2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gamzeciğim, canım o kadar mutlu oldum ki anlatamam, Allah bebeğini bir daha hiç ayırmasın, ona prensesler gibi bakacağından eminim, sen bizim ekolümüz oldun.

cnm ne güzel sen ordan anlattıkça biz sanki burda yaşıyoruz gibi oluyoruz Allahım sağlıkla evine getirsin inş yarın Berracığını.

iyiakşamlar arkadaşlar.hayırlı kandiller,rabbim bu günlerin hürmetine hayırlısıyla tüm dualarımız kabul etsin.amin
bgn ilk defa giriyorum ve sanırım geceden beri yazılanları okumak 1 saatimi almıştır.bgn hastane çantamızı ayarlamaya çalıştık,dün lohusa pijama takımı almıştım 3lülerden,yıkayıp ütüledik,aslında önceden hazırlamıştım ama tek valize koymuştum,şimdi ikiye böldüm tavsiyeniz üzerine,eksikleri de tamamladım epey..bu arada bimden ateşölçer ve uyku tulumu aldık,sabah erkenden gittik,zaten 3tane vardı ateşölçer,ve mağazada 2 alıcısı vardı o saatte bile...

arkadaşlar yasin okunmuş,ikincisi bile bitmek üzereymiş,Allah kabul etsin inşallah,bu akşam bende bitane daha okurum inşallah,okuyunca söylerim

gamzecim okumaya başladığım ilk sayfalarda berrayı emzirmeye gitceğin yazıyodu,senden haber alacağım o yazılarını okuyabilmek için sayfaları nasıl geçtim bilemezsin..çok mutlu oldum,Allah şu mübarek günün hatrına dualarımızı kabul etmiş,evine kavuşacakmış berra da,Rabbim başka keder vermesin inşallah.kızlar hep sana benzetmişti bebişi,demek babaya daha çok benzemiş :)

melike doğum çantan hayırlı olsun inşallah,hemen hemen ben de aynı şekilde düzenledim
pollyanna doğumdan sonra parfüm vs kullanmayın demişsin,sağolasın,dediğin çok mantıklı.sadece roll-on kullanırım dikkatlice,bebiş benim kokumu alsın dimi böyle yazınca da heceyan oluyo,Allah hepimize nasip etsin sağlıkla o günleri

özgeengin maşallah göbeğin epey büyümüş,çok kilolu da değilisn maşallah

yedirenkatolye bebeğinin durumu iyimiş maşallah,Allah tamamına erdirsin.buarada arkadaşa mesaj smileyleri hakkında not düşmüşsünya,sayende ben de düzenledim ayarlarımı,teşekkürler

alyaprenses hastane çıkışına bayıldım,miniğin güle güle kullansın inşallah.tacı ve günlüğü de süper olmuş,eline sağlık

sağol cnm bnm begenmene cok sevndm seninde bebişin ve kendin için aldklarn hayrlı olsun güle güle kullanın inşallah cnm:)

kızzlar merhaba hayırlı kandiller herkese,

bir fikrinze ihtşyacım var biz simdilik cekmeceli bir karyola alacaz.evim.net die bir site de 399 tl ye buyuyebilen cekmeceli fil fıgurlu bir karyola bulduk fiyatı cok uygun ...hiç aranızda boyle bir sıteden alısveriş yapan oldu mu acaba?alınabilir mi ? siz ler nerden aldınız??

GAMZEEE arkadaşım cok sevındım ya RABBİM dualarımızı kabul etti demekki.cok mutlu oldum inanki:):)ilk bebişimiz sonunda evine dönüyor.RABBİM bizlerede sag salim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin:)

Maşallah Maşallah ilk bebişimiz evine geliyor ya bundan mutlu bir haber yok.
bundan sonrada Gamzecim sağlıklı mutlu huzurlu günleriniz geçsin inşallah

Gamze bebeğin eve geliormus çok sevindim Rabbim biran önce kavuştursun ve bir daha hiç ayrılmazsınız inşallah.
hepimizi de bebişlerine sağ salim kavuştursun inşallah.

kızlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.sabah bir ara girip güzel haberleri okuyup çıktım,yazmaya fırsat olmadı.şimdi de yeni 41 yasinimiz için yasin okumuştum,onu yazmak için girdim.
gamze öncelikle kızına kavuşuyor olmana çoook sevindim canım.allah bir daha ayırmasın,hep güzellikler göstersin ailenize.bugün benim bile aklım hep sizdeydi,nasıl heyecan yaptım anlatamam:)))kimbilir siz nasıldınız:)))allah bin kere nazarlardan korusun,maşallahhhh:)))
benimde smilelarım yok,ayarlamaları vaktim olduğunda yapıcam.nasıl yapılacağını anlatan arkadaşa yeri gemişken çoook teşekkürler:)))
kızlar bu gece dualarımız hepimiz için:)))doğum yaklaştıkça,heyecan,korku,karışık duygular artıyor valla.allah hepimizin yardımcısı olsun.hamilelerin duası kabul olur derler,umarım öyledir,allah bu mutluluğu tatmak için tüm varlığını ortaya koyan tüm anne olmak isteyen kardeşlerimize de yardımcı olsun,emeklerinin karşılığını en güzel şekilde versin.amiiinnnn.

canım netten hiç alışveriş yapmadığımdan bilmiyorum,inşallah bilen arkadaşlar vardır yardımcı olurlar.biz ikeadan aldık canım.çok uyguna güzel şeyler var orada da.aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…