2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bardak bardak içmek istiyor ama içmemek en iyisi sanırım.içim mi yanıyor ne.gebelikten önce hiç sevmezdim 2 gündür aklıma takıldı

masivammm canım benim biz burdan kimin ne kadar samimi olup olmadığını bilemeyizki
ben açıkcası bilgisini paylaşan hiç kimseden rahatsız olmuyorum
ben meryem ana otu ile ile ilgili fikrini paylaşan arkadaşın fikrindende rahatsız olmadım
nazarboncuğununda kendince ona açıklama yapmasından
bence konunun özü tahammülsüzlük
ben herkesin yazdıklarını okuyorum ilgimi çeken güzel faydalı paylaşımları dikkate alıyorum
ha beğenmedim eğer hayati bir önem teşkil edecek yanlış bir durum yoksada ortada yorum yapmıyorum
bence birbirimize kızacağımıza birbirimizi anlamaya çalışalım

İyi aksamlar kizlar bugun cati kontrolu oldum o ne kotu birseymis ya parmaklarini soktu normal doguma uygunmu degilmi diye neyseki bunuda atlattik. 37. Haftadayim doktorum hala iki haftada bir cagiriyor cok rahat kendisi banada her andogurdum doguracakmisim gibi geliyor bebisimde siskoymus vadesini doldurursa doktor normal dogumu onermiyor rahim sarkmasi olur diye surda uc haftam kaldi dogumum tam bir muamma

hoşgeldin cnm mutlu oldum seni görünce::)

sen atlatmışsın neyseki tatlım darısı başımıza doğumuna da az kalmış hiç gerilme bebişin nasıl geleceğini biliyodur annesi biz önceden itediğimiz kadar istediğimiz şeye karar verelim onlar son anda nasıl isterse öle gelicekler o yüzden sağlıklı doğsunlar da varsın şekli şimdiden belli olmasın

kızlaaaaaarrrrrrrrrrr kimse duymuyormu beniiiiiiiii
canım ya ben yıllardır kola-fanta-asitli içecekler içmem, ama bu hamilelikte benimde canım çok istedi... bende bunu meyvalı soda ile bastırıyorum... yani colanın fantanın yanında daha masum geliyor- daha doğrusu ben kendimi öyle kandırıyorum:26:

kızlar sohbeti okuyorum ama yorum yazmaya vaktim pek olmadı kusura bakmayın,
bugün dr kontrolüne gittik,alışveriş yaptık derken çok yorulmuşum,kendimi şiş hissediyorum,erkenden yatcam sanırım bu gece
37 haftayı doldurduğum güne randevu verdi dr,çatı muayenesini de ogün yaparız dedi,doğumu tetiklermi acaba,bilgisi olan varmı bu konuda
bide chicco komple kauçuk emziklerden almış arkadaşım,paketini açtım,dışı yağlanmış gibi..ilk yıkamasını ve sonraki dezenfekte işlemini araştırdım bulamadım.soğuk sterilize edilmeli yazıyo nette..bilen varsa cevaplarsanız çok memnun olurum

Saolasin canim ne bilimm gunler yaklastikca heyecan korku endise bastirdi beni

canım ben çok canım isteyince bir çay bardağı falan içiyorum
ama oda çok çok nadir
sende çok canın istiyorsa az bişey içebilirsin

ben bugun oldum cati kontrolu henuz tetikleyen birsey yok emzik konusuna gelince ben hem kaucuk hem silikon aldim gebe egitim programinda hemsire kaucugun daha saglikli oldugunu ama sik sik degistirilmesi gerektigini ve sicak su ile dezenfekte edilmesi gerektigini soyledi

canım chicconun mezik başlıkları öyle önemli bir şey değil o
buhar makinesiylede steril edebilir yada suda kaynatarakta yapabilir
vajinal muayene konusunda hiç bir fikrim yok :26:

canım geçmiş olsun alttan banada baktılar ilk doğumda bundada bakıldı kasıklarım ağrıyo diye baktılar acilden gidince neyse neden rahim sarkması oluıyomuş

Canım gün boyu okudum her yorumu hiç sesimi çıkartmadım ama bu yorumunun üzerine yazmadan yapamayacağım. Sana gerçekten tamamen katılıyorum. Burada aynı düşüncede olduğumuz ya da tamamen tersini düşündüğümüz insanlar var herkes farklıdır bunu kabul edip senin deyiminle tahamülsüzlük yapmamak gerekiyor. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama tanımadıklarımıza bile saygı göstermek zorundayız. Yorumlara ahkam kesmek, kırıcı bir tavırla yazmak kimseye bir şey kazandırmaz. Bunu genel olarak söylüyorum. Senin de dediğin gibi ben düşüncelerini paylaşan kimseden rahatsız olmadım ama bu karşılıklı laf atışmalar herkesi geriyor kişiselleştirmeyelim hiçbir şeyi bence .
Burada paylaşımda bulunmak çok güzel yazmasam bile girip okumak çok keyifli bizi daha iyi anlayabilecek başka bir topluluk yok bunu unutmayalım bence. Saygılı olalım kırmadan yazalım yeter bence. Neyse çok uzattım.

canım geçmiş olsun alttan banada baktılar ilk doğumda bundada bakıldı kasıklarım ağrıyo diye baktılar acilden gidince neyse neden rahim sarkması oluıyomuş
4 kilonun ustundekibebeklerin normal dogumunda annede rahimsarkmasi olabiliyormus ileriki yaslarda idrar kacirma gibi problemler olabilirmis

Bunu da çok beğendiğimi söylemeden geçmeyeyim önemli olan kalbimizdeki değil mi zaten. Onu bizi yaradan çok iyi biliyor zaten.

negüzel,gebe eğitim programına katılmışsın,ben bitürlü araştırıp gidemedim otür bi programa..ilk zamanlar işten dolayı uğraşamadım,sonradan da popomu kaldırmaya üşendim :)

canım chicconun mezik başlıkları öyle önemli bir şey değil o
buhar makinesiylede steril edebilir yada suda kaynatarakta yapabilir
vajinal muayene konusunda hiç bir fikrim yok :26:

sıcak suda kauçuk emzik erimezmiki ?
o muayeneyi düşünüp stres yapmak istemiyorum ama doğumu tetikler gibi yazılar okuyunca biraz telaş ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…