- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.881
ben kalkıp şimdi abdestimi alıcam.. sen bozmadan dayanabilirmisin Yasini bitirmeye.
sağol canım benim.
hayırlı kandiller güzel mart anneleri
Rabbim bu günlerin hürmetine,hepimize hayırlıca sağlıklı ,sıhhatlice,güzel huylu olarak evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin..
epeydir rüya görmüyordum ki..bugün kızım kafasını çıkarıp yüzünü gösterdi anne dedi bana..ben de sevdim gir içeri dedim:)))
rüyanın bir kısmında da sanırım kızımın psikolojisinin yansıması olarak kendimi anne karnında gördüm..dışardan sesler geliyor..ben de kişileri seçmeye çalışıyordum..ben hep onu merak ederken o da bizi mi merak ediyor,yavrum benim
Ne güzel rüyaymış, onlar da bizi merak ediyorlardır demi
Eki Görüntüle 339176
33 haftalık göbüşüm:))))Artık baya büyümüş dimi?
Eki Görüntüle 339107
çalışan arkadaşlar bir şey soracağım. çalışabilir raporunu almaya gittiğinizde normal muayene ücreti ödediniz mi yoksa ücretsiz mi rapor yazıldı. özellikle EGEPOLE giden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Gamzeciğim; çok çok sevindim ve duygulandım, duamızı da ettik sizin için,
Özgeciğim; çok tatlısınız ya, ben içinizde yaş olarak en büyüğünüz olduğum için heralde, hepiniz o kadar tatlı, güzel, hoş görünüyorsunuz ki gözüme, annelik güzelliği var hepinizde,
KANDİLİNİZ MÜBAREK, DUALARINIZ KABUL OLSUN.
ALLAHIM HEPİMİZE MUTLU VE HUZURLU HAMİLELİKLER VE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN. AMİN.
amiin canım, canım yaa sürekli ilça kullanmak zorunda olmakta zor, inşaAllah bu süreci sancısız atlatıp bebişini zamanında kucağına alırsıngünaydın arkadaşlar herkeze hayırlı kandiller ...rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin kocaman bir aile olalım inşallah...bizde ilaç içe içe uyuduğumuz için haplar içimizde patlayıp ağzımıza geldiğinden uykular harap malesef beni her saat başı uyanık bulabilirsiniz...
valla doğru demiş, biz işin bu yönünü hiç düşünmüyoruzbenim her tarafım yırtıldı valla, göğüs, göbek, kasık, ne ararsan....göbeğim başından beri çok büyük zaten ama göğüslerim minicik olmasına rağmen onlarda çatladı...yağlar bi işe yaramadı...ama çok da takmıyorum...annem zamanla geçiyo onlar dedi..annem 4 doğum, 3 düşük yaptı, bi sürü çatlağı vardı ama şimdi belli belirsizler....eşim de takma, böyle de seksisin diyo :) siz kadınlar niye kendinize eziyet ediyosunuz, biz maymun gibi kılla kaplıyız siz yine de bizi beğeniyosunuz, biz göbeğinin kenarında çizgi oluştu diye mi sizi beğenmicez diyo :) :)
kız nasıl içten söledin öle hepinizi bütün topiği gördüm rüyamda doğum yapmışım hep beraber hastanedeydik:))
amiiiinkızlaar herkese günaydınlar hayırlı kandiller Allah bütn dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin bebişlerimize ailemize zeval vermesin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallahhh
ayy maşaAllah33 haftalık göbüşüm:))))Artık baya büyümüş dimi?
Eki Görüntüle 339107
evet uzun zamandır görünmüyorlar, bende merak ediyorum onları:44:Günaydın herkese...
ya gece rüyamda ikiz annelerini gördüm. cilekw ve uhde...
uzun zamandır göremiyorum...
kahvaltımızı yaptık... biraz dinlenelim yine gelirim geçmişi okurum...
amiiiiiinherkese hayırlı kandiller hayırlı cumalar...bu mübarek günün hürmetine Allah bütün doğum yapacak olanlara doğumu kolaylaştırsın, bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..doğmuş ve doğacak çocuklarıda vatana millete, analarına babalarına hayırlı, vefalı, ahlaklı, namuslu insanlar eylesin..bu mübarek günde topiğimizdeki bütün hamişlerin gönlünden geçenleri versin..AMİN
haydi biz oğluşumla yattık sırt ağrıları başladı yine..
canım benim ya, ne kadar güzel bir günde ve saatte yavruna kavuşacaksın, hem kandil, hemde tam cuma namazı vakti.... Rabbim yar ve yardımcın olsun, Duamız seninlekızlarrrrrrrrrr.....
dua edin bu kandil günü çok ihtiyacımız var....
çok heyecanlıyım....
hastaneden aradılar şimdi bugün saat 12.30 da bebeğimi emzirmeye çağırdılar :)))))
dua edin kızlar emebilsin bu çok kritik bir süreç bizim için, eğer emebilirse birkaç güne eve çıkarabiliriz...
ve dahada önemlisi ilk kez kızıma dokunucam kokusunu duyacağım umarım unutmamıştır beni....
Hastane çantamızı hazırladık... Önce kızımla abdest aldık hem cuma hem kandil olması sebebiyle çantamızı da dualarla açtık önce... İçine doktorumuz yalnızca kendine ve bebeğe giysi getir demesine rağmen şunları koyduk:
Anniş:
Hırka
Gecelik - Pijama Tk - Sabahlık
3 tk iç çamaşırı (emzirme atleti, sütyeni ve alt)
Makyaj malzemeleri - ayna - toka (tacımı kardeşim getircek)
Havlu - kağıt havlu (rulo yerine biraz yaprak kopardım)
Kalın çorap
Terlik
Orkid (5-6 tane normal ped)
Kamera - fotoğraf makinası
Göğüs kremi (lansinoh) - göğüs kalkanı (avent) - göğüs pedi (6 adet)
Islak mendil (çanta boyu - nivea)
Kirli çamaşır torbası
Sağlık dosyası - aile cüzdanı - kullanabildiğim antibiyotik
Kitap (canım sıkılcak vakit bulabilirim :))
Cüzdanım ve şarj aleti hep kol çantamda olduğu için onları listeye yazmadım
Giysi olarak da doğuma giderken üzerimde olanlarla çıkabilirim herhalde diye düşünüyorum ekstra giysi almadım...
Bebiş:
Portbebe
İnce battaniye
Kalın battaniye
2 tk hastane çıkışı
2 adet zıbın
1 tk alt üst
bebek bezi (huggies yeni doğan 7 adet)
Hırka
Çorap
Önlük
Emzik - biberon (nolur nolmaz) :)
Pişik kremi
Bebek şekelerimiz (hastaneye gelenlere verilecek)
Böylece 2 ayrı çantamız oldu (anne ve bebek için ayrı ayrı) bir de şekerlerimiz var bi kutuda... Bu çantaların ağzını açık bıraktık MAG teyzemiz sölemişti cuma selasından sonra kapancaklar :) Kapattıktan sonra da babamız arabanın bagajına koycak ama bi süre evde tutarım aklıma gelenleri eklemek için...
Evet eksiklerimiz var mı deneyimli anneleeer?? :)
rüyanda ne güzelmiş, valla empati yaptırmış sanahayırlı kandiller güzel mart anneleri
Rabbim bu günlerin hürmetine,hepimize hayırlıca sağlıklı ,sıhhatlice,güzel huylu olarak evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin..
epeydir rüya görmüyordum ki..bugün kızım kafasını çıkarıp yüzünü gösterdi anne dedi bana..ben de sevdim gir içeri dedim:)))
rüyanın bir kısmında da sanırım kızımın psikolojisinin yansıması olarak kendimi anne karnında gördüm..dışardan sesler geliyor..ben de kişileri seçmeye çalışıyordum..ben hep onu merak ederken o da bizi mi merak ediyor,yavrum benim
amin diyorum canım güzel duana
ah güzelim ya..inşallah emmeyi başarır..geçen benim de aklıma geldi..hiç kucağına alabildi mi diye..sonra üzmek istemedim,soramadım..buluşmanız bugüneymiş..çok sabretti annesi inşallah güzel kızı da nazlanmaz
canım hiç bencillik olur mu, bu çok doğal ve masum bir istek,ağlayarak okudum kızlar mesajlarınızı, o kadar heyecanlıyımki kalbim pır pır , günlerdir rüyamda görüyordum hep o ilk buluşmayı hayal ediyordum bakalım neler yaşayacağız...
hemen duş almam lazım birde üzerinde yabancı koku olmayan kiyafetler giymeliyim annem öyle dedi, parfüm vs sıkma dedi, senin kokunu alsın dedi, dediklerini uygulayayım...
12.30 a kadar dualar benim için kızlar, bencillikse bencillik ama hepinizin duasını istiyorum, en azından adımıza bir ayetel kursi istiyorum....
amiiiiiinherkese günaydın,hayırlı cumalar,KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.RABBİM BU GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL ETSİN.HERKESE KOLAY DOĞUMLAR,BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.KİMSELERE DERMANSIZ DERT VERMESİN,DARDA OLANLARIN YARDIMCISI OLSUN..
ağlayarak okudum kızlar mesajlarınızı, o kadar heyecanlıyımki kalbim pır pır , günlerdir rüyamda görüyordum hep o ilk buluşmayı hayal ediyordum bakalım neler yaşayacağız...
hemen duş almam lazım birde üzerinde yabancı koku olmayan kiyafetler giymeliyim annem öyle dedi, parfüm vs sıkma dedi, senin kokunu alsın dedi, dediklerini uygulayayım...
12.30 a kadar dualar benim için kızlar, bencillikse bencillik ama hepinizin duasını istiyorum, en azından adımıza bir ayetel kursi istiyorum....
Haklısın kuzum yaa, anne kısmındaki havlu var ya onu annem dikti pazenden 2 taneonları kullansam olur mu ki sert mi gelir oda?
Evet canım yaa krem listemde vardı ama evde çantaya koyabilceem kadar küçük bi krem bulamadım( almam lazım kesin o tüplü arkolardan filan..
Darısı sana ve Özlem'e canım.. Hadi artık sizde hazırlayın çantalarıııııı :)
Polly, ne zaman okuycaz yasinleri? abdestim bozulmadan okuyum mu napıyım cumayı mı beklesek iyi???
bir an dürtüldüğümü hissettimBilmem dayanırım inşallah :)) o zaman ben başlıyorum bi taneyle bitince yazarım........ önce Gamze'ye bi ayetel kürsi okuycamm..
maşallah urasa artık ben burdayım hayt yapıyo....33 haftalık göbüşüm:))))Artık baya büyümüş dimi?
Eki Görüntüle 339107
kızlarrrrrrrrrr.....
çok heyecanlıyım....
hastaneden aradılar şimdi bugün saat 12.30 da bebeğimi emzirmeye çağırdılar :)))))
dua edin kızlar emebilsin bu çok kritik bir süreç bizim için, eğer emebilirse birkaç güne eve çıkarabiliriz...
ve dahada önemlisi ilk kez kızıma dokunucam kokusunu duyacağım umarım unutmamıştır beni....
bir an dürtüldüğümü hissettim, burada cuma ezanı okunmak üzere, bende kalkayım artık, öğeden sonra görüşürüz
dünden beri benimde aklımda, bayağıdır girmiyor inşallah herşey yolundadır.. şubat ortası doktoru alırım demişti.. çok az vakti kaldı.
poly uhdeden haberin varmı hiç... girmiyorda gece rüyamda gördüm onu. aklıma geldi...
canım sen nerelerdesin?? iyisiniz inşallah.. İKİZ annlerimizi merak ediyoruz, merakta bırakmayın bizi
canım burdan bi arkadaşa veya tanıdık birine yaptırırız inşallah.dürtülme saatiniz geldi kızlar dün beni de dürt diyen sevgili baaayanlar dürtüyorum sizi burdan hadi bakalım yasinimizi 41 e tamamlayalım bugün inşallahh
pollycim bu arada tamamladıımızda duamızı kim yapıcak
dualarmız seninle canım. her şeyin çok güzel olacağından eminim. senin o kadar tatlı o kadar cici ve bi okadar da cadı bi kzın var ki bunun da üsttesinden gelicek canavar gibi emicektir. buna gerçekten inanıyorum. hem niye unutsun seni anne hiç unutulur mu öyle şeyler düşünüp üzme bizi de. bak gör koşa koşa gelip müjdeyi vereceksin bize ve en kısa zamanda evinize getireceksiniz kızınızı...kızlarrrrrrrrrr.....
çok heyecanlıyım....
sağol canım artık büyüdümaşallah urasa artık ben burdayım hayt yapıyo....
gamzecim minik kızın umarım eme eme memişlerini uzatır annesinininanıyorumki hemen tutucak göğsünü alıştı annesi o senin sütüne merak etme daha anne karnından cıkar çıkmaz bebekler memeye yapışıyo senin kızın kocaman oldu dualarımız seninle şimdi abdest alıp okuyacağım...,,
melike.....cnm diş macunu fırça eksik galiba birde bez varsa biraz daha koy ben 1 paket koydum....
ayşenim gidemedim daha yeni kahvaltı yaptım birazdan bim yollarındayım no panik
herkese merhabalarrrrr.... güzel günler iyi kandiller diliyorum.
biz de burdayız uzun zamandır yazamdık ama takip etmeye çalışıyoruz. biz iyiyiz haftasonu kontrolümüzde her şey yolunda görünüyordu. boyu kilosu her şey iyidi. hasta olduğumda kilo kaybettiğim ve bu ay pek kilo almadığım için korkuyordum ama neyse ki büyümüş bebeğim. demek ki o yine bi yolunu bullup beslenmiş. dr. umun ölçümüne göre 1300 gr. almışım 1 ayda. 800 gr. ının bebeğim almış. çok sevindim. biz de artık sona yaklaştıkça heyecanlanmaya başladık. herşeyini yıkadım ütüledim dolabın ayerleştirdim. en kısa zamanda ciciler topiğine eklerim odamızı. zira, gökalp in odasını çok beğendim. ben de eklicem oğlumun odasını... çantamızı da haftasonu eşimle hazırlamayı düşünüyorum o da görsün ki bilsin nerde ne olduğunu. hem çok da keyif alıyo oğluyla ilgili bi şeyler yapmaktan.
dualarmız seninle canım. her şeyin çok güzel olacağından eminim. senin o kadar tatlı o kadar cici ve bi okadar da cadı bi kzın var ki bunun da üsttesinden gelicek canavar gibi emicektir. buna gerçekten inanıyorum. hem niye unutsun seni anne hiç unutulur mu öyle şeyler düşünüp üzme bizi de. bak gör koşa koşa gelip müjdeyi vereceksin bize ve en kısa zamanda evinize getireceksiniz kızınızı...
melikecim hadi geçmiş olsun çantanı hazırladın. darısı benim gibi hazırlamayanların başına... benim de gözüme ağız mendili eksik gibi geldi. bi de diş fırçası ve diş macunu aldın mı? bi de terlik var mıydı hastanede giymek için alıntı yapmadığım için hatırlayamadım şimdi. aklıma gelenler bunlar.
özgecim sen de harika görünüyorsun maşallah. çıtı pıtı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?