2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir şey mi yapışmıştı altına ne yapılırki bu durumda acaba:44:

Canım geçmiş olsun bebeğin kilosuna göre karar verecek demek hakkında hayırlısı olsun bebişin sağlıkla gelsin inşallah.

Zannetmiyorum internette yzilanlara bakma doktorunaguven beni tetikleyen bir durum olmadi

4 kilonun ustundekibebeklerin normal dogumunda annede rahimsarkmasi olabiliyormus ileriki yaslarda idrar kacirma gibi problemler olabilirmis

anladım canım ben normal doğum istiyorum daha önce erken doğum yaptım 5 bçk aylık ebe doğumdan sonra çatıların dar bebek zamanında doğsaydı iri olurdu çok kesiğin olur demişti 24 haftalık 800 gr doğmuştu şuan bebeğimn kilosunu bilmiyorum devlet hastanesi klio boy sölemiyo

canım çok kalabalığız hepimiz ayrı ayrı kişilikleriiz
farklı düşünmemiz kadar normal bir şey olamaz
seninde dediğin gibi saygılı olalım yeter
canım az bir zamanımız kaldı uzun yol yolcuları gelecek
heyecanlı moduna geçelimm en güzeli

4 kilonun ustundekibebeklerin normal dogumunda annede rahimsarkmasi olabiliyormus ileriki yaslarda idrar kacirma gibi problemler olabilirmis

evet canım buna katılıyorum.bir tanıdığın 4. buçuk kilo üstünde bebeği oldu normal doğum şimdi annesi altına kaçırıyor özellikle güldüğü zaman

Bana catin iyi dedi ama bakalim ne olacak ben biraz heyecan yaptim galiba.

kızlar okanı izliyorum
hocalar falan var bence sizde bir bakın
doğum şekline karar veremeyen arkadaşlar için faydalı olabilir

Bence tetiklemez canım rutin bir uygulama benim doktor da yapacak o güne gelince inşallah.
Emzik konusunda hiç bir fikrim yok ama steril makineleri var acaba onu mu kastetmişler.
Aldıklarınızı da güle güle kullanın inşallah.

Evet ben o moda geçtim bile çooooookkkk heyecanlı ve sabırsızım sürekli kuzumu hayal ediyorum başka bir şey düüşünemiyorum zaten insan görmediği bir şeyi nasıl sevebilir onu da anlayamıyorum, çok duygusalım ben. Ben bir balığım, oğlumda balık olacak yüksek ihtimalle üzüleyim mi sevineyim mi onun adına bilemiyorum

sağol,inşallah hepimiz mutlu günlerde kullanalım,kaynatmaktan bahsetmişler,steril makineleri iyi olur ama şuan alamam sanırım.sıcak suda beklettiğimde erir gibi geldi kauçuk emzik..neyapcağımı çözemedim inan

Selam kızlarr
Kısmetse bende mart annesi olucam
pek yazmadım şimdiye kadar buraya bu akşam bi pişmanlık aldı beniii
doğurmadan yetişem dedimmm sizeee
umarım pek geç kalmamışımdırrr :44:

[
Selam kızlarr
Kısmetse bende mart annesi olucam
pek yazmadım şimdiye kadar buraya bu akşam bi pişmanlık aldı beniii
doğurmadan yetişem dedimmm sizeee
umarım pek geç kalmamışımdırrr :44:

hoşgeldin canımm üzülme zararın neresinden dönsen kardır bundan sonra bol bol bizlerle olur telafi edersin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…