- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.061
dualarınız için çok çok teşekkür ederim kızlar, allah hepinizin duasını kabul etsin, hepinize sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin, huzurlu ve mutlu bebekleriniz olur inşallah...
sizlerin manevi desteğiyle bugün bu kadar başarılı oldu...
şimdi detay vereyim :)))
12.30 da hastanedeydik ama nazlı kızım uyuyordu ve 13.30 a kadar uyanmasını bekledik, uyanmayınca hemşire uyuyorken getirdi ve ilk buluşma anlatılmaz yaşanır....
mememi vermeye çalıştık ama hiç uç olmadığından alamadı, eşim hemen eczaneye gitti ve avent silikon göğüs ucu oldu en küçük başlığından...
başlık sayesinde kızım emebildi :))) 4-5 cok cok tan sonra yorgun düştü ve tabii hep uyudu :) saat 15.00 e kadar kucağımdaydı, hemşire doktora emmenin başarılı olduğunu söyleyince yarın sabah 9.30 da bir emzirme daha yaptıralım oda başarılı olursa taburcu edelim dedi :)))) kıyafetlerini getirin dedi :)))
böyle zamanlar gelmezzmiş gibi geliyordu hala inanamıyorum :))) bu gece eşimle evimizdeki son bebeksiz gecemiz, yarın yeni hayatımızın ilk günü....
hastaneden çıkıp hemen palladium'a e-bebek mağazasına gidip dr. browns cam biberon aldım, hemşireler cam biberon almamızı söyledi çünkü 10 dk emzirip sonra biberonla sağdığım sütü verecekmişim, emerek 50 cc alamazmış henüz 10 cc de kalırmış ve 1 öğünde 50 cc veriyorlar 1 haftadır.
birde 95 emzirme atleti aldım 90 sıkıyor, 100 de çok az bol oluyordu 95 umarım tam olur :)))
dualarınız için çok çok teşekkür ederim kızlar, allah hepinizin duasını kabul etsin, hepinize sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin, huzurlu ve mutlu bebekleriniz olur inşallah...
12.30 da hastanedeydik ama nazlı kızım uyuyordu ve 13.30 a kadar uyanmasını bekledik, uyanmayınca hemşire uyuyorken getirdi ve ilk buluşma anlatılmaz yaşanır....
mememi vermeye çalıştık ama hiç uç olmadığından alamadı, eşim hemen eczaneye gitti ve avent silikon göğüs ucu oldu en küçük başlığından...
başlık sayesinde kızım emebildi :))) 4-5 cok cok tan sonra yorgun düştü ve tabii hep uyudu :) saat 15.00 e kadar kucağımdaydı, hemşire doktora emmenin başarılı olduğunu söyleyince yarın sabah 9.30 da bir emzirme daha yaptıralım oda başarılı olursa taburcu edelim dedi :)))) kıyafetlerini getirin dedi :)))
böyle zamanlar gelmezzmiş gibi geliyordu hala inanamıyorum :))) bu gece eşimle evimizdeki son bebeksiz gecemiz, yarın yeni hayatımızın ilk günü....
hastaneden çıkıp hemen palladium'a e-bebek mağazasına gidip dr. browns cam biberon aldım, hemşireler cam biberon almamızı söyledi çünkü 10 dk emzirip sonra biberonla sağdığım sütü verecekmişim, emerek 50 cc alamazmış henüz 10 cc de kalırmış ve 1 öğünde 50 cc veriyorlar 1 haftadır.
birde 95 emzirme atleti aldım 90 sıkıyor, 100 de çok az bol oluyordu 95 umarım tam olur :)))
Canım benim yaa ağlarken gülmek neymiş bu forumda gördüm valla.. Sonunda geliyo ilk bebeğimiz evine.. o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana.. artık bize hem bol bol resimlerini at hem de deneyimlerini yaz.. bak cam biberon hiç yok bende mesela bunu yazdığın da iyi oldu.. bi de cc lerden anlamıyodum hiç ne kadar vercez ne kadar saklıycaz diye.. o da çok faydalı oldu çok sağol kuzum..dualarınız için çok çok teşekkür ederim kızlar, allah hepinizin duasını kabul etsin, hepinize sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin, huzurlu ve mutlu bebekleriniz olur inşallah...
senin tavuğuna laf edenin bacaklarını lades kemiği gibi ayırırım:))) anaaam nasıl çirkefleştimm kediler için ii olmuş tabii ama yumurtalı tavuk yaparsan hem kocana yazık olur hem de Türk mutfağına:))
önce geçmişi okudum ve baktım ki sabırsızlık var uzun yazmıcam kızlar :)))
yarın eve getiriyoruz kızımııııııııı :))))))
cnm allah kbul etsin inşallah hepimiz için güzel günler bir an önce gelsin ....2012 mart anneleri
yasin okuyan arkadaşlar
bernysita.. 1
alyaprenses.. 1
alvgkhn .. 1
yasemince34 .. 1
bsdmd .. 1
masiva .. 11
slnaras .. 2
seve .. 5
life84.. 2
umutluyum84.. 1
sguaw .. 1
holaa .. 2
Baby16 .. 2
nisan2003 .. 1
agu25 .. 1
nigoli .. 2
pusula11 .. 1
mutlukız .. 1
buklecik .. 1
berkerdem.. 1
özlemcinar.. 2
pollyanna .. 2
melyche .. 1
yedirenkatolye.. 1
dilaraela.. 1
peri_m .. 2
aysen_k.. 2
ceylinmelek .. 10
Rabbim hepimizin duasını kabul etsin. AMİN
Canım benim yaa ağlarken gülmek neymiş bu forumda gördüm valla.. Sonunda geliyo ilk bebeğimiz evine.. o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana.. artık bize hem bol bol resimlerini at hem de deneyimlerini yaz.. bak cam biberon hiç yok bende mesela bunu yazdığın da iyi oldu.. bi de cc lerden anlamıyodum hiç ne kadar vercez ne kadar saklıycaz diye.. o da çok faydalı oldu çok sağol kuzum..
:))) ben seni yerim yaa yüzümü güldüren, Hürremim benim :)) tamam tamam kahvaltıda menemene devam yada melemene bilmiom işte :))
beyim geliyomuş ben hazırlanıyorum fink atıp gelcem koca göbeğimle.. Nihat hocaya yetişirim kaçırmayalım sakınnn
Öptüm hepinizi......
camın arkasından daha büyük gözüküyordu kızlar bir getirdiler ufacık :)))
ve ben kocamın kız versiyonunu doğurmuşum, bir daha hamile kalırsam evin her yanını kendi fotoğraflarımla donatıp onlara bakıp durcam , bunu kocam için yapmışım birde kendim için yapcam :)))
aldığım biberon Standart Cam Biberon 250 ml. | DrBrowns bu canım, cam biberonda seçenek az zaten ve en aklıma yatan bu oldu,
cc olayıda ilk zamanlar anlamazsın emzireceğin için, ne zamanki işe başlayacaksın o zaman sağdığın ve bebeğin kabul ettiği miktarları anlayabilirsin, bizimki küçük olduğundan beslenmesi çok önemli eğer evde kilo kaybı yaşatırsak tekrar alacaklarmış hastaneye.
ve ben 16 gündür sağdığım için hangi memeden kaç cc çıktığına kadar takip ediyorum
camın arkasından daha büyük gözüküyordu kızlar bir getirdiler ufacık :)))
ve ben kocamın kız versiyonunu doğurmuşum, bir daha hamile kalırsam evin her yanını kendi fotoğraflarımla donatıp onlara bakıp durcam , bunu kocam için yapmışım birde kendim için yapcam :)))
cnm allah kbul etsin inşallah hepimiz için güzel günler bir an önce gelsin ....
ama ben umutluyum 78....84 kim ayol kod adımmı...
:) HEH HEEEE... oda nazar boncuğu olsun:)) listeye sadece umutluyum yazmışım, yanındaki rakam 84 diye hatırladım bi an öyle yazdım:)) hiçde gözünden kaçmamış fıstık seniiiiiii..
ben 84lüyümya ordan direk geçiş yaptım demekki:)))
Ronya canım; verdiğin linkten emzirme atleti şiparişim bu gün geldi, çok güzel gerçekten, Tavsiyen için tşk ederim...
Yalnız birini 85-birini 90 vermiştim, 85 bile az büyük geldi,benim göğüsler çok büyümedi, iyi ki 4ünüde şimdi şipariş vermemişim, emzirme atletleri gelsinde 2sinide doğum zamanı bedenime göre veririm diye düşünmüştüm :44:
geç kalmış sayılmazsın canım, daha bebiş çok küçük ve büyüdükçe ihtiyaçların mutlaka olacak... bende bakayım, desitin kremi çok öneriyorlar gerçekten:44:geçenlerde bu siteyi buradan birisi tavsiye etti diye hatırlıyorum, şimdi daha bir detaylı inceledim, son 15 gündür acil aldığımız herşeyin fiyatı burada çok daha uygun, sizlerde bakın bence , benim biraz daha eksiklerim oluşsun toplu sipariş vericem, ilk sırada da desitin pişik önleyici krem var, bugün e-bebek te baktım yine yoktu, pişik kremi varda önleyicisi yoktu...
Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler
sebamed baby seti 60 tl imiş, indirimli şeylerde fiyat süpermiş ya, ah keşke daha önce fark etseydim burayı((
bana 90 anca olur herhalde o zamana, aman süt dolsun, oğluşum en az bir buçuk yaşına kadar emsinde kocaman olması gözümde değilcanım merak etme emzirmeye başlayınca tam olur
süt dolacak hayatım kocaman olucaklar
benimde şuan 85 tam oluyor ama iki tanede 95 sipariş vermeyi düşünüyorum
hastanede giymeyi planladığımdan dolayı azcık büyük olsun istiyorum
dikişlerim olucak ya sıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?