2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun acaba damar damar üstüne bindi derler ya öyle bişeymi .sıcak bi havlu koysan yada sıcak su ve sabunlar ovarlar ya nineler öyle yapsan belki işe yarar.
Canım yaa çok sağol.. sıcak su torbasını hazırlayım en iyisi. iyi gelir inşallah.. sanada bol bol dua ederim.

PİLOEcum, bizde de var o adetler, annemde sarı tülbent örtmüştü kızıma.. ama öyle nefes almasını engelliycek gibi değil, portbebenin üzerine örtmüştü. eve geldiğimizde de beşiğinin başına örttüm onu, orda durdu.
senle günlerimiz aynı ve benimde cuma kontrolüm var.. bakalım inşallah bana da tarih verirler.
sezeryanda belden aşağısı uyuşuk olduğu ve sonda takılı olduğu için ilk etapta hasta bakıcı mecburen gecelik giydiriyor. tamamen uyuşma bitince, yürütülüp kendi odana geçtiğinde ve sonda çıkarıldığında kendini iyi hissedersen pijama giyebilirsin.

allah sizlerden de razı olsun bacılaarr.. SELENin dediğini bi yapayım bakalım, sıcak iyi gelir inşallah..

CİLEK canım çok az kalmış hadi hayırlısı.. yarında güzel haberlerle gelirsin inşallah.

evet canım az kaldı heycanım artıyor her geçen gün. inşallah canım yarın güzel haberler alırım.

inş. hayırlı haberlerle gelirsin benimde belim çok ağrıyo iki yastığı koyuyorum oturuyo gibi uyuyorum artık eşimede bana bi hastane yatağı alalım en iyisi diyorum :)

inşallah canım. evet bende nerdeyse oturarak yatıyorum. az kaldı biraz daha gayret edicez artık.

sen baya uyguna almışsın canım gerçekten.benim elimde kumaşım vardı.önlüğünde çok basit bi mantığı var zaten dikiyim dedim.her yerde emzirme odası bulma imkanı olmuyor .illaki kullanıllır
Kumaşın varsa dik tabi canım.Bence de kullanılır....
Canım benim kayınvalidemde öyle dedi hatta battaniyeyi bile illa sarı aldırdı ama bende yüzüne tülbent örtmiycem ama.Sezaryanda gecelik istiyolarmış.Ben de sadece pijama aldım bi tane ama bi tane daha alıcam.
senin aldığın çok uygunmuş bende bi araştırıyım o fiyata alınca diktirmem zaten anacığımı yormıyım

Baby jem uygun canım bi çok yerde bulabilirsin.Ben funpop diye bi yer var ordan aldım.

yenidoğan bebeği 2 saatte bi emzirin diyolar ama anneler 23 ile 6 arası ben bile acıkırım kuş kadar bebiş nasıl dayanıcakki deneyimli annelerden cvp bekliyoruz

canım bebişini görmüşsün ne güzel. ee artık sancıların çıkması normal... kafana takma sakın... dinleneceksin doktoru dinle bak. yavrun için...

ne güzel, haftaya kurtuluyosun işten, bol bol dinlenirsin...arabanı satman kötü olmuş, tam ihtiyacınız olacağı zamanlar,,gerçi öyle gerekmiştir tabi mutlaka....

zaten arabamı kullanamıyordum son zamanlarda..eşiminkiyle idare edicez artık, biraz da o taşısın bizi haftaya artık doğumöncesi son haftam. bol bol dinlenmek istiyorum. bu hafta koşturmacayla geçicek..

Canım bol bol dinlen artık yorma kendini.Kızına maşallahBen de birazdan çıkıcam 3.30da kontrolümüz var.

yenidoğan bebeği 2 saatte bi emzirin diyolar ama anneler 23 ile 6 arası ben bile acıkırım kuş kadar bebiş nasıl dayanıcakki deneyimli annelerden cvp bekliyoruz

canım ben deneyimliyim ama anlamadım gece bebeği emzirmek mi nasıl olacak diyorsun yani?

ühüüüü.. bilmiom ki canım nazarmı değdi..
ağrılarım yok şükür, arada yokluyo şimdilik..
şuan bebiş gerdiriyo annesini sağdan soldan ortadan :))) yaradana kurban..

sen küçükken alıştırcan artık oğlanı, AVMlerde gezecek ki ilerde yadırgamasın:)) ilerde büyüyüp delikanlı olduğunda da girersin koluna çatlatırsınız kızları :))

defne de uyumuşken gideyim sıcak su torbamı alıp uzanayım..

hepinize kocamaaaaaaannnn

Canım deneyimli değilim ama yeni doğan bebek o kadar uzun süre duramaz heralde.Ama zamanla gece beslenmeyi bırakmak gerekiyomuş.

canım ilk zamanlar bebek her ağladığında emzirin diyolar.. ben de sık sık emziriyordum.. ama 4-6 aylık olduğunda bu uygulanabilir. yoksa ilk zamanlar için uygun değil. bebeğin en güzel gelişimi ilk 6 ay oluyor, sonra yavaşlıyor..

canım bebişini görmüşsün ne güzel. ee artık sancıların çıkması normal... kafana takma sakın... dinleneceksin doktoru dinle bak. yavrun için...
kasılmalarım çok erken başladığı için alıştım arık onlarla yaşamaya:)ama yatarak vakit geçiremiyorum,ağır iş yapmamaya gayret edicem çünkü farkında olmadan bişiler çekerken kaldırırken falan buluyorum kendimi ya da eşim uyarıyo..ilk hamileliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştık,kürtajdan 3 gün sonra okula gitmiştim düşün yani canım pek tatlı diildir:)

canım dr. dinlen bolbol gerçekten sancıların geçtiğini görüceksin bendede oluyodu artık evdeyim çok fazla olmuyo işleri yarım yamalak yapıyorum valla bul.mak. boşaltmadık sabah kahvaltı bulaşıkları az Allahtan onları elimde yıkıcam 2 dk.

canım inş. işe yararda rahatlarsın.

canım benim seninle hamilelik ayımız aynı ekim topiğinden hatırlıyorum çok geçmiş olsun. bundan 1.5 ay önce benimde çok kaşıntım olmuştu hemen 2. günü doktora koştum.ilk defa şahit olduğum bişey yaptı bu halde bırakamam,kalırsa normal doğum yaptırmam dedi ve vajinal mantarı temizledi bir takım aparatlarla.çok canım acıdı ama çataldan kalkınca geçti bitti.şimdi çok şükür ne akıntı ne kaşıntı çok rahatım o yönden. temizleme işleminden sonra 2 adet fitil verdi bir de krem.fitilleri 3 gün arayla kullandım kreme gerek bile kalmadı.bir de sirkeli su tarifi verdi bir de genital bölge temizleme sıvısı..ihmal etme sende doktoruna görün bir an önce

canım ben deneyimliyim ama anlamadım gece bebeği emzirmek mi nasıl olacak diyorsun yani?
saliha kitapta okumuş ya gece bir kere emzirin diye 23 -6 arası onu soruyodum.

Canım deneyimli değilim ama yeni doğan bebek o kadar uzun süre duramaz heralde.Ama zamanla gece beslenmeyi bırakmak gerekiyomuş.

bencede öyledir annemde öyle der çünkü çabucak acıkırlar ama kitapta yazana çok şaşırdım gece 1 kez mümkün değil gibi geliyo

Kızlar ben çıkıyorum dr kontrolümüz var.Uzun sürerse işe geri dönem...Görüşürüz

canım güle güle git güzel haberlerle gelirsin inş.

kızlar bişi sormak istiyorum;
doğum tarihi ve şekli çatı muayenesiyle mi belirleniyor???
birde çatı muayenesi elle rahimden mi yapılıyor ???
çarşamba kontrolümüz war dr doğum ayrıntılarını konuşcaz ve belirlicez demişti o yüzden aklıma takıldı...

canım çatı muayenesinden sonra normal olabilecekmi diye bakılıyo .sezeryan derse tarih belirlenebilir ama normalde tarih belirleyemezler ne zaman gelirse bebek artık hayırlısı olsun inş.

canım çatı muayenesinden sonra normal olabilecekmi diye bakılıyo .sezeryan derse tarih belirlenebilir ama normalde tarih belirleyemezler ne zaman gelirse bebek artık hayırlısı olsun inş.

anladım cnm ...peki bu muayene nasıl yapılıyor usg ile mi belirleniyor yoksa elle mi bakılıyor rahime ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…