2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de baktım şimdi birçok sitede kauçuklar için kaynatmayın, soğuk steril edin diyor ama o nasıl olacak yazmamış bir de dişleri çıkana kadar silikon çıktktan sonra daha dayanıklı olan kauçuğu kullanın diyor.

Hoşbuldum inşallahhh

31+3 kızımmm

sizin ne kadarlık bi de cinsiyeti ne tanımıyorum hiçbirinizi öğrenicem inşallah zamanlaaa

hoşgeldiiiin :)
ilk sayfada kimin prensi kimin prensesi olacağı ve tahmini doğum tarihleri yazıyo,ordan şimdilik fikir edinebilirsin,zamanlada iyice tanırsın.zamanla dedim ama bizim pek zamanımız kalmadı sanki
şimdiden hayırlı hamilelik ve doğum dilerim sanada

Hoşgeldin canım.

hoşgeldinnnn PohhPohh ne hoş yazması da söylemeside

ayyyy ne kadarr güzelll yaaaaa herkesss bağrınaa bastıı beniiiiii çok sevindimmm uleynnnn

bu arada bana kısaca poh deyin kızlarrr eskiden takıldığım bi geyik topiği vardııı ordan pohh kaldımmm sizin anlayacağınız poh deyin gitsinn

[

hoşgeldin canımm üzülme zararın neresinden dönsen kardır bundan sonra bol bol bizlerle olur telafi edersin :))

aynenn fena feciiii çalışiciiğiimm telafi etmek içinnn 7/24 burdayım artıkk
teşekkür ederim bilgi içinn kontrol edem de öğrenem bi an önce hepinizz doğurmadann
benim çizelgem var ama yinede yazayım 32+4 benimde kızımmm olacak

dikkat etmemişim çizelgeye Hepimizin yavrusunu Rabbim bağışlasın sağlıklaa kucağımıza alırız inşallah

kızlar hepinize iyigeceler ,tatlı uykulaaaar.
hadi siz de yatın artık,uyuyun ,dinlenin...böylece bensiz çok sohbet etmemiş olursunuz,ertesi gün biriken sayfaları okumaya çalıştığımda inanın çok zorlanıyorum yaaaa

kızlaaaaaarrrrrrrrrrr kimse duymuyormu beniiiiiiiii
cnm benimde cok istiyordu ama firenledim bir kere açtım dolabı diktim kafama hemen kapattım ohhhhhhh birdahada içmedim...
balık teyzesi de sizi yer ozaman...
ben kaynattım cnm hatta suyun üstü yağlandı bende niye böle olduki diyodum demek ondanmış..:44: ama temiz oldu he.
Selam kızlarr
Kısmetse bende mart annesi olucam
pek yazmadım şimdiye kadar buraya bu akşam bi pişmanlık aldı beniii
doğurmadan yetişem dedimmm sizeee
umarım pek geç kalmamışımdırrr :44:

hoşgeldin pohh pohh

ii geceler canımmm benim uyuyabilmem için kızımın uyuması lazım önce ama o da sağolsun kendi kendine zil takıp oynamaya başladı herhalde şimdilik niyeti yok uyumaya ben yatınca da feci halde canımı yakıyo sen uyu bizim yerimize de teyzesi yarın kaldıgın yerden devam ederiz:))

zil takıp oynuyo haa :) gerçekten can yakmaya başladı artık hareketleri kuzularımızn :) benim oğlum da kareteci gibi,tekmeler,yumruklar havada uçuşuyo maşallah,bezen içerde yürüdüğünü bile düşünmeye başladım
neyse sizleri yatma konusunda kandıramıcam anlaşılan :) öpüyorum hepinizi.iyigeceleer

pohcum zamanla tanırsın tatlım tanıyınca da bağımlılık yapıyo burası haberin olsun bu arada benim de kızım olucak 33+4 olduk teyzesi:))

sanırım öyle olucak şimdiden etkisini göstermeye başladı bileee
seninki 2 hafta büyük olucak benim kızımdann sağlıkla bi doğsunlardaaa inşallahhhh

hoşgeldin pohh pohh

hoşbuldummm canımmm

Özlemmmm annemmmm senle birebir aynıymışız ya bizzzz benimde 33+4 bitiyo bu geceee ultrasona göre :))
ayyy bizim kuzularımız aynı gün doğarmış ne güsel oluuur benim tarih sata göre 33+4 ama genelde uyumlu gidiyo zaten bir iki günden bişi olmaz nasılsa sezeryan olucak tabi gevşek doktorum keyfinin kahyası bi tarih belirleyebilirse:))

kocaman oldular tatlım ya sorma ben de diyorum onu bazen aha diyorum kesin yürüdü bu sefer:)) sen bizi yatma konusunda kandıramıcan o belli oldu da dikkat et biz seni kandirmayalım yatmama konusunda:))

Yesin bizi teyzesi
Demek kaynattın tertemiz yaptın İyi ben böyle bir şey yapmadan öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…