- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.601
merhaba arkadaşlar sizler daha deneyimli olduğunuz için bişi danışacaktım , 22 haftalık hamileyim sabahtan beri druma ulaşamadım , geçen hafta idrar yolu enfeksionu var diye antibiyotik kullanmaya başladım 3 gündürde kaşıntıdan ölüyorum(vajinada)( gece hiç uyuyamadım şuanda iş yerindeyim çok huzur oluyorum bana önerebileceğiniz bir krem var mı?
sanırım bide tahriş oldu acıyor(
kızlar bacak kramplarına bi yöntem buldum hemen geçiyo bende bacağımı düz uzatıyorum gergin bi şekilde ayağımı topukla beraber geriye kendime doğru çekiyorum hemen geçiveriyo
bu babalar ne kadar bilinçsiz ya ilgilendiklerimi var bizimle. ben diyorumki aç interneti bak bu hafta bebekte ne gelişiyo ne oluyo ne bitiyo. şuanda 37. haftadayız fln diye her hafta böyle başını yiyorum... benimki kramp ağrısıyla gece uyanınca doğum sancısı yüzünden bağırıyorum sanıyor... korkuyor...
dün gece ne yaptım size söyliyim bu böyle ilgisiz bir hafta sonu geçirtti ya bana inadına gecenin köründe bir su istiyorum bir masaj yap diyorum bunlar numaraydı...ceza...
canım kaşıntı mantardan olmuş olabilir sen dr sormadan bişey sürme istersenmerhaba arkadaşlar sizler daha deneyimli olduğunuz için bişi danışacaktım , 22 haftalık hamileyim sabahtan beri druma ulaşamadım , geçen hafta idrar yolu enfeksionu var diye antibiyotik kullanmaya başladım 3 gündürde kaşıntıdan ölüyorum(vajinada)( gece hiç uyuyamadım şuanda iş yerindeyim çok huzur oluyorum bana önerebileceğiniz bir krem var mı?
sanırım bide tahriş oldu acıyor(
sorma ya dün ilk defa canım bişey istedi gerçi aşerme değildi ama sabah tvde gördüm sabahtan akşama kadr eşime bana bunu alıcaktın diyip durdum :)Ayy ne güzel valla benim aklıma bile gelmiyo...Git canım konsere de git öyle doğurBen de doğurmadan aşercek bişey bulsam iyi olur.Nasıl hamilelik bu böyle
geçmiş olsun... ben 9 aydır idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum doktor fitilden başka birşey vermiyor... krem özellikle istedim ama kullanmazsın dedi... benimde kaşıntı çok ama az kaldı dayanmaya çalışıyorum... o yaşadığın acıyı çok iyi anlıyorum bende çok acı çektim ama idrara çıktıktan sonra iyice kurula kendini bide ben idrardan sonra makyaj temizleme pamuğu varya yuvarlak onu ıslatıp temizliyiorum... çok idrara çıktığımız için yara oluyor... off kötü ya... geçmiş olsun tekrar...
kızlar bacak kramplarına bi yöntem buldum hemen geçiyo bende bacağımı düz uzatıyorum gergin bi şekilde ayağımı topukla beraber geriye kendime doğru çekiyorum hemen geçiveriyo
canım kaşıntı mantardan olmuş olabilir sen dr sormadan bişey sürme istersen
sorma ya dün ilk defa canım bişey istedi gerçi aşerme değildi ama sabah tvde gördüm sabahtan akşama kadr eşime bana bunu alıcaktın diyip durdum :)
kızlar selam biz geldik
babamızı gönderdik evimizi süpürdük dün alışveriş yaptık çok para harcadık babamıza işe gitte çok para kazan dedik bize anca yetergeçmişi okucam ama korkuyorum kim bilir ne kadr birikti
semracım 1 yasin daha okudum ...
( gözüm daha çok korktu şimdi sizede geçmiş olsun ( bol bol yıkıyorum ama yok delirtiyor insanı çok tşk ederim cvb için..
almadım ama internetten araştırıp kendim diktim canım.kullanışlı olur diye düşündüm.kızlar içinizde emzirme önlüğü alan varmı ben iki model buldum ama hangisini alsam diye kararsız kaldım
kızlar içinizde emzirme önlüğü alan varmı ben iki model buldum ama hangisini alsam diye kararsız kaldım
kızlar içinizde emzirme önlüğü alan varmı ben iki model buldum ama hangisini alsam diye kararsız kaldım
Allah kabul etsin canım, ekliyorum..
Defne az önce tutturdu yine öje öje diye :)) bende aldım hem ona sürdüm hem kendime:)))
cart bi pembe :)) bakalım akşam eşimin tepkisi ne olacak.
çok şeker oldular ama..
yaa bide burası bana iyi geliyo cidden.. şuan bi kolum ağrıyo o kadar.. sizleri seviyoruuummmm
amin canım hepimizinkini kabul etsin inş. hayırdır niye kolun ağrıyo bişey kaçırdım galiba
böyle birşeyin olduğunu bilmiyordum bile. google dan baktımda az önce eşime bilinçsiz dedim ama ben meğer ondan cahil kalmışım...
canım ya vala kullanışlı olur bence...
özgecim vala valiz hazır değil ama en umulmayacak şeyi bile almışsın helal olsun...
şimdi kahve zamanı şerefe kızlar...
biz dua edelim boşamıyolar bizi.. bi kalkıp aynaya baksak ya kendimiz olsak arar mıyız acaba :))) amann sefamız olsun boşver bi kaç aya kalmaz normale döneriz..
dün yatakta sağdan sola dönüyorum, eşim diyoki dünya bile güneşin etrafında daha hızlı dönüyp diyoterbiyesiz ona mı süsleniyim ben şimdi iyiym böle.. BU İŞ YERİNDE GREV VAR..
evet ayrı bi babanne havası katıyo bana ki eşimin eminim çok hoşuna gidiyodur babaannesiyle yatmak :))) yok yok ben masus böle takılıyorum 14 şubatta en seksi geceliğimi giycem içine sığamasam da :)))bence içine sığmak için çaba göstermem bile taktire şayann
En küçük fenerbahçeli ve ailesi :))))
hayırlı haberlerle gel inşallah. gelince de yaz bizegünaydın kızlar bakıyorumda herkes doğuma odaklanmış zaten az kaldı herkes hayırlısıylla kurtulur inşallah bende bugün çok heyecanlıyım kızımı görmeye gitçezz inşallah durumu iyidir
Canım ankarada ben giysilerini özelcan bebeden, kızılayda bi mağaza var adını unuttum koray mağazasının yanında ordan aldım ve internetten markafoni gibi siteleri takip edip aldım... şeker değil lavantalı süslerden yaptırdım kalıcı olsun diye.. onuda face de ahde vefadan aldımmm arz ederim :) ayrıca teessüf ederim ankaradasın ve buluşmalara gelmedin mi
almadım ama internetten araştırıp kendim diktim canım.kullanışlı olur diye düşündüm.
bende anneme diktirebilirim diyorum ama yormakta istemiyorum zaten kocam dışarı çıkmayı yasakladı bende ya alıcam ya diktiricem çok gerkli bişy bence ablamın arabada ve tatildeki hallerini düşününce bulundurmakta fayda var .Canım ben aldım baby jem emzirme önlüğü benim aldığım.
kızlar bizde 35 olduk. yarın bebişlerimizi görmeye gidicez. doktorum belki doğum gününü söyler , çünkü 37. haftada alıcaz demişti. bende artık hiç uyuyamıyorum sırtım belim çok ağrıyor. İnşallah yarın güzel haberler alırız. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?