2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba biz oğlumla saat 10'da uyandık bir şeyler atıştırıp kaplumbağa hızıyla BİM'e gitttik. Ateşölçer kalmamış oyuncak sürtmeli iş makinelerinden (kepçe ve kamyon) ve uyku tulumu aldık sağlık ocağına uğrayıp ilaç yazdırdık eczaneye uğrayıp dünkü borcumuzu ödeyip bir kutu daha ilaç aldık bir ay rahatız. Eve gelip tekrar bir şeyler yedik neler yazmışsınız okuduk. Herkes yasine başlamış biz de abdest alıp başlayalım Gamze'ye de okuyalım.

Dualarımız seninle canım Berracık doya doya emsin inşallah.

Hadi bakalım sen bulabilecek misin orada da kalmamıştır. Bizde dijital var bir tane onunla idare ederiz artık.

canım sen nerelerdesin?? iyisiniz inşallah.. İKİZ annlerimizi merak ediyoruz, merakta bırakmayın bizi

canım ben kayınvaldemde kalıyorum uzun bi süredir.Doktorum yatak istirahati verdi, çok ağırlaştım sadece yemek ve wc için kalkıyorum. salı günü kontrolüm var bakalım doğum tarihi kesinleşir sanırım doktorum ikiz olduğu için 37. haftada alıcam dedi. yani 2 haftamız kaldı hemen hemen. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım burdan bi arkadaşa veya tanıdık birine yaptırırız inşallah.
benim aklımdan MASİVA geçiyor. İnşallah yapar.

ben 1 yasin okudum, şimdi inşallah bi tane daha okuycam

canım ben sabah nihat hatipoğlunu izliyodum bu akşam kandil programı yapcakmış saat 23.30 gibi dediki hatimlerinizi yasinlerinizi okuyun bana maişl atın ben burdan duanızı yaparım dedi benim de aklıma geldi hani cıkmazsa yapcak kimse yazıveririz topiğimize bide prof. duası değmiş olur:))

polly canım ben bir yasin-i şerif daha okudum.RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH.

polynaaa bende 1 tane yasin okudum gamzecim sanada ayetel kürsi okudum ALLAH kabul etsin inşallahhh

pollycimmm ben bi tane yasin okudum az sonra bi daha okucam yine yazarım

Allah kabul etsin arkadaşlar.. ekliyorum sizleride.

ÖZLEMcim valla çok iyi düşündün, Nihat hocaya da yaptırabiliriz. inşallah ulaşmayı başarırız.

ARKADAŞLAR OKUNAN TOPLAM YASİN 35 oldu ŞUAN...

BU MÜBAREK GÜNDE BİTİRELİM DE AKŞAMA DUAMIZI YAPTIRALIM ALLAH'IN İZNİYLE.

Allah kabul etsin arkadaşlar.. ekliyorum sizleride.

ÖZLEMcim valla çok iyi düşündün, Nihat hocaya da yaptırabiliriz. inşallah ulaşmayı başarırız.

ARKADAŞLAR OKUNAN TOPLAM YASİN 35 oldu ŞUAN...

BU MÜBAREK GÜNDE BİTİRELİM DE AKŞAMA DUAMIZI YAPTIRALIM ALLAH'IN İZNİYLE.

canım ben bi tane daha okudum Allah kabul etsin inşallah bugün 41 e tamamlayalım da ben mail atarım hem kendi sitesine hem programın sitesine...hiç birini atlamıcam tek tek kaydedip dualarını topluca yapıcam dedi

Polly bi yasin okudum listeye ekleyebilirsin kuzumm.. Allah okuyan tüm arkadaşlarımızın duasını kabul etsin inşallah..
Malkoc_ga ayeel kürsi okudum Allah'ım kabul etsin canım..

Sağol canımmm.. Sende korkma birbirimize destek olcaz atlatcaz inşallah doğumlarımızı sağlıkla..

Öyle yapıyım canım ya 2 tülbent 2 mendil daha ekleyim nolur nolmaz.. Kırmızı tülbentimi de koyuyorum o zaman oda anneye :) benim annemde terini saçınla sil iz kalmaz yüzünde dedi onu da deniycem..

bir an dürtüldüğümü hissettim, burada cuma ezanı okunmak üzere, bende kalkayım artık, öğeden sonra görüşürüz
Hadi Alah kabul etsin canımm

melike.....cnm diş macunu fırça eksik galiba birde bez varsa biraz daha koy ben 1 paket koydum....
Haklısın onlar eksik.. günlük kullandığımdan başka yok, kremle beraber onu da alıyım ben marketten..

Sağol canımm.. mendil, diş fırçası macunu ve krem eklencek hepiniz sağolun.. terlik koydum kuzum..

Bende izledimm hepimiz yazsak belki farkeder bize de okur ne dersin?? yazalım sitesinden

hayırlı cumalar,hayırlı kandiller güzel anneler..biz geldik fındık kızımla:)bugün kızımı görmeye gittik.2200 gr olmuş.gelişimi her şeyi yolunda çok şükür.normalde 32+6 ama bir hafta önden gidiyomuş meleğim:)kasılmalardan dolayı nst ye soktu dr...biraz sancı çıktı ama normal dedi doktor.endişelencek bir durum yokmuş çok şükür.yalnız idrar yollarında enfeksiyon oluşmuş.antibiyotik verdi.bebeğe zararı yok dedi.bi de fitil verdi.bunların dışında her şey yolunda çok şükür.:)fındık burunlu kzım bize gülerek poz verdi:))uyurken bile gülüyo yavrum benim..:))biraz önce de evimize geldik.Hemen bi tane YASİN okuduk .pollyannaa ekler misin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…