2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lugesmam hoşgeldinnn hatırlar gibiyim şuanda tatlım benimde deli uykum var birde ben doğru düzgün bişeyler yiyemiyorummmmmmmmm midem bulanıyor birde canım istemiyor sende de başladımı

canım karnın acıktıkca midem daha çok bulanıo benm. genelde öle olurmuş zaten karnın acıkınca mide buantısı artarmış bnmde 2 gndr çk bulanıo ama sık sık az az yemeye çalışıyorum hafifletiyo o biraz.
canım hiç bişi istemio ama mecburen yicez bebeklerimizin ihtiyacı var.

sanırım benimde öyle oluyor suanda dikkat edince ben tavuk yiyemiyorum birde süt içrmiyorum tiksiniyorummmm yaaa napıcam süt çok önemli yoğurt ve peynirle açığı kapatmaya çalısıyorum ama süt önemli

neden acaba üüttünmü ki?? maden suyu iyi gelirmiki yada nane limon falan mı yapsan üşüttüysen diye..geçmiş olsun cnım..

bilmiyorum ki canım geçti biraz ya eve gidince dinleneyim bari en iyisi:26:bide bişey sorucam siz karnınıza hafif bastırınca kalp atışı gibi bi tık tık duyuyomusunuz uzanır vaziyetteyken

SELAM,
biraz önce nettn bakınırken 8. haftada lekelenme olabileceği yazıyor,
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 8.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

ataevlerdeyim ben sen galiba yasemin parktaydın daha önce konuşmuştuk

evet evet hatırladım bana da lazım temizlikçi ama ramazanda bulmak zor oluyor fakat ramazandan sonra tutacağım bir tane doğumdan sonrada gelsin lazım olacak çüünkü annemler fln yardım edemez bana hepsinin ayrı işi var çünkü..iki çocukla da zor olacak sanki hadi hayırlısı

kızlar 11haftayla 14hafta arası 2li test yapılıyor sonra 20. hafta ayrıntılı usg bakılıyor organlarına fln bir de 24.haftada şeker testi yapıyorlar o kadar..başka test yok sadece takip var ben deneyimliyim sööliim dedim

bilmiyorum ki canım geçti biraz ya eve gidince dinleneyim bari en iyisi:26:bide bişey sorucam siz karnınıza hafif bastırınca kalp atışı gibi bi tık tık duyuyomusunuz uzanır vaziyetteyken

o kalp atışı normal zamandada oluyor cnm ama hamileler genelde yeni farkediyorlar ve bebeğin kalp atışı sanıyorlar vücudumuzdaki en büyük atardamarlardan biri adını unuttum karından sonra aşağıya iki bacağa ayrılıyor onun atışını görüyorsun sen o herkesde var

tüh ya bende ne sandım

Bursalılar toplanmışş:)Ben de beşevlerdeyim.Ramazan sonunda ben de temizlikçi alıcam ama öncesinden haber vermek lazım dediğiniz gibi yoğun oluyorlar.

VENUS ilacını kullanıyorsun demi canım, sen acaba yoruluyorsunda ondanmı oluyor rapor falan alsan birkaç gün dinlensen herzaman olmuyor gerçi korkma buda geçer hemen inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…