2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok duygulandım inşallah hep emer annesini bundan sonra kuzucuk

ayyy miniğe baksana sen yaa şuan söylediklerin okdr uzak geliyor ki bana hem ağlıyorum hem gülümsüyorum yazdıklarına. yavrum hiç hayır der mi annesine alır tabi memesini. uçtan bende aldım bende zerre gögüs ucu yok çünkü. Allah ın izni ile sabah alın yavrunuzu evinizde doya doya koklaşın kendi bebegime kavuşmuş kadar oldum . resimlerini yükle nolurrr kocaman olmustur şimdi miniğin.

dualarınız için çok çok teşekkür ederim kızlar, allah hepinizin duasını kabul etsin, hepinize sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin, huzurlu ve mutlu bebekleriniz olur inşallah...
Canım benim yaa ağlarken gülmek neymiş bu forumda gördüm valla.. Sonunda geliyo ilk bebeğimiz evine.. o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana.. artık bize hem bol bol resimlerini at hem de deneyimlerini yaz.. bak cam biberon hiç yok bende mesela bunu yazdığın da iyi oldu.. bi de cc lerden anlamıyodum hiç ne kadar vercez ne kadar saklıycaz diye.. o da çok faydalı oldu çok sağol kuzum..

senin tavuğuna laf edenin bacaklarını lades kemiği gibi ayırırım:))) anaaam nasıl çirkefleştimm kediler için ii olmuş tabii ama yumurtalı tavuk yaparsan hem kocana yazık olur hem de Türk mutfağına:))

:))) ben seni yerim yaa yüzümü güldüren, Hürremim benim :)) tamam tamam kahvaltıda menemene devam yada melemene bilmiom işte :))
beyim geliyomuş ben hazırlanıyorum fink atıp gelcem koca göbeğimle.. Nihat hocaya yetişirim kaçırmayalım sakınnn

Öptüm hepinizi......

camın arkasından daha büyük gözüküyordu kızlar bir getirdiler ufacık :)))

ve ben kocamın kız versiyonunu doğurmuşum, bir daha hamile kalırsam evin her yanını kendi fotoğraflarımla donatıp onlara bakıp durcam , bunu kocam için yapmışım birde kendim için yapcam :)))

oleeyyyy kız gamzee bn hiç öyle haberci rüya fln gören bi tip değilim ama bak rüyam çıktı valla demiştim kavuşuyosun kızına galiba diye..o kdr mutlu oldumki sanki bn bebeğimi aldım kucağıma :)) off Allahımm bizede yaşatsın bu mutlu buluşmayı hayırlısıyla..şimdi oyuncak gbi oynarsın artık onla her işin o olur ne güzel bi meşgale..bnde istiyom oğluşumuu tabii vaktinde gelsin inşallah sağlıkla ama insan çok özeniyo yaa

önce geçmişi okudum ve baktım ki sabırsızlık var uzun yazmıcam kızlar :)))

yarın eve getiriyoruz kızımııııııııı :))))))

nasıl nasıl sevindim anlatamammm...

tüylerim diken diken, gözlerim yaşlı, burnum sızlıyor....

Şükürler olsun Rabbime Gamzeciiimmm.. Hadi hayırlısı bundan sonra.. inşallah yarınki denemede olumlu olur ve mutluluk ve huzur içinde evinize gelirsiniz.

cnm allah kbul etsin inşallah hepimiz için güzel günler bir an önce gelsin ....

ama ben umutluyum 78....84 kim ayol kod adımmı...

önce geçmişi okudum ve baktım ki sabırsızlık var uzun yazmıcam kızlar :)))

yarın eve getiriyoruz kızımııııııııı :))))))

cnm cok sevindim okurken yüreğim titredi Rabbim berrayla birlikte evinize neşeler saçsın inşallah....

aldığım biberon Standart Cam Biberon 250 ml. | DrBrowns bu canım, cam biberonda seçenek az zaten ve en aklıma yatan bu oldu,

cc olayıda ilk zamanlar anlamazsın emzireceğin için, ne zamanki işe başlayacaksın o zaman sağdığın ve bebeğin kabul ettiği miktarları anlayabilirsin, bizimki küçük olduğundan beslenmesi çok önemli eğer evde kilo kaybı yaşatırsak tekrar alacaklarmış hastaneye.

ve ben 16 gündür sağdığım için hangi memeden kaç cc çıktığına kadar takip ediyorum

:)) sen iste hokkabaz bile olurum hünkarım:)) melemen melemen:)) hadi sen iyice bi boşalt enerjini geze geze dök kurtlarını sonra da nihat hocagilde buluşalım:)) öptüm kocamaann

ah ben onun minikliğini güzelliğini yerim ya kuzum benim kavusuyo annesine zayıflar mı o daha da kuvvetlenir nasıl toparlanıcak bak hayret ediceksin anneciğinin kokusu evinin sıcaklıı babasından aldığı güven bak nasıl kendine getiricek onu Allahım bi daha ayırmasın sizi kuzum

2 saattir mutfaktan çıkamadım yorulmuşum.Gamzecim şimdi okuyorum daha.çok ama çok mutlu oldum inan ki.Kalbim pır pır etti okurken.Rabbim bir daha hiç birimize böyle sıkıntılar göstermesin inşallah.

Canım hayırlı olsun çok sevindim prensesin eve gelmesine:) Eşine benzemesine gelince, demek ki çok seviyormuşsun eşini, ona hayran hayran bakmışsın ki bebişin de eşine benzemiş:)

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan birisi daha, Gamzecim şu an ne desem, sevincimi nasıl anlatsam bilemiyorum.... ama gözyaşlarım durmuyor akıyor, Rabbim çok şükür sonunda kucağına almayı ve eve çıkmasını nasip etti... İnşaAllah bu mübarek gecenin hürmetine hayırlı sağlıklı uzunca bir ömrü olsun.... Darısı bizlere

Son düzenleme:
cnm allah kbul etsin inşallah hepimiz için güzel günler bir an önce gelsin ....

ama ben umutluyum 78....84 kim ayol kod adımmı...

:) HEH HEEEE... oda nazar boncuğu olsun:)) listeye sadece umutluyum yazmışım, yanındaki rakam 84 diye hatırladım bi an öyle yazdım:)) hiçde gözünden kaçmamış fıstık seniiiiiii..
ben 84lüyümya ordan direk geçiş yaptım demekki:)))

amam ben 82 liyim poli vay be sen benden küçüksün ve 2. kez anne oluyosun .........ben cok geç kalmışım....:44:

Ronya canım; verdiğin linkten emzirme atleti şiparişim bu gün geldi, çok güzel gerçekten, Tavsiyen için tşk ederim...

Yalnız birini 85-birini 90 vermiştim, 85 bile az büyük geldi, benim göğüsler çok büyümedi, iyi ki 4ünüde şimdi şipariş vermemişim, emzirme atletleri gelsinde 2sinide doğum zamanı bedenime göre veririm diye düşünmüştüm :44:

geçenlerde bu siteyi buradan birisi tavsiye etti diye hatırlıyorum, şimdi daha bir detaylı inceledim, son 15 gündür acil aldığımız herşeyin fiyatı burada çok daha uygun, sizlerde bakın bence , benim biraz daha eksiklerim oluşsun toplu sipariş vericem, ilk sırada da desitin pişik önleyici krem var, bugün e-bebek te baktım yine yoktu, pişik kremi varda önleyicisi yoktu...

http://www.eczanemizde.com/default.asp

sebamed baby seti 60 tl imiş, indirimli şeylerde fiyat süpermiş ya, ah keşke daha önce fark etseydim burayı ((

Son düzenleme:

canım merak etme emzirmeye başlayınca tam olur
süt dolacak hayatım kocaman olucaklar
benimde şuan 85 tam oluyor ama iki tanede 95 sipariş vermeyi düşünüyorum
hastanede giymeyi planladığımdan dolayı azcık büyük olsun istiyorum
dikişlerim olucak ya sıkmasın

güzel annişler nasılsınız bakalım biz oğluşumla biraz gezdik yorulduk evimize geldik ( bu arada yasinimizi de okumuştuk, Allah kabul eder inşallah) Berra bebekte çok şükür iyiymiş, Rabbim tez zamanda evine dönmeyi nasip eder inşallah tabi bunda sizlerin dualarının katkısı çok fazla. kızlar bende sizden dua istiyorum, kandil günü Rabbim kabul eder inşallah, benim ilaç allerjim var ağrı kesicilere karşı boğazım falan şişiyor nefes alamıyorum. şimdiden beni bir telaş aldı, ya normal doğum olmazsa diye, doktorum da bi sorun olamması için elimizden geleni yaparız diyor ama ben yinede çok korkuyorum. ne olur dua edin hayılısıyla normal doğum olsun, hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeişlerimizi kucağımıza alalalım.
,

geç kalmış sayılmazsın canım, daha bebiş çok küçük ve büyüdükçe ihtiyaçların mutlaka olacak... bende bakayım, desitin kremi çok öneriyorlar gerçekten:44:

bana 90 anca olur herhalde o zamana, aman süt dolsun, oğluşum en az bir buçuk yaşına kadar emsinde kocaman olması gözümde değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…