- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.101
maşşallahh subhanallahhh cnmm gözlerim dolduuuu
canım eczanelerde lanaturel doğal deodorant var eniştem çok terleyen biri olarak kullandı test etti bende henüz almadım ama en kısa zamanda alıcam hiç koku yok ablam 5,5 tl'ye almışpollyanna doğumdan sonra parfüm vs kullanmayın demişsin,sağolasın,dediğin çok mantıklı.sadece roll-on kullanırım dikkatlice,bebiş benim kokumu alsın dimiböyle yazınca da heceyan oluyo,Allah hepimize nasip etsin sağlıkla o günleri
sağol canım pozitif yorumun için haklısın korkmak saçma bu saatten sonra :)korkma güzelim hepimiz olcaz mecbur o alttan muayeneyi gelip gecicek bi kac saniylik bişeymiş zaten gerilmezsen canın da yanmaz diyo herkes...bebişin için de üzülme annesi daha son güne kadar büyük bi hızla gelişim devam ediyo mutlaka bi gelişme olur hem bi doğsun bakalım gercekten var mı öle bişey belki ölcümler hatalıdır sen dua et bol bol bizler de ederiz tabii kendini de bebişini de sıkma emi Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla sağ salim doğsunlar inşallahhh
hmmm. ben de çatı muayenesinden korkuyordum ama geçiyor bitince bir acı falan yok heralde di mi?İyi aksamlar kizlar bugun cati kontrolu oldum o ne kotu birseymis ya parmaklarini soktu normal doguma uygunmu degilmi diye neyseki bunuda atlattik. 37. Haftadayim doktorum hala iki haftada bir cagiriyor cok rahat kendisi banada her andogurdum doguracakmisim gibi geliyor bebisimde siskoymus vadesini doldurursa doktor normal dogumu onermiyor rahim sarkmasi olur diye surda uc haftam kaldi dogumum tam bir muamma
çok tatlı süpermiş.
önce geçmişi okudum ve baktım ki sabırsızlık var uzun yazmıcam kızlar :)))
yarın eve getiriyoruz kızımııııııııı :))))))
canım ya mesajlarını görünce dayanamadım ağladım çoook sevindim. Rabbim bir daha ayırmasın gözün aydın. çok güzel ya beklenen gün geldi...
önce geçmişi okudum ve baktım ki sabırsızlık var uzun yazmıcam kızlar :)))
yarın eve getiriyoruz kızımııııııııı :))))))
gunaydin annisler
uyuyamadik biz bugun 2 saatlik uyku ile duruyoruz babamizin masAllahi var basini yastiga koyar koymaz uyuyor
biz de yaramazlik yapiip uyandirmaya calisiyoruz ama nerdeeeeee adam kacinci uyksunda kimbilir biz de pc nin ba;sina oturduk :126::126::126:
bu arada 10 dk kafayi koyup uyusam bile inanilmaz ruyalar goroyorum ben de offf bazen cok etkileniyorum ruyalarimdan
dun de eksiklerimzi aldik bitirmek uzereyiz cok fazla ayakta kalmaman gerektigi icin dun bitiremedik tam olarak
artik bugun banyo eksiklerini alacaz tek onlar kaldi sanirsam tabi son anda cikar gene eksikler
yaaa beni bir heyacan basiyor anlatamam daha surem coook olmasina ragmensiz nasilsinizdir tahmin edebiliyorum
Günaydın, Benim koca da horul horul uyuyor, bende kalktım mutfaktayım,
Ya kızlar sizin ballandıra ballandıra anlattığınız o garip ötesi rüyalar var ya ben de neden olmuyor, çok çok nadiren o da fazla saçma olmadan oluyor. Bak merak ettim şimdi. Halbuki oğlan Balık burcu anası Balık burcu, hayallere dalıp dalıp gitmemiz lazım değil mi?
günaydın arkadaşlar...
gamze canım size kocaman maşallahgözün aydın meleğinle kavuşmanıza çok sevindim fotonuz çok güseell çok duygulandırıcı
darısı tüm hamişlere inşallah
arkadaşlar önceki gün göğüs kremi önerisi istemiştim sizlerden dün aldım lansinoh 56 gr ve 6 göğüs pedi hediyeli jokerden aldım kızlar 29.90 fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?