- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.581
amin amin Allah nazarlardan korusun bizi...
kız senin oğluş öğretmen mi olcak yoksa:))
valla canım ana öğretmen baba öğretmen artık oğluş ne olur bilememaman bi mesleği olsun da kuzumun di mi ama
canımm yaa kıyamam bence bakan senin kabusunmuş da bilinçaltından pörtleyip cıkmış ben de öğretmenim bi ara ben de her akşam nimet çubukçuyu görüyodum mercimek corbası yapıyodu bana :)) oğluşunun da mesleği belli gibi ama en hayırlısı neyse o olsun hepsi için inşallahh
aminn canımmm
bugünü da akşam ettik haa.. böle böle şubatı sonlandırırsak iyibaşka türlü vakit geçmiyoo
ay evet ya hergün konuşalım konuşalım şubat bitsin hemen tabii iş güç yapmayalım bu arada tamammı:))
en yakınlarımıza üçünden de vermeyi düşünüyorum zaten ama terlik içindeki bebek modelini doğumda dağıtmayı düşünüyorum. geri kalanı mevlüte kalıcak artık
İzmir de kar geyikleri :
SON DAKIKA!! İzmirliler; kar nedeniyle yollara tuzlama yapan belediye görevlilerine saldırdı. :)
Kar'ın 1 gün daha yağmasını isteyen İzmirliler, Meteorolojiyi bastı :)
izmirde kar var hizlandirilmis kartopu ve kardanadam yapma kurslari basladi :)
izmirde kar var diye bize görgüsüz diyenler sizler Çeşme'ye gelip biribirinize su atınca bizde size öyle diyoruz :)
İzmirli öğrenciler pskiolojik olarak kar tatili istediler. :)
Erzurum'da kar olağandır.. İstanbul'da kar felakettir.. Ankara'da kar rezalettir..İzmir'de ise kar romantiktir.
İzmirlilerin "İzmir'de kar :))" albümlerine ekledikleri fotoğraflar yüzünden facebook çöktü :)
SON DAKİKA : Ak partiden izmirde kar yagisiyla ilgili FLAŞ açıklama.. "izmire kar, bizim dönemimizde yağdı,hayali gerçek oldu'' :)
canımm yaa kıyamam bence bakan senin kabusunmuş da bilinçaltından pörtleyip cıkmış ben de öğretmenim bi ara ben de her akşam nimet çubukçuyu görüyodum mercimek corbası yapıyodu bana :)) oğluşunun da mesleği belli gibi ama en hayırlısı neyse o olsun hepsi için inşallahh
canım o zamn şimdi sırada dinçer bey var
benim çok kötü mide yanmalarım var?
çok rahatsız ediyor...
kuzenim hamileliğinde kullandığı bir şurubu verdi? rennie adında...
mide yanmaları içinmiş. kullanan varmı? bir zararı olmaz değilmi...
Yani şu topiğin en sakin insanı Pollyimi bile çileden çıkardılar ya ben daha ne diyim yaa.. Keşke yorum silme imkanı olsaydı topik sahibinde ama işte yok malesef.. Neyse o zaman gözümüzden silcez.. yorumları kaile almıcaz.. Sen de takma Polly Allah topiğimizi ve bizi nazarlardan korusun
cnm kuaförde zaman geçirmeyi sevmiyorum ya onun için evde kendim hallediyorum bir kısmını en azından kuaförde 10 dk işim oluyo ama bundan sonra doğuma kadar uzarsa kuaföre gitmem farz oldu....buu arada sen ateşölçer aldınmı bak yarın bimede 25 tl...
aynen cnm ya rabbim yardımcımız olsun hepimizin neyseki az kaldı bebişler yanımızdayken rahat rahat yolunuruz...
ESPERANZAA CNM şekerler güzel olmuş güzel günlerde dağıtmak nasip olsun inşallah
İzmir de kar geyikleri :
SON DAKIKA!! İzmirliler; kar nedeniyle yollara tuzlama yapan belediye görevlilerine saldırdı. :)
Kar'ın 1 gün daha yağmasını isteyen İzmirliler, Meteorolojiyi bastı :)
izmirde kar var hizlandirilmis kartopu ve kardanadam yapma kurslari basladi :)
izmirde kar var diye bize görgüsüz diyenler sizler Çeşme'ye gelip biribirinize su atınca bizde size öyle diyoruz :)
İzmirli öğrenciler pskiolojik olarak kar tatili istediler. :)
Erzurum'da kar olağandır.. İstanbul'da kar felakettir.. Ankara'da kar rezalettir..İzmir'de ise kar romantiktir.
İzmirlilerin "İzmir'de kar :))" albümlerine ekledikleri fotoğraflar yüzünden facebook çöktü :)
SON DAKİKA : Ak partiden izmirde kar yagisiyla ilgili FLAŞ açıklama.. "izmire kar, bizim dönemimizde yağdı,hayali gerçek oldu'' :)
şimdiye kadar bulundugum hangi ortamda din tartışıldıysa böyle olmustur .. sonu hüsranla biter. arkadaslar bilim olsa anlarım.
bilimin tartısılabilir cok yönü vardır ama din tartısılmaz bir olgudur. herkes istedigine inansın. topikte din tartısması nıye baslatılıyor anlamıyorum??
en basta biri cıktı dını olarak bu bu dedi mag köpürdü simdi topıktekıler suya ot yatıralım su sureyı okuyalım dıye baska bi dini ınanısından söz etti bu sefer nazarboncugu köpürdü.
ıkısının yaptıgını aynı goruyorum ve ortamı hararetlendırıp kızıstırmanın geregi yok dıyorum.
herkesin dini kendine.
bende bugün gittim doktora herşey yolunda şükür.2 hafta sonra yine gitcem.
Bizim şu dijitallerden var ama kulaktan ölçenden değil. alayım diyorum ama ben totomu kaldırıp çıkana kadar kesin kalmaz. Bugün demir ilacım bitti çıkıp yazdırmaktansa eczaneyi aradım yandaki bakkala ilacı bırakın da eşim geçerken alsın dedim sağolsunlar tabi zaten bu karda çıkmayın fala dedilerOysaki benimki tembellik
canım o zamn şimdi sırada dinçer bey var
ayy bak ii hatırlattın şimdi konuştuk ya kesin bu aksam da onu görürüm ben eksik kalmasın rüyalarımdan caaanım bakanım:))
ah canım benim, Ankarada olsaydın ben alır ayırırdım senin için. olmadı eşime söylerdim, onların marketin karşısında da Bim varmış ayırttırırdı..
İnşallah senin için kalır da alırsın kuzum
polly sen nasılsın görüşmeyeli...
hastaneye gerek yok tatlım eczanede yaptırırsın yanlız yemekten 1 saat sonra bakıllıyo inşallah iyi çıkar bu iştahla diyet çok zor
Merhaba kızlar,
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba..bugün mutlu olduğum için ve burada da sevdiğim arkadaşlarım olduğu için girmeye karar verdim..tabi girmeye karar verirken kendimede bazı yasaklar koydum(onlar bende kalsın)...neyse mutluluğumu paylaşayım..
bugün artık kesin olarak hastanemize ve doktorumuza karar verdik..başından beri saydım 12 tane doktora gitmişim..ve bu doktorlar içinde beni anlayan sadece 3 tane doktor oldu... artık son doktorumuzla devam ediyoruz..
oğlum çok iyi durumda..3100 gr.olmuş ve gayet sağlıklı gidiyo..ölçüleri 38 haftalık gözüküyo ama 35.haftada olduğumuz için doğuma 3 hafta gibi bir süre var..benim gibi sapıkça şeker ölçen,tansiyon ölçen arkadaşlar varsa..artık doktor şeker ve tansiyon ölçmemi yasakladı..şekerin ve tansiyonun yok artık psikolojini düzelt dedi..bu psikolojiyle normal doğuramazsın dedi,onun için sezaryen son karar..nst ye de girdik..30dk.kadar sürdü..kasılma var ama sancı yok..ama oğlum artık pozisyonunu aldı..poposunu yaya yaya yatmıyo yani artık.. kesinlikle vitamin ve kan haplarını bırakmicaksın hatta doğurduktan sonrada devam edeceksin dedi..ve ilginçtir,interneti yasakladı..ordan okuyup okuyup gelme bana dedi..
bugün moralimi çok yükseltti..hiç olmazsa ölmiyeceğimi biliyorum..
bunları paylaşmak istedim sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?