2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bugün benimki az tepikledi... niye böyle ya daha güçlü vursun...
tekme, oynama varda sürekli değil ara ara. doktora gitmeme gerek varmı? hareketleri az diye...

canım gün içinde 8 kere hareketini hissettiysen korkmana gerek yok.bebişlerin işi belli olmuyo.kimi zaman bizim yediklerimizden dolayı pek bi enerjik oluyolar,kimi zaman da dinlenmeye geçiyolar .

kızımın hastane cıkışı bu kızlar bakalım begenecekmisiniz:)

canım çok güzel güle güle giysin bebişin cicilerini

tekme, oynama varda sürekli değil ara ara. doktora gitmeme gerek varmı? hareketleri az diye...

canım benim dr. günde 10 dan az hareket ediyosa gel demişti. tatlı bişeyler ye say istersen hareketlerini sonra gidersin olmazsa .

aminn cnm rabbim hepimize bebişlerimizin mürüvetlerini gösdersin:)

cevap veren herkese teşekkür ederim.
tatlı birşey yedim harket etti bol bol...
sağolun kızlar insan telaşlanıyor işte son zamanlar geçmek bilmiyor...
19 gün kaldı... hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz... ...

Özgecim iyi akşamlar. kendine iyi bak. iyi tatiller...

Son düzenleme:
Nihayet haftasonu geliyo.. Ben evdeyim ama eşim çalışınca bi anlamı yok tabi haftaiçlerinin bu akşam dışarı çıkcaz 1 haftadır evdeyim :)) o kadar da yemek yapmıştım ama neyse haftasonu yeriz artık :)

heyecan varmı canımmmm ben şimdiden heyecanlıyımmmm

bnmkide öyle cnm 2 gündür..bitakım hareketler yapıyo ama çok oynak değil..alıştım ama bn yrn çok hareketli günümüz heralde..2 gün dinleniyo 2 gün coşuyo yavrucum

heyecan varmı canımmmm ben şimdiden heyecanlıyımmmm

balım o kadar çokki. eşimle hep hayal kuruyoruz...
sürekli rüyamda ameliyat oluyormuşum diyorumki doktora çabuk bayıltın beni yüzünü görmek istiyorum...
kendimi çok heveslendirmek istemiyorum. öyle derler büyükler çok eşyalarına bakma. hayırlısıyla gelsin de diyorlar...
ben eşyalarına baktıkça hep dua ediyorum...

gamze naptı acaba? çok heycanlıyım valla inşallah koklamıştır bebişi bol bol bide resim koysa bizde görsek son halini

cok güzelmiş canım yaa nigolinin de dediği gibi patchwork gibi duruyo orjinal bişimiş güle güle giysin bebişin

evet nigolininde dedigi gibi patchwork gibi:) bide Türk malı olmasıda benm için sevindirici bişey oldu, açıkcası alırken dikkat etmedim ama aldıkdan snra Türk malı oldunu görünce cok sevindim:) begendigin içinde cok saol kuzum tşkrler:)

bende görmemişdim görür görmes şaşırdım hatta genelde sade şeyler oluo bu cok cıvıl cıvıl:) ama bzm kız büyük ihtimal esmer olcak ve bu renklerin içinde kapkara durmas inş:)))

onu kucağına alınca o renklerin arasında nasıl duracağının pek bi önemi olcaını sanmıyorum :)) heralde üzerindekiler dünyanın en güzel renkleri olrk gözükür gözüne çünkü içinde kızın vaaarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…