2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size bişey sorucam konuyla alakasız ama şimdi ben yakında bebiş kıyafetlerini yıkayıp ütülüycem ama ütümün altı leke olmuş, onu nasıl çıkarabilirim, çamaşır suyuyla silsem ütüyü bozar mıyım acaba, ne yapmalıyım? Bebiş kıyafetlerine bulaşır diye korkuyorum

Bu arada benim belimin sağında ve solunda 2-3 küçük çatlak oluşmuş, kutu kutu lierac ve mustelaya rağmen. Eeeee günde 3-4 porsiyon tatlı yersem olacağı budur

canım korkma o ufak çatlaklar belli olmaz
sen yağlanmaya devam et
ben bol bol bebe yağı sürüyorum çok şükür şimdilik yok
birde kakao yağı çok iyiymiş onuda deneyebilirisn
o pahalı kremlerden almaya iç gerek yok bence

Bu arada benim belimin sağında ve solunda 2-3 küçük çatlak oluşmuş, kutu kutu lierac ve mustelaya rağmen. Eeeee günde 3-4 porsiyon tatlı yersem olacağı budur

ne 3 -4 porsiyonmu yarasın kuzuya bu aralar bende 30 dk bir bişeyler yiyorum ölüyorum açlıktan gibi oluyo....

ben de okadar ay dayandım en son geçen hafta çatlaklarım kendini gösterdi, okadar da dikkat ediyordum. beyaz tenliler çatlamaya çok müsaitmiş zaten baştan kaybettim ee tabi bide yediğim tatlılar var benm de son zamanlarda

çifle cnm eğer çizilmeyen yüzeyse çifleyip telle cıkıyo mutlaka

Kakao yağınını kokusuna tahammül edemiyorum canım ya, ilk aylar kullandım o günlerden kalan bir tiksinti oldu ben de. Bebe yağı da tüylenme yaptı. Bir de bizim ailede çatlakalr genetik annem ve ablam fena çatlamış, ben de o yüzden çatlasam bile ne kadar az çatlasam kardır diye düşünüyorum, bırakmam kremlenmeyi, indirim zamanı depo etmiştim zaten daha çok kremim var:)

canım benim yazdıklarım sana niye bu kadar çok battı anlayamıyorum ben senin kadar bilmiyomuşum demekki ama sendede edep yoksa ben napayım insan gibi yazabilirsin öle değil böyle ama sen sen hocaya inanmıyosan o senin inancın benim demek istediğim kuran değil ondan önceki kitapların değiştirildiği sen tanrıya inan ben ALLAHa inanıyorum buarada sana özelden yazamadım burdan yazmak zorunda kaldım kimse kusura bakmasın

ne 3 -4 porsiyonmu yarasın kuzuya bu aralar bende 30 dk bir bişeyler yiyorum ölüyorum açlıktan gibi oluyo....

Ben de nerde cıs şey var ona düşkünüm, yiyorum yiyorum midem kötü oluyor yine yiyorum, kendime çok kızıyorum aslında ama dayanamıyorum

Ay ben de beyaz tenliyim ufff yandık

çifle cnm eğer çizilmeyen yüzeyse çifleyip telle cıkıyo mutlaka

Çok sağol canım deniyim cifi.

tartışmaları kapatsak iyi olacak.burası yeri değil bence.kafa dağıtmak için giriyoruz birşeyler paylaşıyoruz.birbirimize destek oluyoruz.aradan birkaç kişi çıkıyor konunun gidişini değiştiriyor.herkesin görüşü kendine...

seninle günlerimiz aynı canım.. o heyecan bende de çok var :) hadi bakalım hayırla git gel. gelince yazmayı unutma

evet günlerimiz aynı canım geldim dr.dan bir sorun yok şimdilik çok şükür. gerçi detaylı ultrasonda bana bebişimin böbreğinin birinin küçük olduğunu söylemişlerdi. her gittiğimde soruyorum hala küçük diyor. inş. bir sorun yoktur hatrlayınca bana da dua ederseniz sevinirim. bir de 20 şubatta çatı muayenesi dedi canım sıkıldı hep böyle gidecek gibi geliyordu. biraz netten okudum nasıl bilmiyorum ilk defa alttan muayene olcam korkuyorum :)

Ronyacım gerçekten harika bir paylaşım, ama bu paylaşımın sadece Allah'a tanrı denilip denilmemesi konusunda değil , Nzarboncuğuna da örnek olmalıdır diye düşünüyorum (buradaki arkadaşlarımıza karşı davranışından dolayı) ... Çünkü bu hikayeye baktığımızda nazarboncuğunun Hz Musa Peygamberimizin o davranışından hiçbir farkı yok...Buradaki arkadaşlarımız Allaha olan samimi duruşlarından birşeyler paylaşıyorlar, ki nazarboncuğuda sürekli buradaki arkadaşları eleştirme içerisinde....

Unutmayın ki kalpleri yalnızca Allah bilir... ha nazarboncuğu diyecekki benim amacım arkadaşlara bilgi paylaşımı yapmak, bunu yapmak istiyorsa kendini ön plana çıkarmadan,övmeden, ve arkadaşlarımızı aşağılamadan, üslubunu değiştirerek yaparsa daha faydalı olacaktır....evet bilgi önemli ama samimiyet daha önemli, ki birde bu bilgiyi gösteriş için kullanıyorsan bence hiç bir anlamı yok....

araya girmeyim diyorum ama artık dayanamadım, arkadaşımla telefnda konuştum geldim, ortalık yine karışmış...

Son düzenleme:

haklısın canım bende onu demeye çalışıyorum ama arkadaşın yorumlarını okursan anlarsın resmen bana hakaret yağdırmışşşş doğumlar yaklaştı son günlerimiz benim tek derdim bebişimin zamanında gelmesi

korkma güzelim hepimiz olcaz mecbur o alttan muayeneyi gelip gecicek bi kac saniylik bişeymiş zaten gerilmezsen canın da yanmaz diyo herkes...bebişin için de üzülme annesi daha son güne kadar büyük bi hızla gelişim devam ediyo mutlaka bi gelişme olur hem bi doğsun bakalım gercekten var mı öle bişey belki ölcümler hatalıdır sen dua et bol bol bizler de ederiz tabii kendini de bebişini de sıkma emi Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla sağ salim doğsunlar inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…