- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.401
bende tavuk, balık yumurta yiyemiyorum midem alt üst oluyor valla zoraki ilaç niyetine sütü bir dikişte bitiriyorum ama diğerlerine gelince yok yokk napcam bende bilmiyorum kiii:26::26::26:sanırım benimde öyle oluyor suanda dikkat edince ben tavuk yiyemiyorum birde süt içrmiyorum tiksiniyorummmm yaaa napıcam süt çok önemli yoğurt ve peynirle açığı kapatmaya çalısıyorum ama süt önemli
kızlar benden yine k.rengi geldi offfff elim ayağım birbirine dolandı :///
kalp atışlarını duymaya doktora gidiyorum..Kalbim pıt pıt atıyor ...Dualarınızı bekliyorum..
saolun kızlar..az sitem ettim artık napım.
sdc akşamları girebiliyorum ama ne vakit bişi yazsam cevap dahi alamadım..
buda haliyle beni epeyce soğuttu burdan...
güpgüzzel paylaşımlarımız olsun istiyorum..
kalp atışlarını duymaya doktora gidiyorum..Kalbim pıt pıt atıyor ...Dualarınızı bekliyorum..
evet canım ya bende slm verdiğimde bazen alan olmuyor malesef görmüyorlar
heralde bende başka topikler aradım daha sosyal napim artık sadece yazılanları okuyorum...
zorlamı slmımızı aldırıcaz...
kızlar alınganlık yapmayın hepimiz birbirimize cvp vermeye çalışıyoruz ama atladığımız yada başka bi teleşla kaçırdığımız olabiliyor ben işyerinden giriyorum mesala ya tel çalıyo ya biri geliyor yoksa burda hepimiz aynıyız kimse kimseyi üzmek veya kasıtlı cvp vermemek istemez bende bazen yazıyorum bazen okuyorum işte massat bir arada olmaz sitemkar annecikler siziii
evet canım ya bende slm verdiğimde bazen alan olmuyor malesef görmüyorlar
heralde bende başka topikler aradım daha sosyal napim artık sadece yazılanları okuyorum...
zorlamı slmımızı aldırıcaz...
bende tavuk, balık yumurta yiyemiyorum midem alt üst oluyor valla zoraki ilaç niyetine sütü bir dikişte bitiriyorum ama diğerlerine gelince yok yokk napcam bende bilmiyorum kiii:26::26::26:
geçicek heralde birkaç haftaya
canım neden sitem ediyosunuz bizlerde selam verdiğimizde çoğumuz farkına varamıyoruz ama yinede sohbete katılıyoruz yazılan yazılara yorum yapıyorum benimde çoğu zaman selamım alınmıyor ama ben hiç sitem etmiyorum kii çok kalabalığız zaten bir paylaşım için hepimiz burdayız çoğumuzda çalışıyoruz zaten girip çıkmaktan bazen atlamış olabiliyoruz şayet üzdüysek sizlere affedin emiii
hiç önemli değil canım niye kırılıyım ki...
maksat burda bebeğimizin gelişimlerini paylaşmak ben paylaşmıyorum sadece okuyorum ...
hiç sorun değil sitemde değil....
hiç kimse cvp vermeye mecbur değil ki....:86:
Benim miniş de mart 24 te gelecekmiş hep berbaber hayırlı doğumlar sağlıklı evletlar versib rabbim inş.
bende tavuk, balık yumurta yiyemiyorum midem alt üst oluyor valla zoraki ilaç niyetine sütü bir dikişte bitiriyorum ama diğerlerine gelince yok yokk napcam bende bilmiyorum kiii:26::26::26:
inş. geçer yaaa yoksa yavrucaklar gelişemeyecekler diye korkuyorummm
canıııımmm çok geçmiş olsun çok zor bi durum herşeyde vardır bi hayır allah sabır versin söyleyecek pek bişey bulamıyorum maalesef çok üzgünümslm kızlar nerden nasıl başlayacam hiç bilmiyorum canım o kadar sıkkın kötüyüm anlatamam....
beni hatırlayan varsa bilir bebeğim geriden takip ediyordu kalp atışı falan görmüştük ama benim ani kanamam sonucu başka dk a gitmiştim o kese var bebek yok dedi inanmak istemedim ve ertesi gün kendi dk uma gittim karında bağağı baktı keseyi görüyor bende görüyorum ama bebek yok yarım saat öyle baktı sonra alttan baktı ve bebeği gördü ama bebeğim ölmüştü annesine tutunamamıştı,
o an ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim dk kürtajla ilgili eşimle konuşuyor onu bile dinleyemedim tam olarak lafın kısası 5 ağustos 22:30 kürtaj oldum onun acısıyla boğuşurken eve gelince fenalaştım ve sabah beni tekrar acile kaldırdılar vücut direncim düştüğü için kandaki mikrop oranım 0-6 arası olması gerekirken 86 çıktı serum falan derken şimdi iğne yapılıyor anlayacağınız ben çok çok çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmm
mart annesi olamayacam ALLAH ım sizin yavrularınıza sağlık saat uzun ömür versin,elleri ayakları yüzü düzgün hayırlı evlatlar olsun,sizede kolay bir hamilelik süreci ve çok kolay bir doğum nasip etsin YARABBİM.......
SİZİ SEVİYORUM KIZLAR FAZLA BİR SOHBETİMİZ OLMADI AMA YAZDIKLARINIZI HEP OKUDUM İNŞALLAH SONUNA KADAR BİRBİRİNZİ YALNIZ BIRAKMAZSINIZ.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?