2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin amin Allah nazarlardan korusun bizi...

amiinn kuzumm

en yakınlarımıza üçünden de vermeyi düşünüyorum zaten ama terlik içindeki bebek modelini doğumda dağıtmayı düşünüyorum. geri kalanı mevlüte kalıcak artık

Peki o zaman sen zaten düşünmüşsün ben eltiminkinde dağıtırken gördüm teyzeler seçemeyip ikişer üçer götürdü yetmiyordu az kalsın

şimdiye kadar bulundugum hangi ortamda din tartışıldıysa böyle olmustur .. sonu hüsranla biter. arkadaslar bilim olsa anlarım.
bilimin tartısılabilir cok yönü vardır ama din tartısılmaz bir olgudur. herkes istedigine inansın. topikte din tartısması nıye baslatılıyor anlamıyorum??
en basta biri cıktı dını olarak bu bu dedi mag köpürdü simdi topıktekıler suya ot yatıralım su sureyı okuyalım dıye baska bi dini ınanısından söz etti bu sefer nazarboncugu köpürdü.
ıkısının yaptıgını aynı goruyorum ve ortamı hararetlendırıp kızıstırmanın geregi yok dıyorum.
herkesin dini kendine.

Yani şu topiğin en sakin insanı Pollyimi bile çileden çıkardılar ya ben daha ne diyim yaa.. Keşke yorum silme imkanı olsaydı topik sahibinde ama işte yok malesef.. Neyse o zaman gözümüzden silcez.. yorumları kaile almıcaz.. Sen de takma Polly Allah topiğimizi ve bizi nazarlardan korusun

Ay çok tatlısın, üniversiteyi İzmirde okumuş birisi olarak kendimi yakın hissettim birden, gülümsettin beni, sen de hep gülesin.

şimdi çıkıyorum aklım sizde kalacak...
hepinize iyi akşamlar...
konu kapansın bencede... yeter artık rahatsız olan var. biraz saygılı olalım birbirimize... ben son ayımı stressiz geçirmek istiyorum...
öpüldünüz hepiniz...

Son düzenleme:

bn kullanıyorum cnm..sanırım genelde çoğu kişide ondan kullanıyo..bna dr.um yazdı..valla bnm yanmalarım hat safhada artık öksürüyorum çıkarcak gbi oluyorum ama yinede en aza indiriyo..onu içmesem heral ölürüm

amin canım Amin.

Bizim şu dijitallerden var ama kulaktan ölçenden değil. alayım diyorum ama ben totomu kaldırıp çıkana kadar kesin kalmaz. Bugün demir ilacım bitti çıkıp yazdırmaktansa eczaneyi aradım yandaki bakkala ilacı bırakın da eşim geçerken alsın dedim sağolsunlar tabi zaten bu karda çıkmayın fala dediler Oysaki benimki tembellik

Bayıldım, bayıldım, çoooook güldüm

benim o günkü tartışmam dini inançla ilgili değildi..benim demek istediğim sen eşeğini sağlam kazığa bağla yine tevekkül et..ama öyle çarpıtıldıki dayanamadım..

ah canım benim, Ankarada olsaydın ben alır ayırırdım senin için. olmadı eşime söylerdim, onların marketin karşısında da Bim varmış ayırttırırdı..

İnşallah senin için kalır da alırsın kuzum

Hoşgeldin kız, seni görmek güzeldi, mutlu ve sağlıklı olmana da ayrıca sevindim. Doktora deseydin ki ama bizim topiğin kızları internet olmadan hamilelik geçiremiyorlar, ben şimdiden doğumdan sonra kullanmak kolay olsun diye laptop bulma derdindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…