- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.621
bende anneme diktirebilirim diyorum ama yormakta istemiyorum zaten kocam dışarı çıkmayı yasakladı bende ya alıcam ya diktiricem çok gerkli bişy bence ablamın arabada ve tatildeki hallerini düşününce bulundurmakta fayda var .
Sevi Bebe Anne Emzirme Örtüsü - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
MYCey Annemin emzirme önlüğü - springer - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
ilkini yeni gördüm ama hangisi daha iyi olur bilemedim
Güzel haberlerle gelirsin inş. canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
yok anacım yok. Cuma günü de ben aldım bir kitap. Tracy hogg/bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye. kitabı okurken benimki yanıma yanaşmayacak nerdeyse, şaşkaza imtihan yaparım diye heralde..ben emzireceksem ben de okuyayım , tamam da diyorHaftasonu bebek bakım kitabı aldık...soru cevap şeklinde, nt den aldık, bebek sahibinin el kitabı diye...güzel bi kitap..dün eşimle onu okuduk...o okudu, beni imtihan etti, annelikten sınıfta kaldım, hiçbişey bilmiyomuşum :)
geçmiş olsun acaba damar damar üstüne bindi derler ya öyle bişeymi .sıcak bi havlu koysan yada sıcak su ve sabunlar ovarlar ya nineler öyle yapsan belki işe yarar.yok canım bişey kaçırmadın, bende bilmiyorum niye ağrıdığını.. aşı olduğumuz yerde bi ağrı var, sanki böyle kulunç girmiş gibi.. ama kola kulunç girmesi ne alaka demi.. gece ters bi hareket filan mı yaptım bilmiorum. 2 gündür ağrıyor.
inş. hayırlı haberlerle gelirsin benimde belim çok ağrıyo iki yastığı koyuyorum oturuyo gibi uyuyorum artık eşimede bana bi hastane yatağı alalım en iyisi diyorum :)kızlar bizde 35 olduk. yarın bebişlerimizi görmeye gidicez. doktorum belki doğum gününü söyler , çünkü 37. haftada alıcaz demişti. bende artık hiç uyuyamıyorum sırtım belim çok ağrıyor. İnşallah yarın güzel haberler alırız. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
kitap kimin bizde mi alsak acaba ben adem güneşin kitaplarını aldım ablamla dönüşümlü okuycaz ama bebek bakımı yok tabi onda benim kitap annemHaftasonu bebek bakım kitabı aldık...soru cevap şeklinde, nt den aldık, bebek sahibinin el kitabı diye...güzel bi kitap..dün eşimle onu okuduk...o okudu, beni imtihan etti, annelikten sınıfta kaldım, hiçbişey bilmiyomuşum :)
sen baya uyguna almışsın canım gerçekten.benim elimde kumaşım vardı.önlüğünde çok basit bi mantığı var zaten dikiyim dedim.her yerde emzirme odası bulma imkanı olmuyor .illaki kullanıllırCanım bence de gerekli bişey inş.kullanışlı olur.Ben 12tlye aldım.Diktirmeye değmez ama sen bilirsin yinede.
kızlar bizde 35 olduk. yarın bebişlerimizi görmeye gidicez. doktorum belki doğum gününü söyler , çünkü 37. haftada alıcaz demişti. bende artık hiç uyuyamıyorum sırtım belim çok ağrıyor. İnşallah yarın güzel haberler alırız. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Haftasonu bebek bakım kitabı aldık...soru cevap şeklinde, nt den aldık, bebek sahibinin el kitabı diye...güzel bi kitap..dün eşimle onu okuduk...o okudu, beni imtihan etti, annelikten sınıfta kaldım, hiçbişey bilmiyomuşum :)
Canım bence de gerekli bişey inş.kullanışlı olur.Ben 12tlye aldım.Diktirmeye değmez ama sen bilirsin yinede.
yok anacım yok. Cuma günü de ben aldım bir kitap. Tracy hogg/bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye. Kitabı okurken benimki yanıma yanaşmayacak nerdeyse, şaşkaza imtihan yaparım diye heralde..ben emzireceksem ben de okuyayım , tamam da diyorYoksa ne gerek varmış okumasına, eskiden kitapmı varmış Seninki imtihan yapıyormuş bak ne güzel:d
slm kızlar,
dünden beri inanılmaz yoğundum, bu hafta böyle geçicek. Haftaya son haftam zaten, dinlenemedim bi türlü. Bugün de arabamı sattım noterdeydim sabahtan beri o işlerle uğraştım, neyseki evdeyim şuan.. Yarın kontrolüm var yine doktora gidiyoruz..
gayemm'in doğumu varmış sanırım bugün, allah sağ salim kurtarsın bebişi de kendisini de. Inşallah kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
şimdi biraz geçmişe göz atayım..
için kızlar ben hergün türk kahvesi içiyorum biliyorsunuz belirli bir orana kadar kafein alınabiliyor hamilelikte bir sorun olmaz....
özlemcim benim eşimde su işinden anlamıyo cnm dün dr gittik kadının suyu bitmiş erken alıcaklar bebeği konuşuyoruz suyumu bitmiş erikliyi arasın diyo....işte hamile kadınla baba olmayı bekleyen erkek arasındaki fark....
enfeksyon olan arkadaşım sende genital bölgeni ılık sirkeli suyla yıkarsan iyi gelebilir birdene cnm
yaa bide burası bana iyi geliyo cidden.. şuan bi kolum ağrıyo o kadar.. sizleri seviyoruuummmm
herkese slm. kızlar kayınvalidem bana bebek doğduktan sonra üzerine sarı tülbent örtecem dedi. o niye dedim sarılık olmasın diyeymiş. ne alaka ya dedim bebeğin üzerine tülbent olmaz nefessiz kalır dedim. yok kızım adet bulsun yerini dedi. böyle bişe var mı?? bebek genelde herşekilde sarılık oluyomış annenin sık sık emzirmesi lazım ki hafif atlatsın dedim bende. ama öyle tülbentle olacak iş değil dedim bilmiş bilmiş. böyle bişe duydunuzmu sizler?
bu arada beşiğimizi kurduk. giyecekler alındı. ama eksikleirmiz daha çok. çamaşırları hala yıkayıp ütülemedim. cuma kontrolüm var. sezeryan olursa tarih netleşecek. sonrada temizlik için kadın alacam eve. genel bi temizlik yapıp cicilerimizi yıkayıp ütüleyecem. bu arada şubatın 20 sine kladar dersaneyle sözleşmem devam ettiği için işe devam ediyorum. ama belim sancılanıyo feci şekilde. bide geçen kontrolde dr bana kramplar için magnezym vermişti. krapmlar tamamen kesilmedi ama en azından 2-3 günde bir oluyo artık. hergün girmesinden iyidir. bide hastane için pijama dışında gecelik şart mı yani sezeryan olsa da boydan gecelik daha mı iyi olur? ben sadece pijama aldım kendime. çantamı daha hazırlamadım. eksik çok bebişiminde benimde. kontrol sonrası herşeyi hızlandırmam lazım. ben şimdi derse giriyorum. hepiniz öptüm
herkese slm. kızlar kayınvalidem bana bebek doğduktan sonra üzerine sarı tülbent örtecem dedi. o niye dedim sarılık olmasın diyeymiş. ne alaka ya dedim bebeğin üzerine tülbent olmaz nefessiz kalır dedim. yok kızım adet bulsun yerini dedi. böyle bişe var mı?? bebek genelde herşekilde sarılık oluyomış annenin sık sık emzirmesi lazım ki hafif atlatsın dedim bende. ama öyle tülbentle olacak iş değil dedim bilmiş bilmiş. böyle bişe duydunuzmu sizler?
bu arada beşiğimizi kurduk. giyecekler alındı. ama eksikleirmiz daha çok. çamaşırları hala yıkayıp ütülemedim. cuma kontrolüm var. sezeryan olursa tarih netleşecek. sonrada temizlik için kadın alacam eve. genel bi temizlik yapıp cicilerimizi yıkayıp ütüleyecem. bu arada şubatın 20 sine kladar dersaneyle sözleşmem devam ettiği için işe devam ediyorum. ama belim sancılanıyo feci şekilde. bide geçen kontrolde dr bana kramplar için magnezym vermişti. krapmlar tamamen kesilmedi ama en azından 2-3 günde bir oluyo artık. hergün girmesinden iyidir. bide hastane için pijama dışında gecelik şart mı yani sezeryan olsa da boydan gecelik daha mı iyi olur? ben sadece pijama aldım kendime. çantamı daha hazırlamadım. eksik çok bebişiminde benimde. kontrol sonrası herşeyi hızlandırmam lazım. ben şimdi derse giriyorum. hepiniz öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?