2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar nasılsınız bu gün çok yoğundum anca girebildim faturaları üstüme almak için sabahtan evden çıktım öğleden sonra geldim Allah'tan kar kış da çok gelen yoktu fazla beklemedim ama hepsi ayrı ayrı diyarlarda o yüzden eve dönmem uzun sürdü dünden beri de su yok kızımın cicilerini elimde duruladım astım yemek yaptım kociş gelmeden bi bakayım size dedim ama herkesler gitmiş galibaa uzak kaldım sizlerden yaa izne çıkınca daha çok yoruluyorum sankii

Kızlar zaten sezeryanda lavman yapılmıyor ki. normal dogumda yapılmasını istiyor doktorlar eger bagırsaklar boş degil ise,ıkındıgımız için. bazı doktorlar lavman yapılmasın dye 1 günlük aç bırakıyorlar .

tamam ronim takılmıyorum rabbim hepimiz için hangi doğum hayırlı ise onu naipe etsin inşallah....

bence de yaa cocuk kedi kandine yatcak yazık yavruma içim acır benim gezsin benle evin içinde hem yorulur daha ii uyur:)) meme olayı doğru ya hakkaten beni de ağzımda cok sevdiğim bi mamayla uyutsalar ( şimdi sölemim onu) uyanınca bulamazsam yıkarım valla ortalığı:)

canımmm yorulmuş da gelmiş yine kıyamam dinlenirsin zaman bol tatlım işlerini halletmişsin ya bi daha ayagına dolanmıcak ne güzel biz hergün burdayız tatlım günler cuvala girmedi ya daha coook konusuruz uzak kalmazsın sen üzülme:)

sen napıyosun cnm ya kendini yorma bu havalarda üstelik dışarılarda gezip eve gelip yemekmi yapıyosun bak benim enerjik halimin sonu hüsran olmuştu yapma böle cık cık cık kızdım sana.....

tamam ronim takılmıyorum rabbim hepimiz için hangi doğum hayırlı ise onu naipe etsin inşallah....

ahh canım şimdi cetveline gözüm takıldı
çok az kalmış hadi hayırlısı
benimde 20 mart gibi olucak doğumum
sağlıkla gelsin minikler
ve anlatacak çok güzel bir doğum hikayemiz olsun inşalah

anaaam ben bi gün falan aç kalamam lavman yapsınlar hem benim cıkaramadıklarımı da cıkarmış olurlar ne güzel cocuk da cıkınca kuş gibi hafiflerim oohhh:))

Canım benim sağol ben de benimkine onu söylüyordum şimdi ben alırım diyor bulamazsan sana da alırız uyku tulumu da alacak mısın?

anaaam ben bi gün falan aç kalamam lavman yapsınlar hem benim cıkaramadıklarımı da cıkarmış olurlar ne güzel cocuk da cıkınca kuş gibi hafiflerim oohhh:))

sen istesende istemesende yapıyolar lavman..kaçış yok yani...sezaryende bağırsakları dışarı aldıkları için boş olması lazımmış..bide sonra bol bol pırtlamak lazım..yoksa hastaneden çıkarmıyolar..kuzenimi tuttular öyle pırtlayana kadar..

canım beni de eklersen sevinirim

ben hatırlaırım canım merak etme sen de okuyunca burdan haber var yine tamammı

isterim isterim yapsınlar da o pırtlama olayını nasıl halletcez ya ben odada birileri olursa ki illaki olucak kaçış yok nasıl yapıcam ki

Evet kuzum yoruldum da geldimmm özledim sizlerle muhabbet etmeyi ya yaın da hastaneye gidecem sonra bi işim yok diycektim ki taşınıyorumm ayhhh kuzummm ne olcak benim halim

sen napıyosun cnm ya kendini yorma bu havalarda üstelik dışarılarda gezip eve gelip yemekmi yapıyosun bak benim enerjik halimin sonu hüsran olmuştu yapma böle cık cık cık kızdım sana.....

Kuzum biliyorumda haftaya taşınıyoruz oturma izinlerinin aslı benim olduğu için saatlerde benim üstüme o yüzden bugünden gittim ki açsınlar birde taşınıp soğukta susuz elektiriksiz kalmayalım sularda gitmeye zaman buldu dünden beri kızımın cicileri mak.de kaldı bende dayanamdım elde duruladım damacanadan dökerek ama bundan sonra yormayacam kendimi inş. acık sanclandım çünküü:18::18: doktor bide yat demişti yarın gdecem hem sonuç göstermeye hemde doktor yine suyuna bakacak kızımın inş. sorun çıkmaz

kocana kaş göz yapcan çıkarcak kim varsa..doktor ayıp diiil yap sen hastasın diyo ama zor tabi...

Evet kuzum yoruldum da geldimmm özledim sizlerle muhabbet etmeyi ya yaın da hastaneye gidecem sonra bi işim yok diycektim ki taşınıyorumm ayhhh kuzummm ne olcak benim halim

olsun güzelim ya bebiş gelmeden önce yerleş işin güzün kalmasın da biz yien görüşürüz önemli olan kafan rahat olsun Allah kolaylıklar versin inşallahh

kocana kaş göz yapcan çıkarcak kim varsa..doktor ayıp diiil yap sen hastasın diyo ama zor tabi...

hımm evet kocacığı ayarlamak lazım amaan hadi ilk seferde cıkarırsın ama hadi peşperşe geliyo 5 dakikada bir ona ne dicen ikide bir gir cık demek de olmaz boşver ya sal gitsin der insan tabii inşallah hemen cıkarırız öle peşpeşe gelir de sıkıntı da gider varsın duysunlar napalım canım :)) arsızlaştım iyice

Canım benim sağol ben de benimkine onu söylüyordum şimdi ben alırım diyor bulamazsan sana da alırız uyku tulumu da alacak mısın?
ewet ya hoşuma gitti 2 yaş alırım varsa sıcakta tutar fiyatıda bişey değil sende aldır ...

sen şimdi yarın dr gidiceksin diye saldın kendini dimi bende hep öle yapıyorum çünkü dr randevusu yaklaşıcağı zaman hababam iş buluyorum gerçi sen mecbur kalmışsın ama yapma annem bu dönemlerde dinlen .....kızçenin cicileride elde yıkamışsın oda yormuştur seni...

ufak bişey olsa gürültüde karışırda biii bboortttttttttttttttt diye kocaman çıkarsa öksürsekte kurtaramayız:)))))))))))))) aman naapalım gelen misafirde yıllanmasın..hasta ziyareti kısa olur..gelsinler görsünler gitsinler..gelipte yıllanan misafire uyuz oluyorum..bide ben herkesin kucağına vermek istemem çocuğumu..yattığı yerden sevsinler..ufak bebek..kedi yavrusu gibi gezer mi kucakta..

hoşgeldin canım.özlettin kendini.bebişinin iyi olmasına çok sevindim.2haftadır fahri bey e gidiyorum.aklıma sen geliyorsun hep.tekrar seni burada görmek çok güzel.bundan sonra da burada olmaya devam et canım.

:))) zaten sakınılan göze çöp batar derler ya sen aman gürültülü gelmesin dersin geleceği tutar ben biliyorum benimki kesin öle olur 9 aydır cıkaramadıklarımın milletin yanında cıkası gelir:)) evet canım gelen de şöle bi baksın hayırlı olsun geçmiş olsun aman ne tatlıymış desin uzaktan gitsin o halde misafircilik olmazki bi de evet mümkünse almasınlar kucaklarına daha minnacık bişi olur onlar ya yazık hamur olmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…