2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ALLAH yardımcın olsun kendine dikkat et canım inş. en kısa zamanda yeniden bebişine kavuşursun inan ne diyecegimi bilemiyorum çok geçmiş olsun canım benimmm

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inanki zor bir durum ama üzme kendini yinede bak ne güzel hamile kalabiliyorsun inş. bi daha ki bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bitanem kendine iyi bak hayat devam ediyor sen sağlıksın eşinde öyle daha çok bebeğiniz olur ALLAH izin verirse

canım önceden balığı her hafta mutlaka yerdim ama tiksindim sanırım değil görmek ismini duyduğumda midem kötü oluyor, tavuk çok zorlarsam ancak çok az yiyebiliyorum yumurtayıda sıcaklardan dolayı yiyemiyorum belki ilerki günlerde yerim inş.. yememde lazım zaten diğer herşeyi yiyorum inş. geçer bu durumda yerim bende....
KORKMA CANIM GEÇER BİR KAÇ HAFTA SONRA ZATEN PROTEİNİ BAŞKA GIDALARDANDA ALIRSIN YUMURTA MUTLAKA YE GÜNDE 1 TANE BÜYÜCEK O BÜCÜRÜKLER KOCAMAN OLCAKLAR HEMDE

pekiii canımmm yumurtayı akşamları bari yemeye çalışayım ne yapayımmm başka

tatlım suanda işte gitmiyor balık süt ve de tavuk ıyyy özellikle tavuk ama peynir yogurt ceviz fındık tüketiyorum hurmanın iyi geldiğinide biliyorum başlıcam en kısa zamanda hurmayada bayılırım zaten şu sıralar tatlı herşey tatlı seviyorummm he birde normalde ben hiç tuz aramazdım yani salataya tuz bile katmazdım ama şimdi hersey baa tuzsuz gelıo hep tuz atıyorum neden acaba?

Site mi sorun yoksa bende mi anlamadım. 15 dk dır cevap yazmaya çalışıyorum...

Doktordan geldik.... Çoook şükür herşey yolunda... Kalp atışları bu kez dinledim çok şükür. İlk kontrolde alttan bakıldığı için duyamamıştım doktor söylemişti sadece. Ama bebişim hala 4 gün küçük görünüyor.. Olsun canı sağolsunda önemli değil.. DOktorda normal dedi zaten. Ve bu kez gittiğim hastaneden çok memnun kaldım..
5 tüp kan alındı, birde idrar.. SOnuçlar yarın çıkıcak. Hayırlısı bakalım.

Şuan evde annem var kızlar, bugün giremem daha.. Hepinize güzel paylaşımlar diliyorum.

kızlar ikili test yaptıran varmı aranızda benim bu hafta sonu ikili testim var heyecan yapıyorum

demekki senin bebeiş baya büyümüş maşallahhh canım ilk sen yaptıracaksın inş. herşey güzel olurr bizlere yaz mutlaka bilgimiz olsun en azından gerçi benim ikiz gebelik oldugu için bende 2 li test olmayacak hayırlısı artıkkk

canım gözün aydın olsunn duydun bebişinin pıt pıtlarını inş. sonuçlarında güzel çıkarda gebeliğine için rahat devam edersin canım...

kızlar ikili test yaptıran varmı aranızda benim bu hafta sonu ikili testim var heyecan yapıyorum

merhaba ben haftaya ikili test icin dra gidecem.Hizmet hastanesine gidiyorum sgkliya 130 tlye yapiliyormus.Ultrasonda ense kalinligi ve kan tahlili yapilacak.Eger bebek uygun konumdaysa belki cinsiyeti bile soylenebilirmis.Bebisin dogum tarihi 29 subat yada 1 martmis.Kesin tarih ancak ultrason olcumlerine gore soyleniyormus

maşallah ne güzel yaaa darısı bizlere olsun inş.... hadi biran evvel gidip gelinde bizlerlede paylaşılan yaşananları emiii

canım biz de seni çok seviyoruz.. lütfen kendine çok iyi bak. herkesin başına gelebilecek bir olay..ama şu durumda senin sağlığın çok daha önemli.iyice dinlen...
mart annesi olamayabilirsin ama 2012 de daha bir sürü ay var..eminim biranönce kendine geleceksin ve 2012....???.... annelerinden bize selam yollayacaksın...adın gibi hep NEŞELİ olman dileği ile...

hizmet hastanesindemi yaptıracaksın? Bende ona gidiyorum sait beye orda ikili test yapılıyormu? Bana çok daha iyi bir yer tavsiye ettiler birçok hastane orayla çalışıyormus ayrıca çok erken cinsiyet belli oluyormus ikili testte ayrıntılı ultrasona giriyormussun bebeğin kaburgalarına kadar tek tek sayabılıyorlarmıss bende heyecanla beklıyorumm :)

evet canım suyu çok içiyorum ben 3 litreyi geçiyodur muhtemelen

off ya herkes içiyor ben hiç su içmiyorum bazen 1 lt bile bulmuyor

çok geçmiş olsun Allah sizin sağlığınızı bozmasın. bir kaç ay sonra hayırlı haberlerini alırız inşallah. moralinizi yüksek tutun. psikolojimiz bir bozuldu mu düzelmek çok zor. eşinizle size sabır diliyorum

canım normalde ben hiç su içen biri değildim inanki dr. bebişler için çok önemli dediği için yatıp kalkıp su içiyorum valla bardakla falan değil şişeyle içiyorum bol boll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…