- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.741
Kızlar size bişey sorucam konuyla alakasız ama şimdi ben yakında bebiş kıyafetlerini yıkayıp ütülüycem ama ütümün altı leke olmuş, onu nasıl çıkarabilirim, çamaşır suyuyla silsem ütüyü bozar mıyım acaba, ne yapmalıyım? Bebiş kıyafetlerine bulaşır diye korkuyorum
İyi aksamlar kizlar bugun cati kontrolu oldum o ne kotu birseymis ya parmaklarini soktu normal doguma uygunmu degilmi diye neyseki bunuda atlattik. 37. Haftadayim doktorum hala iki haftada bir cagiriyor cok rahat kendisi banada her andogurdum doguracakmisim gibi geliyor bebisimde siskoymus vadesini doldurursa doktor normal dogumu onermiyor rahim sarkmasi olur diye surda uc haftam kaldi dogumum tam bir muamma
negüzel,gebe eğitim programına katılmışsın,ben bitürlü araştırıp gidemedim otür bi programa..ilk zamanlar işten dolayı uğraşamadım,sonradan da popomu kaldırmaya üşendim :)
Keske katilablseydin ucretsiz yapiyor sifa hastanesi psikilogta girdi cok faydaliydi
sıcak suda kauçuk emzik erimezmiki ?
o muayeneyi düşünüp stres yapmak istemiyorum ama doğumu tetikler gibi yazılar okuyunca biraz telaş ettim
4 kilonun ustundekibebeklerin normal dogumunda annede rahimsarkmasi olabiliyormus ileriki yaslarda idrar kacirma gibi problemler olabilirmis
Canım gün boyu okudum her yorumu hiç sesimi çıkartmadım ama bu yorumunun üzerine yazmadan yapamayacağım. Sana gerçekten tamamen katılıyorum. Burada aynı düşüncede olduğumuz ya da tamamen tersini düşündüğümüz insanlar var herkes farklıdır bunu kabul edip senin deyiminle tahamülsüzlük yapmamak gerekiyor. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama tanımadıklarımıza bile saygı göstermek zorundayız. Yorumlara ahkam kesmek, kırıcı bir tavırla yazmak kimseye bir şey kazandırmaz. Bunu genel olarak söylüyorum. Senin de dediğin gibi ben düşüncelerini paylaşan kimseden rahatsız olmadım ama bu karşılıklı laf atışmalar herkesi geriyor kişiselleştirmeyelim hiçbir şeyi bence .
Burada paylaşımda bulunmak çok güzel yazmasam bile girip okumak çok keyifli bizi daha iyi anlayabilecek başka bir topluluk yok bunu unutmayalım bence. Saygılı olalım kırmadan yazalım yeter bence. Neyse çok uzattım.
Amin canim allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsinCanım geçmiş olsun bebeğin kilosuna göre karar verecek demek hakkında hayırlısı olsun bebişin sağlıkla gelsin inşallah.
4 kilonun ustundekibebeklerin normal dogumunda annede rahimsarkmasi olabiliyormus ileriki yaslarda idrar kacirma gibi problemler olabilirmis
Bana catin iyi dedi ama bakalim ne olacak ben biraz heyecan yaptim galiba.anladım canım ben normal doğum istiyorum daha önce erken doğum yaptım 5 bçk aylık ebe doğumdan sonra çatıların dar bebek zamanında doğsaydı iri olurdu çok kesiğin olur demişti 24 haftalık 800 gr doğmuştu şuan bebeğimn kilosunu bilmiyorum devlet hastanesi klio boy sölemiyo
Zannetmiyorum internette yzilanlara bakma doktorunaguvenbeni tetikleyen bir durum olmadi
evet canım buna katılıyorum.bir tanıdığın 4. buçuk kilo üstünde bebeği oldu normal doğum şimdi annesi altına kaçırıyor özellikle güldüğü zaman
kızlar sohbeti okuyorum ama yorum yazmaya vaktim pek olmadı kusura bakmayın,
bugün dr kontrolüne gittik,alışveriş yaptık derken çok yorulmuşum,kendimi şiş hissediyorum,erkenden yatcam sanırım bu gece
37 haftayı doldurduğum güne randevu verdi dr,çatı muayenesini de ogün yaparız dedi,doğumu tetiklermi acaba,bilgisi olan varmı bu konuda
bide chicco komple kauçuk emziklerden almış arkadaşım,paketini açtım,dışı yağlanmış gibi..ilk yıkamasını ve sonraki dezenfekte işlemini araştırdım bulamadım.soğuk sterilize edilmeli yazıyo nette..bilen varsa cevaplarsanız çok memnun olurum
Bana catin iyi dedi ama bakalim ne olacak ben biraz heyecan yaptim galiba.
kızlar okanı izliyorum
hocalar falan var bence sizde bir bakın
doğum şekline karar veremeyen arkadaşlar için faydalı olabilir
canım çok kalabalığız hepimiz ayrı ayrı kişilikleriiz
farklı düşünmemiz kadar normal bir şey olamaz
seninde dediğin gibi saygılı olalım yeter
canım az bir zamanımız kaldı uzun yol yolcuları gelecek
heyecanlı moduna geçelimm en güzeli
ay çok az kalmış doğuma yaaa bakalım sırada kim var hepimiz için hayırlısı olsunnn
Bence tetiklemez canım rutin bir uygulama benim doktor da yapacak o güne gelince inşallah.
Emzik konusunda hiç bir fikrim yok ama steril makineleri var acaba onu mu kastetmişler.
Aldıklarınızı da güle güle kullanın inşallah.
Selam kızlarr
Kısmetse bende mart annesi olucam
pek yazmadım şimdiye kadar buraya bu akşam bi pişmanlık aldı beniii
doğurmadan yetişem dedimmm sizeee
umarım pek geç kalmamışımdırrr :44:
Selam kızlarr
Kısmetse bende mart annesi olucam
pek yazmadım şimdiye kadar buraya bu akşam bi pişmanlık aldı beniii
doğurmadan yetişem dedimmm sizeee
umarım pek geç kalmamışımdırrr :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?