2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hastaneye gerek yok tatlım eczanede yaptırırsın yanlız yemekten 1 saat sonra bakıllıyo inşallah iyi çıkar bu iştahla diyet çok zor

SON DAKİKA : Ak partiden izmirde kar yagisiyla ilgili FLAŞ açıklama.. "izmire kar, bizim dönemimizde yağdı,hayali gerçek oldu'' :)
Buna bayıldımmm :)))

Yok bi tanem anlamını bilmeden okuyoruz manyağız biz :))) inanç konusunda da yaptıklarını, yapacaklarını ve fikirlerini ulu orta sölememeni tavsiye ederim bi ablan olarak.. (yanlış hatırlamıyosam 20 yaşındaydın).. herkesin inancı farklıdır senin tanrın benim Allah'ımdır ama burası ne yeri ne zamanı olur mu kuzum?

ahahaha adamdaki fantaziye bak ayol neresi hoş öle örümcekli gibi

Merhaba kızlar,

uzun bi aradan sonra tekrar merhaba..bugün mutlu olduğum için ve burada da sevdiğim arkadaşlarım olduğu için girmeye karar verdim..tabi girmeye karar verirken kendimede bazı yasaklar koydum(onlar bende kalsın)...neyse mutluluğumu paylaşayım..

bugün artık kesin olarak hastanemize ve doktorumuza karar verdik..başından beri saydım 12 tane doktora gitmişim..ve bu doktorlar içinde beni anlayan sadece 3 tane doktor oldu... artık son doktorumuzla devam ediyoruz..
oğlum çok iyi durumda..3100 gr.olmuş ve gayet sağlıklı gidiyo..ölçüleri 38 haftalık gözüküyo ama 35.haftada olduğumuz için doğuma 3 hafta gibi bir süre var..benim gibi sapıkça şeker ölçen,tansiyon ölçen arkadaşlar varsa..artık doktor şeker ve tansiyon ölçmemi yasakladı..şekerin ve tansiyonun yok artık psikolojini düzelt dedi..bu psikolojiyle normal doğuramazsın dedi,onun için sezaryen son karar..nst ye de girdik..30dk.kadar sürdü..kasılma var ama sancı yok..ama oğlum artık pozisyonunu aldı..poposunu yaya yaya yatmıyo yani artık.. kesinlikle vitamin ve kan haplarını bırakmicaksın hatta doğurduktan sonrada devam edeceksin dedi..ve ilginçtir,interneti yasakladı..ordan okuyup okuyup gelme bana dedi..
bugün moralimi çok yükseltti..hiç olmazsa ölmiyeceğimi biliyorum..

bunları paylaşmak istedim sadece...

Kesinlikle öleler Ronya.. Bizim kadar temiz millet yok bence :))

Özlemim valla yarın yapalım bu işi yaa.. 10 dakikamızı alır.. ben seni de dürterim yarın.. :))

anlıorum, ama bilgi yaşa bağlı değil malesefki ben bana bi gönderme yaptıtını hissettimden cevap verdim:) maksadım kimsenin inancını sorgulamak asla olamaz bu bir şirk koşmaktır çünkü. bu da kimsenin haddine değil tabiki. tanrı diyorum çünkü ben de elbette müslümanım ama yahve de allahın bir adıdır. allah adı olduğu gibi ok? bilip bilmeden öyle manalarda bulunma bence. hani burda sonuçta başka dinden olanlarda olabilir diyerek öyle genel konuşuorum hepimizin tanrısı bir ve ortak ve allah tabiki de maga o zaman söylediim şeye kzımışsın sanırım ama haddini aşanlara tahammul etmediimdendi o sadece o kadar neyse kuzuşlarımızla birlikte hayırlı akşamlar diliyorum yemek vakti. tanrı kuzularımızı korusun ii akşamlar

Canımmmmmmmm hoşgeldinnn bi kere ve gözün aydın.. Kuzuna da maşallah senin burda yazmanı çok özlemişim

bak sana bi tavsiye de benden güzelim yaptıkların ve yapacakların seni ilgilandirir okumuşsun öğrenmişsin saygı duyarım ama bunların seni gaza getirip de insanları kara cahil yerine koyma gafletine düşürmesine izin verme tamammı bırak insanlar zamanını ne yaparak nasıl ibadet ederek geçirmek istiyosa öyle yapsınlar melikenin de dediği gibi inanç meselesi öle her yerde konuşulacak bi mesele değildir heleki insanların inandıkları hakkında yorum yapmak kimsenin üzerine vazife de diildir kimsenin haddi de diildir çok bilen bi insan olarak dikkate alırmısın bilmem ama en azından unutma

ağzın bal yesin emi...

çok sevinndim.zaten içini rahat tut.benim eşimin teyzesi 5300 gr bebek doğurmuş.sezeryan tabi.kendide çok kilolumuş ve şeker varmış kiii bu 20 yıl önce.gayetde sağlıkla doğum yapmış.şimdiki koşullar o zaman yoktu bile.o yüzden aklına takıp günlerini zehir etme.sağsalim doğurursun inşallah.bişicik olmas.

canım yazmadan duramıcam lütfen tanrı deme sadece ALLAH ın başka adı yoktur 99 ismi vardır yzni esmeül hüsna

canım cok hos ya.. valla bugun kasılmalarımdan gerılmiştim cok rahatladım. cok sagol

ben donem donem gavıscon kullanıyorum canım dr.um zararsız yandıkca kullanabilirsin dedi. hanı sureklı degil ama yanma basladıgında kullanıyorum.
cünkü o yanma dedıgımız asit mide borusundan tırmanıyo ve sıddetlı olursa bogaza kadar tahrıs yaratıyor. benım reflüm de oldugundan biliyorum.
bence yıne dr.una yazdırarak al sımdılık leblebı fln ıdare et. onun tavsıye ettıgı bı suruptan kullan derim benim fikrim. rahatlarsın canım

canım avrupalı sporcuların büüyük cogunlugu almıyormus. koltuk altı tüyleri terle beraber toksınlerı atıyor vs cart curt dıye. yanı bence de anadolu ınsanı avrupalıdan cok cok cok temizdir izmirden vana bizim toplum kılı tüyü sevmez pek

şekerler çok güzelmiş :)) ben de bir ara kemeraltına gideceğim. önerebileceğin bir yer var mı?
benim doktorum da Gökalp Bey. sağlıkla Allah kurtarır inşallah hepimizi

oyy canım ne güzel söylemişken aklıma geldi...
şu sondayı biz narkozluykenmi takıyorlar. ayıkkenmi...

abartmayın ya kimsenin ibşeyini soruguladığım yok. bana ne. neyse yaşasın demokraasi diyelim bitireyi tartışmak istemiorumhepimiz doğumma yakınız sinirleniriz falan gereksiz olur bebişlere

ne zevksiz ve pisler ya...

hoşgeldiiin iyiki geldin maşallah bebişine da sana da tatlım bu doktorun pek iyiymiş bak ne üzel pozitif pozitif geldin bize bizi de sevindirdin zamanı da yaklaşmış kuzucuğun hayırlısıyla sağ salim gelsin inşallahh

Kesinlikle öleler Ronya.. Bizim kadar temiz millet yok bence :))

Özlemim valla yarın yapalım bu işi yaa.. 10 dakikamızı alır.. ben seni de dürterim yarın.. :))

dürt beni kuşum dürt beni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…