- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.161
maşşallahh cnm heyecan dorukta cok az kaldı bebişine kavuşmanaÇoooooook sağolun kızlar...
Kızımızın maşallahı var2750 kg olmuş boyu da 49 cm.. suyu falan gayet iyi dedi doktor.. nst ye de girdik onun da sonuçları güzel.. artık haftada bir muayeneye gidip her gidişte de nst ye gircez...
Hava da Ankarada çok güzel bugün güneşlii, biraz dolaştık güneşlendik yarasın kızıma :)
maşşallahh cnm heyecan dorukta cok az kaldı bebişine kavuşmanaherşey sonuna kadar yolunda gider inşallahhh
Çoooooook sağolun kızlar...
Kızımızın maşallahı var2750 kg olmuş boyu da 49 cm.. suyu falan gayet iyi dedi doktor.. nst ye de girdik onun da sonuçları güzel.. artık haftada bir muayeneye gidip her gidişte de nst ye gircez...
Hava da Ankarada çok güzel bugün güneşlii, biraz dolaştık güneşlendik yarasın kızıma :)
maşaallah kızınaşubatta bir geçseydi artık hayırlısıyla
geçmiş olsun canım bende 1 cm açıklıkla duruyorum az kaldı ALLAHın izniyle 36 haftaya kadar dururlar inşallah hayırlısımerhaba kızlar bende bel ağrılarından pek yazamıyordum ne zamandır 10 gündür felan da hastaneyle uğraşıyorum
2 defa yatıp çıktımm
32 hftadayken kontrolüm vardı.doktora gittm gitmeden öncede genel sağlık sigortası için kaymakamlığa gitmem gerekiyordu
önce oraya gittim 3 kat merdiven inip çıktım kalabalıkda olunca teaşlı inip çıktım sanırım
sonra ordan hastaneye gittim sıra alırken kendinde bi akıntı hissettim sanki çişimi tutamadım zannettim eşim sırayı alırken bende tuvalete gittim heryerim kan içindeydi
çok korktumm panikledim sonra doktoru bırakıp hastanenin aciline koştum doktor muayene etti açıkma olmuş 1 cm
hastaneye yatırdı 2 gün kaldım kendi isteğimle çıktım iyiyim diye yatıp istirahat edeceksin dedi doktor birde hastanede kalmak stemedimdoğumları gördükçe korktum çünküü
2 gün sonra kontrole gittim bu sefer de kalp atışlarında sorun var dediler ve nst de ağrı çıktıı 4 günde öyle kaldım hastanede
hergün 3 defa nst ye girip çıktımm eşide biraz ayrıymış bebekten oda kanama yapmış
şimdi evdeyim yine istirahat ediyorum yatıyorum genelde
dr 35 36 haftaya kadar çok iyi dinlen dediii
o haftalarda doğsa da sorun olmuyormuşş
inşallah bi aksilik olmadan tamamlarım 3 haftayıı
bu arada hastanede yatınca net karar verdim ben sezeryan istiyorum
normalden çok korktum hastanedee
aman dikkat edin kızlar bırakın işler kalsınn kendinizi yormayınn
bende çok hareketliydim her işe koşardımm şimdi yatmak zorundayım
cnm cokcok gecmiş olsun cok şükür atlatmışsınız, ama kendini yorma bırak işler güçler eksik kalsın,
hiçbişey bebeklerimizden mühim deil, ben hiçbişeeye elimi sürmüorum Allah razı olsun eşim hiçbirşeye dokundurtmuo, rabbim hiçbi aksilik yaşamadan bebeğini versn kucagına inşallahh
geçmiş olsun canım bende 1 cm açıklıkla duruyorum az kaldı ALLAHın izniyle 36 haftaya kadar dururlar inşallah hayırlısı
Kızlar, yanlış hatırlamıyorsan nicki gayemm olan arkadaş vardı ya, işte onun da suyu Gamze gibi azalmış, 3 cm olmuş, büyük ihtimalle pazartesi alacaklarmış heralde bebeği, aklımıza geldikçe ona da dua edelim bence, Face de gördüm de yazısını, inşallah Gamze gibi güzel sonuçlanır.
Sağol teyzesi.. İnşallah çabuk geçer
sağol canım 1 cm açıklık genelde oluyormuş zaten hastanede herkes bahsediyorduu
ama kanama ve su kaybı olabilirmişş çok ayakta kalıncaa
kapanma olmaz dedi dr
sende dikkat et kendine
iyi haftasonları kızlar..bütün hasta olanlara ve aksilik yaşayanlara geçmiş olsun..
melyche sninde bebeğinin iyi olduğuna sevindim az kalmış snnde..
dün gece deli dürtmüş gibi kocişime kirli torbası diktirdim..bizde dikiş işlerinden anlayan o olduğu için verdim eline kumaşı tarif ettim oda makinede dikti cnm bnmtabi sonrada söylendi "parayı kazanan ben dikişi yapan ben" diye :))) hani hastanede lazım olur kirliler için sonrasındada kullanılabilir bi yere yatılı gidildiğinde diye öyle aklıma geldi bnde hemen icraata döktürttüm.. aham şaham bişi olmadı ama elimdekiler bunlardı nasıl olmuş ?
Eki Görüntüle 339896 Eki Görüntüle 339895 Eki Görüntüle 339894
normal dgm düşündügün için tbrk ederm cnm ben sezercik istiorum, sezercikde normalde her kim nasl dogurmak isdiosa rabbim en az acıyla kurtarsın hepimizi inşşşAminnnn canım çok sağol.. Gerçekten çok az kaldı heyecan basıyo düşündükçe.. doktorun normal doğum yapacaklar sırasında 3. yüzbizden önceki iki kişi doğurduktan sonra sıra bize gelcek.. tabi bizim kız zamanını beklerse... bugün biri ordaydı 38+3 müş inşallah biz de görürüz o haftaları..
çok başarılı bir çalışma olmuş cnmiyi haftasonları kızlar..bütün hasta olanlara ve aksilik yaşayanlara geçmiş olsun..
dün gece deli dürtmüş gibi kocişime kirli torbası diktirdim..bizde dikiş işlerinden anlayan o olduğu için verdim eline kumaşı tarif ettim oda makinede dikti cnm bnmtabi sonrada söylendi "parayı kazanan ben dikişi yapan ben" diye :))) hani hastanede lazım olur kirliler için sonrasındada kullanılabilir bi yere yatılı gidildiğinde diye öyle aklıma geldi bnde hemen icraata döktürttüm.. aham şaham bişi olmadı ama elimdekiler bunlardı nasıl olmuş ?
çok sinir bir durum ya cnm geçmiş olsun inşallah birkaç hafta daha durur bebişlerimiz de ondan sonra herkes rahat rahat bekler doğumu...merhaba kızlar bende bel ağrılarından pek yazamıyordum ne zamandır 10 gündür felan da hastaneyle uğraşıyorum
2 defa yatıp çıktımm
32 hftadayken kontrolüm vardı.doktora gittm gitmeden öncede genel sağlık sigortası için kaymakamlığa gitmem gerekiyordu
önce oraya gittim 3 kat merdiven inip çıktım kalabalıkda olunca teaşlı inip çıktım sanırım
sonra ordan hastaneye gittim sıra alırken kendinde bi akıntı hissettim sanki çişimi tutamadım zannettim eşim sırayı alırken bende tuvalete gittim heryerim kan içindeydi
çok korktumm panikledim sonra doktoru bırakıp hastanenin aciline koştum doktor muayene etti açıkma olmuş 1 cm
hastaneye yatırdı 2 gün kaldım kendi isteğimle çıktım iyiyim diye yatıp istirahat edeceksin dedi doktor birde hastanede kalmak stemedimdoğumları gördükçe korktum çünküü
2 gün sonra kontrole gittim bu sefer de kalp atışlarında sorun var dediler ve nst de ağrı çıktıı 4 günde öyle kaldım hastanede
hergün 3 defa nst ye girip çıktımm eşide biraz ayrıymış bebekten oda kanama yapmış
aman dikkat edin kızlar bırakın işler kalsınn kendinizi yormayınn
inşallah cnm dualarımız tüm hamişlere olsun ...Kızlar, yanlış hatırlamıyorsan nicki gayemm olan arkadaş vardı ya, işte onun da suyu Gamze gibi azalmış, 3 cm olmuş, büyük ihtimalle pazartesi alacaklarmış heralde bebeği, aklımıza geldikçe ona da dua edelim bence, Face de gördüm de yazısını, inşallah Gamze gibi güzel sonuçlanır.
Kızlar bugün korku atlattım, gerçi hala korkuyorum. dün akşam eşim aradı, annemi alıp gelcem dedi, normalde şehir dışındaydı, gelmişti kızındaydı, bize de haftaya gelcek diye ben rahattım, eşime de topla kaldır dediğim şeyleri kaldırmamıştı, her neyse ben işten eve gelir gelmez işe başladım, biraz ağır kaldırmak zorunda kaldım, bir de temizlik yaparken çamaşır suyu falan soludum, eğil kalk temizlik derken, karnıma sancılar girdi, işim bitince uzandım geçti. Neyse sabah kahvaltı sofrasını topladıktan sonra yine karnımda ağrılar oldu uzanıyım dedim sonra doğruldum biran, aşağıdan bişeyler fışkırdı, hemen banyoya koştum heryerım ıslanmıştı, idrar kaçırma sanmıştım ama öyle de değildi akıntı gibiydi, tabi çok korktum, kendime de kızdım kendimi yorduğum için, sorna streetip(nickini yanlış yazmış olabilirimarkadaşımızın da başına böyle birşey gelmişti o geldi aklıma, biraz sakinleştim, doktoru aradım, normal dedi, bu aylarda içeride birikme oluyormuş akıntıda falan birden geliyormuş sonra. Su gelmeye başlarsa durmaz bacaklarından aşağı sürekli akar, korkma dinlen dedi, ben de şimdi yatıyorum. Sizi de uyarıyım dedim, aman kızlar kendinizi yormayın, son aylara geldik, ben çalışıyorum falan ya hala jeton düşmedi herhalde, normalde yaptığım herşeyi yapmaya çalışıyorum ama daha dikkatli olmak lazım. Yorgun hissetmesek de yatabildiğimiz kadar yatalım.
vaybee süpersn cnm nasl akıl ettnki benm hayatta gelmes aklımaiyi haftasonları kızlar..bütün hasta olanlara ve aksilik yaşayanlara geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun artık bize bütün ağır işler yasak çok dikkat et kendine yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ihaynş. ırlısıyla alalım bebişleri kucağımızaKızlar bugün korku atlattım, gerçi hala korkuyorum. dün akşam eşim aradı, annemi alıp gelcem dedi, normalde şehir dışındaydı, gelmişti kızındaydı, bize de haftaya gelcek diye ben rahattım, eşime de topla kaldır dediğim şeyleri kaldırmamıştı, her neyse ben işten eve gelir gelmez işe başladım, biraz ağır kaldırmak zorunda kaldım, bir de temizlik yaparken çamaşır suyu falan soludum, eğil kalk temizlik derken, karnıma sancılar girdi, işim bitince uzandım geçti. Neyse sabah kahvaltı sofrasını topladıktan sonra yine karnımda ağrılar oldu uzanıyım dedim sonra doğruldum biran, aşağıdan bişeyler fışkırdı, hemen banyoya koştum heryerım ıslanmıştı, idrar kaçırma sanmıştım ama öyle de değildi akıntı gibiydi, tabi çok korktum, kendime de kızdım kendimi yorduğum için, sorna streetip(nickini yanlış yazmış olabilirimarkadaşımızın da başına böyle birşey gelmişti o geldi aklıma, biraz sakinleştim, doktoru aradım, normal dedi, bu aylarda içeride birikme oluyormuş akıntıda falan birden geliyormuş sonra. Su gelmeye başlarsa durmaz bacaklarından aşağı sürekli akar, korkma dinlen dedi, ben de şimdi yatıyorum. Sizi de uyarıyım dedim, aman kızlar kendinizi yormayın, son aylara geldik, ben çalışıyorum falan ya hala jeton düşmedi herhalde, normalde yaptığım herşeyi yapmaya çalışıyorum ama daha dikkatli olmak lazım. Yorgun hissetmesek de yatabildiğimiz kadar yatalım.
geçmiş olsun bebek baya korkutmuş sizi inş. 36. haftayı bitirir annesinin karnında .merhaba kızlar bende bel ağrılarından pek yazamıyordum ne zamandır 10 gündür felan da hastaneyle uğraşıyorum
2 defa yatıp çıktımm
aman dikkat edin kızlar bırakın işler kalsınn kendinizi yormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?