- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.081
önce geçmişi okudum ve baktım ki sabırsızlık var uzun yazmıcam kızlar :)))
yarın eve getiriyoruz kızımııııııııı :))))))
önce geçmişi okudum ve baktım ki sabırsızlık var uzun yazmıcam kızlar :)))
yarın eve getiriyoruz kızımııııııııı :))))))
dualarınız için çok çok teşekkür ederim kızlar, allah hepinizin duasını kabul etsin, hepinize sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin, huzurlu ve mutlu bebekleriniz olur inşallah...
sizlerin manevi desteğiyle bugün bu kadar başarılı oldu...
şimdi detay vereyim :)))
12.30 da hastanedeydik ama nazlı kızım uyuyordu ve 13.30 a kadar uyanmasını bekledik, uyanmayınca hemşire uyuyorken getirdi ve ilk buluşma anlatılmaz yaşanır....
mememi vermeye çalıştık ama hiç uç olmadığından alamadı, eşim hemen eczaneye gitti ve avent silikon göğüs ucu oldu en küçük başlığından...
başlık sayesinde kızım emebildi :))) 4-5 cok cok tan sonra yorgun düştü ve tabii hep uyudu :) saat 15.00 e kadar kucağımdaydı, hemşire doktora emmenin başarılı olduğunu söyleyince yarın sabah 9.30 da bir emzirme daha yaptıralım oda başarılı olursa taburcu edelim dedi :)))) kıyafetlerini getirin dedi :)))
böyle zamanlar gelmezzmiş gibi geliyordu hala inanamıyorum :))) bu gece eşimle evimizdeki son bebeksiz gecemiz, yarın yeni hayatımızın ilk günü....
hastaneden çıkıp hemen palladium'a e-bebek mağazasına gidip dr. browns cam biberon aldım, hemşireler cam biberon almamızı söyledi çünkü 10 dk emzirip sonra biberonla sağdığım sütü verecekmişim, emerek 50 cc alamazmış henüz 10 cc de kalırmış ve 1 öğünde 50 cc veriyorlar 1 haftadır.
birde 95 emzirme atleti aldım 90 sıkıyor, 100 de çok az bol oluyordu 95 umarım tam olur :)))
sağol cnm bnm begenmene cok sevndm seninde bebişin ve kendin için aldklarn hayrlı olsun güle güle kullanın inşallah cnm:)iyiakşamlar arkadaşlar.hayırlı kandiller,rabbim bu günlerin hürmetine hayırlısıyla tüm dualarımız kabul etsin.amin
bgn ilk defa giriyorum ve sanırım geceden beri yazılanları okumak 1 saatimi almıştır.bgn hastane çantamızı ayarlamaya çalıştık,dün lohusa pijama takımı almıştım 3lülerden,yıkayıp ütüledik,aslında önceden hazırlamıştım ama tek valize koymuştum,şimdi ikiye böldüm tavsiyeniz üzerine,eksikleri de tamamladım epey..bu arada bimden ateşölçer ve uyku tulumu aldık,sabah erkenden gittik,zaten 3tane vardı ateşölçer,ve mağazada 2 alıcısı vardı o saatte bile...
arkadaşlar yasin okunmuş,ikincisi bile bitmek üzereymiş,Allah kabul etsin inşallah,bu akşam bende bitane daha okurum inşallah,okuyunca söylerim
gamzecim okumaya başladığım ilk sayfalarda berrayı emzirmeye gitceğin yazıyodu,senden haber alacağım o yazılarını okuyabilmek için sayfaları nasıl geçtim bilemezsin..çok mutlu oldum,Allah şu mübarek günün hatrına dualarımızı kabul etmiş,evine kavuşacakmış berra da,Rabbim başka keder vermesin inşallah.kızlar hep sana benzetmişti bebişi,demek babaya daha çok benzemiş :)
melike doğum çantan hayırlı olsun inşallah,hemen hemen ben de aynı şekilde düzenledim
pollyanna doğumdan sonra parfüm vs kullanmayın demişsin,sağolasın,dediğin çok mantıklı.sadece roll-on kullanırım dikkatlice,bebiş benim kokumu alsın dimiböyle yazınca da heceyan oluyo,Allah hepimize nasip etsin sağlıkla o günleri
özgeengin maşallah göbeğin epey büyümüş,çok kilolu da değilisn maşallah
yedirenkatolye bebeğinin durumu iyimiş maşallah,Allah tamamına erdirsin.buarada arkadaşa mesaj smileyleri hakkında not düşmüşsünya,sayende ben de düzenledim ayarlarımı,teşekkürler
alyaprenses hastane çıkışına bayıldım,miniğin güle güle kullansın inşallah.tacı ve günlüğü de süper olmuş,eline sağlık
kızzlar merhaba hayırlı kandiller herkese,
bir fikrinze ihtşyacım var biz simdilik cekmeceli bir karyola alacaz.evim.net die bir site de 399 tl ye buyuyebilen cekmeceli fil fıgurlu bir karyola bulduk fiyatı cok uygun ...hiç aranızda boyle bir sıteden alısveriş yapan oldu mu acaba?alınabilir mi ? siz ler nerden aldınız??
anne-kızın muhteşem buluşması, yüzler nasıl mutlu- sevinçli, Mutluluğunuz, sevinciniz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?