- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.801
evet canım artık doktorlar her ikiside eşit diyor. sezeryanda normal de farksız. normal de bebek azcık oksijensiz kalsa ki cok yakın bir arkadasımın basına geldi bebek 2 sn sadece oksijensiz kaldı ıkınamamadan dolayı şimdi cocukta zeka geriliği var. sezeryan zaten ameliyat , onunda riski belli. doktorumuz hangisini uygun görürse onu yapıcaz mecbur.
Allah bebişlerimizi ve bizi korusun da hayırlı doğumlar gerçekleştirebilelim inşallah.
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar kızlar bende yatım artık kocacım yanımda heba oldu koltukta. Allah rahatlık versin herkese.
canım yaa niye kafan karışıyor ki, hani hep deriz ya herkesin doğum hikayesi farklı diye... bence bu da öyle bir şey....doğum çeşitlerininde kesin zararları olduğunu düşünmüyorum, sadece bünyeden bünyeye farklılıklar gösterdiği için bazı kişiler zarar görmüş olabilir...yoksa bütün doğum yapmış olan annelerimizin,kadınlarımızın şu an problem yaşıyor olması gerekirdi
benim kayınvalidem 11 doğum yapmış, maşaAllah onunda hiçbir problemi yok.... yani şimdiden kendimizi strese sokmayalımevet ya fazla düşünmemek lazım annem 4 tane çocuk doğurmuş 4 küsür kilo kadın taş gibi maşallah hem normal doğum hem dikişsiz
canım doğurmadığım için doğum konusunda bişi diyemicem ama hemoroid için mükemmel bi formülüm var bölgeyi su ve pamukla temizliyosun temiz bi parça pamuğa saf zeytinyağı döküp oraya kapatıyosun bi süre kalıcak hemen almıcaksın ben sabah erkenden koyup bi de ped takıp öğleye kadar yani tuvalete gitmeden durabildiğim kadar duruyorum çünkü hava almaması lazım bu da 2-3 saat ancak sürüyo sonra cıkarıp atıyorum yine su ve pamukla temizleyip kapatıyorum günde bi kez bunu yaparsan en gec bir haftaya inanılmaz düzelme görüceksin tatlım ileri boyuttaysa yani meme oluşumu varsa onları eritiyo kayboluyolar resmen haa ama bu kayboluş esnasında cok afedersin büyük tuvalet ihtiyacını giderirken makattan biraz kanama oluyo yani memeler öyle öyle kayboluyo hamilelikte cok cektim ilaç da kullanamıyosun ama bu yöntem beni cook rahatlattı umarım sende de işe yarar ama tabi için rahat etmicekse bi doktoruna sor öle yap ben sormadan yaptım sonra sordum hiç bişi olmaz zeytinyagını iç sür istersen onunla yıkan bişi olmaz dedi
kızlar okanı izliyorum
hocalar falan var bence sizde bir bakın
doğum şekline karar veremeyen arkadaşlar için faydalı olabilir
amiiin canım, sana da günaydınherkese günaydınnnnnnnnnnn... gününüzzz güzel geçsinn.... kandiliniz mübarek olsun.....
Merhaba kızlar,
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba..bugün mutlu olduğum için ve burada da sevdiğim arkadaşlarım olduğu için girmeye karar verdim..tabi girmeye karar verirken kendimede bazı yasaklar koydum(onlar bende kalsın)...neyse mutluluğumu paylaşayım..
bugün artık kesin olarak hastanemize ve doktorumuza karar verdik..başından beri saydım 12 tane doktora gitmişim..ve bu doktorlar içinde beni anlayan sadece 3 tane doktor oldu... artık son doktorumuzla devam ediyoruz..
oğlum çok iyi durumda..3100 gr.olmuş ve gayet sağlıklı gidiyo..ölçüleri 38 haftalık gözüküyo ama 35.haftada olduğumuz için doğuma 3 hafta gibi bir süre var..benim gibi sapıkça şeker ölçen,tansiyon ölçen arkadaşlar varsa..artık doktor şeker ve tansiyon ölçmemi yasakladı..şekerin ve tansiyonun yok artık psikolojini düzelt dedi..bu psikolojiyle normal doğuramazsın dedi,onun için sezaryen son karar..nst ye de girdik..30dk.kadar sürdü..kasılma var ama sancı yok..ama oğlum artık pozisyonunu aldı..poposunu yaya yaya yatmıyo yani artık.. kesinlikle vitamin ve kan haplarını bırakmicaksın hatta doğurduktan sonrada devam edeceksin dedi..ve ilginçtir,interneti yasakladı..ordan okuyup okuyup gelme bana dedi..
bugün moralimi çok yükseltti..hiç olmazsa ölmiyeceğimi biliyorum..
bunları paylaşmak istedim sadece...
evet ya fazla düşünmemek lazım annem 4 tane çocuk doğurmuş 4 küsür kilo kadın taş gibi maşallah hem normal doğum hem dikişsiz
Amin canm duan cok guzel ve icten:)Herkese Günaydın
Hayırlı cumalar, Hayırlı Kandiller.... Bu gün Peygamber Efendimizin doğum günü, inşaAllah Onu hakkıyla tanıyanlardan ve anlayanlardan olabilmemiz duasıyla..... Rabbim Bu güzel Cuma ve Kandil Hürmetine, Peygamber Efendimizin Hürmetine bizleri bağışla, senin sevdiğin kulların arasına al, bizleri hayırlı insanlarla karşılaştır, hayırlı işlerle karşılaştır....Rabbim hepimize hayırlı doğumlar, hayırlı sağlıklı evlatlar, sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı ömürler nasip et......
Ve beni buradaki arkadaşlarımla tanıştırdığın için de sana sonsuzca şükürler olsun.... Hepinizi çooook seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?