2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

roni izleme bence 2 dk açtım hemen kötü hikayesi olanlar aramaya başladı sakına açmayın.....

ay hakkaten yaa daha olumlu hiç bişi konuşmadılar tamam sağolsunlar bilgilendirmeye calışıyolar ama içi kararıyo insanın hamile hamile...

yaa kıyamam sana kuzum bi de apandist ameliyatı mı olmuştun ondan ağrın cok oluyo o zaman senin bide benim fıtık sağda seninki e mi öyle? ay sorma annem yaa doktorun uyusuklugundan ölecem bi de inat anlatamam yani normal doğum diye tutturuyodu genel cerrahla elele verip ondan vazfecirdik ne gerekirse o yapılır kıvamına geldi ama bu sefer de sanki hala 12-13 haftalık hamileymişim gibi iyisin süpersin hamileliğin en güzel dönemindesin ye iç gez diyo bi de kekeme benim doktor o lafa başlıyo ben boşlukları dolduruyorum :)) böla anlatıyorum ama kötü bi doktor da dil adamı cok seviyorum vazgeçemiyorum da başımın belası işte cekiyorum napiim:))

yaa kıyamam sana kuzum bi de apandist ameliyatı mı olmuştun ondan ağrın cok oluyo o zaman senin bide benim fıtık sağda seninki e mi öyle? ay sorma annem yaa doktorun uyusuklugundan ölecem bi de inat anlatamam yani normal doğum diye tutturuyodu genel cerrahla elele verip ondan vazfecirdik ne gerekirse o yapılır kıvamına geldi ama bu sefer de sanki hala 12-13 haftalık hamileymişim gibi iyisin süpersin hamileliğin en güzel dönemindesin ye iç gez diyo bi de kekeme benim doktor o lafa başlıyo ben boşlukları dolduruyorum :)) böla anlatıyorum ama kötü bi doktor da dil adamı cok seviyorum vazgeçemiyorum da başımın belası işte cekiyorum napiim:))[/QUOTE]

evet canım 10 Haziranda ameliyat oldum sonra nasıl olduğunu bilmediğim halde hemen hamile kaldım o yuzden benm SAT kesin degil.
Sen yine cerrahla görüşmüşsün gidip görüşeyim diyorum dur daha diyo ne acelen var sanki gebeliğimin ilk ayları,beni aceleci stresli manyak konumuna soktu deli kadın :) benim fıtık solda canım fıtık bağı da aldım ama hayrını görmedim hiç
amann doktorunu seviyorsan ne güzel boşver bildiği bir şey var demekki gez diyo sana

ya bu okanın programında konuşanlar tamamen saçma

kızlar benden sööylemesi normal doğumda sezeryan da eşit değerde
şu an yapılmaya çalışılan tvlerle milleti normal doğuma tesvik etmek çünkü sezeryan yapmak devlete pahalıya mal oluyor bunu konuşmanın yeri olmadığı için kısa kesicem sadece şunu söyleyeyim normal doğum devletten daha az para çıkmasını sağlıyor doktora bütün mesele para sizin anlayacağınız yoksa sezeryanın kötü olduğu,sağlıksız olduğu fln kesinlikle yok aksine sezeryanda bebek en zararsız şekilde dünyaya geliyor yok kanaldan geçerken fln bebek daha sağlıklı oluyormuş fln hepsi palavra hepsi devlet politikası o yüzden bu muhabbetlere takılıp moralinizi bozmayın bırakın kim nasıl isterse öyle doğursun...

bu arada hemoroid için bi formülü olan var mı??

evet canım 10 Haziranda ameliyat oldum sonra nasıl olduğunu bilmediğim halde hemen hamile kaldım o yuzden benm SAT kesin degil.
Sen yine cerrahla görüşmüşsün gidip görüşeyim diyorum dur daha diyo ne acelen var sanki gebeliğimin ilk ayları,beni aceleci stresli manyak konumuna soktu deli kadın :) benim fıtık solda canım fıtık bağı da aldım ama hayrını görmedim hiç
amann doktorunu seviyorsan ne güzel boşver bildiği bir şey var demekki gez diyo sana [/QUOTE]

kız sorma benimki de öyle sakiiiin sakiiin diyip duruyo içimi kuruttu göndermiyodu beni de cerraha boşver naapcan gerilirsin şimdi diyip duruyodu ben tabi kurtluyum dururmuyum bundan gizli genel cerraha gittim küt diye daldım konuya adam da şaşırdı dur yaa hemen doğurmazsın merak etme ben razı ederim senin doktoru dedi birlikte gittik benimkinin yanına bunlar konustu anlastı baska türlü benim içim içimi yicekti ay napim...bende de bi işe yaramadı fıtık bağı canım ya fırtlayıp duruyo arasıra şuna bi tane çaksam iice girse içine diyorum sinirimi bozuyo ya

kız sorma benimki de öyle sakiiiin sakiiin diyip duruyo içimi kuruttu göndermiyodu beni de cerraha boşver naapcan gerilirsin şimdi diyip duruyodu ben tabi kurtluyum dururmuyum bundan gizli genel cerraha gittim küt diye daldım konuya adam da şaşırdı dur yaa hemen doğurmazsın merak etme ben razı ederim senin doktoru dedi birlikte gittik benimkinin yanına bunlar konustu anlastı baska türlü benim içim içimi yicekti ay napim...bende de bi işe yaramadı fıtık bağı canım ya fırtlayıp duruyo arasıra şuna bi tane çaksam iice girse içine diyorum sinirimi bozuyo ya[/QUOTE]

aaa senin fıtık kaç cm annem ? ben daha fırtladığını görmedim kendimde dur bak aklıma soktun bende gizlice gidicem cerraha banane benim doktora kalırsammm ooo ooooo.
ayyy korktum be Özlem nasıl bir şey o ya böle belli mi oluyo dışarıdan fırtlayınca ?

canım doğurmadığım için doğum konusunda bişi diyemicem ama hemoroid için mükemmel bi formülüm var bölgeyi su ve pamukla temizliyosun temiz bi parça pamuğa saf zeytinyağı döküp oraya kapatıyosun bi süre kalıcak hemen almıcaksın ben sabah erkenden koyup bi de ped takıp öğleye kadar yani tuvalete gitmeden durabildiğim kadar duruyorum çünkü hava almaması lazım bu da 2-3 saat ancak sürüyo sonra cıkarıp atıyorum yine su ve pamukla temizleyip kapatıyorum günde bi kez bunu yaparsan en gec bir haftaya inanılmaz düzelme görüceksin tatlım ileri boyuttaysa yani meme oluşumu varsa onları eritiyo kayboluyolar resmen haa ama bu kayboluş esnasında cok afedersin büyük tuvalet ihtiyacını giderirken makattan biraz kanama oluyo yani memeler öyle öyle kayboluyo hamilelikte cok cektim ilaç da kullanamıyosun ama bu yöntem beni cook rahatlattı umarım sende de işe yarar ama tabi için rahat etmicekse bi doktoruna sor öle yap ben sormadan yaptım sonra sordum hiç bişi olmaz zeytinyagını iç sür istersen onunla yıkan bişi olmaz dedi

ay iyice kafam karıştı normal doğumunda sezeryenda zararları varmışşş napcaz yani on tane dr çıkmış hepsi başka konuşuyooo

aaa senin fıtık kaç cm annem ? ben daha fırtladığını görmedim kendimde dur bak aklıma soktun bende gizlice gidicem cerraha banane benim doktora kalırsammm ooo ooooo.
ayyy korktum be Özlem nasıl bir şey o ya böle belli mi oluyo dışarıdan fırtlayınca ?[/QUOTE]

evet bitanem malesef belli oluyo yani dısardan bakınca diil ama ayaktayken elimi kasığıma götürdüğümde orda ceviz büyüklüğünde bişey geliyo elime oynuyo içe doğru ittirince giriyo hatta cerrah bana dediki eline geldikçe rahatsız olursan hafif bastırark sok içeri cok durmaz yine cıkar ama fıtıgınla barısık olursun söz dinler en azından dedi:)) burdaki doktorların hepsi catlak annem normali yok valla hiç korkma hayatım benimki seninkine göre daha ileri bi evrede sanırım ondan öle oluyo

Son zamanlarda saat 11 dedi mi uyuyan ben bugün uykuları kaçırdık koyunları saydık, sırf uyku gelsin diye kitap okuduk, ama banamısın demedi yaa bizde en son buraya geldik

Son zamanlarda saat 11 dedi mi uyuyan ben bugün uykuları kaçırdık koyunları saydık, sırf uyku gelsin diye kitap okuduk, ama banamısın demedi yaa bizde en son buraya geldik

hoşgeldin canımmm ben de uyuyabilmek için kızımın uyumasını bekliyodum içerde fıkır fıkır uyutmadı yatırmadı beni ama şimdi sakinleşti cok şükür bende caktırmadan hemen yatiim diyorum sana ve diğer hamişlere de cabuk gelen tatlı uykular güzel rüyalar diliyorum ii geceler hepiniseee

iyi yapmışsın canım bende kocişi bekliyorum buarada buralarda dolanıyorummm uykumda gelmedi kızımda hala uyumadı kıpraşıp duruyoooo

ay iyice kafam karıştı normal doğumunda sezeryenda zararları varmışşş napcaz yani on tane dr çıkmış hepsi başka konuşuyooo

evet canım artık doktorlar her ikiside eşit diyor. sezeryanda normal de farksız. normal de bebek azcık oksijensiz kalsa ki cok yakın bir arkadasımın basına geldi bebek 2 sn sadece oksijensiz kaldı ıkınamamadan dolayı şimdi cocukta zeka geriliği var. sezeryan zaten ameliyat , onunda riski belli. doktorumuz hangisini uygun görürse onu yapıcaz mecbur.
Allah bebişlerimizi ve bizi korusun da hayırlı doğumlar gerçekleştirebilelim inşallah.

canım yaa niye kafan karışıyor ki, hani hep deriz ya herkesin doğum hikayesi farklı diye... bence bu da öyle bir şey....doğum çeşitlerininde kesin zararları olduğunu düşünmüyorum, sadece bünyeden bünyeye farklılıklar gösterdiği için bazı kişiler zarar görmüş olabilir...yoksa bütün doğum yapmış olan annelerimizin,kadınlarımızın şu an problem yaşıyor olması gerekirdi

Son düzenleme:
iyi geceler, rüyanda bizi gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…