- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.421
slm kızlar nerden nasıl başlayacam hiç bilmiyorum canım o kadar sıkkın kötüyüm anlatamam....
beni hatırlayan varsa bilir bebeğim geriden takip ediyordu kalp atışı falan görmüştük ama benim ani kanamam sonucu başka dk a gitmiştim o kese var bebek yok dedi inanmak istemedim ve ertesi gün kendi dk uma gittim karında bağağı baktı keseyi görüyor bende görüyorum ama bebek yok yarım saat öyle baktı sonra alttan baktı ve bebeği gördü ama bebeğim ölmüştü annesine tutunamamıştı,
o an ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim dk kürtajla ilgili eşimle konuşuyor onu bile dinleyemedim tam olarak lafın kısası 5 ağustos 22:30 kürtaj oldum onun acısıyla boğuşurken eve gelince fenalaştım ve sabah beni tekrar acile kaldırdılar vücut direncim düştüğü için kandaki mikrop oranım 0-6 arası olması gerekirken 86 çıktı serum falan derken şimdi iğne yapılıyor anlayacağınız ben çok çok çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmm
mart annesi olamayacam ALLAH ım sizin yavrularınıza sağlık saat uzun ömür versin,elleri ayakları yüzü düzgün hayırlı evlatlar olsun,sizede kolay bir hamilelik süreci ve çok kolay bir doğum nasip etsin YARABBİM.......
SİZİ SEVİYORUM KIZLAR FAZLA BİR SOHBETİMİZ OLMADI AMA YAZDIKLARINIZI HEP OKUDUM İNŞALLAH SONUNA KADAR BİRBİRİNZİ YALNIZ BIRAKMAZSINIZ.....
slm kızlar nerden nasıl başlayacam hiç bilmiyorum canım o kadar sıkkın kötüyüm anlatamam....
beni hatırlayan varsa bilir bebeğim geriden takip ediyordu kalp atışı falan görmüştük ama benim ani kanamam sonucu başka dk a gitmiştim o kese var bebek yok dedi inanmak istemedim ve ertesi gün kendi dk uma gittim karında bağağı baktı keseyi görüyor bende görüyorum ama bebek yok yarım saat öyle baktı sonra alttan baktı ve bebeği gördü ama bebeğim ölmüştü annesine tutunamamıştı,
o an ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim dk kürtajla ilgili eşimle konuşuyor onu bile dinleyemedim tam olarak lafın kısası 5 ağustos 22:30 kürtaj oldum onun acısıyla boğuşurken eve gelince fenalaştım ve sabah beni tekrar acile kaldırdılar vücut direncim düştüğü için kandaki mikrop oranım 0-6 arası olması gerekirken 86 çıktı serum falan derken şimdi iğne yapılıyor anlayacağınız ben çok çok çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmm
mart annesi olamayacam ALLAH ım sizin yavrularınıza sağlık saat uzun ömür versin,elleri ayakları yüzü düzgün hayırlı evlatlar olsun,sizede kolay bir hamilelik süreci ve çok kolay bir doğum nasip etsin YARABBİM.......
SİZİ SEVİYORUM KIZLAR FAZLA BİR SOHBETİMİZ OLMADI AMA YAZDIKLARINIZI HEP OKUDUM İNŞALLAH SONUNA KADAR BİRBİRİNZİ YALNIZ BIRAKMAZSINIZ.....
canım önceden balığı her hafta mutlaka yerdim ama tiksindim sanırım değil görmek ismini duyduğumda midem kötü oluyor, tavuk çok zorlarsam ancak çok az yiyebiliyorum yumurtayıda sıcaklardan dolayı yiyemiyorum belki ilerki günlerde yerim inş.. yememde lazım zaten diğer herşeyi yiyorum inş. geçer bu durumda yerim bende....aaa çok ayıp tavuk yemesenizde sorun deil ama balık mutlaka haftada 2 kere tüketmek gerekiyormuş kızlarrr.... doktorum kesinlikle dikkat et dedi bana. süt akşam yatarken için daha raht uyursunuz bide midenizi bulandırmaz ama mutlaka için.
bnde pekmeze ve bala kendimi alıştırmaya çalışıom normalde yemem ama artık sabahları 1 kaşık pekmez alıom ağzıma. bide günde 3-4 ceviz. hurmada çok iyiymiş kızlar...
KORKMA CANIM GEÇER BİR KAÇ HAFTA SONRA ZATEN PROTEİNİ BAŞKA GIDALARDANDA ALIRSIN YUMURTA MUTLAKA YE GÜNDE 1 TANE BÜYÜCEK O BÜCÜRÜKLERKOCAMAN OLCAKLAR HEMDE
kızlar ikili test yaptıran varmı aranızda benim bu hafta sonu ikili testim var heyecan yapıyorum
aaa çok ayıp tavuk yemesenizde sorun deil ama balık mutlaka haftada 2 kere tüketmek gerekiyormuş kızlarrr.... doktorum kesinlikle dikkat et dedi bana. süt akşam yatarken için daha raht uyursunuz bide midenizi bulandırmaz ama mutlaka için.
bnde pekmeze ve bala kendimi alıştırmaya çalışıom normalde yemem ama artık sabahları 1 kaşık pekmez alıom ağzıma. bide günde 3-4 ceviz. hurmada çok iyiymiş kızlar...
kızlar ikili test yaptıran varmı aranızda benim bu hafta sonu ikili testim var heyecan yapıyorum
Site mi sorun yoksa bende mi anlamadım. 15 dk dır cevap yazmaya çalışıyorum...
Doktordan geldik.... Çoook şükür herşey yolunda... Kalp atışları bu kez dinledim çok şükür. İlk kontrolde alttan bakıldığı için duyamamıştım doktor söylemişti sadece. Ama bebişim hala 4 gün küçük görünüyor.. Olsun canı sağolsunda önemli değil.. DOktorda normal dedi zaten. Ve bu kez gittiğim hastaneden çok memnun kaldım..
5 tüp kan alındı, birde idrar.. SOnuçlar yarın çıkıcak. Hayırlısı bakalım.
Şuan evde annem var kızlar, bugün giremem daha.. Hepinize güzel paylaşımlar diliyorum.
Kızlar peki su içiyormusunuz?
merhaba ben haftaya ikili test icin dra gidecem.Hizmet hastanesine gidiyorum sgkliya 130 tlye yapiliyormus.Ultrasonda ense kalinligi ve kan tahlili yapilacak.Eger bebek uygun konumdaysa belki cinsiyeti bile soylenebilirmis.Bebisin dogum tarihi 29 subat yada 1 martmis.Kesin tarih ancak ultrason olcumlerine gore soyleniyormus
merhaba ben haftaya ikili test icin dra gidecem.hizmet hastanesine gidiyorum sgkliya 130 tlye yapiliyormus.ultrasonda ense kalinligi ve kan tahlili yapilacak.eger bebek uygun konumdaysa belki cinsiyeti bile soylenebilirmis.bebisin dogum tarihi 29 subat yada 1 martmis.kesin tarih ancak ultrason olcumlerine gore soyleniyormus
evet canım suyu çok içiyorum ben 3 litreyi geçiyodur muhtemelen
çok geçmiş olsun Allah sizin sağlığınızı bozmasın. bir kaç ay sonra hayırlı haberlerini alırız inşallah. moralinizi yüksek tutun. psikolojimiz bir bozuldu mu düzelmek çok zor. eşinizle size sabır diliyorumslm kızlar nerden nasıl başlayacam hiç bilmiyorum canım o kadar sıkkın kötüyüm anlatamam....
hizmet hastanesindemi yaptıracaksın? Bende ona gidiyorum sait beye orda ikili test yapılıyormu? Bana çok daha iyi bir yer tavsiye ettiler birçok hastane orayla çalışıyormus ayrıca çok erken cinsiyet belli oluyormus ikili testte ayrıntılı ultrasona giriyormussun bebeğin kaburgalarına kadar tek tek sayabılıyorlarmıss bende heyecanla beklıyorumm :)
Ben de sait beye gitmek istiyordum ama yillik iznindeydi bende dr hakan pekerle basladim ,memnunum drumdan simdilik onunla devam ediyorum.Hizmette yaptiracam ikiliyi.Sana nereyi tavsiye ettiler merak ettim simdi ve fiyati ne kadar acaba?
hizmet hastanesindemi yaptıracaksın? Bende ona gidiyorum sait beye orda ikili test yapılıyormu? Bana çok daha iyi bir yer tavsiye ettiler birçok hastane orayla çalışıyormus ayrıca çok erken cinsiyet belli oluyormus ikili testte ayrıntılı ultrasona giriyormussun bebeğin kaburgalarına kadar tek tek sayabılıyorlarmıss bende heyecanla beklıyorumm :)
off ya herkes içiyor ben hiç su içmiyorum bazen 1 lt bile bulmuyor
Ben de sait beye gitmek istiyordum ama yillik iznindeydi bende dr hakan pekerle basladim ,memnunum drumdan simdilik onunla devam ediyorum.Hizmette yaptiracam ikiliyi.Sana nereyi tavsiye ettiler merak ettim simdi ve fiyati ne kadar acaba?
tatlım benim görümcem nişantaşında bi doktora gidiyordu o da çok ünlü doktor biraz pahalı olduğu için ben o doktora gidemedim o göndermiş görümcemi oraya şişlide özel kliniği varmış doktorun ikili test için şişlideki doktora gidicem çok iyiymiş görümcemin ve bir arkadasımın cinsiyetini önceden söyledi yani tek görümcem değil arkadasımda gitti orayasait bey çok iyi bir doktor bende çok memnunum benim görümcemin doktorunun asistanıymış sait bey onun tavsiyasi üzerine gttım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?