- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.621
eveettt öyleydi topiğimizin maharetli, on parmağında on marifet annesi :)) (bi de dürtüklemek var bizim oralardan sen bilisin bunu:))
ooooooo
sezeryanda olsa temiz gitmekte fayda var. çünkü ameliyat esnasında örtü örtseler bile öncesinde sonda takmak için yine görücekler
ki zaten kesi yerinde kıl tüy olursa orayı jiletle alıyorlarmış. ve kesi yerinde sonradan kıl tüy çıkmaz diyordum ama çıkıyor.
Merhaba kızlar,
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba..bugün mutlu olduğum için ve burada da sevdiğim arkadaşlarım olduğu için girmeye karar verdim..tabi girmeye karar verirken kendimede bazı yasaklar koydum(onlar bende kalsın)...neyse mutluluğumu paylaşayım..
bugün artık kesin olarak hastanemize ve doktorumuza karar verdik..başından beri saydım 12 tane doktora gitmişim..ve bu doktorlar içinde beni anlayan sadece 3 tane doktor oldu... artık son doktorumuzla devam ediyoruz..
oğlum çok iyi durumda..3100 gr.olmuş ve gayet sağlıklı gidiyo..ölçüleri 38 haftalık gözüküyo ama 35.haftada olduğumuz için doğuma 3 hafta gibi bir süre var..benim gibi sapıkça şeker ölçen,tansiyon ölçen arkadaşlar varsa..artık doktor şeker ve tansiyon ölçmemi yasakladı..şekerin ve tansiyonun yok artık psikolojini düzelt dedi..bu psikolojiyle normal doğuramazsın dedi,onun için sezaryen son karar..nst ye de girdik..30dk.kadar sürdü..kasılma var ama sancı yok..ama oğlum artık pozisyonunu aldı..poposunu yaya yaya yatmıyo yani artık.. kesinlikle vitamin ve kan haplarını bırakmicaksın hatta doğurduktan sonrada devam edeceksin dedi..ve ilginçtir,interneti yasakladı..ordan okuyup okuyup gelme bana dedi..
bugün moralimi çok yükseltti..hiç olmazsa ölmiyeceğimi biliyorum..
bunları paylaşmak istedim sadece...
cevap yazacaktım ya neyse diyip geçiyorum!!!
AYÇAcım hoşgeldin tekrar..
DMF canım genellikle epidural/spinal iğnesi yapıldıktan sonra takılıyormuş. benimde öyle olmuştu hiiiç hissetmedim. kimis demiş takarkende çıkarırkende feci acıdı filan diye, yok öyle bişey tatlım yaa.. takılmasını hiç duymadım, çıkarmasıda nasıl diyimsanki minik bi vakumu senden çekiyolarmış gibi :)) öyle sinek ısırığı gibi bile değil. tamamen acısız bişey:)
ay utandırmayın beni
canım düzenledim listeyi..ismine karar verdiniz mi peki???
AYSENcim senin de oğluşunun adını ekledim.
ay utandırmayın beni
beni doğum almadan hemen önce hastaneye ağdacıyı çağırdım ben çünkü çok hazırlıksızdım malum apar topar yatırdılar beni, ve iyiki ağdacı gelmiş çünkü sezeryan sırasında üzerim komple açıktı o yüzden her an hazırlıklı olun kızlar...
seni burada gördüğümü nasıl sevindim anlatamam canım, ayrıca moralinin düzelmesinede ayrı sevindim, doktorunun dediklerine uyarak geçir son haftalarını...
canım benim ya... :))) anladın sen içimden geçen duyguları :)))
sağol bitanem...bende senin artık iyi olmana çok seviniyorum..beline sıcak su torbası koy..eşinde ovalasın..kas spazmı olmuştur..
dimi:))
kocaman maşallah topiğimizin güzel annelerine.
dürttüm, dürttün, dürttü :)))))))))))
böylemiydi hocam yaa:))
Benim beyim geldiii :)) ben çıkıyorum yarın sabahtan görüşürüzz kendinize iyi bakınnn öptüüüüüüüüük
ay utandırmayın beni
hadi ii akşamlar kuşumm sabah erken gel bekletme beni:))
beni doğum almadan hemen önce hastaneye ağdacıyı çağırdım ben çünkü çok hazırlıksızdım malum apar topar yatırdılar beni, ve iyiki ağdacı gelmiş çünkü sezeryan sırasında üzerim komple açıktı o yüzden her an hazırlıklı olun kızlar...
seni burada gördüğümü nasıl sevindim anlatamam canım, ayrıca moralinin düzelmesinede ayrı sevindim, doktorunun dediklerine uyarak geçir son haftalarını...
canım benim ya... :))) anladın sen içimden geçen duyguları :)))
canım benim sonda odada takıldı ve canım çok acımıştı, takan kişi ile ve senin kendini serbest bırakman ile çok alakalı birşey , spinal iğnesinden sonra takılmış olsaydı tabiki hissetmezdim bende ama öncesinde yapılınca spinal iğnesinden daha çok acıttı canımı.
eğer seçme şansınız varsa uyuştuktan sonra taksınlar...
çıkarırken hiççç birşey hissetmiyorsun, çok doğru anlatmışsın yaşanan hissi...
hadi artık benim oğluşumun adını da ekle..
POYRAZ DORUK
ekliyorum sizide.. maşallah bebişlere Adlarıyla yaşasınlarnasıl da mütevazidir ya kıyamam... karar verdik bitanem Allah izin verirse naz olucak bi isim daha istiyo babası ( babaannemizin ismi kendisi eşim cok küçükken ölmüş) ama bakalım kendisi karar versin isterse olmaz demem annesiz büyümüş ne de olsa hakkıdır herhalde ne biliim zor yaa
hadi yi akşamlar tatlımBenim beyim geldiii :)) ben çıkıyorum yarın sabahtan görüşürüzz kendinize iyi bakınnn öptüüüüüüüüük
Aferin dürttük, dürttünüz, dürttüler diye de devam eder
Teşekkür ederim canım eline sağlık
iii sabah uyanabiliyosunuz..ben artık camış gibi kafamı nereye koysam uyuyorum...saat 12 de kalkıyorum 3-4 gibi gene uykum geliyo..geri uyuyorum..sonra gece 2 gibi anca uykum geliyo..
ekliyorum sizide.. maşallah bebişlere Adlarıyla yaşasınlar
hadi artık benim oğluşumun adını da ekle..
POYRAZ DORUK
İzmir de kar geyikleri :
buna bayıldımistanbulda kar sıkıntı yaratsa da keyfini çıkarmayı bilene hem eğlenceli hem romantik oluyo
Merhaba kızlar,
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba..bugün mutlu olduğum için ve burada da sevdiğim arkadaşlarım olduğu için girmeye karar verdim..tabi girmeye karar verirken kendimede bazı yasaklar koydum(onlar bende kalsın)...neyse mutluluğumu paylaşayım..
selam,seni gördüğüme sevindim,maşallah bebeğin de iyiymiş,doğuma da az kalmış hayırlısıyla....
uyuyabiliomusun desene ayçam ya hiç uyku yok bana sabah 6.30da zıplıyoruz yataktan bizim kız mümkün diil yatırmıyo gece de ikide bir çişe gitmekten uyuyamıyorum güzdüzleri desen acayip bi enerji patlaması yaşıyoruz çalışırken yoktu bu ama izne ayrılınca bünyem şaşırdı galiba yani inan böylesi daha zor çünkü zaman gecmek bilmiyo sen en güzelini yapıyosun doğumdan sonra keske uyusaymısım demicen ne güzel...
amin kuzummm cok teşekkür ederiz cümlemizinki inşallah
cevap yazacaktım ya neyse diyip geçiyorum!!!
AYÇAcım hoşgeldin tekrar..
DMF canım genellikle epidural/spinal iğnesi yapıldıktan sonra takılıyormuş. benimde öyle olmuştu hiiiç hissetmedim. kimis demiş takarkende çıkarırkende feci acıdı filan diye, yok öyle bişey tatlım yaa.. takılmasını hiç duymadım, çıkarmasıda nasıl diyimsanki minik bi vakumu senden çekiyolarmış gibi :)) öyle sinek ısırığı gibi bile değil. tamamen acısız bişey:)
benim oğlanda alıştı herhalde uyumaya..sabah babayla uyanıyo..7 de..babayla oynuyo..baba gidince ana oğul devam ediyoruz uyumaya..ama sonra zorlanıcam..gelince uyutmicak hiç..nasıl hadi uyu oğlum dicem..vık vık vık..sabaha kadar
cnm ya bildiğim kadarıyla epidural sezoda lahman yada o bahsettiğiniz şey takılmıyormuş ..benim arkadaş oldu 5 ay önce hiç bişey takmadılar cok rahattı dedi...ilk bebeği genel aneztesi olmuş onda takmışlar.....
ayşen cnm ben de nerde bim var bilmiyorum ama şaypanın oralarda daha önce görmüş gibiyim eğer istersen sanada alabilirim bulursam....bu arada bende bimi bulamazsam sana aldırmayı düşünüyodum.....
bide ben ilaç yazdırmyalı aylar oldu eşim alıyo herseferinde........
ben de hep onu düşünüyorum canım ya huzurlu huzurlu uyusalar keşke annem hep diyoki karnını sağlam doyurup her akşam aynı saatte uyutmaya ve sabahları da kendisi uyanmasa bile belli bi saate uyanmaya alıştırırsan bide kucağa alıştırmazsan kırkı cıktıktan sonra bu alışkanlığı unutmaz öle devam eder diyoda bakalım ben nasıl becerip de alıştırırım o başka nasıl kucağıma almadan durcam yaa oyyy hayatta duramam ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?