- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.701
herkese slm. kızlar kayınvalidem bana bebek doğduktan sonra üzerine sarı tülbent örtecem dedi. o niye dedim sarılık olmasın diyeymiş. ne alaka ya dedim bebeğin üzerine tülbent olmaz nefessiz kalır dedim. yok kızım adet bulsun yerini dedi. böyle bişe var mı?? bebek genelde herşekilde sarılık oluyomış annenin sık sık emzirmesi lazım ki hafif atlatsın dedim bende. ama öyle tülbentle olacak iş değil dedim bilmiş bilmiş. böyle bişe duydunuzmu sizler?
bu arada beşiğimizi kurduk. giyecekler alındı. ama eksikleirmiz daha çok. çamaşırları hala yıkayıp ütülemedim. cuma kontrolüm var. sezeryan olursa tarih netleşecek. sonrada temizlik için kadın alacam eve. genel bi temizlik yapıp cicilerimizi yıkayıp ütüleyecem. bu arada şubatın 20 sine kladar dersaneyle sözleşmem devam ettiği için işe devam ediyorum. ama belim sancılanıyo feci şekilde. bide geçen kontrolde dr bana kramplar için magnezym vermişti. krapmlar tamamen kesilmedi ama en azından 2-3 günde bir oluyo artık. hergün girmesinden iyidir. bide hastane için pijama dışında gecelik şart mı yani sezeryan olsa da boydan gecelik daha mı iyi olur? ben sadece pijama aldım kendime. çantamı daha hazırlamadım. eksik çok bebişiminde benimde. kontrol sonrası herşeyi hızlandırmam lazım. ben şimdi derse giriyorum. hepiniz öptüm
Özgecim maşallah kuzuna...bu hafta ne kadar çok kontrol var sıklaştı tabi kontroller. yarın benimle birlikte sanırım 2 kişi daha kontrole gidecek bizim için dua edin olurmu...
ay ben bugün nekadar çok yoruldum yaaaa...sabah beri alışveriş yaptık annemlee...ev için oğluşum için bisürü şey aldımm..sonunda alezinide aldım oğlumun..bi küçük paket 1 numara bez aldım..bisürü şey aldım..ama totom başım hiçbiyerim tutmuyo..gece zaten uyku yok..maymun gibi oturuyorum 3-4 e kadar..sağa sola dönemiyorum..ya sanki bacaklarımı koparıyolar leğen kemiğimden..belim kuyruk sokumum felakett...doktor dese gel bugün doğur gidicem vallahii...
al benden de okadar cnm yaaa.. yarın gel doğur dese bugünden koşarım
slm kızlar..
doktordan geldik,hızlı bi şekilde geçmişi okuduuk..çantalar hazırlanmış maaşallah..darısı başımıza artık:)doğum hemşireleriyle konuştum bu gün neler koymam gerek diye bilgi aldım onlardan da..
çalışamaz raporumuzu aldık,yarın babamız okula götürecek inşallah,ben arkadaşlarla vedalaşmaya gidecektim ama dr.um yatmam gerektiini söyledikzım gayet iyiymiş çok şükür ama nstde sancı çıktı,hissettim zaten..kasılmalarım da gün içerisinde olması gerekenden fazla olduğu için bol bol yat dedi..tam adamına söyledi,şimdi gider yarım saat yatarım tv karşısında sonra aklıma bişi gelir kalkarım kesin..
ay ben bugün nekadar çok yoruldum yaaaa...sabah beri alışveriş yaptık annemlee...ev için oğluşum için bisürü şey aldımm..sonunda alezinide aldım oğlumun..bi küçük paket 1 numara bez aldım..bisürü şey aldım..ama totom başım hiçbiyerim tutmuyo..gece zaten uyku yok..maymun gibi oturuyorum 3-4 e kadar..sağa sola dönemiyorum..ya sanki bacaklarımı koparıyolar leğen kemiğimden..belim kuyruk sokumum felakett...doktor dese gel bugün doğur gidicem vallahii...
show tv ye bakıyorum da Çağla Şikelin de 1.5 ayı kalmış 40 hafta olmasına... 8.5 kilo almış şimdiye kadar zaten göbeğinden belli :)) kız yoksa bizim topiktemi mart annesi o da :))) aranızda çağla şikel varsa hemen açıklasın
Dikkat et kendine canım,şu nst ye ben de gireyim bakalım doktorum hiç lafını etmese de bu sefer ben isteyeyim bari.Son ayımız yatarak dinlenerek geçecke bu gidişle...Zamanında gelsinler de napalım dinleniriz.
ya bana demişlerdi..doğuma koşa koşa gidiceksin..gözün bişey görmicek demişlerdi..ben inanmadım..ama bu ağrılar beni delirtiyo artık...arabaya binip inemiyorum yaaa düşün artık..ayakkabılarımı kocam yada annem giydiriyo...millet nasıl 3-5 tane doğuruyo bilmiyorum..
ya bana demişlerdi..doğuma koşa koşa gidiceksin..gözün bişey görmicek demişlerdi..ben inanmadım..ama bu ağrılar beni delirtiyo artık...arabaya binip inemiyorum yaaa düşün artık..ayakkabılarımı kocam yada annem giydiriyo...millet nasıl 3-5 tane doğuruyo bilmiyorum..
Ya yapan yapıyor valla benım görümcem 2 ay önce 5. çocuğunu doğurdu ve 5 ide sezeryan ama banamısın demıyor yanı vucudu artık bağısıklık kazanmış bu konuda:) nasıl olsa bu hep doğuruyor dıye vucut alışmış çünkü hamılelığıde doğumuda o kadar rahat kı sankı 5 cocuk yapmamış gibi. En onemlısı rahat ınsan olucaksın ıste rahat oldunmu her seyın kolay oluyor bu hayatta
cnm maşallah urasaBiz geldikkkk oğluşum çok iyiymiş boyu 42cm kilosu da 1900gr olmuş,uyuyodu herzamanki gibiDr şimdilik normal doğum dedi.5-23 mart arası olabilirmiş doğum.O yüzden 5 marttan sonra izne ayırcak. 5 marta bişey kalmadı ama yaaa heycan yaptım
heheheee aranızdaki çağla benimm
herkese iyi akşamlar
kızlar güzel güzel fotolar paylaşılmış
fenerbaçe ailesine kocaman maşallah diyorum
umudumm canım arkadaşım sen ne tatlışsn öyle öperim seni kocaman
pollyicimm geçmiş olsun öncelikle battaniyede çok güzel olmuş ellerine sağlık
kızlar bu arada sizin bavulları görünce bende yanıma büyük bir çanta alayım dedim
küçük bir çanta almayı düşnüyorudm ama bizim hastaneede uzak eşimi yormayayım
yoruldummmmm :))))
beyin olarak yoruldum....
kızımı uyandırmaya çalışmaktan yoruldummm :)))
ama şikayetçimiyim asla...
evet kızım 12 den beri evimizde ve etrafımdaki kişilerin karışmalarından çok sıkıldım şimdiden, off herkes herşeyi çok iyi biliyor ama asıl yapılması gereken şeyleri kimse yapmıyorrrr...
kendimi uzak tutup kızıma ve kocama konsantre olmaya çalışıyorum ama bazen yeter diyesim geliyor...
ama ne yapıyoruz, bunlara takılmayıp en değerli hediyemiz ile ilgileniyoruzzzz :))))
canım inanmıyorum 5 ide sezeryanmı
normalde 3 den sonra yasaklıyorlar diye biliyorumm
maşallah ne cesaretmiş seninkindede
kim bakıyor bu çocuklara ruh sağlığı iyimi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?