- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.381
lugesmam hoşgeldinnn hatırlar gibiyim şuanda tatlım benimde deli uykum var birde ben doğru düzgün bişeyler yiyemiyorummmmmmmmm midem bulanıyor birde canım istemiyorsende de başladımı
canım karnın acıktıkca midem daha çok bulanıo benm. genelde öle olurmuş zaten karnın acıkınca mide buantısı artarmış bnmde 2 gndr çk bulanıo ama sık sık az az yemeye çalışıyorum hafifletiyo o biraz.
canım hiç bişi istemio ama mecburen yicez bebeklerimizin ihtiyacı var.
kızlar midem ağrıyoooo napıcam bennnn
neden acaba üüttünmü ki?? maden suyu iyi gelirmiki yada nane limon falan mı yapsan üşüttüysen diye..geçmiş olsun cnım..
ben bu akşam dr gideceğim salı günü lekelenme olmuştu biliyosunuz 1 haftadır ilaç kullanıyorum bakalım akşam ne diyecek dr muz. şükür leke falan yok artık...yaaaa ben h.sonu göbişimi çekip koyacaktım ama benim göbiş gitti sanki oturunca çıkıyo ayağa kalkınca az bişey kalıyor bana senin iç karnın geniş heralde demeye başladılar o ne demekse ? bu haftalarda şişkinlik fazla olurmuş ondan büyüdü sanırmısız bide ben 57.9 düşmüşüm neden acaba iyide yiyorum ama anlamadım bengöüslerimin üzerine yatamıyorum sütyenler sıkıyo çıkarıyom bu defa yürürken sallanıyolar tutuyom olmuyo bi tuhaf haller birde destekli sütyen takın sarkmasın diyosanız diyolar ama destekliyle nadide sultanı geçiyoz maşallah bide kaynanam bana gelcek kalmaya bana bakcakmış
kızlar midem ağrıyoooo napıcam bennnn
ataevlerdeyim ben sen galiba yasemin parktaydın daha önce konuşmuştuk
bilmiyorum ki canım geçti biraz ya eve gidince dinleneyim bari en iyisi:26:bide bişey sorucam siz karnınıza hafif bastırınca kalp atışı gibi bi tık tık duyuyomusunuz uzanır vaziyetteyken
o kalp atışı normal zamandada oluyor cnm ama hamileler genelde yeni farkediyorlar ve bebeğin kalp atışı sanıyorlar vücudumuzdaki en büyük atardamarlardan biri adını unuttum karından sonra aşağıya iki bacağa ayrılıyor onun atışını görüyorsun sen o herkesde var
bide sağlıkçı olucam utanıyorum kendimden:26:
yok canım sağlıkçısın diye herşeyi bilmek zorunda değilsin ben de edebiyatçıyım ama bilmediğim bir sürü şey var
bilmemek değil öğrenmemek ayıp
kızlar benden yine k.rengi geldi offfff elim ayağım birbirine dolandı :///
evet evet hatırladım bana da lazım temizlikçi ama ramazanda bulmak zor oluyor fakat ramazandan sonra tutacağım bir tane doğumdan sonrada gelsin lazım olacak çüünkü annemler fln yardım edemez bana hepsinin ayrı işi var çünkü..iki çocukla da zor olacak sanki hadi hayırlısı
kızlar 11haftayla 14hafta arası 2li test yapılıyor sonra 20. hafta ayrıntılı usg bakılıyor organlarına fln bir de 24.haftada şeker testi yapıyorlar o kadar..başka test yok sadece takip var ben deneyimliyim sööliim dedim
sonra bir daha gelmedimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?