2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yazmayın boyle seyler lutfen ya burda sanal da olsa bırbırımıze destek oluyoruz ve bırcok sey oghrenıp sorunlara cozum getırıyoruz gercekte tanımasakta benım ve bırcok arkadasımın buradakı hıslerı aynı sankı gercektede tanısıyoruz gıbı . yapmayın lutfen sanal ortam dıye yazmayalımmm gercek ortamdan hıcbır farkı yok ben halen 2007 topık acmıstım oglumu kucagıma aldıgımda yenı anne olanlar dıye halen topık duruyo ve o donemdekı arkadaslarımla gorusuyorum gercek hayatta
beraber buyuktuk bebeklerımızı :))

neselı canım cok cok gecmıs olsun tatlım dusunsene ahırette bı sefakatcın beklıyo senı elınden tutacak suan cok uzucu bı durum ama yuce rabbım boyle gormus zaman herseyın ılacı tatlım en yakın zamanda ınsallah ıyı haberlerını alırızzzz

Son düzenleme:

Sözün bittiği yer çok üzüldüm.Ama bardağın hep dolu tarafından bakmak lazım hiç hamile kalamayanlar var demek ki hamile kalmanda bir problem yok umarım en kısa zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun.Nickin gibi hep neşeli ol emi geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun,Allah sana ve eşine sabırlar versinn,,,inan çok üzüldüm,,,rabbim bir daha yaşatmasın,,,inşlhh en kısa zamanda yeniden anne olursun

maşşlah canımm,kalp atışlarını duymuşsun,herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmm,,,sonuçlarda güzel çıkar inşlhhh

semracım canım maslalh bebııse kalp atısları nasıl pıt pıt atıyo ya ne guzel bır duyguuu
annende hosgeldı tatlım slm soyle tanımaz ama :))

kızlar sızler nasılsınızzzz :)
bugun bebgım cok uzmedı benı :))) mıde bulantılarım masalalh azalmmaya basladıııııı

geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm..inanıyorumki en kısa zamanda güzel haberlerini vereceksin bize.bizde seni çok seviyoruz heyecanla beklicez haberlerini

kızlar izmirde ilke ve ömür tıp merkezinde ikili test fiyatları 80 tl.Ama ben dokuz eylülde yaptıracağım için ücret ödemeyeceğim çünkü ikili test tarihlerimde yeni doktoruma gitmeye başlamış olacağım.

BENN ANNE OLMASAYDIM EĞER:
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çi

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

canım seni en iyi ben anlarım aynı şey benmde başımdan geçti. çok zor bi imtihan Rabbim daha kötülerini bizlere göstermesin. sabrını sizden eksik etmesin. dayanma gücü versin. en yakın zamanda tekrar hamilelik haberi alısın canım üzülme başta herşeyin hayırlısı olsun. öpüyorum

canım benim kaç gündür sürekli giriyorum bakıyorum yazmış mısın diye o kadar merak ettimki ve hep dua ettim canım ama kaderimizde bunu yaşamak varmış ben de biliyosun 4ünde kürtaj olmuştum dün iyileştim die iş yapmaya kalkıştım bugün ağrıdan kıvranıyorum kendine dikkat et olur mu veren de allah alan da allah vardır bunda da bi hayır allahım başka kimseye yaşatmasın ve bizlere sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin inşallah

kızlar 6da çıkıp dr gitcem benden dualarınız eksik etmeyin lütfen inşallah herşey yolundadır kanama yok şu an ama tedirginim

kızlar 6da çıkıp dr gitcem benden dualarınız eksik etmeyin lütfen inşallah herşey yolundadır kanama yok şu an ama tedirginim

dünde benm kanamam geldi canım. iğne vurdular iyiyiz bugün gelen gidenimiz yok maşallah. inşallah seninde hemen geçer. poziitif ol canım üzülme

canımmm venüs... inşallah hiç bir sorun çıkmayacak Allah ın izni ile....dualarımız seninle.. kanaman olmasa da sen genede ani harektler falan yapma. ağır kaldırma..

öpüyorummm... akşam ben de dr a gidecem saat 22.00 de...

iyiyiz çok çok şükür. siz nasılsınız bebişinle? duydunuzmu pıtpıtları?

yok hayatım duymadım ama gördük maşallah hiçbir sorun yok ama çok yaramaz başımı döndürüyor kusturuyor uyku yapıyorrr teyzesi 27.agust. kontrolümüz var inş. o zman duyucas sen nasılsın bebeşin nasıl sen duydunmu yaramazın pıtpıtlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…