2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beni doğum almadan hemen önce hastaneye ağdacıyı çağırdım ben çünkü çok hazırlıksızdım malum apar topar yatırdılar beni, ve iyiki ağdacı gelmiş çünkü sezeryan sırasında üzerim komple açıktı o yüzden her an hazırlıklı olun kızlar...

seni burada gördüğümü nasıl sevindim anlatamam canım, ayrıca moralinin düzelmesinede ayrı sevindim, doktorunun dediklerine uyarak geçir son haftalarını...

canım benim ya... :))) anladın sen içimden geçen duyguları :)))

canım benim sonda odada takıldı ve canım çok acımıştı, takan kişi ile ve senin kendini serbest bırakman ile çok alakalı birşey , spinal iğnesinden sonra takılmış olsaydı tabiki hissetmezdim bende ama öncesinde yapılınca spinal iğnesinden daha çok acıttı canımı.

eğer seçme şansınız varsa uyuştuktan sonra taksınlar...

çıkarırken hiççç birşey hissetmiyorsun, çok doğru anlatmışsın yaşanan hissi...

ay utandırmayın beni

canım düzenledim listeyi..ismine karar verdiniz mi peki???

AYSENcim senin de oğluşunun adını ekledim.

nasıl da mütevazidir ya kıyamam... karar verdik bitanem Allah izin verirse naz olucak bi isim daha istiyo babası ( babaannemizin ismi kendisi eşim cok küçükken ölmüş) ama bakalım kendisi karar versin isterse olmaz demem annesiz büyümüş ne de olsa hakkıdır herhalde ne biliim zor yaa

Benim beyim geldiii :)) ben çıkıyorum yarın sabahtan görüşürüzz kendinize iyi bakınnn öptüüüüüüüüük

evet canım, en yakın bunu yaşayan sensin.. doğum ne şekilde olursa olsun temizlik açısından her an hazırlıklı olmakta fayda var.

ve dediğin gibi SEÇME ŞANSINIZ VARSA SEZERYAN OLACAK ARKADAŞLAR, SONDAYI İĞNEDEN SONRA YAPTIRIN. ben o acıyı hiç hissetmedim ama Gamze hissetmiş. Neyse ki hepsi geçti gitti..

Gamzecim Berranın kilo alıyor olmasına çok sevindim.
hadi artık benim oğluşumun adını da ekle..
POYRAZ DORUK

ekliyorum sizide.. maşallah bebişlere Adlarıyla yaşasınlar
Benim beyim geldiii :)) ben çıkıyorum yarın sabahtan görüşürüzz kendinize iyi bakınnn öptüüüüüüüüük
hadi yi akşamlar tatlım

iii sabah uyanabiliyosunuz..ben artık camış gibi kafamı nereye koysam uyuyorum...saat 12 de kalkıyorum 3-4 gibi gene uykum geliyo..geri uyuyorum..sonra gece 2 gibi anca uykum geliyo..

uyuyabiliomusun desene ayçam ya hiç uyku yok bana sabah 6.30da zıplıyoruz yataktan bizim kız mümkün diil yatırmıyo gece de ikide bir çişe gitmekten uyuyamıyorum güzdüzleri desen acayip bi enerji patlaması yaşıyoruz çalışırken yoktu bu ama izne ayrılınca bünyem şaşırdı galiba yani inan böylesi daha zor çünkü zaman gecmek bilmiyo sen en güzelini yapıyosun doğumdan sonra keske uyusaymısım demicen ne güzel...

ekliyorum sizide.. maşallah bebişlere Adlarıyla yaşasınlar

amin kuzummm cok teşekkür ederiz cümlemizinki inşallah

benim oğlanda alıştı herhalde uyumaya..sabah babayla uyanıyo..7 de..babayla oynuyo..baba gidince ana oğul devam ediyoruz uyumaya..ama sonra zorlanıcam..gelince uyutmicak hiç..nasıl hadi uyu oğlum dicem..vık vık vık..sabaha kadar

cnm ya bildiğim kadarıyla epidural sezoda lahman yada o bahsettiğiniz şey takılmıyormuş ..benim arkadaş oldu 5 ay önce hiç bişey takmadılar cok rahattı dedi...ilk bebeği genel aneztesi olmuş onda takmışlar.....

ayşen cnm ben de nerde bim var bilmiyorum ama şaypanın oralarda daha önce görmüş gibiyim eğer istersen sanada alabilirim bulursam....bu arada bende bimi bulamazsam sana aldırmayı düşünüyodum.....
bide ben ilaç yazdırmyalı aylar oldu eşim alıyo herseferinde........

ben de hep onu düşünüyorum canım ya huzurlu huzurlu uyusalar keşke annem hep diyoki karnını sağlam doyurup her akşam aynı saatte uyutmaya ve sabahları da kendisi uyanmasa bile belli bi saate uyanmaya alıştırırsan bide kucağa alıştırmazsan kırkı cıktıktan sonra bu alışkanlığı unutmaz öle devam eder diyoda bakalım ben nasıl becerip de alıştırırım o başka nasıl kucağıma almadan durcam yaa oyyy hayatta duramam ben:))

canım ben epidurel sezeryan oldum
lavman yapılmadı ama sonda takıldı
sondanın takıldığını hiç anlamadım sanırım uyuşturduktan sonra taktılar
canım arkadaşım düşünme hiç bunları insan heyecandan yaşadıklarını anlamıyor bile

kucağa almadan olurmu yaaa...o kucağa alışır olayı yalanmış..bisürü program seyrettim kitap okudum tam tersini söylüyolar..evin içinde işiniz varsa bile kanguruya takın öyle dolaşın diyo doktorlar..aksi halde güvenme hissetmiyomuş bebek kendini..tek bişey var ama memede uyutmayın diyolar..emsin sonra yatağına yatırın orda uyusun diyolar..aksi halde gözünü açar açmaz meme yk anne yok diye ağlıyolarmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…