2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gamzeciğim; çok çok sevindim ve duygulandım, duamızı da ettik sizin için,
Özgeciğim; çok tatlısınız ya, ben içinizde yaş olarak en büyüğünüz olduğum için heralde, hepiniz o kadar tatlı, güzel, hoş görünüyorsunuz ki gözüme, annelik güzelliği var hepinizde,
KANDİLİNİZ MÜBAREK, DUALARINIZ KABUL OLSUN.
ALLAHIM HEPİMİZE MUTLU VE HUZURLU HAMİLELİKLER VE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN. AMİN.

Melikeciğim, çantan hayırlı olsun, çantanı hazırladığın gibi bir çırpıda abdestli dualı bebeğini de kucağına alırsın inşallah. Hepimiz için geçerli tabi, nasıl korkuyorum anlatamam, 40ıma geldim ama bunun yaşla alakası yokmuş anladım.

Sağol canım o senin güzelliğin:)
Senin de kandilin mübarek olsun...

bugun aklımdan gamze arkadaşımız geciıyodu acaba ne oldu cıktılarmı hastaneden dıye bır baktım emzırmeye gıdıcekmiş bugun bu mübarek günde rabbim bebeğini kucagına almayı nasip etti ne güzel bundada bir hayır vardır.inşallah en kısa süredede cıkar ilk bebişimiz hastaneden.RABBİM hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.bu arada çantaya sarı tülbent arayan arkadaşlara bir şey demek istıyorum:):)sarı tülbent koymayın dıyorlar cunku sarı tulbent olunca ALLAH korusun bebeğin sarılık oldugu daha geç anlaşılıyormuş.tavsıye edılen beyaz ama yınede siz bilirsiniz ben bildiğimi paylaşmak ıstedım.hepinize hayırlı kandıller RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH

amiin canım, canım yaa sürekli ilça kullanmak zorunda olmakta zor, inşaAllah bu süreci sancısız atlatıp bebişini zamanında kucağına alırsın

valla doğru demiş, biz işin bu yönünü hiç düşünmüyoruz

kız nasıl içten söledin öle hepinizi bütün topiği gördüm rüyamda doğum yapmışım hep beraber hastanedeydik:))
canım gerçek doğumlarımızda da bedenen olamasa da gönül olarak,dua olarak hep birlikte olacağız inşaAllah

kızlaar herkese günaydınlar hayırlı kandiller Allah bütn dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin bebişlerimize ailemize zeval vermesin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallahhh
amiiiin

33 haftalık göbüşüm:))))Artık baya büyümüş dimi?
Eki Görüntüle 339107
ayy maşaAllah evet baya büyümüş, hamiş olduğun iyice belli artık, güzel duygu ama demi

Günaydın herkese...
ya gece rüyamda ikiz annelerini gördüm. cilekw ve uhde...
uzun zamandır göremiyorum...

kahvaltımızı yaptık... biraz dinlenelim yine gelirim geçmişi okurum...
evet uzun zamandır görünmüyorlar, bende merak ediyorum onları:44:

amiiiiiin

canım benim ya, ne kadar güzel bir günde ve saatte yavruna kavuşacaksın, hem kandil, hemde tam cuma namazı vakti.... Rabbim yar ve yardımcın olsun, Duamız seninle

maşaAllah canım yaa, ne güzel hazırlamışsn, inşaAllah Rabbim bu hazırlıklarını tamamına erdirir, artık darısı Ankaraya gidince bana benim aldıklarım Ankarada kaldı, bu ayın 17.de ankaraya gidince hazırlayacağım, listenide kopyaladım, pcye kaydettim, banada fikir olur

rüyanda ne güzelmiş, valla empati yaptırmış sana bazen bende karnıma bakıyorum, kendi kendime için öyle ürperiyor ki, şu an oğlum başı aşağıda ayakları yukarıda amuda kalkmış gibi duruyor, zor olmuyor mu ki diyorum:44: hareket ettiği zaman mutlu olduğumkadar garip duygularda sarıyor eni, bakakalıyorum karnıma ''ya resmen orda küçük insan var bu nasıl birşeydir'' diyorum, Rabbim bu mübarek gün hürmetine herkese yaşatsın bu güzel duyguları

canım hiç bencillik olur mu, bu çok doğal ve masum bir istek,

amiiiiiin

Son düzenleme:

ne demek bencillik güzelim tabii okuruz ben şimdi yasin okucaktım topic için ondan önce hemen okuyorum ayetel kürsüyo Rabbim bebişine kavustursun artık seni inşallahhh

canım pazen de olur tabii kumaş yumuşaktır ne de olsa ama işini en cok kolaylaştırıcak olan sey tülbent aslında 1-2 tane tülbent al yanına beyaz varsa ağız bezi o da olur zaten kuması tulbent gibi onların bi de dediğin gibi sarı tülbent de al yanına ben bi sarı aldım sarılık için bi de kırmızı koydurttu annem lohusaya al basması diye bişi olurmuş o olması diye anne kendi yastıgının üzerüne serermiş şimdi geri kafalı falan görür belki bazı arkadaşlar ama ben cok inanırım vardır eskilerin bildiği bişey hem iki tülbentin bi zararı da olmaz yükü de yanımda dursun

Darısı sana ve Özlem'e canım.. Hadi artık sizde hazırlayın çantalarıııııı :)

ben de başladım senin sayende tatlım ya koyduklarına baktım baktım cıkardım cekmecelerden süper oldu cantaya haftaya cuma yerleştircem inşallah daha eksiğimiz varmış meğer:))

Polly, ne zaman okuycaz yasinleri? abdestim bozulmadan okuyum mu napıyım cumayı mı beklesek iyi???

ben de cumayı bekliyorum kuzum Allah kabul etsin hepimizin dualarını inşallahhh

33 haftalık göbüşüm:))))Artık baya büyümüş dimi?
Eki Görüntüle 339107
maşallah urasa artık ben burdayım hayt yapıyo....

gamzecim minik kızın umarım eme eme memişlerini uzatır annesinin inanıyorumki hemen tutucak göğsünü alıştı annesi o senin sütüne merak etme daha anne karnından cıkar çıkmaz bebekler memeye yapışıyo senin kızın kocaman oldu dualarımız seninle şimdi abdest alıp okuyacağım...,,

melike.....cnm diş macunu fırça eksik galiba birde bez varsa biraz daha koy ben 1 paket koydum....

ayşenim gidemedim daha yeni kahvaltı yaptım birazdan bim yollarındayım no panik

bir an dürtüldüğümü hissettim, burada cuma ezanı okunmak üzere, bende kalkayım artık, öğeden sonra görüşürüz

dürtülme saatiniz geldi kızlar dün beni de dürt diyen sevgili baaayanlar dürtüyorum sizi burdan hadi bakalım yasinimizi 41 e tamamlayalım bugün inşallahh
pollycim bu arada tamamladıımızda duamızı kim yapıcak

poly uhdeden haberin varmı hiç... girmiyorda gece rüyamda gördüm onu. aklıma geldi...
dünden beri benimde aklımda, bayağıdır girmiyor inşallah herşey yolundadır.. şubat ortası doktoru alırım demişti.. çok az vakti kaldı.

canım sen nerelerdesin?? iyisiniz inşallah.. İKİZ annlerimizi merak ediyoruz, merakta bırakmayın bizi

canım burdan bi arkadaşa veya tanıdık birine yaptırırız inşallah.
benim aklımdan MASİVA geçiyor. İnşallah yapar.

ben 1 yasin okudum, şimdi inşallah bi tane daha okuycam

herkese merhabalarrrrr.... güzel günler iyi kandiller diliyorum.
biz de burdayız uzun zamandır yazamdık ama takip etmeye çalışıyoruz. biz iyiyiz haftasonu kontrolümüzde her şey yolunda görünüyordu. boyu kilosu her şey iyidi. hasta olduğumda kilo kaybettiğim ve bu ay pek kilo almadığım için korkuyordum ama neyse ki büyümüş bebeğim. demek ki o yine bi yolunu bullup beslenmiş. dr. umun ölçümüne göre 1300 gr. almışım 1 ayda. 800 gr. ının bebeğim almış. çok sevindim. biz de artık sona yaklaştıkça heyecanlanmaya başladık. herşeyini yıkadım ütüledim dolabın ayerleştirdim. en kısa zamanda ciciler topiğine eklerim odamızı. zira, gökalp in odasını çok beğendim. ben de eklicem oğlumun odasını... çantamızı da haftasonu eşimle hazırlamayı düşünüyorum o da görsün ki bilsin nerde ne olduğunu. hem çok da keyif alıyo oğluyla ilgili bi şeyler yapmaktan.
dualarmız seninle canım. her şeyin çok güzel olacağından eminim. senin o kadar tatlı o kadar cici ve bi okadar da cadı bi kzın var ki bunun da üsttesinden gelicek canavar gibi emicektir. buna gerçekten inanıyorum. hem niye unutsun seni anne hiç unutulur mu öyle şeyler düşünüp üzme bizi de. bak gör koşa koşa gelip müjdeyi vereceksin bize ve en kısa zamanda evinize getireceksiniz kızınızı...

melikecim hadi geçmiş olsun çantanı hazırladın. darısı benim gibi hazırlamayanların başına... benim de gözüme ağız mendili eksik gibi geldi. bi de diş fırçası ve diş macunu aldın mı? bi de terlik var mıydı hastanede giymek için alıntı yapmadığım için hatırlayamadım şimdi. aklıma gelenler bunlar.

özgecim sen de harika görünüyorsun maşallah. çıtı pıtı...

sağol canım artık büyüdü

sağol canım teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…