2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım güle güle kullan. harika olmuş...

geçmiş olsun... ne zor zaman geçirmişsin... inşallah bebeğin biraz daha sabreder...

canım gözün aydın. kızını görmüşsün...herşey,n yolunda olması nekadar güzel...

canım niye yoruyorsun güzelim kendini. son zamanlar yapılcak işmi...
doktorunun öyle demesine bakma canım... bence git bir ultrasondan suya bakılsın. ihmal etme canım...
hem içinde rahat eder...
içini ferah tut ve bol bol dinlen.
geçmiş olsun canım...

canım neden öyle diyorsun bebeğinin kilosu gayet iyi. takılma böyle şeylere. önemli olan senin sütünün yaraması...
ben 34. haftada gitmiştim en son 2300 gr dı. ve doktor gayet iyi demişti...

ve işte kızımla ilk fotoğrafımız.... :))))

Eki Görüntüle 339618

ya canım binlerce kez maşallah. ne tatlısınız siz öyle. Allah sizi hiç ayırmasın...
ömür boyu kızına böyle gülücükler saç...

canım merhaba
hoşgeldin aramıza son zamanlarda umarım paylaşımın bol olur
canım izin alınca raporun yanmadığını biliyorum
istersen kurumuna bir danış yada doktoruna

slmm kızlarr,, kaç gündür giremiyorum..geçmişi okumaya yeni başladım..GAMZE gözünaydın kızına kavuşuyosun çok sevindim fotonuz çok güzel..

cuma günü gitmem gerekiyodu doktora ama eşim pazartesi gidelim dedi izin alcakmış pazartesi..kaç gündür sancılarım ve kasılmalarım var ama öyle rahatımki maşallah bana bakalım pazartesi nst de ne çıkcak..karnım artık aşağı indi baskı acayip şekilde arttı..karın sertleşmelerim çoğaldı..

ben geçmişi okumaya devam edeyim...

canım merhaba
hoşgeldin aramıza son zamanlarda umarım paylaşımın bol olur
canım izin alınca raporun yanmadığını biliyorum
istersen kurumuna bir danış yada doktoruna

Hoşbulduk:)Bende oyle bılıyorum yıne de bı sorıyım kuruma , aslında çalışmama raporu alıcaktım ama bu ara tayın gıbı bı sanş çıktı karşıma onu beklıyorum inş olurda doğum oncesı bana hediye olur. cok tesekkur ederım cvpladığın için.

canımmmmm masallah cok iyi kızımız 49 cm olmus desene uzunn selvi gbi bi kız olcak ileride
Allah kavuscagımız günleri de göstersin inşallahh
Amin Mervişkom inişallah... Doktor da selvi boylu olcak dedi :)) bizde pek selvi yok ama kız kime çekcek acaba
canım maşallah bebişine kilosuda çok iiimişş
Sağol teyzesi... Darısı tüm arkadaşlarına olsun kızımın...
Kuzum çok sağol..
Sizin de torbalar süper olmuş valla.. Doğumdan sonrada bebişin minik çoraplarını içine atar yıkarsıb
normal dgm düşündügün için tbrk ederm cnm ben sezercik istiorum, sezercikde normalde her kim nasl dogurmak isdiosa rabbim en az acıyla kurtarsın hepimizi inşşş
Amin canım.. Düşünüyoruz ama daha çatı muayenesi falan olmadı herşey yolunda olursa inşallah.. Yoksa ben de sezercik
melikecim gözün aydın bebeişine maaşallahhh

Sağol teyzesii
miray 'a maşallah kocaman kız olmuş hayırlısıyla doğarlar inş. hepsi
Amin teyzesi inşallah..
canım gözün aydın. kızını görmüşsün...herşey,n yolunda olması nekadar güzel...
Çok sağol teyzesii

cnm cok geçmiş olsun bol bol dinlen bebek nekadar anne karnında zaman geçirirse okadar iyi....

eşini dikişinden ötürü seninde fikrinden ötürü tebrik ediyorum cnm...

Arkadaslar bencede kıloya cok takmayın. Benım bır arkadasım 31 haftalıkken doğum yaptı ve bebeği 1300 gr dı. Ama şimdi 3 yaşında ve bi görün maşallah o kadar guzel kı hem boyu hem kılosu cok guzel . Yanı onemlı olan doğumdan sonra kı beslenmesi . Doğumdan sonra bol bol emzırıp kılo aldırırız umarım:)

maşallahhh benim Mirayımaaa büyümüş de serpilmiş mi kuzum beniim yarasın D vitaminleri minik kuşa:))

canım çekinmek ne demek hoşgeldin yıllık izin raporu bozmaz herhalde yaa sana doktorun çalısamaz raporu vermedikten sonra herhangi bi izin bozamaz o raporu diye düşünüyorm ama bi sor bence de sen...bak benim de aklıma takıldı sağlık ocagından falan alıncak olan 3-5 günlük raporlar da bozar mı acaba

kızlar yaa sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama
sanki benim midemde delik var hiç doymak bilmiyorum
nerde lüzumsuz şey var canım onu çekiyor
özellikle hamur işi kek börek çörek falan :26:

amin cnm inşallah acaba gamzenin bebeği çıktımı bugün hastaneden girmedi bugün hiç heralde evde vakit bulamadı bebişten...
Bende merak ettim, ama dediğin gibi eve geldiler demek ki giremiyo nete kuzusunu emziriyodurr
güze haberlerle gel inşallah
irkeğini göreceksin demek ne mutlu sana
melyche canımm maşallah kızına
kilosu boyu posu çok güzel
artk kocaman kız oldu
Evet teyzesi büyüdü artık :) karnıma bakınca nası sığıyo buraya diyorum :44:
maşallahhh benim Mirayımaaa büyümüş de serpilmiş mi kuzum beniim yarasın D vitaminleri minik kuşa:))
Teşekkür ediyomuş teyzesi Miray hanım tık tık vuruyo vitaminler yaradı diyeti bozdu bugün ödül olarak
kızlar yaa sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama
sanki benim midemde delik var hiç doymak bilmiyorum
nerde lüzumsuz şey var canım onu çekiyor
özellikle hamur işi kek börek çörek falan :26:
Off sorma yemekten sonra bile doymamış oluyorum ama artık daha fazla yemeyim diyorum... Son aylar çok kilo alınır dedikleri buymuş herhalde

Off sorma yemekten sonra bile doymamış oluyorum ama artık daha fazla yemeyim diyorum... Son aylar çok kilo alınır dedikleri buymuş herhalde

bir saat evvel yemek yedik ama ben doymadım
kalktım kek yaptım faydalı olsun diyede birbiriyle uyumsuz olsa bile
ne bulduysam koydum bakalım tadı nasıl olucak

bir saat evvel yemek yedik ama ben doymadım
kalktım kek yaptım faydalı olsun diyede birbiriyle uyumsuz olsa bile
ne bulduysam koydum bakalım tadı nasıl olucak

Bana yasak ya, yemekten 2 saat sonra 1 adet meyve yemem lazım ama ben yemekten hemen sonra 1 kilo meyve yiyorum :)) çok sağlıklı öle deme
Sonumuz hayır olsun patlamadan şu çocukları bi doğursaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…