2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim çok kötü mide yanmalarım var?
çok rahatsız ediyor...
kuzenim hamileliğinde kullandığı bir şurubu verdi? rennie adında...
mide yanmaları içinmiş. kullanan varmı? bir zararı olmaz değilmi...

Ben de hurmayı duydum hatta bu sene hacca giden bi yakınımızdan rica ettim 5-6 tane hacdan getir diye.. sağolsun almış gelmiş, arada yicektim güyaa doğuma kadar.. şeker .ıkınca yasakladılar bekletiyorum öle doğumdan sonra 1 tanesini yerim artık napalım :)
Bende meryem suresini okucam bi de topiğe yasin okucam hala yaa sürekli aklımda şeytan bi türlü izin vermiyo.. ama yarın tek planım o.. hazır cumayken.. çantamı da cuma selasıyla hazırlayım diyorum..

İzmir de kar geyikleri :

SON DAKIKA!! İzmirliler; kar nedeniyle yollara tuzlama yapan belediye görevlilerine saldırdı. :)

Kar'ın 1 gün daha yağmasını isteyen İzmirliler, Meteorolojiyi bastı :)

izmirde kar var hizlandirilmis kartopu ve kardanadam yapma kurslari basladi :)

izmirde kar var diye bize görgüsüz diyenler sizler Çeşme'ye gelip biribirinize su atınca bizde size öyle diyoruz :)

İzmirli öğrenciler pskiolojik olarak kar tatili istediler. :)

Erzurum'da kar olağandır.. İstanbul'da kar felakettir.. Ankara'da kar rezalettir..İzmir'de ise kar romantiktir.

İzmirlilerin "İzmir'de kar :))" albümlerine ekledikleri fotoğraflar yüzünden facebook çöktü :)

SON DAKİKA : Ak partiden izmirde kar yagisiyla ilgili FLAŞ açıklama.. "izmire kar, bizim dönemimizde yağdı,hayali gerçek oldu'' :)

canım bugğn doğum gününmüş babamınkiside bugün:=) nice mutlu ailenle yavrunla sağlıklı seneler dilerim doğum günün kutlu olsun. dünde benimkisiydi:)
sağol canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun...
Ben de en kısa zamanda müdahele edicem ama benim doğuma kadar tekrar uzar ikinci sefer lazım
Canım hepsi de çok güzeller
kızlar meryem suresini arıyorum nette, 98 ayetten oluşuyo yazzıyor.. doğru mudur? doğru sureyi mi buldum tereddütte kaldım.. ayrıca sadece türkçesini bulabildim

Hiç bilmiyorum canım doğrudur heralde...

canım mide yanmaları için verilen ilaçlar minoset ve paroldan bile daha az zararlıymış
çok zorda kalırsan kullan bence ama yinede ne kadar az kullanırsan o kadar iyi olur
benimde ara ara yanmalarım oluyor sık sık az az yemeye dikkat ediyorum

geçmiş olsun annemmmmmm Rennıe Gaviscon Talcid ve daha bilimum mide ilacını kullandım ve kullanmaya da devam ediyorummm.
Hiçbir zararı olmaz hamilelikte gözün kapalı kullanabilirsin artık ben kaşıksız kullanıyorum direkt dik tepene şeklinde
mide yanmaları için teyzem sarı leblebi demişti, başta inanmamıştım ama dene epeyy işe yapıyor birkaç tane ay ağzına midendeki fazla suyu ve asidi alıyor... hatta yapabiliyorsan un ufak et hani küçükken leblebi tozu yerdik ya öle pek zevkli oluyor. tadını sevmiyorsan benm gbi bala da katıp yiyebilirsin.

benim midemde cok feci cnm geceleri ağzıma ani bir acı bir tat geliyo ve uykumdan zıplıyorum....ben uzun süredir gavıckon içiyorum en azından o an için geçiriyo...

Haklısın canımm.. Bi de kimbilir neler görüyodur doktorlar.. benimki daha önce muşta başhekimlik yapmış.. yani neler neleeeer görmüştür diye umut ediyorum :))

ben kullanmaya başladım canım, ilk kızmda da kullanmıştım. rahatlıkla kullanabilirsin.

ahhh kuzumm bugün bizim için harbidende çok romantikti
sevinçten nerdeyse çocuk gibi coştumm :))
evet izmirde kar romantiktir ve hayaldi gerçek olduu hehehe çok güldüm

sağol canım leblebiyi severim onuda denerim...

aynen psikolojik olarak olumlu etkilenmek çok önemli.her şey beyinde bitiyor ...şey bu arada ben kızıma internetten kuran dinletiyorum.inannılmaz tepkiler veriyor.acayip hareketli oluyo dinlerken. çok hoşuma gidiyo:))bi de şöyle bir şey buldum internetten.doğumu kolaylaştırsın diiye İNşikak suresinin ilk 3 ayeti okunur yazıyor.

kızlar okuduuğunuz şeyin anlamını bilerek okuyorsunuz değil mi onların gönderiliş amacı insan hayatını düzene sokmak anlamını bilmeden okuyup da boşa vakit geçirmek değil tevratın 5. cildindeyim kuran incil hepsini de 4 er defa okudum ve tabiki anladıım dilde. tanrı bize bi suresinde ister yan yatar ister ayakta ister oturur pozisyonda farketmez kalbinizle ruhunuzla bana yakarın istediğiniz gibi yani istediğin cümleleerle diyor. bunları bilerek yapıyorsunuz değil mi .44 kere şunu 55 kere bunu okuyum da şu olsun safsataları malesef cüppeli şebeklerinin çıkışına peydah yaratıor ve bizi kara cahil bırakıor ama bu sitede öyle birinin olduuna inanmıorum tabiki ben. o bakımdan sordum ssğlıklı doğumlar

canım şekerleriniz çok güzelmiş...
bayıldım...

canım güle güle kullan. temizlik yapmışsın...
ben jiletlendim... onu bile yapmak çok zor...

Haklısın canımm.. Bi de kimbilir neler görüyodur doktorlar.. benimki daha önce muşta başhekimlik yapmış.. yani neler neleeeer görmüştür diye umut ediyorum :))

ooooooo

sezeryanda olsa temiz gitmekte fayda var. çünkü ameliyat esnasında örtü örtseler bile öncesinde sonda takmak için yine görücekler

ki zaten kesi yerinde kıl tüy olursa orayı jiletle alıyorlarmış. ve kesi yerinde sonradan kıl tüy çıkmaz diyordum ama çıkıyor.

canım valla bilemiyorum nerdeki kadınlar ne kadar temiz yada pis
ama düşünsene avrupada kadınlar doğru düzgün almıyormuş bile
avrupada büyüyen bir arkadaşım vardı
biz hiç almazdık türkiyeye gelince aldım dedi
eşi kızmış ne o kabak gibi olmuşun diye :))
bazıları kıllı severr demekki :97:

canım geçmiş olsun hiiiiç korkma rennie duo şurubun tam adı bütün doktorlar öneriyo çünkü ilaç diil magnezyum+kalsiyumlu bişey midendeki asidi suya dönüştürüyo içtiğin anda ferahlıyosun ben cok cektim yanmalardan şimdi şurubum bitcek diye aklım cıkıyo fazladan bi şişe bulunduruyorum ergün içmiyorum zaten ama yanma oldu mu bir yudum beni inanılmaz rahatlatıyo ve 2-3 gün bi daha bişi olmuyo korkmana gerek yok yani

bana da hacdan gelmişti kuzum ara ara yedim şimdiye kadar kalanı da doğum öncesine saklıyorum eşime bile yedirmedim valla cok kıymetli onlar:)) yaa ben de okucam yasin dediğin gibi şeytan mı engelliyo nedir hep bi iş cıkıyo Allah affetsin...ayy melikem yaa gel onu da birlikte yapalım be senden gaz alırsam yapıyorum yoksa kalıyo yarın bi saat belirleyelim ikimiz de okuyalım olmaz mı

ahahaaa:)))))bayıldım.çok hoş olmuş.ankaralı olup rezaleti,istanbulda yaşayıp felaketi görmüş biri olarak yine de kar romantiktir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…