2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok dogru söledin valla cnm bnm:) hayırlısıyla o günleri görebilseydik:) rabbim hepimize mutlulukla bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin, zaten o gün bize dünyanın en renkli günü olacakdır:)

ya evet evde olmanın da bi anlamı yok onlar olmayınca biz de gezcez cılgınlar gibi:)) ya kuzum sen bi de o kadar canına okudun o tavugun her bir zerresine ayrı işlemler uyguladın ihmal etme kahvaltıda da olsa yedir bari kocana:))

Sen benim tavuğuma kışt mı diyosun :)))) kemiklerini bile mahallenin kedilerine yedirdim kızzz kocamdan esirger miyim :)) aksi gibi adam da tavuk sevmiyo ama kandırıp yediriyorum işte.. Kahvaltı fikri iyiymiş bak, tavuklu yumurta ay midem bulandııı

Aşağıda görünüyo Mervish, yazıyo herhalde bekliyorum sabırsızlıklaaa

Gamzecimin yazıları uzun uzun olur. şimdi herşeyi anlatır o uzun uzun. yazar o bekliyimde sonra çıkarım...

Bende yazmasını bekliyorum kocama yemek yapcam daha 8 e yetişmesi lazım
Ayyy inşallah hayırlı haberlerini alırız.

önce geçmişi okudum ve baktım ki sabırsızlık var uzun yazmıcam kızlar :)))

yarın eve getiriyoruz kızımııııııııı :))))))

ayyyyy Allah a bin şükür sonunda sonunda aldık iyi haberlerini. yavrum benim ya evine annesine kavuşcak sonunda,annesi de ona
bugün aldıgım en ama en güzel haber

gamzecimm gözün aydın olsunn
bugün kızımı emzricem diye yazınca acayip duygulandım
Rabbim ana kız sizi bir ömür boyu hiç ayırmsın
sağlıkla büyüt yavrunu

yaşasıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay cook sevindim Allah bi daha hiç ayırmasın sizi Rabbim dualarımızı kabul etti bu mübarek günde çoook şükür gözün aydın tatlımmm

dualarınız için çok çok teşekkür ederim kızlar, allah hepinizin duasını kabul etsin, hepinize sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin, huzurlu ve mutlu bebekleriniz olur inşallah...

sizlerin manevi desteğiyle bugün bu kadar başarılı oldu...

şimdi detay vereyim :)))

12.30 da hastanedeydik ama nazlı kızım uyuyordu ve 13.30 a kadar uyanmasını bekledik, uyanmayınca hemşire uyuyorken getirdi ve ilk buluşma anlatılmaz yaşanır....

mememi vermeye çalıştık ama hiç uç olmadığından alamadı, eşim hemen eczaneye gitti ve avent silikon göğüs ucu oldu en küçük başlığından...

başlık sayesinde kızım emebildi :))) 4-5 cok cok tan sonra yorgun düştü ve tabii hep uyudu :) saat 15.00 e kadar kucağımdaydı, hemşire doktora emmenin başarılı olduğunu söyleyince yarın sabah 9.30 da bir emzirme daha yaptıralım oda başarılı olursa taburcu edelim dedi :)))) kıyafetlerini getirin dedi :)))

böyle zamanlar gelmezzmiş gibi geliyordu hala inanamıyorum :))) bu gece eşimle evimizdeki son bebeksiz gecemiz, yarın yeni hayatımızın ilk günü....

hastaneden çıkıp hemen palladium'a e-bebek mağazasına gidip dr. browns cam biberon aldım, hemşireler cam biberon almamızı söyledi çünkü 10 dk emzirip sonra biberonla sağdığım sütü verecekmişim, emerek 50 cc alamazmış henüz 10 cc de kalırmış ve 1 öğünde 50 cc veriyorlar 1 haftadır.

birde 95 emzirme atleti aldım 90 sıkıyor, 100 de çok az bol oluyordu 95 umarım tam olur :)))

Son düzenleme:

senin tavuğuna laf edenin bacaklarını lades kemiği gibi ayırırım:))) anaaam nasıl çirkefleştimm kediler için ii olmuş tabii ama yumurtalı tavuk yaparsan hem kocana yazık olur hem de Türk mutfağına:))

oleyyyyyyyyyyyyyyyy...

canım okadar hamilenin duasını aldın eli boş dönmek varmı hastaneden...
yavrum ya yarın evine kavuşuyor.
canım şuan gözlerimden yaş patır patır akıyor anlatamam ne kadar sevindim...
biz bu yola ben hamileyim haberi vererek başladık 7-8 aydır her anımızı paylaştık. şimdi bu mutlu anı görmek varya dünyaya bedel...
canım hayırlı olsun çok sevindim. kötü günler geride kaldı artık...
şimdi evini iyice ısıt... sıcacık evinizde mutlu olun canım...

çok öptüm seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…