2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana yasak ya, yemekten 2 saat sonra 1 adet meyve yemem lazım ama ben yemekten hemen sonra 1 kilo meyve yiyorum :)) çok sağlıklı öle deme
Sonumuz hayır olsun patlamadan şu çocukları bi doğursaydık

amanınnnn oda çok fazlaymış
canım dikkat et en iyisi
benim şekerim çıkmamıştı
ama doktorum ilerleyen haftalarda bile çıkabilir dikkat et dedi

güze haberlerle gel inşallah
irkeğini göreceksin demek ne mutlu sana

melyche canımm maşallah kızına
kilosu boyu posu çok güzel
artk kocaman kız oldu

sağol roni teyzesi ....

bu arada kızlar bende hiçççç doğmak bilmiyorum dün annemle zaten çıldırmış gibi alışveriş yaptık akşamada mide yanmasından öldüm....şimdi masadan kalktık aklım fikrim dolapda...

kız doğurcanmı yoksaaaaa

ÖZGECİM maşalllah göbüşün çıkmış çokk tatlı..

kızlar benimde hastane çantam hazır gibi bişe biraz ütülencekler var..bide terlik alcam tek eksik o.biberon olarak dr.browns ın aldım ama cam değil plastik değiştirip cammı alsam???
bebek bezide prima premium care aldım..

geçen gece okan ın programına bende baktım biraz..benimde kafam karıştı her doktor ayrı konuştu ama şuda kesin bişe günümüzde çoğu ameliyat kapalı olarak yapılıyo ve sezeryan büyük bir batın ameliyatı açık yapılan..fakat normal doğumdada yolunda gitmeyen durumlar olduğunda onunda dezavantajları var..ben herşeyi oluruna bıraktım herşey normalse normal olmamam için bir neden çıkmazsa sanırım normal yapmaya karar vermiş durumdayım..aksi durum olursa sezeryan oluruza napalım..

yoruldummmmm :))))

beyin olarak yoruldum....

kızımı uyandırmaya çalışmaktan yoruldummm :)))

ama şikayetçimiyim asla...

evet kızım 12 den beri evimizde ve etrafımdaki kişilerin karışmalarından çok sıkıldım şimdiden, off herkes herşeyi çok iyi biliyor ama asıl yapılması gereken şeyleri kimse yapmıyorrrr...

kendimi uzak tutup kızıma ve kocama konsantre olmaya çalışıyorum ama bazen yeter diyesim geliyor...

ama ne yapıyoruz, bunlara takılmayıp en değerli hediyemiz ile ilgileniyoruzzzz :))))

bir saat evvel yemek yedik ama ben doymadım
kalktım kek yaptım faydalı olsun diyede birbiriyle uyumsuz olsa bile
ne bulduysam koydum bakalım tadı nasıl olucak

bende aksine pek iştahım yok artık midem yanıyo reflü gibi boğazıma asitli bişeler çıkıyo..bu ay kg almadım ilk defa sanırım..

kız doğurcanmı yoksaaaaa

pazartesine kadar doğurmayayım bari pazartesi sabahı olsada bian önce gitsem dokturuma

oh maşallah maşallah cnm olur bölyle şeyler fazla takılma sen şimdilik bebeğine ve eşine odaklan cnm..önemli olan berra evde sağlığı yerinde ve istediğin zaman onu koklayabiliyorsun gelenlerde bir süre sonra gidecek bu güzel anlarının tadını çıkar üzme kendini.....

Hoşbulduk canım , sağlık ocağından alınan her türlü rapor izni bozuyor onu bılıyorumda yıllık ızni bılmıyorum en iyisi ben onu bı sorıyım. Sizde ankara ünv heralde gecen okumuştum.Bende Ankara fen fak . mezunuyum.Geçen bahsettiniz duygulandım baya. Yakında anne olucağız ama, o gunlerde cabuk geçti özlüyorum çokk

artık ne olursa olsun önemli değil meleğin evde ya önemli olan o.. kim ne diyosa boşver hiç kulak asma.. bi kaç gün sonra yalnızca üçünüz olcaksınız..

canım kimler var ki karışıyo kalabalıkmı ev sabret canım ne güzel kızını eve getirmişsiniz gözünaydınnnnnnnnn

ewet cnm yat yat nereye kadar ilk defa cıktım işte evden dün taksiyle gittik taksiyle döndük ama market içinde dolaşmak bile yetti ...aşşağımda hemen baskı oluştu...

bende geçen cumartesi çıktım eşimle ama belim çok ağrıdı bide çok sıkıştım yemeğe bi yere girdik hemen vc ye koştum bide ne göreyim kadın vc ye girmiş ama kapı açık kalmış kadıncağızın totosunu naklen gördüm gülmekten gözlerimden yaş geldiiiiiiiiiiii

kızlar yaa sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama
sanki benim midemde delik var hiç doymak bilmiyorum
nerde lüzumsuz şey var canım onu çekiyor
özellikle hamur işi kek börek çörek falan :26:

bizdede durumlar aynı valla..sırf o tarz abuk sabuk şeylerle besleniyorum nerdeyse hiç faydalı şey yemiyorum yaa..ne sebze ne bişi cnm hiç istemiyo bu aralar akşama kdr kahvaltıyla duruyorum..bazen kahvaltı bile yapmıyorum direk uyuyorm uyanınca abur cubur makarna pattis fln sonra akşam portakal yiyorum..öyle saçma bi beslenme alışkanlığı edindim

canım tekrar gözün aydın sen yaşaakta oldugun anaın tadını cıkarmaya calış ha etrafındakiler bunu bile engelliyosa sen cok tatlı diilisin söyleyiver bişi olmaz kimse alınmaz da kırılmaz da en doğal hakkın senin tadına vararak bugünlei yaşamak

canım az önce 170 sgk danışma hattını aradım sağlık ocagından yada başka hekimlerden aldıgımız 3-5 günlük istrahat raporları çalışabilir raporumuzu bozmuyomuş ikisi ayrı ayrı değerlendiriliyomuş 32nin bozulması için kadın doğumcunun calısamaz demesi gerekiyo öğrendiğim cok ii oldu cünkü malum okul acılıyo ve benim okul eve cok uzak epey bi yol gidiyorum yokuş çıkıp iniyorum mahvoluyorum o yüzden önümüzdeki hafta sağlık ocagından 5 gün rapor alıcam sonraki hafta ayrılcam doğum iznine cok sevindim bozulmuyo olmasına...evet ya ankara öğrencisiydim ben de ne güzeldi dimi o günler o kadar özlüyorumki az gelmedik sizin kampüse şenliklere:)))

Bana yasak ya, yemekten 2 saat sonra 1 adet meyve yemem lazım ama ben yemekten hemen sonra 1 kilo meyve yiyorum :)) çok sağlıklı öle deme
Sonumuz hayır olsun patlamadan şu çocukları bi doğursaydık

cnm hiçbişeye dikkat etmesen bile direk yemekten sonra kesinlikle meyve yeme..karaciğerin en büyük düşmanıymış..en az 2 saat sonra yenmeliymiş..direk yenince midede mayalanıp alkole mi dönüşüyomuş neymiş bi yerde okumuştum sonra töbe billa o kdr umursamaz bi insan olmama rağmen buna çok dikkat ediyorum..sanki ymktn hemen sonra yersem bebeğime çok büyük zarar vercekmiş gbi hissediyorum..yinede snde google da arat oku valla tam htrlamıyorum..

Öslemcan bende enfeksiyon çıkınca doktor izne ayrıl dedi ya, bende önce rapor almayı düşündüm ama izni yarıda kestiği için doktor şöle dedi sen normal iznini başlat, doğumdan sonra iznin bitince rapor yazarım dedi.. yani şimdi kullanacağım raporu doğumdan sonra vercek... işine yararsa diye yazıyım dedim devlette nasıl işliyo bilmiyorum

cnm geçmiş olsun boşver işigücü yatmana dinlenmene bak sen

maşallah kuzucuğa pazarteside bizim randevumuz var darısı başımızaaaaaaaaaa

aman dikkkat pazartesiye kadar sende dinlen o zaman cnm

Ay öylemıymış canım cok sevındım ya ohh ozman yıllk ızınde bozmaz herhalde.Memurlarnette 2008 de yayınlamış bır sey buldum biraz canım sıkıldı yok rapor yok yıllık izin süreleri sayılıyor ve bozuyor dıye cok üzüldüm. Allah razı olsun valla. Bide ben kullandım 5 günlük yıllık izin.Karadenizli olduğum için aklıma geç geldi bu soru tabi:))))) Neyse iş işten geçmemiş en azından:) Bizim kampüsün şenlikleri çok güzeldi gercekten özellıkle son yıllar daha da güzeldi ama her güzel sey gibi çabuk bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…