2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım, bak bismillah diyince nasılda hazırlanıyor çanta.. tebrik ederim seni..

eksik yok gibi.. bebiş için bi kaç tane ağız mendili (kusarsa filan diye) ve ziyaretçiler varken rahat emzirebilmen içinde ince bi örtü alabilirsin. bide bebeğe ilk giydireceklerinizi ve 1 adet bebek bezini ayrı olarak sar ki doğduğunda hemen onu alıp verebilsin ailen.

bende 2 çanta yaptım ve senin gibi düşündüm, ayrı kıyafet almıycam.. giderken çıkıştada giyebileceğim uygun bi kıyafetle gidip onla çıkmayı düşünüyorum

Maşallah sana canım sen de hazırladın çantayı darısı başıma artık ama ben daha kendim için hiç bişey almadım çanta nasıl hazırlıycaksam çok tembelim

Sağol canım aklımda bulunsun iyi oldu söylediğin...

Valla sayende oldu kuzum Allah razı olsun..

Haklısın ben bu pazen mendillerin sayısını artırıyım nolru nolmaz.. Örtü olarak da bi tane daha ince battaniyesinden ekleyim o zaman??

Maşallah sana canım sen de hazırladın çantayı darısı başıma artık ama ben daha kendim için hiç bişey almadım çanta nasıl hazırlıycaksam çok tembelim

Darısı sana ve Özlem'e canım.. Hadi artık sizde hazırlayın çantalarıııııı :)

canım geçmiş olsun. sanırım hemoroid sorunu var...
benim annemde hemoroid var. araştırmadığımız yapmadığımız şey kalmadı...
bu marankinin formulünden anlatmış arkadaşlar saf zeytinyağını makata sürmek buda rahatlatıyor...
ama anneme iyi gelen birşey oldu şuan ondan çok memnun. doğadan veya liptonun kayısı çayı var... hatta bunu zayıflamak için içiyorlarmış...
bu kayısı çayı onun tuvalete rahat çıkmasını sağladı. bilmiyorum hamilelikte bu tarz bitki çayının zararı varmı...
hatta ben bu kayısı çayını hastane çantamıza koydum sezeryan olacağım için tuvalet sorunu olabilirmiş... hastanede doğumdan sonra içeceğim...

oyy canım kızını uzun uzun kokla hasret gider...
bu mübarek günde bak canım kızını kucağına alacaksın sonunda...
inan ki çok duygulandım...

Özgecim yeni haftan hayırlı olsun...

canım çantanı hazırlamışsın hayırlı olsun benimde hazır ama tıka basa doldurdum tam düzenli değil. özendim senden bende bugün düzeltirim...

herkese günaydın,hayırlı cumalar,KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.RABBİM BU GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL ETSİN.HERKESE KOLAY DOĞUMLAR,BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.KİMSELERE DERMANSIZ DERT VERMESİN,DARDA OLANLARIN YARDIMCISI OLSUN..

Tünaydınnn canlarımmm hayırlı kandiller hepimize.
Ohhh sabah yazışmalarını okudum ama bu sabah Allah a bin şükür kimsenin uykusuzluk dısında şikayeti yok,maşallah. Okadar da olsun napalım
Gamzeye cok sevindim Allah ın izni ile bekledigine degecek inşallah. Özlemiştir güzel kızı annesini,bırakmaz emer ben öyle hissediyorum. Dualarımız seninle Gamze,için rahat olsun.

Alıcaklarım bitmedi ki benim beşin tamam da benim daha var almam gerekenler bi göğüs pedi bi de atlet aldım(1 tane o da) başka da bişey yok.Hazırlamam gereken çantayı bile almadım dahaBir iki hafta içinde hazırlıycam ama inş.

Canım çok sağol

GAMZE cim yazını gözlerim dolu dolu okudum.Rabbim bu hayırlı günde yüzünü güldürsün,inşALLAH.eminim Berra mız annesinin kokusu,sesini çok özlemiştir.bi hasretle memeyi alacaktır.dualarımız seninle.kızımla beraber sizin için ayetel kürsi okuyacağız Allah kabul eder inşALLAH.

ÖZGE cim uras ve sen çok tatlısınız 41 kere maşaALLAH.Uras kocaman delikanlı olmuş be ya.göbeğin bayağı büyümüş bizimkiler gibi olmasa da

Allah senden de razı olsun canım, ne demek..
battaniye değilde, ince tülbent filan varsa oda olur.. bebekler emerken çok terliyorlar, penye battaniye kalın gelebilir

Özgecim yeni haftan hayırlı olsun...
bana yok mu :26::26::26:

GAMZEcim Allah kabul etsin, okudum sen ve berramız için.

Son düzenleme:
canım çantanı hazırlamışsın hayırlı olsun benimde hazır ama tıka basa doldurdum tam düzenli değil. özendim senden bende bugün düzeltirim...
Düzelt sende kuzum hazır olsun artık nolur nolmaz heran gelemeye karar verebilirler bizim minnaklar
Amin canım
Allah senden de razı olsun canım, ne demek..
battaniye değilde, ince tülbent filan varsa oda olur.. bebekler emerken çok terliyorlar, penye battaniye kalın gelebilir

aaa çok beğendiğim kırmızı bi tülbent var evde onu alıyım bari herkes sarı al sarılık için diyo ama dur kız çeyizleri bi değişiyim belki sarı bile bulurum

MELİKE cim maşaALLAH canım.herşeyini hazırlamışsın.darısı bize inşALLAH.

Sağol canımmm

ÖZGE cim uras ve sen çok tatlısınız 41 kere maşaALLAH.Uras kocaman delikanlı olmuş be ya.göbeğin bayağı büyümüş bizimkiler gibi olmasa da
Sağol canım teşekkür ederiz

Canım seninde yeni haftan hayırlı olsun ne kadar az kalmış

çalışan arkadaşlar bir şey soracağım. çalışabilir raporunu almaya gittiğinizde normal muayene ücreti ödediniz mi yoksa ücretsiz mi rapor yazıldı. özellikle EGEPOLE giden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

oyy ben seni görmemişim kuzum. yerim sizi... seninde haftan hayırlı olsun canım benim...

az önce yazıcaktım onu ama şimdi çıkar biri bişey der diye yazmadım açıkcası.. Sarı iyidir sarı :))))

Sağol canım teşekkür ederiz

Canım seninde yeni haftan hayırlı olsun ne kadar az kalmış
çok sağol Özgecim.. az kaldı valla :18::18::18::18:
Polly, ne zaman okuycaz yasinleri? abdestim bozulmadan okuyum mu napıyım cumayı mı beklesek iyi???
ben kalkıp şimdi abdestimi alıcam.. sen bozmadan dayanabilirmisin Yasini bitirmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…