2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben bugün nekadar çok yoruldum yaaaa...sabah beri alışveriş yaptık annemlee...ev için oğluşum için bisürü şey aldımm..sonunda alezinide aldım oğlumun..bi küçük paket 1 numara bez aldım..bisürü şey aldım..ama totom başım hiçbiyerim tutmuyo..gece zaten uyku yok..maymun gibi oturuyorum 3-4 e kadar..sağa sola dönemiyorum..ya sanki bacaklarımı koparıyolar leğen kemiğimden..belim kuyruk sokumum felakett...doktor dese gel bugün doğur gidicem vallahii...

canım kayınvaldenin dedigi çok dogru yeni dogan bebege sarı tülbent örtülür gerçektende faydası var .....

ÖZGECİM oğluşun maşallah

İCLAL canım çok teşekkür ederim.

ESMAcım annen gelicekmiş ne güzel.. bizimkileri ben çağırmasam gelmiyolar. ancak kontrolden kontrole. İlk gebeliğimde son ay hiç yalnız bırakmamışlardı.. bu kez çok rahatlar..

LIFE84 canım çok teşekkür ederim. ağrılar sancılar başlıyo artık.. kaçınılmaz son

SAFUL canum çok sevindim bebişine. hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah miniğimiz. 2500 gr ı da geçer o çok rahat annesi

GÜNEŞ canım sağolasın.. ağrılardan kaçış yok artık.. zaten iş miş de yaptığım yok ama ağrıyo işte

Özgecim maşallah kuzuna... bu hafta ne kadar çok kontrol var sıklaştı tabi kontroller. yarın benimle birlikte sanırım 2 kişi daha kontrole gidecek bizim için dua edin olurmu...

yarın benm de kontrolüm varrrr artık doktora gitmek bile zor geliyor her yerim ağrıyoooooorrrr...

al benden de okadar cnm yaaa.. yarın gel doğur dese bugünden koşarım

selam güzel annişler geçmişi zar zor okuduk yoncamla beraber.
kontrolden gelen arkadaşların gözü aydın.gideceklerede heyecanlı akşamlar:)

bu arada polycim benim zıpır kızımın adı YONCA olacak Allah nasip kısmet ederse inşallah.bi de yaşadığım şehir boş kalmış istanbul yazarsan sevinirim hayatım .bebek şekerlerinide az önce sipariş ettim pzt. veya salı gelecek o zaman foto eklerim
herkes iyi cici baksın kendine

Son düzenleme:
al benden de okadar cnm yaaa.. yarın gel doğur dese bugünden koşarım

ya bana demişlerdi..doğuma koşa koşa gidiceksin..gözün bişey görmicek demişlerdi..ben inanmadım..ama bu ağrılar beni delirtiyo artık...arabaya binip inemiyorum yaaa düşün artık..ayakkabılarımı kocam yada annem giydiriyo...millet nasıl 3-5 tane doğuruyo bilmiyorum..

Dikkat et kendine canım,şu nst ye ben de gireyim bakalım doktorum hiç lafını etmese de bu sefer ben isteyeyim bari.Son ayımız yatarak dinlenerek geçecke bu gidişle...Zamanında gelsinler de napalım dinleniriz.

Bende aynı durumdayım. geceleri hiç uyku yok sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor o kadar zorkı dedğin gibi zamanımız dolsada artık doğum yapsak gerçi ozmanda bugunleri ararmıyız bılmıyorum ama

heheheee aranızdaki çağla benimm

herkese iyi akşamlar
kızlar güzel güzel fotolar paylaşılmış
fenerbaçe ailesine kocaman maşallah diyorum
umudumm canım arkadaşım sen ne tatlışsn öyle öperim seni kocaman
pollyicimm geçmiş olsun öncelikle battaniyede çok güzel olmuş ellerine sağlık
kızlar bu arada sizin bavulları görünce bende yanıma büyük bir çanta alayım dedim
küçük bir çanta almayı düşnüyorudm ama bizim hastaneede uzak eşimi yormayayım

Dikkat et kendine canım,şu nst ye ben de gireyim bakalım doktorum hiç lafını etmese de bu sefer ben isteyeyim bari.Son ayımız yatarak dinlenerek geçecke bu gidişle...Zamanında gelsinler de napalım dinleniriz.

ne güzel işte,kasılma sertleşme şikayetlerin yoksa gerek görmemiştir belki..kasılmaların günde 5-6yı geçmemesi lazım dedi dr.um yine güldüm dedim ne 5i 6sı..2 hafta sonra olacaktı bi sonraki randevumuz haftaya çağırdı sancılardan dolayı..inşallah haftaya kadar artmaz.yatamasam da daha az hareket ediyorum artık ben de..en az 5 hafta daha bekler umarım yaramazlar içerde[/B][/QUOTE]

Son düzenleme:
özgecimm maşallah oğluşuna büyümüş
canım bizimkiler azcık minyon olacak belli
canı içinde olsun sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah

ben de artık cidden yorulduğumu hissediyorum. ayın 20sine kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. bu durum beni asabileştiriyor geriliyorum iyice. istediğin gibi hareket edememek sürekli ağrı sızı vs geriyor insanı. bi de ben sezeryan olacağım ve doğum sonrası yine böyle bir dönem bekliyor beni. depresyona girerim gibi gelio

Ya yapan yapıyor valla benım görümcem 2 ay önce 5. çocuğunu doğurdu ve 5 ide sezeryan ama banamısın demıyor yanı vucudu artık bağısıklık kazanmış bu konuda:) nasıl olsa bu hep doğuruyor dıye vucut alışmış çünkü hamılelığıde doğumuda o kadar rahat kı sankı 5 cocuk yapmamış gibi. En onemlısı rahat ınsan olucaksın ıste rahat oldunmu her seyın kolay oluyor bu hayatta

canım inanmıyorum 5 ide sezeryanmı
normalde 3 den sonra yasaklıyorlar diye biliyorumm
maşallah ne cesaretmiş seninkindede
kim bakıyor bu çocuklara ruh sağlığı iyimi :26:

cnm maşallah urasa daha var heycan yapma 5 marta ....

ronim sende cok tatlısın biliyorum çünkü görmüştüm...heheheheh

ayşen napıyosun geçmişimi okuyosun yine nasıl geçti okulda ilk günün ....

baby16 cnm sende bugün dr gitmişsin sen,nde sancın cıkmış dün iş yapmıştın belki ondan artmıştır..mutlaka dinlen cnm

ve işte kızımla ilk fotoğrafımız.... :))))

Eki Görüntüle 339618

En küçük fenerbahçeli ve ailesi :))))

Eki Görüntüle 340982

Gamzeeeeeeeeeeeeee canım okdar mutlu oldumkı adına anlatamam ınan resımlerı gorunce tuylerım dıkenleşti:)) Kızınla sana saglıklı uzun bır omur dılıorum formada cok yakısmıs cok tatlı olmussunz ALLAH mutlulugunuzu daim etsin inşallah Evde olanlra gelnce takılmamaya bak az daha sabret herkes ıylıgn ıcın bıseyler yapmak ıstıo lakın ortalk ıster ıstemz karısıo bu oluo ılk bebeklerde yapacak bısey yok dedıgn gıbı bebegıne kocana odaklan:) Tekrarrrrrr cok gecmıs olsun gozun aydın cook cooooook mutlu oldum adına

1 Saattir gecmısı okuorum anam ne cok yazıosunuz maşallah:))) Gamze kavustu yavrusunaa cok sukrr dılerım gayede sorunsuz kavusmustur yavrusuna Dualarım onunla keske haber alabılsek merk edıorum. Herkesler ıyıdır ınsallah bende gıremedm haftasonu gezmelere gıttım hava cok guzeldı bu fırst tepılrmı cılgınlar gıbı dolastım:))) Bugn kontrole gıttım 15 gnde 1 cagırıo bu doktor benı cok memnunum bu durumdan hihihihi:)) 15 gn sonra nts ye gırcm herlde ve ondn sonra her hafta gelcen dedı oglm gayet ıyı suyumuz vs 8 kılo aldım oda şahane:))) Benım aklıma takıln sey sukıı 2 hafta buyuk cıkıo oglmn kafası nasıl cıkarcam dıye derdı aldı benıı :)) Doktr saolsun morl verdı benm kızımn kafasıda 3 hafta ılerde cıkıodu kafaıcınde anormallık yoksa dıkkatte almıoruz dedı kılosu haftasına gore uyumlu cok sukr de kafasıı alms basını gıdıo ınsallah rahat cıkar:))) Bızden haberler boyleee subatn bıtımnde bende cantamı hazırlıcm ınsallah:)) goruorum resımlerınızı ozenıorum ama no ıcraat:)))

slm
canlar

ben de sabah doktora gittim artık günümüz belli 23 yada 24 şubatta doğuruyorum kızlarrr

belden uyuşturmalı olacak bugün bebişe usg de baktıktan sonra bir de nst ye gir dedi ama ben istemedim eşim yurtdışına gidecekti doktor tamam o zaman hareketleri iyi ise 10 gün sonra gel o zaman direk nstye git sonra bana gel dedi..ayın 16sına randevu aldım son randevum olacak sanırsam ondan sonraki hafta da alıcak bebişimi....içim bi tuhaf oldu...biz kimseye doğacağı zamanı söylemedik herkes martta bekliyor sürpriz olacak herkeseinşallah kimse bozulmaz açıkçası umurumda da değil...doğum çantam hazır sayılır sadece bebek bezi alıcam eşim gelince onu yurtdışına yolladım sağ salim bir dönsün de gerisi önemli değil..şimdi annem burda biraz haberleri seyredeyim gene dönerim

canım inanmıyorum 5 ide sezeryanmı
normalde 3 den sonra yasaklıyorlar diye biliyorumm
maşallah ne cesaretmiş seninkindede
kim bakıyor bu çocuklara ruh sağlığı iyimi :26:

Çok rahat canım daha bide 6 yı düşünüyor sen düşün yanı. 5 ide sezeryyan her duyan şokluyor. Ama inanılmaz rahat bir kadın geçen akşam evde ilkokula giden 2 cocuğuna daha yenı doğmuş bebeği bırakıp yemeğe gitti . Evde yardımcısı var bitane ev işleri için. Çocuklar birbirini büyütüüyor işte:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…