- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.741
Biz geldikkkk oğluşum çok iyiymiş boyu 42cm kilosu da 1900gr olmuş,uyuyodu herzamanki gibiDr şimdilik normal doğum dedi.5-23 mart arası olabilirmiş doğum.O yüzden 5 marttan sonra izne ayırcak. 5 marta bişey kalmadı ama yaaa heycan yaptım
Eki Görüntüle 340965 Eki Görüntüle 340966 Eki Görüntüle 340967 Eki Görüntüle 340968
ben valizim ve adenin yatağı
Eki Görüntüle 340956 Eki Görüntüle 340957
siz çantaları eklerken bende nihayet bitirdiğim battaniyeyi ekleyim bari :))))
eşantiyon olarak bide KÜÇÜK CADI :))))))))
Canim ultrasonda solenenleri takma bence milim kaysa 100 gr farkettiriyo nerdeyse. Ben de doktora gidince hep unutuyorum yaa heycanlaniyorz sanirim:))bu ay ben de hic kilo almadm yazdiklarni okurken ben yazdm sandim bi an:))
Slm kızlar yorgunluktan öldüüüüüüüüüüüümmmm geçmişten sizlerden bihaberim inş. herşey yolundadır herkesler iyidir her ne kadar annem yardım etsede temizliğe kadın gelsede bir çok şeye benim uğraşmam gerekti perdelerimin hiç biri yeni eve uymadı perdeciyle ölçüyle uğraştım bu evde girişimiz genişti yeni evin girişi uzun dar kordidor yollulklar paspaslar hiçbirşey uymadı annemle hepsini baştan aldık doğum üstü baya bi masraf çıktııtotom başım ayrı yerlerde danki ne kadaqr kendimi yormamaya çalışsamda genelde ayaktayım off içinizi daralattım kusura bakmayın bu arada kızım tüm cicilerini yıkadık ütüledik misss gibi oldu çatnamızı hazırladık kağı süsümüzüde aldık lohusa tacımı da aldık baya bi kokoş olcaz ana kız kızımın hastane çıkışının şapkasına kurdale diktim çok hoş oldu ana kız takılcaz öyle
Bende buna benzer aldımmm bak benimki de bu:
Eki Görüntüle 340931
ama tabi bunda sadece bebişinkiler var :)) benimkiler küçük bi valize ancak sığdı
slm kızlar..
doktordan geldik,hızlı bi şekilde geçmişi okuduuk..çantalar hazırlanmış maaşallah..darısı başımıza artık:)doğum hemşireleriyle konuştum bu gün neler koymam gerek diye bilgi aldım onlardan da..
çalışamaz raporumuzu aldık,yarın babamız okula götürecek inşallah,ben arkadaşlarla vedalaşmaya gidecektim ama dr.um yatmam gerektiini söyledikzım gayet iyiymiş çok şükür ama nstde sancı çıktı,hissettim zaten..kasılmalarım da gün içerisinde olması gerekenden fazla olduğu için bol bol yat dedi..tam adamına söyledi,şimdi gider yarım saat yatarım tv karşısında sonra aklıma bişi gelir kalkarım kesin..
Daha pek heyecan yok bende yaa sanki daha çok vakit varmış gibi geliyo niyeyse :)) sanki böle 40larda falan olcak gibi bi rahatlık var üstümde ama hayırlısı inşallahsağol canım iyidir heralde en fazla 3500 gr olsun yoksa çıkarması zor olur seninkinin kilosuda iyi canım ama senin doğuma çok az kalmışşşheyecan varmı benim artık alt tarafa baskı yapıyo sıkışmalarımda arttı daha şimdidennn
Çok güzelmiş çantanı güle güle kullan canım ben de böyle bir şey arıyorum internetten mi aldın?
Daha pek heyecan yok bende yaa sanki daha çok vakit varmış gibi geliyo niyeyse :)) sanki böle 40larda falan olcak gibi bi rahatlık var üstümde ama hayırlısı inşallah
Sağol kuzum.. mağazadan aldım ankaradaama sizin oralarda da vardır.. özgenin de buna benzer çantası gördün mü o da mağazasından almış..
iyi akşamlar kızlar neler kaynattınız bugün gayemden haber varmı???? bizde drdan yeni geldik kızım suyu ve eşi herşeyi çok iyimiş kilosuda 2250 gr bana küçük gibi geldi ama dr haftasına göre çok iyi dedi erken doğum riski olduğu halde bu haftalara kadar gelmemize şaşırdı buarada başaşağı dönmüştü pozisyon değişmemiş bidahada ters dönemez dedi yani normal doğum gibi görünüyo hepimiz için hayırlısı
gözün aydın cnm herşey yolundaymış sevindim.....iyi akşamlar kızlar neler kaynattınız bugün gayemden haber varmı???? bizde drdan yeni geldik kızım suyu ve eşi herşeyi çok iyimiş kilosuda 2250 gr bana küçük gibi geldi ama dr haftasına göre çok iyi dedi erken doğum riski olduğu halde bu haftalara kadar gelmemize şaşırdı buarada başaşağı dönmüştü pozisyon değişmemiş bidahada ters dönemez dedi yani normal doğum gibi görünüyo hepimiz için hayırlısı
Offfff diyorum çooook uykum var direniyorumIşıl dün geç uyandığım ve akşam da iki saat kestirdiğim için gece dörde kadar döndüm durdum sabah zor kalktım. Bugün üç saatti ders biz çıktık öğlenciler girdi. Saat birde toplantıya başladık(O saate kadar zaferde oyalandık) Öğretmenler kurulu toplantısı dört saat sürdü. Uyumamak için kendimi zor tuttum çok sıkıcı oluyor zaten b toplantılar. Oturmaktan totom ağrıdı. Afedersin bir de gaz sancısı tabi önce ben ne sancısı olduğunu anlayamadım tuvalete gittim bir şey yok. Saat beşi geçerek okuldan çıktım. Geldim geçmişi okuyayım dedim döktürmüşsünüz valla. Çok güldüm. Yemek vardı dünden şimdi yemek yedik iki saat daha uyanık kalabilirsem saat on gibi yatıp sabah kalkmayı planlıyorum. Ancak düzene girerim yoksa bir kısır döngü oluyor erken kalk okuldan gel uyu sonra yine gece uyuyama sonra yine yine...
kızlar slm geçmişe bakmadan yazıyorum kontrolümüz ii geçti nts ye girdik 1 saat sancı çıkmadı 2640 gr 44 cm dr un tabiriyle kısa boylu şişko kızım olcak:) 10 gün sonra tekrar çağırdı doğsa bile endişe etme artık diyerek yağladı tuzladı yolladı bizi:)
gözün aydın cnm herşey yolundaymış sevindim.....
ay kuzum ben seni gece 4 de nette ördüm çünkü bende oturdum mutfakta takılıyodum sonra ilaç içtim anca uyudum ...bugün aylin geldi karşı komşu onlardada varmış toplantı oda oflayıp pofladı.....neyse azkaldı sık dişini izine ayrılıcaksın...
yasemince 34 cnm cok senin işinde zor ya eşin umarım bebiş gelmeden gelirde seninde kayfin yerine gelir cnm....bu arada nişanlıyken bizde eşimle cam den görüşürken bende ful aksesuar takılırdımönce deneme yapardım nasıl görünüyorum diye sonra açardım ogünler klıma geldi...
strepit....cnm gözün aydın sen benden önce doğum yapıcaksın rabbim nasip edese az kaldı....
merhaba kızlar bebişleri gören annelerinde gözlerı aydın.ya bişi sorcaktım kımseye catı muayenesı olmadımı.benım kontrol 34.haftada acaba ozaman yaparmıki.
Canım olurmu oyle sey burda bırbırımıze destek oluyoruz. Ben hatta sana yazıcaktım canım sımdı kalbımı okumuşsun ailemin yanına gıdceğim demişsin ya dıcektım memleketını bılmıyorum ama memleketınden daha iyi bulursun eğer ordakı doktorun ii biri değilse:)) Bence 2-3 ay almaktan bişey olmaz çünkü insanı mecbur bırakıyolar zaten, Ben trabzonluyum bı arkadasım var oda yazın Trabzondan alıcak mesela daha rahat alırım dıye.
Ya banada doktor en son kafası buyuk dedi bende korktum acaba bişemı olur dıye yok dedi vucuduna gore buyuk dedi.Kocakafalı bi uşak olucak benımkı:)) Umarım rahat cıkar. Bir tane hastası varmış doktorumun tutturmuş normal doğum dıye 48 saat beklemiş 4 cm açılma olmuş suni sancı vermışler falan perişan olmuş artık sezeryan yapalım demişler kabul etmmemiş en son vakumla cekmışler oda nasıl bişe acaba ya sordum tehlıkelı değilmi diye yok dedi.
Canım 37. haftada yapıyolar o yüzden henüz hiçbirimiz olmadık normal düşünenler haftaya olabilir sanırım benimki 10 gün sonra olcak 37. haftamda yani34de yapmıyolar..
hımmm oh iyi ozaman bu kontroldede yırttım:):)cok korkuyorum ya hem normal dogum ıstıyorum ama muayeneden cekınıyorum nedense:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?