- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.201
Bana yasak ya, yemekten 2 saat sonra 1 adet meyve yemem lazım ama ben yemekten hemen sonra 1 kilo meyve yiyorum :)) çok sağlıklı öle deme
Sonumuz hayır olsun patlamadan şu çocukları bi doğursaydık
güze haberlerle gel inşallah
irkeğini göreceksin demek ne mutlu sana
melyche canımm maşallah kızına
kilosu boyu posu çok güzel
artk kocaman kız oldu
slmm kızlarr,, kaç gündür giremiyorum..geçmişi okumaya yeni başladım..GAMZE gözünaydın kızına kavuşuyosun çok sevindim fotonuz çok güzel..
cuma günü gitmem gerekiyodu doktora ama eşim pazartesi gidelim dedi izin alcakmış pazartesi..kaç gündür sancılarım ve kasılmalarım var ama öyle rahatımki maşallah banabakalım pazartesi nst de ne çıkcak..karnım artık aşağı indi baskı acayip şekilde arttı..karın sertleşmelerim çoğaldı..
ben geçmişi okumaya devam edeyim...
sağol roni teyzesi ....
bu arada kızlar bende hiçççç doğmak bilmiyorum dün annemle zaten çıldırmış gibi alışveriş yaptık akşamada mide yanmasından öldüm....şimdi masadan kalktık aklım fikrim dolapda...
bir saat evvel yemek yedik ama ben doymadım
kalktım kek yaptım faydalı olsun diyede birbiriyle uyumsuz olsa bile
ne bulduysam koydum bakalım tadı nasıl olucak
kız doğurcanmı yoksaaaaa
kız dr sana yatış vermedimi gezenti yollarda doğurcannnn
yoruldummmmm :))))
beyin olarak yoruldum....
kızımı uyandırmaya çalışmaktan yoruldummm :)))
ama şikayetçimiyim asla...
evet kızım 12 den beri evimizde ve etrafımdaki kişilerin karışmalarından çok sıkıldım şimdiden, off herkes herşeyi çok iyi biliyor ama asıl yapılması gereken şeyleri kimse yapmıyorrrr...
kendimi uzak tutup kızıma ve kocama konsantre olmaya çalışıyorum ama bazen yeter diyesim geliyor...
ama ne yapıyoruz, bunlara takılmayıp en değerli hediyemiz ile ilgileniyoruzzzz :))))
maşallahhh benim Mirayımaaa büyümüş de serpilmiş mi kuzum beniimyarasın D vitaminleri minik kuşa:))
canım çekinmek ne demek hoşgeldin yıllık izin raporu bozmaz herhalde yaa sana doktorun çalısamaz raporu vermedikten sonra herhangi bi izin bozamaz o raporu diye düşünüyorm ama bi sor bence de sen...bak benim de aklıma takıldı sağlık ocagından falan alıncak olan 3-5 günlük raporlar da bozar mı acaba
evet kızım 12 den beri evimizde ve etrafımdaki kişilerin karışmalarından çok sıkıldım şimdiden, off herkes herşeyi çok iyi biliyor ama asıl yapılması gereken şeyleri kimse yapmıyorrrr...
kendimi uzak tutup kızıma ve kocama konsantre olmaya çalışıyorum ama bazen yeter diyesim geliyor...
ama ne yapıyoruz, bunlara takılmayıp en değerli hediyemiz ile ilgileniyoruzzzz :))))
ewet cnm yat yat nereye kadar ilk defa cıktım işte evden dün taksiyle gittik taksiyle döndük ama market içinde dolaşmak bile yetti ...aşşağımda hemen baskı oluştu...
kızlar yaa sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama
sanki benim midemde delik var hiç doymak bilmiyorum
nerde lüzumsuz şey var canım onu çekiyor
özellikle hamur işi kek börek çörek falan :26:
Hoşbulduk canım , sağlık ocağından alınan her türlü rapor izni bozuyor onu bılıyorumda yıllık ızni bılmıyorum en iyisi ben onu bı sorıyım. Sizde ankara ünv heralde gecen okumuştum.Bende Ankara fen fak . mezunuyum.Geçen bahsettiniz duygulandım baya. Yakında anne olucağız ama, o gunlerde cabuk geçti özlüyorum çokk
Bana yasak ya, yemekten 2 saat sonra 1 adet meyve yemem lazım ama ben yemekten hemen sonra 1 kilo meyve yiyorum :)) çok sağlıklı öle deme
Sonumuz hayır olsun patlamadan şu çocukları bi doğursaydık
canım az önce 170 sgk danışma hattını aradım sağlık ocagından yada başka hekimlerden aldıgımız 3-5 günlük istrahat raporları çalışabilir raporumuzu bozmuyomuş ikisi ayrı ayrı değerlendiriliyomuş 32nin bozulması için kadın doğumcunun calısamaz demesi gerekiyo öğrendiğim cok ii oldu cünkü malum okul acılıyo ve benim okul eve cok uzak epey bi yol gidiyorum yokuş çıkıp iniyorum mahvoluyorum o yüzden önümüzdeki hafta sağlık ocagından 5 gün rapor alıcam sonraki hafta ayrılcam doğum iznine cok sevindim bozulmuyo olmasına...evet ya ankara öğrencisiydim ben de ne güzeldi dimi o günler o kadar özlüyorumki az gelmedik sizin kampüse şenliklere:)))
merhaba kızlar bende bel ağrılarından pek yazamıyordum ne zamandır 10 gündür felan da hastaneyle uğraşıyorum
2 defa yatıp çıktımm
32 hftadayken kontrolüm vardı.doktora gittm gitmeden öncede genel sağlık sigortası için kaymakamlığa gitmem gerekiyordu
önce oraya gittim 3 kat merdiven inip çıktım kalabalıkda olunca teaşlı inip çıktım sanırım
sonra ordan hastaneye gittim sıra alırken kendinde bi akıntı hissettim sanki çişimi tutamadım zannettim eşim sırayı alırken bende tuvalete gittim heryerim kan içindeydi
çok korktumm panikledim sonra doktoru bırakıp hastanenin aciline koştum doktor muayene etti açıkma olmuş 1 cm
hastaneye yatırdı 2 gün kaldım kendi isteğimle çıktım iyiyim diye yatıp istirahat edeceksin dedi doktor birde hastanede kalmak stemedimdoğumları gördükçe korktum çünküü
2 gün sonra kontrole gittim bu sefer de kalp atışlarında sorun var dediler ve nst de ağrı çıktıı 4 günde öyle kaldım hastanede
hergün 3 defa nst ye girip çıktımm eşide biraz ayrıymış bebekten oda kanama yapmış
şimdi evdeyim yine istirahat ediyorum yatıyorum genelde
dr 35 36 haftaya kadar çok iyi dinlen dediii
o haftalarda doğsa da sorun olmuyormuşş
inşallah bi aksilik olmadan tamamlarım 3 haftayıı
bu arada hastanede yatınca net karar verdim ben sezeryan istiyorum
normalden çok korktum hastanedee
aman dikkat edin kızlar bırakın işler kalsınn kendinizi yormayınn
bende çok hareketliydim her işe koşardımm şimdi yatmak zorundayım
Çoooooook sağolun kızlar...
Kızımızın maşallahı var2750 kg olmuş boyu da 49 cm.. suyu falan gayet iyi dedi doktor.. nst ye de girdik onun da sonuçları güzel.. artık haftada bir muayeneye gidip her gidişte de nst ye gircez...
Hava da Ankarada çok güzel bugün güneşlii, biraz dolaştık güneşlendik yarasın kızıma :)
slmm kızlarr,, kaç gündür giremiyorum..geçmişi okumaya yeni başladım..GAMZE gözünaydın kızına kavuşuyosun çok sevindim fotonuz çok güzel..
cuma günü gitmem gerekiyodu doktora ama eşim pazartesi gidelim dedi izin alcakmış pazartesi..kaç gündür sancılarım ve kasılmalarım var ama öyle rahatımki maşallah banabakalım pazartesi nst de ne çıkcak..karnım artık aşağı indi baskı acayip şekilde arttı..karın sertleşmelerim çoğaldı..
ben geçmişi okumaya devam edeyim...
canım tekrar gözün aydın sen yaşaakta oldugun anaın tadını cıkarmaya calış ha etrafındakiler bunu bile engelliyosa sen cok tatlı diilisin söyleyiver bişi olmaz kimse alınmaz da kırılmaz da en doğal hakkın senin tadına vararak bugünlei yaşamak
canım az önce 170 sgk danışma hattını aradım sağlık ocagından yada başka hekimlerden aldıgımız 3-5 günlük istrahat raporları çalışabilir raporumuzu bozmuyomuş ikisi ayrı ayrı değerlendiriliyomuş 32nin bozulması için kadın doğumcunun calısamaz demesi gerekiyo öğrendiğim cok ii oldu cünkü malum okul acılıyo ve benim okul eve cok uzak epey bi yol gidiyorum yokuş çıkıp iniyorum mahvoluyorum o yüzden önümüzdeki hafta sağlık ocagından 5 gün rapor alıcam sonraki hafta ayrılcam doğum iznine cok sevindim bozulmuyo olmasına...evet ya ankara öğrencisiydim ben de ne güzeldi dimi o günler o kadar özlüyorumki az gelmedik sizin kampüse şenliklere:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?