2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bana hediye geldi bu örtüden böyle çok şirin duruyor ama nasıl kullanışlı mı onu zaman göstericek

evet cnm eskiler çok yapar bu sarı tülbenti merak etme genelde pek sorun olmaz zaten kısa süre duruyor istersen örtersin

Canım heyet raporunu ben hamıleliğimin başında bır kanama yaşadım o zaman aldım ama tanıdık bir doktordan aldık. Her doktor vermıyor.Kendi doktorun iyi ise verebilir. Süresi 6 ay kadar diye biliyorum ama burda bır arkadas 18 ay demiş biraz fazla geldi bana ama belkı oda torba yasa ile değişmiştir. Normalde zaten 40 günlük rapor hakkımız var onu aile hekimine yazdırabılırız 10 gün 10 gün olarak onun bitiminde heyet raporu yazdırabılırsın. Heyet raporunu devlet hastaneleri yazıyor bu arada bazı özellerde yazıyor ama her özelden alınmıyor ben acıbademe gidiyordum orda yazmıyolardı bi devlet hastanesınden tanıdık bi doktordan aldık 30 gün aldık maaştan kesmıyorlar. Hataneye giriş yaptım heyet raporu alıcağım dıye bir rapor düzenlediler 3 hekim imzası gerek zaten tanıdık olan doktor arkadaslarına yönlendirdi hiç muayene olmadan aldım

cnm bana hediye geldi bu örtüden böyle çok şirin duruyor ama nasıl kullanışlı mı onu zaman göstericek

Cnm bende aldım emzirme önlüğü mycey aldım.Ben oyle herkesin ortasında acıp emzıremem diye düşünüyorum o yuzden rahat ederim heralde. Bazı ınsanlar otobüste, uçakta falan gayet rahat acıp emziriyolar biraz şaşırıyorum gerçi büyük konuşmamak gerek ama inş boyle bişey yapmam:))

bende büyük konuşmak istemiyorum ama hayatta açıp emziremem hiç sevmiyorum o tarz şeyleri umarım rahat ederiz onlarla

hımm anladım canım ben sadece 40 gün olanı biliyodum bundan habersizmişim tabii lazım olmayınca öğrenmemişim herhalde aman Allah ihtiyaç duymamızı gerektircek kötü durumlar yaşatmasın tabii ama öğrendiğim ii oldu belki öbür dönemin başında lazım olur cok sağol tatlım bilgi verdiğin için

bende büyük konuşmak istemiyorum ama hayatta açıp emziremem hiç sevmiyorum o tarz şeyleri umarım rahat ederiz onlarla

Evet ya zaten bu hayatta ne zaman büyük konuşsam başıma geldi o yuzden hep dikkatli konuşuyorum ama napıyım o tarz insanlardan hoşlanmıyorum herkesin ortasında rahat rahat ben sonuçta görmek istemiyorum yani:))

canım heyet raporu olayını ben demiştim 18 ay diye..benim idarecilerimden biri haziran ayında doğum yaptı..bu dönem hiç gelmedi,2.dönem de dönmeyi düşünmüyodu en son konuştuğumuzda o demişti bana 18 aya kadar albiliyomuşuz diye..kasılmalarım olduğu için hiç riske atma demişti çünkü mayıs sonu iznim bitecek,2 aylık bebeği bırakıp gitmem zor olur çalışabilirsem 2.dönem 2 hafta falan giderim diye düşünüyodum..doğumdan sonra izin bitince tatile kadar ayarlarsın raporu,hallederiz falan demişti..dr.umla da konuştum zaten o gün gelsin 2 sefer yazıp ayarlarız dedi geriye kalan 1 buçuk ayı...

Rica ederim canım. Yani genelıkle herkes daha fazla maaş almak için alıyor bu raporu hem cocukla vakit gecirmek için hemde maaş almak için . Eski dairemde herkes bebeğini 9-10 aylık yapıyordu bu raporla normal izinler raporlar bittikten sonra heyet alıp hem maas alıyorlardı hemde bebeklerini baya büyütüyorlardı. Bı sorun olmasına gerek yok yanı almak için anlayışlı bi doktor bu raporu verıyor hamilelikten dolayı cok iyileşemedi falan yazıyolar yanı rapora. Allah korusun inşalalh oyle hamilelk dışında zorunlu kötü durumlar yasayıp ihtiyac duymayız canım dediğin gibi

Evet ya zaten bu hayatta ne zaman büyük konuşsam başıma geldi o yuzden hep dikkatli konuşuyorum ama napıyım o tarz insanlardan hoşlanmıyorum herkesin ortasında rahat rahat ben sonuçta görmek istemiyorum yani:))

bende o yüzden almak istiyorum inş. işe yarar her yerde emziririm çocuğumu öyle herkesin içinde kadın bile olsa memeyi açıp emzirmek istemem

Biz geldikkkk oğluşum çok iyiymiş boyu 42cm kilosu da 1900gr olmuş,uyuyodu herzamanki gibiDr şimdilik normal doğum dedi.5-23 mart arası olabilirmiş doğum.O yüzden 5 marttan sonra izne ayırcak.5 marta bişey kalmadı ama yaaa heycan yaptım

18 ay hakkımız varmı ben 6 ay biliyordum. Bencede 2 aylık bebeği bırakmaya kıyamaz ınsan. Bende işte kanamam olduğu için ilk aylarda almıştım 30 gün , 40 gunde normal rapor hakkımı kullanmıştım o zaman.

bende o yüzden almak istiyorum inş. işe yarar her yerde emziririm çocuğumu öyle herkesin içinde kadın bile olsa memeyi açıp emzirmek istemem

Ben ilk defa bi arkadasımda gördüm o kullanmıştı rahattı ama onun bebeği haziran ayında olduğu için biraz terletiyor dıyodu, ama bizim mart olacağı için cokda rahatsız etmez gibi geliyor bana

öle hem paramı aliim hem cocuk büyüteyim diye kullanmam tabi canım helal para kazanmak daha önemli ama eylülde okul acılacağı zaman annem gelicek normalde bebeğime bakmak için ama o da hasta bakalım gücü kuvveti yerinde olucak mı ona da kıyamıyorum ve eğer o zaman hala bakıcı bulamamış olursam bebeğim ortada kalıcak olursa mecbur alıcam bende o heyet raporundan tanıdık doktor da yok ama oturup aglıcam artık karsılarında ama inşallah sağlığı elverir de annecim gelebilir kime bırakırım cocugumu yoksa naparım bilmiyorum(((

aynen zaten normalide senin düşündüğün herkesin ortasında olması saçma cnm umarım böyle pozisyonlarda kalmayız ben o yüzden örtüyü yanımdan ayırmamayı düşünüyorum

maşallah oğluşuna cnm zaman çabuk geçiyor valla

benm çantamın aynısı :) güle güle kullan benmki en küçük boyu sennki de mi öyle?

günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım biz iyiyiz en azından hala doğurmadım iş yerine geldim bugün işleri toparlıycam ve raporumu vericem şirkete ondan sonra tekrar yatışşş
seni gördüğüme sevindim canm ii olmana da tabiki...

Eki Görüntüle 340956 Eki Görüntüle 340957

siz çantaları eklerken bende nihayet bitirdiğim battaniyeyi ekleyim bari :))))

eşantiyon olarak bide KÜÇÜK CADI :))))))))
maaş. defneciğe de annesine de çok güzel ben bakmakla yetiniyorum :)

canım benimde 30. haftam dolduğunda dönmemişti 33 te gittim dönmüştü döner inş.

inşallah döner canım hayırlısıyla normal dogum yapmak istiyorum benim için dua edermisin....[/QUOTE]
tabiki canm inş. hakkında hayrlısı olur.

En küçük fenerbahçeli ve ailesi :))))

Eki Görüntüle 340982

maaş. size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…