2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallahh cnm heyecan dorukta cok az kaldı bebişine kavuşmana herşey sonuna kadar yolunda gider inşallahhh

maşşallahh cnm heyecan dorukta cok az kaldı bebişine kavuşmana herşey sonuna kadar yolunda gider inşallahhh

Aminnnn canım çok sağol.. Gerçekten çok az kaldı heyecan basıyo düşündükçe.. doktorun normal doğum yapacaklar sırasında 3. yüz bizden önceki iki kişi doğurduktan sonra sıra bize gelcek.. tabi bizim kız zamanını beklerse... bugün biri ordaydı 38+3 müş inşallah biz de görürüz o haftaları..

maşaallah kızına şubatta bir geçseydi artık hayırlısıyla

canımmmmm masallah cok iyi kızımız 49 cm olmus desene uzunn selvi gbi bi kız olcak ileride
Allah kavuscagımız günleri de göstersin inşallahh

geçmiş olsun canım bende 1 cm açıklıkla duruyorum az kaldı ALLAHın izniyle 36 haftaya kadar dururlar inşallah hayırlısı

teşekkür ederim canımmm
rabbim tüm annelerin duasını kabul etsinn

geçmiş olsun canım bende 1 cm açıklıkla duruyorum az kaldı ALLAHın izniyle 36 haftaya kadar dururlar inşallah hayırlısı

sağol canım 1 cm açıklık genelde oluyormuş zaten hastanede herkes bahsediyorduu
ama kanama ve su kaybı olabilirmişş çok ayakta kalıncaa
kapanma olmaz dedi dr
sende dikkat et kendine

canım ya geçmiş olsun inşallah bebiş sağlıklı olsun kaç haftalıktı acaba rabbim yardımcısı olsunn

sağol canım 1 cm açıklık genelde oluyormuş zaten hastanede herkes bahsediyorduu
ama kanama ve su kaybı olabilirmişş çok ayakta kalıncaa
kapanma olmaz dedi dr
sende dikkat et kendine

kuzum ben hep yatıyorum yinede açıklık var çok gezindimide dahada açılıyomuş bıktım artık yatmaktan 36 haftadan sonra yatmayı düşünmüyorum doğuramıcam yoksa ilişkide yasak zamanı gelcek kızım kapıyı açıp çıkamıcak

iyi haftasonları kızlar..bütün hasta olanlara ve aksilik yaşayanlara geçmiş olsun..
melyche sninde bebeğinin iyi olduğuna sevindim az kalmış snnde..

dün gece deli dürtmüş gibi kocişime kirli torbası diktirdim..bizde dikiş işlerinden anlayan o olduğu için verdim eline kumaşı tarif ettim oda makinede dikti cnm bnm tabi sonrada söylendi "parayı kazanan ben dikişi yapan ben" diye :))) hani hastanede lazım olur kirliler için sonrasındada kullanılabilir bi yere yatılı gidildiğinde diye öyle aklıma geldi bnde hemen icraata döktürttüm.. aham şaham bişi olmadı ama elimdekiler bunlardı nasıl olmuş ?

çok güzel olmuş iyi akıl etmişsin

normal dgm düşündügün için tbrk ederm cnm ben sezercik istiorum, sezercikde normalde her kim nasl dogurmak isdiosa rabbim en az acıyla kurtarsın hepimizi inşşş

sevgili hatice çok çok geçmiş olsun gerçekten zor günler atlatmışsın
umarım hepimizin bebişleri son günlere kadar içerde dururlar

çok başarılı bir çalışma olmuş cnm
çok sinir bir durum ya cnm geçmiş olsun inşallah birkaç hafta daha durur bebişlerimiz de ondan sonra herkes rahat rahat bekler doğumu... inşallah cnm dualarımız tüm hamişlere olsun ...

ben de senin gibi hiç durmuyorum ki cnm insanın içi de rahat etmiyor bizim evde de eşimin taşıması ve yapması gereken şeyler var ama hep erteliyor en sonunda alıp ben yapıyorum hatta geçen gün boya işine bilem giriştim ama artık saldım banyoları odaları toz götürüyor bana ne ya dedim zaten 3 haftacığım kalmış 10 gün daha iyice dağıtıcam sonrada yardımcı çağırıp temizleticem...bundan sonra sen de takmaaa aynı bana dediklerini demiş senin doktorda bebişinin hareketleri iyi ise endişelenme zaten tekrar geçmiş olsunn

vaybee süpersn cnm nasl akıl ettnki benm hayatta gelmes aklıma cok güzel olmuş cnmm güle güle kirletip doldurun içini inş

Merhaba arkadaslar bende mart annesiyim. Mart 18 doğumum inş. Ben burayı cok geç oğrendım yanı 2 aydır falan bılıyorum. Bı sıkıntım olmuştu araştırıyım derken mart 2011 anneleri karsıma cıktı. Acaba mart 2012 annelerıdemı var dedım, bı baktım varmış:) Ama siz cok gzüel sohbet edıyorsunuz ve başından beri berabersınız dıye katılmaya cekındım. gerçi 1-2 paylaşımım oldu. Belki hatırlarsınız Tekırdağ da devlette muhendıs olarak calışıyorum ama evim istanbulda bende 32 haftada çalışır raporu aldım ama bu rapor sırasında hastanede yatarsan rapor gecersız oluyor pekı yıllık ızın alırsan herhangi bişey olurmu bılenınız varmı?

çok geçmiş olsun artık bize bütün ağır işler yasak çok dikkat et kendine yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ihaynş. ırlısıyla alalım bebişleri kucağımıza

geçmiş olsun bebek baya korkutmuş sizi inş. 36. haftayı bitirir annesinin karnında .

miray 'a maşallah kocaman kız olmuş hayırlısıyla doğarlar inş. hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…