2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım eczanelerde lanaturel doğal deodorant var eniştem çok terleyen biri olarak kullandı test etti bende henüz almadım ama en kısa zamanda alıcam hiç koku yok ablam 5,5 tl'ye almış
LaNaturel Doal Deodorant, Hassas Ciltler in Deodorant, Allerjik Ciltler in Deodorant, Organik Deodorant, Bitkisel Deodorant, Antiallerjik Deodorant, La Naturel Deodorant,Doal Deodorant, Organik Deodorant, Bitkisel Deodorant, Alerjik Cilt in Deodorant

ve işte kızımla ilk fotoğrafımız.... :))))

Eki Görüntüle 339618

maşallah kocaman olmuş minik Berra çokta tatlı maşallah Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın analı babalı büyütsün. inş. yarında kocaman emer annesi artık güzel odasına annesinin kucağına kavuşur . Bu resime bakıp söylicek bişey bulamıyorum gerçekten saatlerce sizi seyredebilirim ikinizde çok güzelsiniz .gözlerindeki mutluluk hiç kaybolmasın inş.

Eki Görüntüle 339618

Gamze'cim nasil guzelsiniz kizinla masallah size, nasil duygulu bir an allah nazarlardan saklasin, mutlulugun gozlerinden okunuyor, gozlerinin ici guluyo resmen.

yarin kizinin evine ailesine donecegine de coookk sevindim, Allah ayirmasin sizi hic, bebeginizi saglicakla, huzur icinde buyutun insallah dunya tatlisi bebisini bizim icinde kokla canim...

kizlar ben yine ancak bu saatlerde girebildim ( bugun cok guzel haberler alinmis cok mutlu oldum ben de.

bu arada benim karnim cok aciyo yani ciddi ciddi aciyoo, ve cok geriliyo sanirim, catliycakmisim gibi oluyorum.
yarilcak da bebek cikivericek sanki. offf zaman cabuk gecsin artikk....

hepinize tatli dusler :))

sağol canım pozitif yorumun için haklısın korkmak saçma bu saatten sonra :)

hmmm. ben de çatı muayenesinden korkuyordum ama geçiyor bitince bir acı falan yok heralde di mi?

kızlar şuna bakarmısınız...

Eki Görüntüle 339182
çok tatlı süpermiş.

önce geçmişi okudum ve baktım ki sabırsızlık var uzun yazmıcam kızlar :)))

yarın eve getiriyoruz kızımııııııııı :))))))

Eki Görüntüle 339618
canım ya mesajlarını görünce dayanamadım ağladım çoook sevindim. Rabbim bir daha ayırmasın gözün aydın. çok güzel ya beklenen gün geldi...

gunaydin annisler

uyuyamadik biz bugun 2 saatlik uyku ile duruyoruz babamizin masAllahi var basini yastiga koyar koymaz uyuyor
biz de yaramazlik yapiip uyandirmaya calisiyoruz ama nerdeeeeee adam kacinci uyksunda kimbilir biz de pc nin ba;sina oturduk :126::126::126:

bu arada 10 dk kafayi koyup uyusam bile inanilmaz ruyalar goroyorum ben de offf bazen cok etkileniyorum ruyalarimdan

dun de eksiklerimzi aldik bitirmek uzereyiz cok fazla ayakta kalmaman gerektigi icin dun bitiremedik tam olarak
artik bugun banyo eksiklerini alacaz tek onlar kaldi sanirsam tabi son anda cikar gene eksikler

yaaa beni bir heyacan basiyor anlatamam daha surem coook olmasina ragmen siz nasilsinizdir tahmin edebiliyorum

GAMZECIM harika gorunuyorsunuz masAllah ikinize de nasil mutlu oldum darisi bassimiza artik evin de bol bol koklarsin cicegini ins

POLLY CIM
bende 1 yasin oikudum dun pc me ve telime format atildi o yuzden nete giremedim size de soleyemedim

UMUTLUYUM canim bir paylasiminda 4 saatte bir ilac ictigini okudm ben de iciyorum kasilmalari azaltmak icin sabah aksam yarim iciyorum
ben de yan etksii sanki cok oluyor
senin ilacinin adi ne yan etkisi oldu mu sende

günaydın herkese... mutlu haftasonları...
önce geçmişi okudum ve baktım ki sabırsızlık var uzun yazmıcam kızlar :)))

yarın eve getiriyoruz kızımııııııııı :))))))

Eki Görüntüle 339618

gamzecim akşam misafirim vardı. sen hastanedeyken hazırlık yaptım ve hep aklımda sen vardın... ne oldu acaba diye düşündüm hep akşam da... sabah da gözümü açar açmaz kendimi bilgisayarın başında buldum :18:heyecanla okudum sayfaları... veeee sonunda güzel haberlerini aldım. çok mutlu oldum.... ne güzel prensesin yarın kendi evinde olucak ve anne-baba sevgisiyle şimdikinden daha hızlı büyüyecek, serpilecek. zaten kocaman olmuş maşallah... çok güzel görünüyorsunuz... umarım hepimize yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağımıza aldığımız güzel günleri görmek nasip olur. şu an çok çoook uzakmış gibi gelse de aslında az kaldı. darisi burdaki herkesin başına.

skr 1606 ve nigolicim siizlere de GUNAYDIN

ben de bu ruyalar 10 gundur var dram ask komedi korku kabus hepsi mevcut bende bazi kabuslarimda ruyamda agliyormusum esim uyandiryor yavasca sonra kendime gelebilirmem saatlewrimizi aliyor
biraz arastirdim da son aylarda olabiliyormus ruyalar artiyormus

sen belki de cok derin mi uyuyorsun ,bole bir sey duymustum derin uyksusu olanlar az ruya gorurlar diye

günaydın arkadaşlar...

gamze canım size kocaman maşallah gözün aydın meleğinle kavuşmanıza çok sevindim fotonuz çok güseell çok duygulandırıcı
darısı tüm hamişlere inşallah

arkadaşlar önceki gün göğüs kremi önerisi istemiştim sizlerden dün aldım lansinoh 56 gr ve 6 göğüs pedi hediyeli jokerden aldım kızlar 29.90 fiyatı

Eki Görüntüle 339618

kırkbin kere maşallah Gamzecim.. o ilk buluşma anı kimbilir neler yaşamışsındır.
heyecandan da öte bişey olsa gerek.. hergün ama hergün aklımızdasınız kızın ve sen.
Rabbim bundan sonra her daim yüzünü güldürsün böyle. kızınızla beraber hep mutlu olun.

günaydın arkadaşlar...

gamze canım size kocaman maşallah gözün aydın meleğinle kavuşmanıza çok sevindim fotonuz çok güseell çok duygulandırıcı
darısı tüm hamişlere inşallah

arkadaşlar önceki gün göğüs kremi önerisi istemiştim sizlerden dün aldım lansinoh 56 gr ve 6 göğüs pedi hediyeli jokerden aldım kızlar 29.90 fiyatı

günaydın kızlar...arkadaşlar karınlarının gerilmelerinden şikayetçi olmuş aynı sıkıntı dün gece bendede oldu karnım taş gibiydi eşim dahi korktu neyseki sabah düzeldi bebişimin hıçkırıklarıyla uyandım :)

bende netten sipariş etmiştim canım eczanemizde.comdan 23 tl göğüs pedi hediyeli birde bebe kolonyası çok hoşuma gitti çok güzel gün boyu gitmiyor bileğime sıktım hafif tatlı bir kokusu var yenidoğanada uygunhttp://www.eczanemizde.com/?urun-11667-Biolane-Skin-Freshening-Fragrance-Ferahlatici-Bebek-Kolonyasi-200ml.html

gamzecim maşallah sanada bebeğinede ikinizde çok güçlüymüşsünüz bu zor süreci çok kolay atlattınız artık çok güzel günler sizi bekliyor...dünyalar güzeli bir kızın var annesinin kızı nede olsa 41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…