2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar kızlar bende yatım artık kocacım yanımda heba oldu koltukta. Allah rahatlık versin herkese.

benim ilk doğumuda zor oldu çatım darmış ebeden onaylı bakalım bu sefer çatı muayenesi isticem dr ne dicek devlettede pek ilgilenmiyolar ama napayım imkan meselesi benim kız kardeşimde normal doğum yaptı çok yırtığı kesiği var suyu bitmiş açılma olmadan doğum masasına almışlar o anda sezeryana alınması gerekiyomuş almamışlar bebişi zor çıkarmış o yüzden morarmış nefessiz kalmış küvezde kaldı 1 gün ama şuan 2 yaşında çok sağlıklı

Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar kızlar bende yatım artık kocacım yanımda heba oldu koltukta. Allah rahatlık versin herkese.
yazık olmuş eşine, Allah rahatlık versin, biz şu an yatağımızdayız, bizimki horul horul uyuyor, benim gözlerse fıldır fıldır yarın öğleye kadar uyurum bu gidişle:26:

evet ya fazla düşünmemek lazım annem 4 tane çocuk doğurmuş 4 küsür kilo kadın taş gibi maşallah hem normal doğum hem dikişsiz

evet ya fazla düşünmemek lazım annem 4 tane çocuk doğurmuş 4 küsür kilo kadın taş gibi maşallah hem normal doğum hem dikişsiz
benim kayınvalidem 11 doğum yapmış, maşaAllah onunda hiçbir problemi yok.... yani şimdiden kendimizi strese sokmayalım Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin

xoxoxxo bakıyorum da doğum yaklaştıkça gece ziyaretçisi artmış topiğimizin demekki kimseyi uyku tutmuyo artık heyecandan ay gerçekten ben de gerildim şimdi yaa 2-3hafta sonra 2çocuk annesi olucam allah kısmet nasip ederse inşallah becerebilirim valla beni korku aldı şimdi heee

hay allah razı olsun yaaa mutlaka deneyeceğim aman ne zararı olacak cnm ya...çok sağol..

benden de herkese iyi geceler...

kızlar okanı izliyorum
hocalar falan var bence sizde bir bakın
doğum şekline karar veremeyen arkadaşlar için faydalı olabilir

canım ben şimdi açtım okanı yarın şöyle bi özetleyebilir misin biraz.. Birde oğuzhan diye bi adam aradı bben sonuna yetiştim sanırım eşini kaybetmiş doğum yüzünden galiba ne olmuş ona izleyebildinmi

Herkese Günaydın

Hayırlı cumalar, Hayırlı Kandiller.... Bu gün Peygamber Efendimizin doğum günü, inşaAllah Onu hakkıyla tanıyanlardan ve anlayanlardan olabilmemiz duasıyla..... Rabbim Bu güzel Cuma ve Kandil Hürmetine, Peygamber Efendimizin Hürmetine bizleri bağışla, senin sevdiğin kulların arasına al, bizleri hayırlı insanlarla karşılaştır, hayırlı işlerle karşılaştır....Rabbim hepimize hayırlı doğumlar, hayırlı sağlıklı evlatlar, sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı ömürler nasip et......

Ve beni buradaki arkadaşlarımla tanıştırdığın için de sana sonsuzca şükürler olsun.... Hepinizi çooook seviyorum

Gece uyuyamadım, şimdi de gözlerimden uyku akmaya başladı Burası aktifleşene kadar bende biraz uyusam iyi olacak

Son düzenleme:

cnım çok sevindim geri dönmene oğluşuna maşallahhhh nasıl da büyümüşşş yine haberdar et bizi

Herkese gunaydiiin... hayirli kandiller herkese

Canim sen hic korkma o zaman genetik acidan sanslilardansin:) masaallah annecine
Amin canm duan cok guzel ve icten:)

Herkese günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun..

Biz gece 3 te yatmamıza rağmen 7 de uyandık erkenden şimdide doktora gidicez kontrole bakalım prensesim nasılmış

günaydın güzel anneler..
hayırlı cumalar. Hayırlı kandiller.. Allah hepimize sağlık versin. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…