2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrrr.....

dua edin bu kandil günü çok ihtiyacımız var....

çok heyecanlıyım....

hastaneden aradılar şimdi bugün saat 12.30 da bebeğimi emzirmeye çağırdılar :)))))

dua edin kızlar emebilsin bu çok kritik bir süreç bizim için, eğer emebilirse birkaç güne eve çıkarabiliriz...

ve dahada önemlisi ilk kez kızıma dokunucam kokusunu duyacağım umarım unutmamıştır beni....

hangi mekanı kapattınız akşama..nerde parti:)

Parti evde canım
Amin canım...
cnm bnm ne güzel çıtı pıtısın valla..bnm göbüş snnkindn daha büyük valla ( gittikçde büyüyo..
Sağol canım teşekkür ederim....
Amin canım...
oo maşşalllah özgecim büyümüş tabi, çok da güzel görünüyorsun canım ikinize de maşşallah
Sağol canım teşekkür ederiz....

Canım dualarımız seninle inş.minik kızın emer ve bir kaç gün sonra evine gelir...

BİTTİİİ :)) yaşasın hemen yazcam koyduklarımı...
kızlaar herkese günaydınlar hayırlı kandiller Allah bütn dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin bebişlerimize ailemize zeval vermesin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallahhh
Amin
33 haftalık göbüşüm:))))Artık baya büyümüş dimi?
Senin o göbüşünü yerim ben çok tatlısınız ikinizde annesi maşallah size
Herkese hayırlı Kandiller... hayırlı cumalar...
sana da canımmm
Amin
Amin

Canımmm ağlattı beni mesajın ( Dularımız seninle tüm kalbimiz seninle.. Rabbim şu hayırlı kandil günü hürmetine dualarını kabul etsin, bebeğine en kısa zamanda kavuşmayı nasip atsin, sağlıkla evine getirmeyi nasip etsin inşallah..

ayyy gamzecim inan ki tüylerim diken diken oldu, böyle mübarek günde kızına kavuşacaksın,Allahım ne güzel bi his olmalı buuu.. senin içinde bebeğine bi an önce kawuşman ewine odasına götürmen için dua edicem cnm, sen de bol bol dua et, Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul edecektir inşşallah

Sağol canım benim

canım benim bak bu öyle bir güne denk geldi ki tüm kalbimle inanıyorum ben herşey cok yolunda gidicek mis kokulu bebeğin hemen emecek annesini o da seni özlemiştir unutmuş olurmu hiç deme öyle ağlattın beni ilk günden beri sütün gidiyo ona tadını da kokunu da biliyo o sen merak etme büyüdü de zaten bak gör sanki aylardır emiyomuş gibi emecek bugün Allah yardımcın olsun bütün dualarımız seninle hadi bebişini al da gel evine inşallahh

ayy cnım bütün dualarımız seninle inşallah emer güzel kızın

GAMZE bak sana bişi sölücem belki moral olur.. teyzemin kızının bebişi de doğduğunda annesiyle hiç buluşturulmadan ameliyata alındı, büyük bi sorun wardı bebekte.. ameliyattan sonra yoğun bakıma alındı.. tam 20 gün annesiyle hiç buluşamadı yawrucak, sonra annesini hastaneye çağırdılar bebeğini emzireceksin dediler.. o da senin gibi heyecanla gitti tabi bebişi de hemen tutundu annesine, kamera görüntülerini ağlayarak izlemiştim... şimdi bebiş 1.5 yaşında anneccikkk memee diye bağırıp annesinin peşinden koşuyo:) sen de böyle olacağına inan canım.. senin bebişin de hemen tutunacak memene, çünkü çok özlemiştir anne kokusunu sıcaklığını.. canım benim yaaa

Dualarımız seninle canım....

Hastane çantamızı hazırladık... Önce kızımla abdest aldık hem cuma hem kandil olması sebebiyle çantamızı da dualarla açtık önce... İçine doktorumuz yalnızca kendine ve bebeğe giysi getir demesine rağmen şunları koyduk :

Anniş:

Hırka
Gecelik - Pijama Tk - Sabahlık
3 tk iç çamaşırı (emzirme atleti, sütyeni ve alt)
Makyaj malzemeleri - ayna - toka (tacımı kardeşim getircek)
Havlu - kağıt havlu (rulo yerine biraz yaprak kopardım)
Kalın çorap
Terlik
Orkid (5-6 tane normal ped)
Kamera - fotoğraf makinası
Göğüs kremi (lansinoh) - göğüs kalkanı (avent) - göğüs pedi (6 adet)
Islak mendil (çanta boyu - nivea)
Kirli çamaşır torbası
Sağlık dosyası - aile cüzdanı - kullanabildiğim antibiyotik
Kitap (canım sıkılcak vakit bulabilirim :))
Cüzdanım ve şarj aleti hep kol çantamda olduğu için onları listeye yazmadım
Giysi olarak da doğuma giderken üzerimde olanlarla çıkabilirim herhalde diye düşünüyorum ekstra giysi almadım...

Bebiş:

Portbebe
İnce battaniye
Kalın battaniye
2 tk hastane çıkışı
2 adet zıbın
1 tk alt üst
bebek bezi (huggies yeni doğan 7 adet)
Hırka
Çorap
Önlük
Emzik - biberon (nolur nolmaz) :)
Pişik kremi

Bebek şekelerimiz (hastaneye gelenlere verilecek)

Böylece 2 ayrı çantamız oldu (anne ve bebek için ayrı ayrı) bir de şekerlerimiz var bi kutuda... Bu çantaların ağzını açık bıraktık MAG teyzemiz sölemişti cuma selasından sonra kapancaklar :) Kapattıktan sonra da babamız arabanın bagajına koycak ama bi süre evde tutarım aklıma gelenleri eklemek için...

Evet eksiklerimiz var mı deneyimli anneleeer?? :)

hayırlı kandiller güzel mart anneleri
Rabbim bu günlerin hürmetine,hepimize hayırlıca sağlıklı ,sıhhatlice,güzel huylu olarak evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin..

epeydir rüya görmüyordum ki..bugün kızım kafasını çıkarıp yüzünü gösterdi anne dedi bana..ben de sevdim gir içeri dedim:)))
rüyanın bir kısmında da sanırım kızımın psikolojisinin yansıması olarak kendimi anne karnında gördüm..dışardan sesler geliyor..ben de kişileri seçmeye çalışıyordum..ben hep onu merak ederken o da bizi mi merak ediyor,yavrum benim

Güneş annesinde canım bugün konuştuk giriyorum ama yazamıyorum dedi. Çok kar varmış ne zaman döneceği belli değil.
canım sağolasın heber verdiğin için..güneşte özelden yazmış sabah okudum..ne güzel haberdrsınız hep birbirinizden

Selam kızlarr
Kısmetse bende mart annesi olucam
pek yazmadım şimdiye kadar buraya bu akşam bi pişmanlık aldı beniii
doğurmadan yetişem dedimmm sizeee
umarım pek geç kalmamışımdırrr :44:
hoşgeldin canım

amin diyorum canım güzel duana
33 haftalık göbüşüm:))))Artık baya büyümüş dimi?
Eki Görüntüle 339107
özgecim çok tatlısınız maşallah,manken gibi duruyorsun

ah güzelim ya..inşallah emmeyi başarır..geçen benim de aklıma geldi..hiç kucağına alabildi mi diye..sonra üzmek istemedim,soramadım..buluşmanız bugüneymiş..çok sabretti annesi inşallah güzel kızı da nazlanmaz

ağlayarak okudum kızlar mesajlarınızı, o kadar heyecanlıyımki kalbim pır pır , günlerdir rüyamda görüyordum hep o ilk buluşmayı hayal ediyordum bakalım neler yaşayacağız...

hemen duş almam lazım birde üzerinde yabancı koku olmayan kiyafetler giymeliyim annem öyle dedi, parfüm vs sıkma dedi, senin kokunu alsın dedi, dediklerini uygulayayım...

12.30 a kadar dualar benim için kızlar, bencillikse bencillik ama hepinizin duasını istiyorum, en azından adımıza bir ayetel kursi istiyorum....

Canım inşallah böbrekte bi sorun yoktur da hayırlısıyla doğar.. Alttan muayene içinde sakin olup derin nefes alırsın az acı hissedersin. zaten doktorda sana söyler kendini kasma, derin nefes al diye.. bi kaç saniyelik bişey.

kızlar kola içeniniz var mı aranızda.dünden beri canım kola istiyor ama kendimi tutuyorum içsem bi şey olurmuki ya
illa asitli bişey içmek istersen soda iç, içine meyve suyu kat iç.. ama kola içmemeye gayret et canım

hadi gözün aydın atlatmışsın muayeneyi.. 2 hafta sonra kontrole gidip sonrakinde de doğuma gidersin heralde:) hayırlı olsun canım

yok canım alttan muayene doğumu tetikleseydi eğer, ben kızımı şıp diye doğururdum. çünkü normal doğum olarak gittim 12 saat sonunda sezeryana geçildi. ve bu 12 saatte ben diyim 10, sende 15 kez alttan bakılmışımdır :))

Gamzecim içim nasıl titredi anlatamam.. Allah'ım seninde bebeğinin de yardımcısı olsun. bu mübarek günde inşallah herşey dilediğin gibi olur, berra bebek annesini bi güzel emer inşallah.

Gamzenin de hatırlatmasıyla bi tecrübe daha paylaşayım sizlerle
bu günün hürmetine GAMZEcim Rabbim yar ve yardımcın olsun. Dualrımız seninle.

hastane çantamıza makyaj malzemeleri filan koycaz ya, parfüm koymayın olurmu?? koyarsanız da göğüs bölgenizden başka yere sıkın.. çünkü bebeklerimizin ilk ihtiyacı olan şey anne kokusu. bebekler doğduklarında memeyi anne olarak bilirlermiş. o yüzden doğal kokusunda olsun. roll-on filan sürerseniz memeye yakın sürmeyin olurmu arkadaşlar. bi tavsiye :)

Son düzenleme:

ohh oh maşallahhhh çantan cok süper olmuş tatlım ne eksik ne fazla tam kararında olmuş ha tabii ufacık tefecik şeyler çıkar ekleyiverirsin ama cok ii olmuş bak aklıma geldi mesela bebeiş için önlük almışsın ama bide şu yumuşak ağız bezleri varya onlardan koy istersen havlu peçete bile sert gelir onun minnacık ağzına

canım çok güzel hazırlamışsın,sen de hazırsın artık..ben tecrübeli değilim ama el kremi,yüz kremi ekleyebilirsin kendin için..yengem yakın zamanda doğum yapmıştı..ben ziyarete gidince el kremi var mı diye sormuştu,ihtiyaç duyulabiliyor demek ki

iyi hatırlattın tatlım onu ya malum hastane ortamı diye rahatsız olurdum ben parfüm diil de bebe kolonyası almıştım ama sürmiim bi alışsın o zaman bebişim

Sağol canım teşekkür ederim:)))

Bencillik değil canım en doğal istek bu hemen okudum ayetel kursiyi de:)))

Haklısın kuzum yaa, anne kısmındaki havlu var ya onu annem dikti pazenden 2 tane onları kullansam olur mu ki sert mi gelir oda?
Evet canım yaa krem listemde vardı ama evde çantaya koyabilceem kadar küçük bi krem bulamadım ( almam lazım kesin o tüplü arkolardan filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…