2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ve işte kızımla ilk fotoğrafımız.... :))))

Eki Görüntüle 339618

maşallahhh Rabbiim bi daha hiç ayırmasın sizi o yüzündeki mutluluğu aydınlığı hiç söndürmesin inşallah canımm zaten güzel bi annesin zaten gülmek cok yakışıyodu sana ama bu halin bi başka geldi gözüme Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın bu anı inşallahhh

Eki Görüntüle 339618

maşallah size gördüğüm en güzel ve en anlamlı fotoğraf...

ben morunu aldım. önleyici mi yoksa pişik kremi mi bu? banada demişlerdi bu iki ayrımı ama ben hatırlayamadım morunu aldım.

buda kızıma yaptıgım günlük ve kendime yaptığım lohusa tacım:)

çok güzeller ellerine sağlık...

Kızlar nasılsınız çok giremiyorum herkesler iyidir inş.Gamzenin kızına kavuşmasına çoook sevindim darısı başımıza inş.kızımın son cicileri mak.de onları da kurutup ütüledikten sonra hastane çantamızı da hazırlarsak birtek beşiğimiz kalıyor onu da seçtik taşındıktan sonra getirip kuracaklar inş.ayy çoook özledim kızımı ya geçsin zaman kucağıma almak istiyorum minşimi

günaydın herkese....

dün giremedim ne kadar çok şey birikmiş okunacak.

gamzecim canm gözünaydın, çok sevindim ve çok duygulandım buluşmanıza meleğinle. İnşallah hepimiz meleklerimize sağ salim kavuşuruz

Eki Görüntüle 339618
gamzecim kırkbir kere maşallah,mutluluğun fotoğraftan taşmış,çok duygulandım,annem de çok sevindi kavuşmanıza,tebrik ediyor tekrar..Allah başka zorluk vermesin inşallah.bugün mü eve gelcek berra bebek ?

cnm ben nidilat diye bir ilaç alıyorum ve şu ana kadar hiç yan etkisi olmadı aksine eğer yanılmıyorsam dr sorucam yarın şişlerimin hepsi gittiayaklarımda zerrekadar kalmadı cnm..

günaydın arkadaşlar dün annemle cok gezdik eve zor attım kendimi sancı kasılma falan derken bn alıştım artık galiba doğumada hazırım...bugün rüyamda topiğimizden 2 kişinin doğum haberini alıyodum hadi hayırlısı diyorum....

poliyyy dün bimede gittik derece tulum bide çerçeve aldık ama dereceyi son dakika cıkarken çerçevelerin altında gizlenmiş buldum hemen kaptım ...bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler cnm...

cumartesi süprizinde çağla şikel çıktı oğlunu 36. haftada doğurmuş arkadaşlar....ve şimdide cok heyecanlıyım diyodu 2. için....

Selammmm kızlaar..

Biz de kontrole gidiyoruz, dua edin bize de...
Küçük kızımızı görüp gelcezzzz
İnşallah hayırlı haberlerle öğleden sonra burdayız...

Öptük hepiniziii

Selam..

Dün kontrolümüz vardı. oğlum hareket etmediğinden 3 kez nst ye girmek zorunda kaldık. Tabi buda bizi çok yordu. Nst de düzensiz ağrılar çıktı doktor istirahat dedi. Oğlum 34 hafta 5 günlük 2600 gr. sanırım baba tarafı gibi ufak tefek olacak...

Gamzecim sizin adınıza çok sevindim. Rabbim bir daha ayırmasın. Yüzünüz resimdeki gibi hep gülümser inş.

Selammmm kızlaar..

Öptük hepiniziii

hadi bvakalım güzel kızından güzel haberler getir inşallah canımmm bekliyoruz öptümmm:)

Merhabaaa en güzel hamişlerbugün istanbulda hava çok güzel.onca karın ardından güneş yüzünü gösterdi.hava ısındı esaret bitti..dün nihat hocayı dinledim.genel bir şekilde beni vekil kılmış olan herkesin dualarını ,yasinlerini,hatimlerini kabul et yarabbi diye dualadı.Allah razı olsun diyelim

MELİKE canım güle güle git gel inşallah hayırlı haberlerle..

kulaktan ateş ölçer alan arkadaşlar iyi günlerde kullanın inşallah. bebişlerimizin ateşi bizi korkutacak kadar hiç yükselmesin..

ben bugün artık giremem, kardeşim geldi dün akşam, birazdanda annemler gelecek.
yarın görüşmek üzere. öpüldünüz

Selammmm kızlaar..

Öptük hepiniziii

hayırlı haberlerle dön inşallah canımben de dün gördüm kızımı .3 hafta daha beklicem artık.doktora giderken hep fazladan süslenip püslenip gidiyorum.sanki kızım da beni görcekmiş gibi.sanki her an her sasniye beraber değilmişiz gibi

bence gayet normal gibi görünüyo kilosu canım.en az 38 beklerse 3 kiloyu geçer senin bığığın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…