- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.541
cnm bu tokluk şekeri içn hastaneyemi gtmemiz grkiyo? eczanede fln yapamazmıyız..valla bnde şüpheleniyorum kndimden çünkü karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum cnm hep öyle şeyler istiyo..tatlıyıda çok yiyorum kesin bşi vardır bnde
Buna bayıldımmm :)))SON DAKİKA : Ak partiden izmirde kar yagisiyla ilgili FLAŞ açıklama.. "izmire kar, bizim dönemimizde yağdı,hayali gerçek oldu'' :)
kızlar okuduuğunuz şeyin anlamını bilerek okuyorsunuz değil mi onların gönderiliş amacı insan hayatını düzene sokmak anlamını bilmeden okuyup da boşa vakit geçirmek değil tevratın 5. cildindeyim kuran incil hepsini de 4 er defa okudum ve tabiki anladıım dilde. tanrı bize bi suresinde ister yan yatar ister ayakta ister oturur pozisyonda farketmez kalbinizle ruhunuzla bana yakarın istediğiniz gibi yani istediğin cümleleerle diyor. bunları bilerek yapıyorsunuz değil mi .44 kere şunu 55 kere bunu okuyum da şu olsun safsataları malesef cüppeli şebeklerinin çıkışına peydah yaratıor ve bizi kara cahil bırakıor ama bu sitede öyle birinin olduuna inanmıorum tabiki ben. o bakımdan sordum ssğlıklı doğumlar
canım valla bilemiyorum nerdeki kadınlar ne kadar temiz yada pis
ama düşünsene avrupada kadınlar doğru düzgün almıyormuş bile
avrupada büyüyen bir arkadaşım vardı
biz hiç almazdık türkiyeye gelince aldım dedi
eşi kızmış ne o kabak gibi olmuşun diye :))
bazıları kıllı severr demekki :97:
ahahaha adamdaki fantaziye bak ayol neresi hoş öle örümcekli gibi
bana da hacdan gelmişti kuzum ara ara yedim şimdiye kadar kalanı da doğum öncesine saklıyorum eşime bile yedirmedim valla cok kıymetli onlar:)) yaa ben de okucam yasin dediğin gibi şeytan mı engelliyo nedir hep bi iş cıkıyo Allah affetsin...ayy melikem yaa gel onu da birlikte yapalım be senden gaz alırsam yapıyorum yoksa kalıyo yarın bi saat belirleyelim ikimiz de okuyalım olmaz mı
Buna bayıldımmm :)))
Yok bi tanem anlamını bilmeden okuyoruz manyağız biz :))) inanç konusunda da yaptıklarını, yapacaklarını ve fikirlerini ulu orta sölememeni tavsiye ederim bi ablan olarak.. (yanlış hatırlamıyosam 20 yaşındaydın).. herkesin inancı farklıdır senin tanrın benim Allah'ımdır ama burası ne yeri ne zamanı olur mu kuzum?
Merhaba kızlar,
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba..bugün mutlu olduğum için ve burada da sevdiğim arkadaşlarım olduğu için girmeye karar verdim..tabi girmeye karar verirken kendimede bazı yasaklar koydum(onlar bende kalsın)...neyse mutluluğumu paylaşayım..
bugün artık kesin olarak hastanemize ve doktorumuza karar verdik..başından beri saydım 12 tane doktora gitmişim..ve bu doktorlar içinde beni anlayan sadece 3 tane doktor oldu... artık son doktorumuzla devam ediyoruz..
oğlum çok iyi durumda..3100 gr.olmuş ve gayet sağlıklı gidiyo..ölçüleri 38 haftalık gözüküyo ama 35.haftada olduğumuz için doğuma 3 hafta gibi bir süre var..benim gibi sapıkça şeker ölçen,tansiyon ölçen arkadaşlar varsa..artık doktor şeker ve tansiyon ölçmemi yasakladı..şekerin ve tansiyonun yok artık psikolojini düzelt dedi..bu psikolojiyle normal doğuramazsın dedi,onun için sezaryen son karar..nst ye de girdik..30dk.kadar sürdü..kasılma var ama sancı yok..ama oğlum artık pozisyonunu aldı..poposunu yaya yaya yatmıyo yani artık.. kesinlikle vitamin ve kan haplarını bırakmicaksın hatta doğurduktan sonrada devam edeceksin dedi..ve ilginçtir,interneti yasakladı..ordan okuyup okuyup gelme bana dedi..
bugün moralimi çok yükseltti..hiç olmazsa ölmiyeceğimi biliyorum..
bunları paylaşmak istedim sadece...
kızlar okuduuğunuz şeyin anlamını bilerek okuyorsunuz değil mi onların gönderiliş amacı insan hayatını düzene sokmak anlamını bilmeden okuyup da boşa vakit geçirmek değil tevratın 5. cildindeyim kuran incil hepsini de 4 er defa okudum ve tabiki anladıım dilde. tanrı bize bi suresinde ister yan yatar ister ayakta ister oturur pozisyonda farketmez kalbinizle ruhunuzla bana yakarın istediğiniz gibi yani istediğin cümleleerle diyor. bunları bilerek yapıyorsunuz değil mi .44 kere şunu 55 kere bunu okuyum da şu olsun safsataları malesef cüppeli şebeklerinin çıkışına peydah yaratıor ve bizi kara cahil bırakıor ama bu sitede öyle birinin olduuna inanmıorum tabiki ben. o bakımdan sordum ssğlıklı doğumlar
Yok bi tanem anlamını bilmeden okuyoruz manyağız biz :))) inanç konusunda da yaptıklarını, yapacaklarını ve fikirlerini ulu orta sölememeni tavsiye ederim bi ablan olarak.. (yanlış hatırlamıyosam 20 yaşındaydın).. herkesin inancı farklıdır senin tanrın benim Allah'ımdır ama burası ne yeri ne zamanı olur mu kuzum?
Merhaba kızlar,
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba..bugün mutlu olduğum için ve burada da sevdiğim arkadaşlarım olduğu için girmeye karar verdim..tabi girmeye karar verirken kendimede bazı yasaklar koydum(onlar bende kalsın)...neyse mutluluğumu paylaşayım..
bugün artık kesin olarak hastanemize ve doktorumuza karar verdik..başından beri saydım 12 tane doktora gitmişim..ve bu doktorlar içinde beni anlayan sadece 3 tane doktor oldu... artık son doktorumuzla devam ediyoruz..
oğlum çok iyi durumda..3100 gr.olmuş ve gayet sağlıklı gidiyo..ölçüleri 38 haftalık gözüküyo ama 35.haftada olduğumuz için doğuma 3 hafta gibi bir süre var..benim gibi sapıkça şeker ölçen,tansiyon ölçen arkadaşlar varsa..artık doktor şeker ve tansiyon ölçmemi yasakladı..şekerin ve tansiyonun yok artık psikolojini düzelt dedi..bu psikolojiyle normal doğuramazsın dedi,onun için sezaryen son karar..nst ye de girdik..30dk.kadar sürdü..kasılma var ama sancı yok..ama oğlum artık pozisyonunu aldı..poposunu yaya yaya yatmıyo yani artık.. kesinlikle vitamin ve kan haplarını bırakmicaksın hatta doğurduktan sonrada devam edeceksin dedi..ve ilginçtir,interneti yasakladı..ordan okuyup okuyup gelme bana dedi..
anlıorum, ama bilgi yaşa bağlı değil malesefki ben bana bi gönderme yaptıtını hissettimden cevap verdim:) maksadım kimsenin inancını sorgulamak asla olamaz bu bir şirk koşmaktır çünkü. bu da kimsenin haddine değil tabiki. tanrı diyorum çünkü ben de elbette müslümanım ama yahve de allahın bir adıdır. allah adı olduğu gibi ok? bilip bilmeden öyle manalarda bulunma bence. hani burda sonuçta başka dinden olanlarda olabilir diyerek öyle genel konuşuorum hepimizin tanrısı bir ve ortak ve allah tabiki demaga o zaman söylediim şeye kzımışsın sanırım ama haddini aşanlara tahammul etmediimdendi o sadece o kadar neyse kuzuşlarımızla birlikte hayırlı akşamlar diliyorum yemek vakti. tanrı kuzularımızı korusun ii akşamlar
İzmir de kar geyikleri :
SON DAKIKA!! İzmirliler; kar nedeniyle yollara tuzlama yapan belediye görevlilerine saldırdı. :)
Kar'ın 1 gün daha yağmasını isteyen İzmirliler, Meteorolojiyi bastı :)
izmirde kar var hizlandirilmis kartopu ve kardanadam yapma kurslari basladi :)
izmirde kar var diye bize görgüsüz diyenler sizler Çeşme'ye gelip biribirinize su atınca bizde size öyle diyoruz :)
İzmirli öğrenciler pskiolojik olarak kar tatili istediler. :)
Erzurum'da kar olağandır.. İstanbul'da kar felakettir.. Ankara'da kar rezalettir..İzmir'de ise kar romantiktir.
İzmirlilerin "İzmir'de kar :))" albümlerine ekledikleri fotoğraflar yüzünden facebook çöktü :)
SON DAKİKA : Ak partiden izmirde kar yagisiyla ilgili FLAŞ açıklama.. "izmire kar, bizim dönemimizde yağdı,hayali gerçek oldu'' :)
benim çok kötü mide yanmalarım var?
çok rahatsız ediyor...
kuzenim hamileliğinde kullandığı bir şurubu verdi? rennie adında...
mide yanmaları içinmiş. kullanan varmı? bir zararı olmaz değilmi...
ben egepole karar verdim cnm.. medikalde de aklım kaldı ama gökalp beyden vazgeçemiycem..
şekerlerin 2 sini kemeraltından aldım, deniz yıldızlı olanı netten sipariş ettim bugün geldi daha. yetmez dedi annemler onun için ilave yapmak zorunda kaldım, tekrar kemeraltına da gidemedim artık netten sipariş ettim. 20şubatta doğumum var artık pek bi yere çıkmasam iyi olucak
ooooooo
sezeryanda olsa temiz gitmekte fayda var. çünkü ameliyat esnasında örtü örtseler bile öncesinde sonda takmak için yine görücekler
ki zaten kesi yerinde kıl tüy olursa orayı jiletle alıyorlarmış. ve kesi yerinde sonradan kıl tüy çıkmaz diyordum ama çıkıyor.
bak sana bi tavsiye de benden güzelim yaptıkların ve yapacakların seni ilgilandirir okumuşsun öğrenmişsin saygı duyarım ama bunların seni gaza getirip de insanları kara cahil yerine koyma gafletine düşürmesine izin verme tamammı bırak insanlar zamanını ne yaparak nasıl ibadet ederek geçirmek istiyosa öyle yapsınlar melikenin de dediği gibi inanç meselesi öle her yerde konuşulacak bi mesele değildir heleki insanların inandıkları hakkında yorum yapmak kimsenin üzerine vazife de diildir kimsenin haddi de diildir çok bilen bi insan olarak dikkate alırmısın bilmem ama en azından unutma
ağzın bal yesin emi...
Canımmmmmmmm hoşgeldinnn bi kere ve gözün aydın.. Kuzuna da maşallahsenin burda yazmanı çok özlemişim
Kesinlikle öleler Ronya.. Bizim kadar temiz millet yok bence :))
Özlemim valla yarın yapalım bu işi yaa.. 10 dakikamızı alır.. ben seni de dürterim yarın.. :))
Merhaba kızlar,
Kesinlikle öleler Ronya.. Bizim kadar temiz millet yok bence :))
Özlemim valla yarın yapalım bu işi yaa.. 10 dakikamızı alır.. ben seni de dürterim yarın.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?