2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende tavuk, balık yumurta yiyemiyorum midem alt üst oluyor valla zoraki ilaç niyetine sütü bir dikişte bitiriyorum ama diğerlerine gelince yok yokk napcam bende bilmiyorum kiii:26::26::26:
kızlar benden yine k.rengi geldi offfff elim ayağım birbirine dolandı :///

canım korkma telaşlanma uzan ayakları kaldır dinlen biraz dr. ara belkide ilaç verecektir... inş. geçecek canım üzülmeee

saolun kızlar..az sitem ettim artık napım.
sdc akşamları girebiliyorum ama ne vakit bişi yazsam cevap dahi alamadım..
buda haliyle beni epeyce soğuttu burdan...
güpgüzzel paylaşımlarımız olsun istiyorum..

evet canım ya bende slm verdiğimde bazen alan olmuyor malesef görmüyorlar

heralde bende başka topikler aradım daha sosyal napim artık sadece yazılanları okuyorum...

zorlamı slmımızı aldırıcaz...

heralde bende başka topikler aradım daha sosyal napim artık sadece yazılanları okuyorum...

kızlar alınganlık yapmayın hepimiz birbirimize cvp vermeye çalışıyoruz ama atladığımız yada başka bi telaşla kaçırdığımız olabiliyor ben işyerinden giriyorum mesala ya tel çalıyo ya biri geliyor yoksa burda hepimiz aynıyız kimse kimseyi üzmek veya kasıtlı cvp vermemek istemez bende bazen yazıyorum bazen okuyorum işte maksat bir arada olmak sitemkar annecikler siziii

Son düzenleme:

hiç önemli değil canım niye kırılıyım ki...

maksat burda bebeğimizin gelişimlerini paylaşmak ben paylaşmıyorum sadece okuyorum ...

hiç sorun değil sitemde değil....

hiç kimse cvp vermeye mecbur değil ki....:86:

canım neden sitem ediyosunuz bizlerde selam verdiğimizde çoğumuz farkına varamıyoruz ama yinede sohbete katılıyoruz yazılan yazılara yorum yapıyorum benimde çoğu zaman selamım alınmıyor ama ben hiç sitem etmiyorum kii çok kalabalığız zaten bir paylaşım için hepimiz burdayız çoğumuzda çalışıyoruz zaten girip çıkmaktan bazen atlamış olabiliyoruz şayet üzdüysek sizlere affedin emiii

yok canım sitem değil arkadaşın yazısına cvp verdim ben ama alınmadım gerçekten önemli değil...,

yanlış anlattım heralde affetmek felan deme canım ne olduda sanki

kimse mecbur değil ki cvp yazmaya ....

sadece 1,2 slm yzıyorsun cvp gelmeyince yazmıyorsun ilgilenmiyorsun okadar ...

neden kırılayım ki nede olsa sizleri tanımıyorum kırılmak alınmakta saçma olur zaten ...

lütfen kusura bakmayın amacım sitem değil bunu belirtmekti...

mecburiyetten değil tabi içten gelerek birbirimizle bişeyleri paylaşıyoruz bu da çok güzel

bende tavuk, balık yumurta yiyemiyorum midem alt üst oluyor valla zoraki ilaç niyetine sütü bir dikişte bitiriyorum ama diğerlerine gelince yok yokk napcam bende bilmiyorum kiii:26::26::26:

aaa çok ayıp tavuk yemesenizde sorun deil ama balık mutlaka haftada 2 kere tüketmek gerekiyormuş kızlarrr.... doktorum kesinlikle dikkat et dedi bana. süt akşam yatarken için daha raht uyursunuz bide midenizi bulandırmaz ama mutlaka için.
bnde pekmeze ve bala kendimi alıştırmaya çalışıom normalde yemem ama artık sabahları 1 kaşık pekmez alıom ağzıma. bide günde 3-4 ceviz. hurmada çok iyiymiş kızlar...

slm kızlar nerden nasıl başlayacam hiç bilmiyorum canım o kadar sıkkın kötüyüm anlatamam....
beni hatırlayan varsa bilir bebeğim geriden takip ediyordu kalp atışı falan görmüştük ama benim ani kanamam sonucu başka dk a gitmiştim o kese var bebek yok dedi inanmak istemedim ve ertesi gün kendi dk uma gittim karında bağağı baktı keseyi görüyor bende görüyorum ama bebek yok yarım saat öyle baktı sonra alttan baktı ve bebeği gördü ama bebeğim ölmüştü annesine tutunamamıştı,
o an ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim dk kürtajla ilgili eşimle konuşuyor onu bile dinleyemedim tam olarak lafın kısası 5 ağustos 22:30 kürtaj oldum onun acısıyla boğuşurken eve gelince fenalaştım ve sabah beni tekrar acile kaldırdılar vücut direncim düştüğü için kandaki mikrop oranım 0-6 arası olması gerekirken 86 çıktı serum falan derken şimdi iğne yapılıyor anlayacağınız ben çok çok çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmm

mart annesi olamayacam ALLAH ım sizin yavrularınıza sağlık saat uzun ömür versin,elleri ayakları yüzü düzgün hayırlı evlatlar olsun,sizede kolay bir hamilelik süreci ve çok kolay bir doğum nasip etsin YARABBİM.......

SİZİ SEVİYORUM KIZLAR FAZLA BİR SOHBETİMİZ OLMADI AMA YAZDIKLARINIZI HEP OKUDUM İNŞALLAH SONUNA KADAR BİRBİRİNZİ YALNIZ BIRAKMAZSINIZ.....

canıııımmm çok geçmiş olsun çok zor bi durum herşeyde vardır bi hayır allah sabır versin söyleyecek pek bişey bulamıyorum maalesef çok üzgünüm

NEŞELİİ:) canım bizde seni çok seviyoruz çok geçmiş olsun rabbim seni korusun kendini üzme herşeyde bir hayır vardır allahım sana ve eşine sağlık uzun ömür versin yine bebişleriniz olur inşallah hiç merak etme güçlü ol neşeli ol herzaman.. mutluluklarda üzüntülerde bizim için rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün kendine iyi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…