2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun... ben 9 aydır idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum doktor fitilden başka birşey vermiyor... krem özellikle istedim ama kullanmazsın dedi... benimde kaşıntı çok ama az kaldı dayanmaya çalışıyorum... o yaşadığın acıyı çok iyi anlıyorum bende çok acı çektim ama idrara çıktıktan sonra iyice kurula kendini bide ben idrardan sonra makyaj temizleme pamuğu varya yuvarlak onu ıslatıp temizliyiorum... çok idrara çıktığımız için yara oluyor... off kötü ya... geçmiş olsun tekrar...

kızlar bacak kramplarına bi yöntem buldum hemen geçiyo bende bacağımı düz uzatıyorum gergin bi şekilde ayağımı topukla beraber geriye kendime doğru çekiyorum hemen geçiveriyo

canım kaşıntı mantardan olmuş olabilir sen dr sormadan bişey sürme istersen

Ayy ne güzel valla benim aklıma bile gelmiyo...Git canım konsere de git öyle doğurBen de doğurmadan aşercek bişey bulsam iyi olur.Nasıl hamilelik bu böyle
sorma ya dün ilk defa canım bişey istedi gerçi aşerme değildi ama sabah tvde gördüm sabahtan akşama kadr eşime bana bunu alıcaktın diyip durdum :)

( gözüm daha çok korktu şimdi sizede geçmiş olsun ( bol bol yıkıyorum ama yok delirtiyor insanı çok tşk ederim cvb için..

için kızlar ben hergün türk kahvesi içiyorum biliyorsunuz belirli bir orana kadar kafein alınabiliyor hamilelikte bir sorun olmaz....

özlemcim benim eşimde su işinden anlamıyo cnm dün dr gittik kadının suyu bitmiş erken alıcaklar bebeği konuşuyoruz suyumu bitmiş erikliyi arasın diyo.... işte hamile kadınla baba olmayı bekleyen erkek arasındaki fark....

enfeksyon olan arkadaşım sende genital bölgeni ılık sirkeli suyla yıkarsan iyi gelebilir birdene cnm

Ben görsem de yanımda da yeseler hiç canım istemiyo:))Bi ayva o da zaten her hafta pazardan alınıyo

Allah kabul etsin canım, ekliyorum..

Defne az önce tutturdu yine öje öje diye :)) bende aldım hem ona sürdüm hem kendime:)))

cart bi pembe :)) bakalım akşam eşimin tepkisi ne olacak.
çok şeker oldular ama..

yaa bide burası bana iyi geliyo cidden.. şuan bi kolum ağrıyo o kadar.. sizleri seviyoruuummmm

( gözüm daha çok korktu şimdi sizede geçmiş olsun ( bol bol yıkıyorum ama yok delirtiyor insanı çok tşk ederim cvb için..

sen doktoruna her gittiğinde söyle bunu mutlaka fitil yada bildiği başka ilacı tavsiye eder... benim doktor biraz cins...

kızlar içinizde emzirme önlüğü alan varmı ben iki model buldum ama hangisini alsam diye kararsız kaldım

böyle birşeyin olduğunu bilmiyordum bile. google dan baktımda az önce eşime bilinçsiz dedim ama ben meğer ondan cahil kalmışım...
canım ya vala kullanışlı olur bence...
özgecim vala valiz hazır değil ama en umulmayacak şeyi bile almışsın helal olsun...

şimdi kahve zamanı şerefe kızlar...

Son düzenleme:

amin canım hepimizinkini kabul etsin inş. hayırdır niye kolun ağrıyo bişey kaçırdım galiba

amin canım hepimizinkini kabul etsin inş. hayırdır niye kolun ağrıyo bişey kaçırdım galiba

yok canım bişey kaçırmadın, bende bilmiyorum niye ağrıdığını.. aşı olduğumuz yerde bi ağrı var, sanki böyle kulunç girmiş gibi.. ama kola kulunç girmesi ne alaka demi.. gece ters bi hareket filan mı yaptım bilmiorum. 2 gündür ağrıyor.

Sağol canım ben alıyorum da işte çantayı hazırlamak için acele etmiyorum nedense,eşimde ısrar etmese daha bekliycem nerdeyse.Bir rahatlık var ki anlatamam

kızlar bizde 35 olduk. yarın bebişlerimizi görmeye gidicez. doktorum belki doğum gününü söyler , çünkü 37. haftada alıcaz demişti. bende artık hiç uyuyamıyorum sırtım belim çok ağrıyor. İnşallah yarın güzel haberler alırız. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Haftasonu bebek bakım kitabı aldık...soru cevap şeklinde, nt den aldık, bebek sahibinin el kitabı diye...güzel bi kitap..dün eşimle onu okuduk...o okudu, beni imtihan etti, annelikten sınıfta kaldım, hiçbişey bilmiyomuşum :)

hepinizi etiketlemedim ama kızlar gülmekten öldürdünüz beni
En küçük fenerbahçeli ve ailesi :))))

maşallah maşallah

günaydın kızlar bakıyorumda herkes doğuma odaklanmış zaten az kaldı herkes hayırlısıylla kurtulur inşallah bende bugün çok heyecanlıyım kızımı görmeye gitçezz inşallah durumu iyidir
hayırlı haberlerle gel inşallah. gelince de yaz bize

cnm teşekkür ederim cevap için ankaradayım ama göçebe hayatı yaşıyorum, bi annemlerdeyim bir evdeyim bir kaynanamlarda toparlanıp gelmek çok zor hayatım benim için yoksa gıyaben hepinizi çok merak ediyorum , topiğe girmeyince bile özlüyorum sizi ya, yoksaaa gelmem mi hiç

almadım ama internetten araştırıp kendim diktim canım.kullanışlı olur diye düşündüm.

Canım ben aldım baby jem emzirme önlüğü benim aldığım.
bende anneme diktirebilirim diyorum ama yormakta istemiyorum zaten kocam dışarı çıkmayı yasakladı bende ya alıcam ya diktiricem çok gerkli bişy bence ablamın arabada ve tatildeki hallerini düşününce bulundurmakta fayda var .

Sevi Bebe Anne Emzirme Örtüsü - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
MYCey Annemin emzirme önlüğü - springer - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

ilkini yeni gördüm ama hangisi daha iyi olur bilemedim

Güzel haberlerle gelirsin inş. canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…