki..
Canım çoook güzeller.. Uğurlu gelsin Hayal Bebek'e...
İşte sezeryanın bi iyi yönü daha :)) ben normal düşünüyorum o yüzden kılı tüyü herşeyi düşünüyorum bakalım nolcak.. manken gibi olup sezeryana da girebilirim tabi o ayrı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?