2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallh canım her şey yolunda ne güzel

Canim ultrasonda solenenleri takma bence milim kaysa 100 gr farkettiriyo nerdeyse. Ben de doktora gidince hep unutuyorum yaa heycanlaniyorz sanirim:))bu ay ben de hic kilo almadm yazdiklarni okurken ben yazdm sandim bi an:))

aynen öyle oynama oluyo illaki..kilosunda değilim ben organları herşeyi sağlıklı olsunda mühim olan o..ama kendimin bu sefer hiç kilo almadığına pek sevindim

gamze çekirdek ailenize bayıldım :)allah nazardan korusun..biz böyle bişe yapcak olsak baba gs.li,ben bjk.li,oğlanı da fb yaparız,3 büyükler diye çıkarız ortaya

umutluyum78 çok harika görünüyorsun,arkadaşların dediği gibi ben de senin yanında paspal kalıyorum biraz,Allahtan kocam yanımda değil ,bu hallerimden pek haberi yok,internetten görüşürken süslenip çıkıyorum karşısına tabi beşik de cıvıl cıvıl.iyi günlerde yatsın bebişin

melyche eşinin dünya bile güneşin etrafında daha hızlı dönüyo esprisine çok güldüm yaa,çok iyi ifade etmiş bizi

ozgeengin maşallah bebişin durumu iyiymiş,biz burda yazışırken zaman biyandan akıyo,15güne başlamış oluruz hızlı doğumlara

saful maşallah bebişine,ay senin günün belli olmuş,hayırlı olsun.benim 3 mart tahmini tarih,kocam 19şubatta gelcek eve,o gelmeden doğurmuş olmasam iyidir.benim kilo da 72...

streetpitt adını yanlış yazdıysam kusuruma bakma,senin de bebişine kavuşacağın gün belli olmuş bile,hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Allah hepimize.eşine de hayırlı yolculuklar,Allah kavuştursun

azerii masrafı falan takma kafana ,Allah yardımcı olur ev kurana,yavrun da kısmetiyle gelecek inşallah.ama sen kendini yormamaya bak,bisürü iş yapmışsınız.aman dikkat...hastenede ana kız fotolarınızı görürüz inşallah :)ben annemgilde kaldığımdan evle ilgili hiçbişey yapamadık.eşim 19-20sinde geldiğinde yapcaz bişekilde,bebişin mobilyası falan kuruldu ,anneme getirdim bebiş eşyalarını da,burda yıkayıp ütüledim..bisürü valizle evime döncem ,bakalım nası becercez bunca işi

berkerdem herşey yolundaymış şükür..böyle de devam eder inşallah

Sancılar dışında sorun yok şükür onlar da temizlikle falan yordun diyedir dinlen geçer inşallah. Hastane konusunu ne yaptın Doruk mu son kararın?

Daha pek heyecan yok bende yaa sanki daha çok vakit varmış gibi geliyo niyeyse :)) sanki böle 40larda falan olcak gibi bi rahatlık var üstümde ama hayırlısı inşallah
Çok güzelmiş çantanı güle güle kullan canım ben de böyle bir şey arıyorum internetten mi aldın?

Sağol kuzum.. mağazadan aldım ankarada ama sizin oralarda da vardır.. özgenin de buna benzer çantası gördün mü o da mağazasından almış..

Gördüm Özgeninkini de o da güzel çıkıp bakmam lazım anlaşılan yarın okuldan sonra şöyle bir turlayayım bakalım.

kızlar slm geçmişe bakmadan yazıyorum kontrolümüz ii geçti nts ye girdik 1 saat sancı çıkmadı 2640 gr 44 cm dr un tabiriyle kısa boylu şişko kızım olcak :) 10 gün sonra tekrar çağırdı doğsa bile endişe etme artık diyerek yağladı tuzladı yolladı bizi:)

Maşallah iyi haberlerle gelmişsin ne güzel bundan sonrası da hayırlısıyla geçsin inşallah.

gözün aydın cnm herşey yolundaymış sevindim.....

ay kuzum ben seni gece 4 de nette ördüm çünkü bende oturdum mutfakta takılıyodum sonra ilaç içtim anca uyudum ...bugün aylin geldi karşı komşu onlardada varmış toplantı oda oflayıp pofladı.....neyse azkaldı sık dişini izine ayrılıcaksın...

yasemince 34 cnm cok senin işinde zor ya eşin umarım bebiş gelmeden gelirde seninde kayfin yerine gelir cnm....bu arada nişanlıyken bizde eşimle cam den görüşürken bende ful aksesuar takılırdım önce deneme yapardım nasıl görünüyorum diye sonra açardım ogünler klıma geldi...

strepit....cnm gözün aydın sen benden önce doğum yapıcaksın rabbim nasip edese az kaldı....

Gözün aydın haberler iyi maşallah

sağolun kızlar kısmette bugünleri görmekte varmış hamilelimin başında resmen depresyondaydım ama artık çok iyiyim çok şükür kızımın sayesinde buarada IŞILcım çok güzel çıkmışsın maşallahhhhh benim gözlerim kapandı artık şişliktennnn

merhaba kızlar bebişleri gören annelerinde gözlerı aydın.ya bişi sorcaktım kımseye catı muayenesı olmadımı.benım kontrol 34.haftada acaba ozaman yaparmıki.

merhaba kızlar bebişleri gören annelerinde gözlerı aydın.ya bişi sorcaktım kımseye catı muayenesı olmadımı.benım kontrol 34.haftada acaba ozaman yaparmıki.

Canım 37. haftada yapıyolar o yüzden henüz hiçbirimiz olmadık normal düşünenler haftaya olabilir sanırım benimki 10 gün sonra olcak 37. haftamda yani 34de yapmıyolar..

canımm yemek hazırla ye bulaşık topla etrafı derle derken gec gördüm cvbını kusura bakma cok tesekkür ederim düşünmüşsün yazmışsın okadar sağol ben de corumda olucam memleket orası ordan ayarlayabilirsem süper olcak yani sırf rapor için tekrar marmarise dönmeme gerek kalmaz cok teşekkürler tekrar

ay o da niye ısrar etmiş ille de normal diye ya bebek oksijensiz filen kalsaymış ben o riski alamazdım şahsen Allah korusun kolay doğumlar olsun hepimiz için inşallahh

çatı muayenesi olucek arkadaşlar muayene olurken kendinizi sıkmayın derin nefes alın verin hiç acımıcakkkkben parmaklanan biri olarak yazıyorummm

hımmm oh iyi ozaman bu kontroldede yırttım:):)cok korkuyorum ya hem normal dogum ıstıyorum ama muayeneden cekınıyorum nedense:)

aynı durumdayız bende muayeneden çekiniyorum yaa hatta şöle diyim utanıyorum :)) doktor şimdiye kadar hep karından ultrasonla baktı ilk kez gerçeklerle yüzleşcek :))) eşim bile saçmala doğumu o yaptırcak neden utanıyosun zaten görcek diyo ama bende cevabı yapıştırıyorum : eee zaten görcek diye her gittiğimde açıyım o zaman?? hocam bi bak şuna yaa :)) töbe töbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…