- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.901
33 haftalık göbüşüm:))))Artık baya büyümüş dimi?
Eki Görüntüle 339107
kızlarrrrrrrrrr.....
dua edin bu kandil günü çok ihtiyacımız var....
çok heyecanlıyım....
hastaneden aradılar şimdi bugün saat 12.30 da bebeğimi emzirmeye çağırdılar :)))))
dua edin kızlar emebilsin bu çok kritik bir süreç bizim için, eğer emebilirse birkaç güne eve çıkarabiliriz...
ve dahada önemlisi ilk kez kızıma dokunucam kokusunu duyacağım umarım unutmamıştır beni....
maşallah urasa artık ben burdayım hayt yapıyo....
gamzecim minik kızın umarım eme eme memişlerini uzatır annesinininanıyorumki hemen tutucak göğsünü alıştı annesi o senin sütüne merak etme daha anne karnından cıkar çıkmaz bebekler memeye yapışıyo senin kızın kocaman oldu dualarımız seninle şimdi abdest alıp okuyacağım...,,
melike.....cnm diş macunu fırça eksik galiba birde bez varsa biraz daha koy ben 1 paket koydum....
ayşenim gidemedim daha yeni kahvaltı yaptım birazdan bim yollarındayım no panik
canım sen nerelerdesin?? iyisiniz inşallah.. İKİZ annlerimizi merak ediyoruz, merakta bırakmayın bizi
ya canım seni gördüm rüyamda bak geldin bugün...
nasılsın, iyimisin?
canım burdan bi arkadaşa veya tanıdık birine yaptırırız inşallah.
benim aklımdan MASİVA geçiyor. İnşallah yapar.
ben 1 yasin okudum, şimdi inşallah bi tane daha okuycam
Maşallah göbeğine canım büyümüş artık
polly canım ben bir yasin-i şerif daha okudum.RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH.
canım ben sabah nihat hatipoğlunu izliyodum bu akşam kandil programı yapcakmış saat 23.30 gibi dediki hatimlerinizi yasinlerinizi okuyun bana maişl atın ben burdan duanızı yaparım dedi benim de aklıma geldi hani cıkmazsa yapcak kimse yazıveririz topiğimize bide prof. duası değmiş olur:))
polynaaa bende 1 tane yasin okudum gamzecim sanada ayetel kürsi okudum ALLAH kabul etsin inşallahhh
pollycimmm ben bi tane yasin okudum az sonra bi daha okucam yine yazarım
Allah kabul etsin arkadaşlar.. ekliyorum sizleride.
ÖZLEMcim valla çok iyi düşündün, Nihat hocaya da yaptırabiliriz. inşallah ulaşmayı başarırız.
ARKADAŞLAR OKUNAN TOPLAM YASİN 35 oldu ŞUAN...
BU MÜBAREK GÜNDE BİTİRELİM DE AKŞAMA DUAMIZI YAPTIRALIM ALLAH'IN İZNİYLE.
Sağol canımmm.. Sende korkma birbirimize destek olcaz atlatcaz inşallah doğumlarımızı sağlıkla..Melikeciğim, çantan hayırlı olsun, çantanı hazırladığın gibi bir çırpıda abdestli dualı bebeğini de kucağına alırsın inşallah. Hepimiz için geçerli tabi, nasıl korkuyorum anlatamam, 40ıma geldim ama bunun yaşla alakası yokmuş anladım.
Öyle yapıyım canım ya 2 tülbent 2 mendil daha ekleyim nolur nolmaz.. Kırmızı tülbentimi de koyuyorum o zaman oda anneye :) benim annemde terini saçınla sil iz kalmaz yüzünde dedi onu da deniycem..canım pazen de olur tabii kumaş yumuşaktır ne de olsa ama işini en cok kolaylaştırıcak olan sey tülbent aslında 1-2 tane tülbent al yanına beyaz varsa ağız bezi o da olur zaten kuması tulbent gibi onların bi de dediğin gibi sarı tülbent de al yanına ben bi sarı aldım sarılık için bi de kırmızı koydurttu annem lohusaya al basması diye bişi olurmuş o olması diye anne kendi yastıgının üzerüne serermiş şimdi geri kafalı falan görür belki bazı arkadaşlar ama ben cok inanırım vardır eskilerin bildiği bişey hem iki tülbentin bi zararı da olmaz yükü de yanımda dursun
Hadi Alah kabul etsin canımmbir an dürtüldüğümü hissettim, burada cuma ezanı okunmak üzere, bende kalkayım artık, öğeden sonra görüşürüz
Haklısın onlar eksik..melike.....cnm diş macunu fırça eksik galiba birde bez varsa biraz daha koy ben 1 paket koydum....
Sağol canımm.. mendil, diş fırçası macunu ve krem eklencek hepiniz sağolun.. terlik koydum kuzum..melikecim hadi geçmiş olsun çantanı hazırladın. darısı benim gibi hazırlamayanların başına... benim de gözüme ağız mendili eksik gibi geldi. bi de diş fırçası ve diş macunu aldın mı? bi de terlik var mıydı hastanede giymek için alıntı yapmadığım için hatırlayamadım şimdi. aklıma gelenler bunlar.
Bende izledimm hepimiz yazsak belki farkeder bize de okur ne dersin?? yazalım sitesindencanım ben sabah nihat hatipoğlunu izliyodum bu akşam kandil programı yapcakmış saat 23.30 gibi dediki hatimlerinizi yasinlerinizi okuyun bana maişl atın ben burdan duanızı yaparım dedi benim de aklıma geldi hani cıkmazsa yapcak kimse yazıveririz topiğimize bide prof. duası değmiş olur:))
ARKADAŞLAR OKUNAN TOPLAM YASİN 35 oldu ŞUAN...
BU MÜBAREK GÜNDE BİTİRELİM DE AKŞAMA DUAMIZI YAPTIRALIM ALLAH'IN İZNİYLE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?