- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.821
Bu arada benim belimin sağında ve solunda 2-3 küçük çatlak oluşmuş, kutu kutu lierac ve mustelaya rağmen. Eeeee günde 3-4 porsiyon tatlı yersem olacağı budur
Uyu sen uyu :)) gece ne çok kaynatmışsınız iyiki erken çıktım heehadi ii akşamlar kuşumm sabah erken gel bekletme beni:))
Ronyacım gerçekten harika bir paylaşım, ama bu paylaşımın sadece Allah'a tanrı denilip denilmemesi konusunda değil , Nzarboncuğuna da örnek olmalıdır diye düşünüyorum (buradaki arkadaşlarımıza karşı davranışından dolayı) ... Çünkü bu hikayeye baktığımızda nazarboncuğunun Hz Musa Peygamberimizin o davranışından hiçbir farkı yok...Buradaki arkadaşlarımız Allaha olan samimi duruşlarından birşeyler paylaşıyorlar, ki nazarboncuğuda sürekli buradaki arkadaşları eleştirme içerisinde....
Unutmayın ki kalpleri yalnızca Allah bilir... ha nazarboncuğu diyecekki benim amacım arkadaşlara bilgi paylaşımı yapmak, bunu yapmak istiyorsa kendini ön plana çıkarmadan,övmeden, ve arkadaşlarımızı aşağılamadan, üslubunu değiştirerek yaparsa daha faydalı olacaktır....evet bilgi önemli ama samimiyet daha önemli, ki birde bu bilgiyi gösteriş için kullanıyorsan bence hiç bir anlamı yok....
araya girmeyim diyorum ama artık dayanamadım, arkadaşımla telefnda konuştum geldim, ortalık yine karışmış...
Takma kafana okumamaya çalış kuzum, herkes aynı derecede saygılı olamıyo..haklısın canım bende onu demeye çalışıyorum ama arkadaşın yorumlarını okursan anlarsın resmen bana hakaret yağdırmışşşş doğumlar yaklaştı son günlerimiz benim tek derdim bebişimin zamanında gelmesi
Ronyam sen gerçekten herkesin fikrine saygı duyan birisin bunu bugüne kadar olan yorumların belli ediyo.. şimdi burda inancına göre 41 yasin okuyanlar için, yada sayıyla farklı şeyler yapanlar için kendini birden ortaya atıp okuduğunuz şeyin anlamını biliyo musunuz, böle sayılarla dua etmek cübbeli hocaları çoğaltır gibi kibirle ahkam kesen ve fikirlerimize saygı göstermeyen birini desteklemen gerçekten beni çok şaşırttı.. bunu insanlara olan sevgine yoruyorum, kardeşim yaşında kız bende yazılarına kızsam da üzülüyorum bu yaşta bu kadar kibirli ve insanlara karşı kinle dolu olmasına ama bu ona burdaki farklı inançlı insanlara saygısızlık yapma hakkı vermez. eğer biri çıkıp saygılı ol demezse insanların kalbini kırmaya devam edecektir ona destek olmak için yaptığının doğru olmadığını tatlı dille anlatmamız lazım..... diye düşünüyorum ben :)masivammm canım benim biz burdan kimin ne kadar samimi olup olmadığını bilemeyizki
ben açıkcası bilgisini paylaşan hiç kimseden rahatsız olmuyorum
ben meryem ana otu ile ile ilgili fikrini paylaşan arkadaşın fikrindende rahatsız olmadım
nazarboncuğununda kendince ona açıklama yapmasından
bence konunun özü tahammülsüzlük
ben herkesin yazdıklarını okuyorum ilgimi çeken güzel faydalı paylaşımları dikkate alıyorum
ha beğenmedim eğer hayati bir önem teşkil edecek yanlış bir durum yoksada ortada yorum yapmıyorum
bence birbirimize kızacağımıza birbirimizi anlamaya çalışalım
aynen..o kdr karışımlar hazırladım kimyagerler gbi ama bnde baktm belimin sağ ve solunda uzun değil ama küçücük kırmızı lekeler gördm...sanırım çatlak olma yolundalar..bu arada göğsümdede belli belirsiz kırmızı çizgiler var sanki..poff doğumdan sonra iyice pörsük olurum artık..ayşe teyzesi caart
kız nasıl içten söledin öle hepinizi bütün topiği gördüm rüyamda doğum yapmışım hep beraber hastanedeydik:))iyi geceler, rüyanda bizi gör
tam mışıl mışıl olmasa da yaşayabilecek kadar uyudum tatlımmÖzlemm bebeğimm iyi geceler tatlı rüyalar mışıl mışıl uyursun inşallah
xoxoxxobakıyorum da doğum yaklaştıkça gece ziyaretçisi artmış topiğimizin demekki kimseyi uyku tutmuyo artık heyecandan ay gerçekten ben de gerildim şimdi yaa 2-3hafta sonra 2çocuk annesi olucam allah kısmet nasip ederse inşallah becerebilirim valla beni korku aldı şimdi heee
hay allah razı olsun yaaa mutlaka deneyeceğim aman ne zararı olacak cnm ya...çok sağol..
benden de herkese iyi geceler...
Herkese Günaydın
Hayırlı cumalar, Hayırlı Kandiller.... Bu gün Peygamber Efendimizin doğum günü, inşaAllah Onu hakkıyla tanıyanlardan ve anlayanlardan olabilmemiz duasıyla..... Rabbim Bu güzel Cuma ve Kandil Hürmetine, Peygamber Efendimizin Hürmetine bizleri bağışla, senin sevdiğin kulların arasına al, bizleri hayırlı insanlarla karşılaştır, hayırlı işlerle karşılaştır....Rabbim hepimize hayırlı doğumlar, hayırlı sağlıklı evlatlar, sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı ömürler nasip et......
Ve beni buradaki arkadaşlarımla tanıştırdığın için de sana sonsuzca şükürler olsun.... Hepinizi çooook seviyorum
Günaydınnnnnn herkese hayırlı kandiller arkadaşlarr... Dualarınız kabul olsun inşallah...
Biz bugün çok işler yapcaz kızımla çok yazamasak da okuruz Polly teyzeye söz verdik çanta hazırlamamız lazım ilk iş :)
Uyu sen uyu :)) gece ne çok kaynatmışsınız iyiki erken çıktım hee
Takma kafana okumamaya çalış kuzum, herkes aynı derecede saygılı olamıyo..
Ronyam sen gerçekten herkesin fikrine saygı duyan birisin bunu bugüne kadar olan yorumların belli ediyo.. şimdi burda inancına göre 41 yasin okuyanlar için, yada sayıyla farklı şeyler yapanlar için kendini birden ortaya atıp okuduğunuz şeyin anlamını biliyo musunuz, böle sayılarla dua etmek cübbeli hocaları çoğaltır gibi kibirle ahkam kesen ve fikirlerimize saygı göstermeyen birini desteklemen gerçekten beni çok şaşırttı.. bunu insanlara olan sevgine yoruyorum, kardeşim yaşında kız bende yazılarına kızsam da üzülüyorum bu yaşta bu kadar kibirli ve insanlara karşı kinle dolu olmasına ama bu ona burdaki farklı inançlı insanlara saygısızlık yapma hakkı vermez. eğer biri çıkıp saygılı ol demezse insanların kalbini kırmaya devam edecektir ona destek olmak için yaptığının doğru olmadığını tatlı dille anlatmamız lazım..... diye düşünüyorum ben :)
Kızlar biz artık çanta hazırlamaya gidiyoruz inşallah çabuk biter hemen geliriz.. gelince koyduklarımı yazarım bi bakın eksik bişi var mı.. :44:
33 haftalık göbüşüm:))))Artık baya büyümüş dimi?
Eki Görüntüle 339107
Eki Görüntüle 339107
ama buna cevap vermeden gidemezdim...
özgeee yerim seni göbeğine bak kocaman olmuş...
ohh artık seninde göbeğin çıktı varmı öyle manken gibi aramızda olmak...
çok tatlısın canım...
ah sen ne kadar tatlı miniminnacık bi annesin öyle maşallahhh maşallahhuras da büyümüş ona da maşallahh cok sevimlisiniz ya
benim her tarafım yırtıldı valla, göğüs, göbek, kasık, ne ararsan....göbeğim başından beri çok büyük zaten ama göğüslerim minicik olmasına rağmen onlarda çatladı...yağlar bi işe yaramadı...ama çok da takmıyorum...annem zamanla geçiyo onlar dedi..annem 4 doğum, 3 düşük yaptı, bi sürü çatlağı vardı ama şimdi belli belirsizler....eşim de takma, böyle de seksisin diyo :) siz kadınlar niye kendinize eziyet ediyosunuz, biz maymun gibi kılla kaplıyız siz yine de bizi beğeniyosunuz, biz göbeğinin kenarında çizgi oluştu diye mi sizi beğenmicez diyo :) :)
Eki Görüntüle 339107
Eki Görüntüle 339107
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?