- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.521
haklısın canım ben de destekliyorum meryem suresini okucam bide komşularım sağolsun 4444 salatı tefriciye önerdi hep birlikte paylaşır okuruz doğumun kolay olsun diye dediler ben de cok okumustum isteyenler için sonra bide berkerdemin dediği var 7 tae hurmaya 7 yasin okuyup doğuma giderken yicekmiş onu da yaparız nasılsa hurma yicez doğumdan önce psikilojik olarak bile ilnanılmaz faydası olacağına adım gibi eminim
canım hayırlıısı olsun egepolde iyi bir hastane
bende vedat beyde karar kıldım doğum yapanlar çok memnun
benimde martın 20 si gibi olacka doğumum kısmetse
Rabbim sağ salim kurtarsın hepimizi
sağol canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun...canım bugğn doğum gününmüş babamınkiside bugün:=) nice mutlu ailenle yavrunla sağlıklı seneler dilerim doğum günün kutlu olsun. dünde benimkisiydi:)
Ben de en kısa zamanda müdahele edicem ama benim doğuma kadar tekrar uzar ikinci sefer lazımah cnm ne yapayım oğlumla kaşılaştığımda beni süslü görsün istiyorum ...fotğraflarımızda güzel olsun sende aldırırısın hafta sonu kaş bıyık..yoksa insan bu havalarda saldıkça salıyo
Canım hepsi de çok güzellercicilerimiz topiğine ekledim buraya da ekleyeyim bari:)
sepetimizEki Görüntüle 338677
bunlar da şekerlerimiz. 3 farklı çeşit aldım doğumda ve mevlütte dağıtıcam kısmetse
Eki Görüntüle 338678
Eki Görüntüle 338679
Eki Görüntüle 338680
Eki Görüntüle 338681
sadece mevlütte dağıtacağımız havlular kaldı almamız gereken. onları da aldıktan sonra tüllerle bağlayıp sepetlere yerleştiricem bakalım ne zaman yapıcam vaktim de azaldı elimi çabuk tutmalıyım
kızlar meryem suresini arıyorum nette, 98 ayetten oluşuyo yazzıyor.. doğru mudur? doğru sureyi mi buldum tereddütte kaldım.. ayrıca sadece türkçesini bulabildim
benim çok kötü mide yanmalarım var?
çok rahatsız ediyor...
kuzenim hamileliğinde kullandığı bir şurubu verdi? rennie adında...
mide yanmaları içinmiş. kullanan varmı? bir zararı olmaz değilmi...
Canım çoook güzeller.. Uğurlu gelsin Hayal Bebek'e...
çok rahatsız ediyor...
çok rahatsız ediyor...
canım ya doğumda orası öyle şekillere giriyorki
doktorun kenarda köşede kalan kılları yada onların sertliğini farkedeceğini sanmam
hem farkederse nolcak bakalım kendileri biz kadar temizmi
çok insani bir şey bu bence sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap
ben kullanmaya başladım canım, ilk kızmda da kullanmıştım. rahatlıkla kullanabilirsin.benim çok kötü mide yanmalarım var?
çok rahatsız ediyor...
İzmir de kar geyikleri :
SON DAKIKA!! İzmirliler; kar nedeniyle yollara tuzlama yapan belediye görevlilerine saldırdı. :)
Kar'ın 1 gün daha yağmasını isteyen İzmirliler, Meteorolojiyi bastı :)
izmirde kar var hizlandirilmis kartopu ve kardanadam yapma kurslari basladi :)
izmirde kar var diye bize görgüsüz diyenler sizler Çeşme'ye gelip biribirinize su atınca bizde size öyle diyoruz :)
İzmirli öğrenciler pskiolojik olarak kar tatili istediler. :)
Erzurum'da kar olağandır.. İstanbul'da kar felakettir.. Ankara'da kar rezalettir..İzmir'de ise kar romantiktir.
İzmirlilerin "İzmir'de kar :))" albümlerine ekledikleri fotoğraflar yüzünden facebook çöktü :)
SON DAKİKA : Ak partiden izmirde kar yagisiyla ilgili FLAŞ açıklama.. "izmire kar, bizim dönemimizde yağdı,hayali gerçek oldu'' :)
İzmir de kar geyikleri :
SON DAKIKA!! İzmirliler; kar nedeniyle yollara tuzlama yapan belediye görevlilerine saldırdı. :)
izmirde kar var diye bize görgüsüz diyenler sizler Çeşme'ye gelip biribirinize su atınca bizde size öyle diyoruz :)
Erzurum'da kar olağandır.. İstanbul'da kar felakettir.. Ankara'da kar rezalettir..İzmir'de ise kar romantiktir.
İzmirlilerin "İzmir'de kar :))" albümlerine ekledikleri fotoğraflar yüzünden facebook çöktü :)
SON DAKİKA : Ak partiden izmirde kar yagisiyla ilgili FLAŞ açıklama.. "izmire kar, bizim dönemimizde yağdı,hayali gerçek oldu'' :)
geçmiş olsun annemmmmmm Rennıe Gaviscon Talcid ve daha bilimum mide ilacını kullandım ve kullanmaya da devam ediyorummm.
Hiçbir zararı olmaz hamilelikte gözün kapalı kullanabilirsin artık ben kaşıksız kullanıyorum direkt dik tepene şeklinde
mide yanmaları için teyzem sarı leblebi demişti, başta inanmamıştım ama dene epeyy işe yapıyor birkaç tane ay ağzına midendeki fazla suyu ve asidi alıyor... hatta yapabiliyorsan un ufak et hani küçükken leblebi tozu yerdik ya öle pek zevkli oluyor. tadını sevmiyorsan benm gbi bala da katıp yiyebilirsin.
haklısın canım ben de destekliyorum meryem suresini okucam bide komşularım sağolsun 4444 salatı tefriciye önerdi hep birlikte paylaşır okuruz doğumun kolay olsun diye dediler ben de cok okumustum isteyenler için sonra bide berkerdemin dediği var 7 tae hurmaya 7 yasin okuyup doğuma giderken yicekmiş onu da yaparız nasılsa hurma yicez doğumdan önce psikilojik olarak bile ilnanılmaz faydası olacağına adım gibi eminim
Ben de hurmayı duydum hatta bu sene hacca giden bi yakınımızdan rica ettim 5-6 tane hacdan getir diye.. sağolsun almış gelmiş, arada yicektim güyaa doğuma kadar.. şeker .ıkınca yasakladılarbekletiyorum öle doğumdan sonra 1 tanesini yerim artık napalım :)
Bende meryem suresini okucam bi de topiğe yasin okucam hala yaa sürekli aklımda şeytan bi türlü izin vermiyo.. ama yarın tek planım o.. hazır cumayken.. çantamı da cuma selasıyla hazırlayım diyorum..
cicilerimiz topiğine ekledim buraya da ekleyeyim bari:)
sepetimizEki Görüntüle 338677
bunlar da şekerlerimiz. 3 farklı çeşit aldım doğumda ve mevlütte dağıtıcam kısmetse
Eki Görüntüle 338678
Eki Görüntüle 338679
Eki Görüntüle 338680
Eki Görüntüle 338681
sadece mevlütte dağıtacağımız havlular kaldı almamız gereken. onları da aldıktan sonra tüllerle bağlayıp sepetlere yerleştiricem bakalım ne zaman yapıcam vaktim de azaldı elimi çabuk tutmalıyım
kızlar ağda yaptım bacaklarıma lakin bacaklarıma ulaşmam cok zor oldu ön kısımlarını aldım arkaları anneme aldırdım oda beni feci yoldu kadınceyiz anlamıyo sir ağdadan tabi...lakin baldırlara ulaşmak mümkün değil yarın kuaförde devam ettiricem kollarımı aldım cild bakımı yaptım artık heran hazır olmak lazım ne olur ne olmaz umarım 2 haftaya idare edrim sonra tekrar bir rötüş yaptırır doğuma giderim....
Haklısın canımm.. Bi de kimbilir neler görüyodur doktorlar.. benimki daha önce muşta başhekimlik yapmış.. yani neler neleeeer görmüştür diye umut ediyorum :))
Haklısın canımm.. Bi de kimbilir neler görüyodur doktorlar.. benimki daha önce muşta başhekimlik yapmış.. yani neler neleeeer görmüştür diye umut ediyorum :))
çok rahatsız ediyor...
Ben de hurmayı duydum hatta bu sene hacca giden bi yakınımızdan rica ettim 5-6 tane hacdan getir diye.. sağolsun almış gelmiş, arada yicektim güyaa doğuma kadar.. şeker .ıkınca yasakladılarbekletiyorum öle doğumdan sonra 1 tanesini yerim artık napalım :)
Bende meryem suresini okucam bi de topiğe yasin okucam hala yaa sürekli aklımda şeytan bi türlü izin vermiyo.. ama yarın tek planım o.. hazır cumayken.. çantamı da cuma selasıyla hazırlayım diyorum..
İzmir de kar geyikleri :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?