- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.841
hangi mekanı kapattınız akşama..nerde parti:)
Amin canım...Herkese Günaydın
Hayırlı cumalar, Hayırlı Kandiller.... Bu gün Peygamber Efendimizin doğum günü, inşaAllah Onu hakkıyla tanıyanlardan ve anlayanlardan olabilmemiz duasıyla..... Rabbim Bu güzel Cuma ve Kandil Hürmetine, Peygamber Efendimizin Hürmetine bizleri bağışla, senin sevdiğin kulların arasına al, bizleri hayırlı insanlarla karşılaştır, hayırlı işlerle karşılaştır....Rabbim hepimize hayırlı doğumlar, hayırlı sağlıklı evlatlar, sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı ömürler nasip et......
Ve beni buradaki arkadaşlarımla tanıştırdığın için de sana sonsuzca şükürler olsun.... Hepinizi çooook seviyorum
Sağol canım teşekkür ederim....cnm bnm ne güzel çıtı pıtısın valla..bnm göbüş snnkindn daha büyük valla( gittikçde büyüyo..
Amin canım...herkese hayırlı kandiller hayırlı cumalar...bu mübarek günün hürmetine Allah bütün doğum yapacak olanlara doğumu kolaylaştırsın, bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..doğmuş ve doğacak çocuklarıda vatana millete, analarına babalarına hayırlı, vefalı, ahlaklı, namuslu insanlar eylesin..bu mübarek günde topiğimizdeki bütün hamişlerin gönlünden geçenleri versin..AMİN
haydi biz oğluşumla yattık sırt ağrıları başladı yine..
Sağol canım teşekkür ederiz....oo maşşalllah özgecim büyümüş tabi, çok da güzel görünüyorsun canım ikinize de maşşallah
kızlarrrrrrrrrr.....
dua edin bu kandil günü çok ihtiyacımız var....
çok heyecanlıyım....
hastaneden aradılar şimdi bugün saat 12.30 da bebeğimi emzirmeye çağırdılar :)))))
dua edin kızlar emebilsin bu çok kritik bir süreç bizim için, eğer emebilirse birkaç güne eve çıkarabiliriz...
ve dahada önemlisi ilk kez kızıma dokunucam kokusunu duyacağım umarım unutmamıştır beni....
BİTTİİİ :)) yaşasın hemen yazcam koyduklarımı...canımmm hamarat bacım benim günaydınnn dün sen girtiin ama ben buralarda gezindim durdum kocişim nöbetçiydi uyku muyku da yoktu ben de bari buralarda oliim topiğin başını bekliim dedim :)) hadi sana kolay gelsin hazırla gel bize de yaz ben de bi gayret kalkıp hazırlayim cantamızı
Aminkızlaar herkese günaydınlar hayırlı kandiller Allah bütn dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin bebişlerimize ailemize zeval vermesin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallahhh
Senin o göbüşünü yerim ben çok tatlısınız ikinizde annesi maşallah size33 haftalık göbüşüm:))))Artık baya büyümüş dimi?
sana da canımmmHerkese hayırlı Kandiller... hayırlı cumalar...
Aminherkese hayırlı kandiller hayırlı cumalar...bu mübarek günün hürmetine Allah bütün doğum yapacak olanlara doğumu kolaylaştırsın, bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..doğmuş ve doğacak çocuklarıda vatana millete, analarına babalarına hayırlı, vefalı, ahlaklı, namuslu insanlar eylesin..bu mübarek günde topiğimizdeki bütün hamişlerin gönlünden geçenleri versin..AMİN.
Aminherkese günaydın ve hayırlı kandiller kızlar, Rabbim hepimize hamileliğimizin son günlerinde huzur sağlık vee çoook kolay bi doğum nasip etsin inşallah.. bugün ben de inşallah yasin okuyucam hepimiz için... Allah herkesin dualarını kabul etsin..
kızlarrrrrrrrrr.....
çok heyecanlıyım....
hastaneden aradılar şimdi bugün saat 12.30 da bebeğimi emzirmeye çağırdılar :)))))
dua edin kızlar emebilsin bu çok kritik bir süreç bizim için, eğer emebilirse birkaç güne eve çıkarabiliriz...
ve dahada önemlisi ilk kez kızıma dokunucam kokusunu duyacağım umarım unutmamıştır beni....
kızlarrrrrrrrrr.....
çok heyecanlıyım....
BİTTİİİ :)) yaşasın hemen yazcam koyduklarımı...
Amin
Senin o göbüşünü yerim ben çok tatlısınız ikinizde annesi maşallah size
sana da canımmm
Amin
Amin
Canımmm ağlattı beni mesajın( Dularımız seninle tüm kalbimiz seninle.. Rabbim şu hayırlı kandil günü hürmetine dualarını kabul etsin, bebeğine en kısa zamanda kavuşmayı nasip atsin, sağlıkla evine getirmeyi nasip etsin inşallah..
kızlarrrrrrrrrr.....
çok heyecanlıyım....
kızlarrrrrrrrrr.....
çok heyecanlıyım....
kızlarrrrrrrrrr.....
çok heyecanlıyım....
canım sağolasın heber verdiğin için..güneşte özelden yazmış sabah okudum..ne güzel haberdrsınız hep birbirinizdenGüneş annesinde canım bugün konuştuk giriyorum ama yazamıyorum dedi. Çok kar varmış ne zaman döneceği belli değil.
hoşgeldin canımSelam kızlarr
Kısmetse bende mart annesi olucam
pek yazmadım şimdiye kadar buraya bu akşam bi pişmanlık aldı beniii
doğurmadan yetişem dedimmm sizeee
umarım pek geç kalmamışımdırrr :44:
amin diyorum canım güzel duanaHerkese Günaydın
Hayırlı cumalar, Hayırlı Kandiller.... Bu gün Peygamber Efendimizin doğum günü, inşaAllah Onu hakkıyla tanıyanlardan ve anlayanlardan olabilmemiz duasıyla..... Rabbim Bu güzel Cuma ve Kandil Hürmetine, Peygamber Efendimizin Hürmetine bizleri bağışla, senin sevdiğin kulların arasına al, bizleri hayırlı insanlarla karşılaştır, hayırlı işlerle karşılaştır....Rabbim hepimize hayırlı doğumlar, hayırlı sağlıklı evlatlar, sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı ömürler nasip et......
Ve beni buradaki arkadaşlarımla tanıştırdığın için de sana sonsuzca şükürler olsun.... Hepinizi çooook seviyorum
özgecim çok tatlısınız maşallah,manken gibi duruyorsun33 haftalık göbüşüm:))))Artık baya büyümüş dimi?
Eki Görüntüle 339107
kızlarrrrrrrrrr.....
çok heyecanlıyım....
Canım inşallah böbrekte bi sorun yoktur da hayırlısıyla doğar.. Alttan muayene içinde sakin olup derin nefes alırsın az acı hissedersin. zaten doktorda sana söyler kendini kasma, derin nefes al diye.. bi kaç saniyelik bişey.evet günlerimiz aynı canım geldim dr.dan bir sorun yok şimdilik çok şükür. gerçi detaylı ultrasonda bana bebişimin böbreğinin birinin küçük olduğunu söylemişlerdi. her gittiğimde soruyorum hala küçük diyor. inş. bir sorun yoktur hatrlayınca bana da dua ederseniz sevinirim. bir de 20 şubatta çatı muayenesi dedi canım sıkıldı hep böyle gidecek gibi geliyordu. biraz netten okudum nasıl bilmiyorum ilk defa alttan muayene olcam korkuyorum :)
illa asitli bişey içmek istersen soda iç, içine meyve suyu kat iç.. ama kola içmemeye gayret et canımkızlar kola içeniniz var mı aranızda.dünden beri canım kola istiyor ama kendimi tutuyorum içsem bi şey olurmuki ya
hadi gözün aydın atlatmışsın muayeneyi.. 2 hafta sonra kontrole gidip sonrakinde de doğuma gidersin heralde:) hayırlı olsun canımİyi aksamlar kizlar bugun cati kontrolu oldum o ne kotu birseymis ya parmaklarini soktu normal doguma uygunmu degilmi diye neyseki bunuda atlattik. 37. Haftadayim doktorum hala iki haftada bir cagiriyor cok rahat kendisi banada her andogurdum doguracakmisim gibi geliyor bebisimde siskoymus vadesini doldurursa doktor normal dogumu onermiyor rahim sarkmasi olur diye surda uc haftam kaldi dogumum tam bir muamma
yok canım alttan muayene doğumu tetikleseydi eğer, ben kızımı şıp diye doğururdum. çünkü normal doğum olarak gittim 12 saat sonunda sezeryana geçildi. ve bu 12 saatte ben diyim 10, sende 15 kez alttan bakılmışımdır :))kızlar sohbeti okuyorum ama yorum yazmaya vaktim pek olmadı kusura bakmayın,
bugün dr kontrolüne gittik,alışveriş yaptık derken çok yorulmuşum,kendimi şiş hissediyorum,erkenden yatcam sanırım bu gece
37 haftayı doldurduğum güne randevu verdi dr,çatı muayenesini de ogün yaparız dedi,doğumu tetiklermi acaba,bilgisi olan varmı bu konuda
bide chicco komple kauçuk emziklerden almış arkadaşım,paketini açtım,dışı yağlanmış gibi..ilk yıkamasını ve sonraki dezenfekte işlemini araştırdım bulamadım.soğuk sterilize edilmeli yazıyo nette..bilen varsa cevaplarsanız çok memnun olurum
kızlarrrrrrrrrr.....
çok heyecanlıyım....
Hastane çantamızı hazırladık... Önce kızımla abdest aldık hem cuma hem kandil olması sebebiyle çantamızı da dualarla açtık önce... İçine doktorumuz yalnızca kendine ve bebeğe giysi getir demesine rağmen şunları koyduk:
Anniş:
Hırka
Gecelik - Pijama Tk - Sabahlık
3 tk iç çamaşırı (emzirme atleti, sütyeni ve alt)
Makyaj malzemeleri - ayna - toka (tacımı kardeşim getircek)
Havlu - kağıt havlu (rulo yerine biraz yaprak kopardım)
Kalın çorap
Terlik
Orkid (5-6 tane normal ped)
Kamera - fotoğraf makinası
Göğüs kremi (lansinoh) - göğüs kalkanı (avent) - göğüs pedi (6 adet)
Islak mendil (çanta boyu - nivea)
Kirli çamaşır torbası
Sağlık dosyası - aile cüzdanı - kullanabildiğim antibiyotik
Kitap (canım sıkılcak vakit bulabilirim :))
Cüzdanım ve şarj aleti hep kol çantamda olduğu için onları listeye yazmadım
Giysi olarak da doğuma giderken üzerimde olanlarla çıkabilirim herhalde diye düşünüyorum ekstra giysi almadım...
Bebiş:
Portbebe
İnce battaniye
Kalın battaniye
2 tk hastane çıkışı
2 adet zıbın
1 tk alt üst
bebek bezi (huggies yeni doğan 7 adet)
Hırka
Çorap
Önlük
Emzik - biberon (nolur nolmaz) :)
Pişik kremi
Bebek şekelerimiz (hastaneye gelenlere verilecek)
Böylece 2 ayrı çantamız oldu (anne ve bebek için ayrı ayrı) bir de şekerlerimiz var bi kutuda... Bu çantaların ağzını açık bıraktık MAG teyzemiz sölemişti cuma selasından sonra kapancaklar :) Kapattıktan sonra da babamız arabanın bagajına koycak ama bi süre evde tutarım aklıma gelenleri eklemek için...
Evet eksiklerimiz var mı deneyimli anneleeer?? :)
Hastane çantamızı hazırladık... Önce kızımla abdest aldık hem cuma hem kandil olması sebebiyle çantamızı da dualarla açtık önce... İçine doktorumuz yalnızca kendine ve bebeğe giysi getir demesine rağmen şunları koyduk:
Anniş:
Hırka
Gecelik - Pijama Tk - Sabahlık
3 tk iç çamaşırı (emzirme atleti, sütyeni ve alt)
Makyaj malzemeleri - ayna - toka (tacımı kardeşim getircek)
Havlu - kağıt havlu (rulo yerine biraz yaprak kopardım)
Kalın çorap
Terlik
Orkid (5-6 tane normal ped)
Kamera - fotoğraf makinası
Göğüs kremi (lansinoh) - göğüs kalkanı (avent) - göğüs pedi (6 adet)
Islak mendil (çanta boyu - nivea)
Kirli çamaşır torbası
Sağlık dosyası - aile cüzdanı - kullanabildiğim antibiyotik
Kitap (canım sıkılcak vakit bulabilirim :))
Cüzdanım ve şarj aleti hep kol çantamda olduğu için onları listeye yazmadım
Giysi olarak da doğuma giderken üzerimde olanlarla çıkabilirim herhalde diye düşünüyorum ekstra giysi almadım...
Bebiş:
Portbebe
İnce battaniye
Kalın battaniye
2 tk hastane çıkışı
2 adet zıbın
1 tk alt üst
bebek bezi (huggies yeni doğan 7 adet)
Hırka
Çorap
Önlük
Emzik - biberon (nolur nolmaz) :)
Pişik kremi
Bebek şekelerimiz (hastaneye gelenlere verilecek)
Böylece 2 ayrı çantamız oldu (anne ve bebek için ayrı ayrı) bir de şekerlerimiz var bi kutuda... Bu çantaların ağzını açık bıraktık MAG teyzemiz sölemişti cuma selasından sonra kapancaklar :) Kapattıktan sonra da babamız arabanın bagajına koycak ama bi süre evde tutarım aklıma gelenleri eklemek için...
Evet eksiklerimiz var mı deneyimli anneleeer?? :)
Gamzenin de hatırlatmasıyla bi tecrübe daha paylaşayım sizlerle
bu günün hürmetine GAMZEcim Rabbim yar ve yardımcın olsun. Dualrımız seninle.
hastane çantamıza makyaj malzemeleri filan koycaz ya, parfüm koymayın olurmu?? koyarsanız da göğüs bölgenizden başka yere sıkın.. çünkü bebeklerimizin ilk ihtiyacı olan şey anne kokusu. bebekler doğduklarında memeyi anne olarak bilirlermiş. o yüzden doğal kokusunda olsun. roll-on filan sürerseniz memeye yakın sürmeyin olurmu arkadaşlar. bi tavsiye :)
Sağol canım teşekkür ederim:)))hayırlı kandiller güzel mart anneleri
Rabbim bu günlerin hürmetine,hepimize hayırlıca sağlıklı ,sıhhatlice,güzel huylu olarak evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin..
epeydir rüya görmüyordum ki..bugün kızım kafasını çıkarıp yüzünü gösterdi anne dedi bana..ben de sevdim gir içeri dedim:)))
rüyanın bir kısmında da sanırım kızımın psikolojisinin yansıması olarak kendimi anne karnında gördüm..dışardan sesler geliyor..ben de kişileri seçmeye çalışıyordum..ben hep onu merak ederken o da bizi mi merak ediyor,yavrum benim
canım sağolasın heber verdiğin için..güneşte özelden yazmış sabah okudum..ne güzel haberdrsınız hep birbirinizden
hoşgeldin canım
amin diyorum canım güzel duana
özgecim çok tatlısınız maşallah,manken gibi duruyorsun
ah güzelim ya..inşallah emmeyi başarır..geçen benim de aklıma geldi..hiç kucağına alabildi mi diye..sonra üzmek istemedim,soramadım..buluşmanız bugüneymiş..çok sabretti annesi inşallah güzel kızı da nazlanmaz
ağlayarak okudum kızlar mesajlarınızı, o kadar heyecanlıyımki kalbim pır pır , günlerdir rüyamda görüyordum hep o ilk buluşmayı hayal ediyordum bakalım neler yaşayacağız...
hemen duş almam lazım birde üzerinde yabancı koku olmayan kiyafetler giymeliyim annem öyle dedi, parfüm vs sıkma dedi, senin kokunu alsın dedi, dediklerini uygulayayım...
12.30 a kadar dualar benim için kızlar, bencillikse bencillik ama hepinizin duasını istiyorum, en azından adımıza bir ayetel kursi istiyorum....
Haklısın kuzum yaa, anne kısmındaki havlu var ya onu annem dikti pazenden 2 taneohh oh maşallahhhhçantan cok süper olmuş tatlım ne eksik ne fazla tam kararında olmuş ha tabii ufacık tefecik şeyler çıkar ekleyiverirsin ama cok ii olmuş bak aklıma geldi mesela bebeiş için önlük almışsın ama bide şu yumuşak ağız bezleri varya onlardan koy istersen havlu peçete bile sert gelir onun minnacık ağzına
Evet canım yaa krem listemde vardı ama evde çantaya koyabilceem kadar küçük bi krem bulamadımcanım çok güzel hazırlamışsın,sen de hazırsın artık..ben tecrübeli değilim ama el kremi,yüz kremi ekleyebilirsin kendin için..yengem yakın zamanda doğum yapmıştı..ben ziyarete gidince el kremi var mı diye sormuştu,ihtiyaç duyulabiliyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?