- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.121
geçenlerde bu siteyi buradan birisi tavsiye etti diye hatırlıyorum, şimdi daha bir detaylı inceledim, son 15 gündür acil aldığımız herşeyin fiyatı burada çok daha uygun, sizlerde bakın bence , benim biraz daha eksiklerim oluşsun toplu sipariş vericem, ilk sırada da desitin pişik önleyici krem var, bugün e-bebek te baktım yine yoktu, pişik kremi varda önleyicisi yoktu...
Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler
sebamed baby seti 60 tl imiş, indirimli şeylerde fiyat süpermiş ya, ah keşke daha önce fark etseydim burayı((
buda kızıma yaptıgım günlük ve kendime yaptığım lohusa tacım:)
canım eczanelerde lanaturel doğal deodorant var eniştem çok terleyen biri olarak kullandı test etti bende henüz almadım ama en kısa zamanda alıcam hiç koku yok ablam 5,5 tl'ye almış
LaNaturel Doal Deodorant, Hassas Ciltler in Deodorant, Allerjik Ciltler in Deodorant, Organik Deodorant, Bitkisel Deodorant, Antiallerjik Deodorant, La Naturel Deodorant,Doal Deodorant, Organik Deodorant, Bitkisel Deodorant, Alerjik Cilt in Deodorant
duymamıştım daha önce,ben de bi araştırayım,sağol
maşallah kocaman olmuş minik Berra çokta tatlı maşallah Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın analı babalı büyütsün. inş. yarında kocaman emer annesi artık güzel odasına annesinin kucağına kavuşur . Bu resime bakıp söylicek bişey bulamıyorum gerçekten saatlerce sizi seyredebilirim ikinizde çok güzelsiniz .gözlerindeki mutluluk hiç kaybolmasın inş.
Selammmm kızlaar..
Biz de kontrole gidiyoruz, dua edin bize de...
Küçük kızımızı görüp gelcezzzz
İnşallah hayırlı haberlerle öğleden sonra burdayız...
Öptük hepiniziii
Selammmm kızlaar..
Öptük hepiniziii
Selammmm kızlaar..
Öptük hepiniziii
Selam..
Dün kontrolümüz vardı. oğlum hareket etmediğinden 3 kez nst ye girmek zorunda kaldık. Tabi buda bizi çok yordu. Nst de düzensiz ağrılar çıktı doktor istirahat dedi. Oğlum 34 hafta 5 günlük 2600 gr. sanırım baba tarafı gibi ufak tefek olacak...
Gamzecim sizin adınıza çok sevindim. Rabbim bir daha ayırmasın. Yüzünüz resimdeki gibi hep gülümser inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?