- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.781
ayyy bizim kuzularımız aynı gün doğarmış ne güsel oluuur benim tarih sata göre 33+4 ama genelde uyumlu gidiyo zaten bir iki günden bişi olmaz nasılsa sezeryan olucak tabi gevşek doktorum keyfinin kahyası bi tarih belirleyebilirse:))
ayy keşke ne hoş olurlar aynı gün doğsalar :)) senin doktorun sezeryana tamam dedi mi sonunda , fıtıgı da aynı anda alcak mı kuzum ? benim doktorum da çok fena Özlem ya hala bakarız bakarız deyip kaynatıyo sorularımıkızım sağolsun daha ne kdr durur içimde bilmiyorum şuan depar attı koşuyor resmen,derim azcık ince olsa çıkcak sanki. bir de apandisit ameliyatı yerleri iyice açıldı içeriden herhalde fıtık ağrısına bir de onlar eklendi şuan gözlerimden yaşlar akıyor öyle yazıyorum :S
olsun benimki ablalık yapar seninkine elinden tutup parka filan götürür:))
roni izleme bence 2 dk açtım hemen kötü hikayesi olanlar aramaya başladı sakına açmayın.....
roni izleme bence 2 dk açtım hemen kötü hikayesi olanlar aramaya başladı sakına açmayın.....
ayy keşke ne hoş olurlar aynı gün doğsalar :)) senin doktorun sezeryana tamam dedi mi sonunda , fıtıgı da aynı anda alcak mı kuzum ? benim doktorum da çok fena Özlem ya hala bakarız bakarız deyip kaynatıyo sorularımıkızım sağolsun daha ne kdr durur içimde bilmiyorum şuan depar attı koşuyor resmen,derim azcık ince olsa çıkcak sanki. bir de apandisit ameliyatı yerleri iyice açıldı içeriden herhalde fıtık ağrısına bir de onlar eklendi şuan gözlerimden yaşlar akıyor öyle yazıyorum :S
Hee canım sormaa iki haftayaa demii
yaa kıyamam sana kuzum bi de apandist ameliyatı mı olmuştun ondan ağrın cok oluyo o zaman senin bide benim fıtık sağda seninki e mi öyle? ay sorma annem yaa doktorun uyusuklugundan ölecem bi de inat anlatamam yani normal doğum diye tutturuyodu genel cerrahla elele verip ondan vazfecirdik ne gerekirse o yapılır kıvamına geldi ama bu sefer de sanki hala 12-13 haftalık hamileymişim gibi iyisin süpersin hamileliğin en güzel dönemindesin ye iç gez diyo bi de kekeme benim doktor o lafa başlıyo ben boşlukları dolduruyorum :)) böla anlatıyorum ama kötü bi doktor da dil adamı cok seviyorum vazgeçemiyorum da başımın belası işte cekiyorum napiim:))
ya bu okanın programında konuşanlar tamamen saçma
kızlar benden sööylemesi normal doğumda sezeryan da eşit değerde
şu an yapılmaya çalışılan tvlerle milleti normal doğuma tesvik etmek çünkü sezeryan yapmak devlete pahalıya mal oluyor bunu konuşmanın yeri olmadığı için kısa kesicem sadece şunu söyleyeyim normal doğum devletten daha az para çıkmasını sağlıyor doktora bütün mesele para sizin anlayacağınız yoksa sezeryanın kötü olduğu,sağlıksız olduğu fln kesinlikle yok aksine sezeryanda bebek en zararsız şekilde dünyaya geliyor yok kanaldan geçerken fln bebek daha sağlıklı oluyormuş fln hepsi palavra hepsi devlet politikası o yüzden bu muhabbetlere takılıp moralinizi bozmayın bırakın kim nasıl isterse öyle doğursun...
bu arada hemoroid için bi formülü olan var mı??
ya bu okanın programında konuşanlar tamamen saçma
kızlar benden sööylemesi normal doğumda sezeryan da eşit değerde
şu an yapılmaya çalışılan tvlerle milleti normal doğuma tesvik etmek çünkü sezeryan yapmak devlete pahalıya mal oluyor bunu konuşmanın yeri olmadığı için kısa kesicem sadece şunu söyleyeyim normal doğum devletten daha az para çıkmasını sağlıyor doktora bütün mesele para sizin anlayacağınız yoksa sezeryanın kötü olduğu,sağlıksız olduğu fln kesinlikle yok aksine sezeryanda bebek en zararsız şekilde dünyaya geliyor yok kanaldan geçerken fln bebek daha sağlıklı oluyormuş fln hepsi palavra hepsi devlet politikası o yüzden bu muhabbetlere takılıp moralinizi bozmayın bırakın kim nasıl isterse öyle doğursun...
bu arada hemoroid için bi formülü olan var mı??
kız sorma benimki de öyle sakiiiin sakiiin diyip duruyo içimi kuruttu göndermiyodu beni de cerraha boşver naapcan gerilirsin şimdi diyip duruyodu ben tabi kurtluyum dururmuyum bundan gizli genel cerraha gittim küt diye daldım konuya adam da şaşırdı dur yaa hemen doğurmazsın merak etme ben razı ederim senin doktoru dedi birlikte gittik benimkinin yanına bunlar konustu anlastı baska türlü benim içim içimi yicekti ay napim...bende de bi işe yaramadı fıtık bağı canım ya fırtlayıp duruyo arasıra şuna bi tane çaksam iice girse içine diyorum sinirimi bozuyo ya
Son zamanlarda saat 11 dedi mi uyuyan ben bugün uykuları kaçırdıkkoyunları saydık, sırf uyku gelsin diye kitap okuduk, ama banamısın demedi yaa bizde en son buraya geldik
Son zamanlarda saat 11 dedi mi uyuyan ben bugün uykuları kaçırdıkkoyunları saydık, sırf uyku gelsin diye kitap okuduk, ama banamısın demedi yaa bizde en son buraya geldik
ay iyice kafam karıştı normal doğumunda sezeryenda zararları varmışşş napcaz yani on tane dr çıkmış hepsi başka konuşuyooo
canım yaa niye kafan karışıyor ki, hani hep deriz ya herkesin doğum hikayesi farklı diye... bence bu da öyle bir şey....doğum çeşitlerininde kesin zararları olduğunu düşünmüyorum, sadece bünyeden bünyeye farklılıklar gösterdiği için bazı kişiler zarar görmüş olabilir...yoksa bütün doğum yapmış olan annelerimizin,kadınlarımızın şu an problem yaşıyor olması gerekirdiay iyice kafam karıştı normal doğumunda sezeryenda zararları varmışşş napcaz yani on tane dr çıkmış hepsi başka konuşuyooo
iyi geceler, rüyanda bizi görhoşgeldin canımmm ben de uyuyabilmek için kızımın uyumasını bekliyodum içerde fıkır fıkır uyutmadı yatırmadı beni ama şimdi sakinleşti cok şükür bende caktırmadan hemen yatiim diyorum sana ve diğer hamişlere de cabuk gelen tatlı uykular güzel rüyalar diliyorum ii geceler hepiniseee
maşaAllah kızına, benim bebişte şu an kıpır kıpır maşaAllahiyi yapmışsın canım bende kocişi bekliyorum buarada buralarda dolanıyorummm uykumda gelmedi kızımda hala uyumadı kıpraşıp duruyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?