2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben kaçar.. hadi iyi akşamlar herkese

unutmadan RONYAcım çok sağol canım.. elimden geldiğince yapıyorum bişiler işte

Ne güzel artık bebegıne kavusacagn gunu bılıosun:119: Saglıkla gelsın bebısın hayatına Rabbım bızlerede ogrencegımz gunu gormeyı nasıp etsın:) Oyyyy cook heycanlııı nasıl geccek gunler:)))))

Ya banada doktor en son kafası buyuk dedi bende korktum acaba bişemı olur dıye yok dedi vucuduna gore buyuk dedi.Kocakafalı bi uşak olucak benımkı:)) Umarım rahat cıkar. Bir tane hastası varmış doktorumun tutturmuş normal doğum dıye 48 saat beklemiş 4 cm açılma olmuş suni sancı vermışler falan perişan olmuş artık sezeryan yapalım demişler kabul etmmemiş en son vakumla cekmışler oda nasıl bişe acaba ya sordum tehlıkelı değilmi diye yok dedi.

He valla bızım uşakta oyle koca kafalı olcak sanırım:))) Oglumu koca kafalarda oynatıp meşhur etcem:)))))) Doktr bnm kızda 3 hafta ılerdeydı dıyınce ıcıme su seroıldı nasıl cıkartıcm hıc bılmıorum onun derdı aldı benı bahsettıgn bayanda cok azımlıymıs maşallah:) Vakum son care cekıp alıolr ısteee deeeee oda zor bısey son ıhtımal olrk onu kullanıolar artık kocamda dıo oglummmmmm annenı uzmeee baban gıbı kolay dog zorluk cıkarmaaaa hastaneye verecegmz parayı sana harcayalımmm:))) vucudu mınık evladımın yaaa o yuzden kafası buyuk cıkıo ıstee mınık böcegım benmmm yer annesı onun narın bedenını:)))

kızlar benim kızında başı hep 2 hafta büyük çıkıyor
ama doktor beyin gelişiminde sorun yok
yani önemli değil deyince rahatladım
sanırımm kafa çapı genetik oluyor eşimin azcık büyükte

Yaa bende onu dedım kocamaaa bızım kafalarımz buyuk olmamıs bu neyın nesı kı suan tekrar annemeeee sordumm kucucuk kafan vardı senın bedenın buyuktu dıo:)) esımde coooooook kolay dogmus muhtemelen onun kafasıda mınıktı bu cocugun vucudu buyuk dıemı kafası buyuk cıkıo yoksa harbı kocaaa kafalımı bılemedm:))) Hayırlısı olsun kolay cıksındaaaa vucudunu ben şişiririm sonra:))))

Slm kızlar yorgunluktan öldüüüüüüüüüüüümmmm geçmişten sizlerden bihaberim inş. herşey yolundadır herkesler iyidir her ne kadar annem yardım etsede temizliğe kadın gelsede bir çok şeye benim uğraşmam gerekti perdelerimin hiç biri yeni eve uymadı perdeciyle ölçüyle uğraştım bu evde girişimiz genişti yeni evin girişi uzun dar kordidor yollulklar paspaslar hiçbirşey uymadı annemle hepsini baştan aldık doğum üstü baya bi masraf çıktıı totom başım ayrı yerlerde danki ne kadaqr kendimi yormamaya çalışsamda genelde ayaktayım off içinizi daralattım kusura bakmayın bu arada kızım tüm cicilerini yıkadık ütüledik misss gibi oldu çatnamızı hazırladık kağı süsümüzüde aldık lohusa tacımı da aldık baya bi kokoş olcaz ana kız kızımın hastane çıkışının şapkasına kurdale diktim çok hoş oldu ana kız takılcaz öyle

:))))) koptum valla kocakafalara. Şimdiden meshur oldular ozman desene oynatalım valla kocakafalarda. Ay inş oyle kolay doğar ya bende korkuyorum vucut olarak zayıflar heralde. Zaten kafasını olcuyor usg de kocaman bişe:)butun usg yi kaplıyor. Bende normal düşünüyorum ama dediğin gibi korkuyorumda. heryerimiz parcalanmaz inş:)

evet beyin gelişiminde sağlığında bişe olmasında o önemli değil o kadar. Bizde de kardeşimin kafası buyuk herhalde ona benzıcek. Oğlan dayıya derler:)

benim bebek bakım çantam..henüz hastane çantalarımızı hazırlamadık küçük bi tane yeter diyodum ta ki sizim bavulları görene kadar

buarada kızlar doktora sormayı unuttum herhangi bi bilginiz varmı arı poleni getirmiş babam bana yiyebilirmiyim çok faydalı ama hamişler yiyebiliyomu acaba:44:

Biz neciyiz kuzum biz oluruz senin kız kardeşin hemde seve seve

Kuzu benim kızda 2 hafta önce kafası 2 hafta önde gidiyodu.. doktor o zaman normal merak etme vücut yakalar kafayı dedi.. bu haftaki kontrolde 1 hafta önde çıktı.. inşallah bi dahaki kontrolde eşitlenir.. önce kafası büyüyomuş bu haftalarda.. çok zeki olcaklar çünkü biliyosun

iyi akşamlar kızlar neler kaynattınız bugün gayemden haber varmı???? bizde drdan yeni geldik kızım suyu ve eşi herşeyi çok iyimiş kilosuda 2250 gr bana küçük gibi geldi ama dr haftasına göre çok iyi dedi erken doğum riski olduğu halde bu haftalara kadar gelmemize şaşırdı buarada başaşağı dönmüştü pozisyon değişmemiş bidahada ters dönemez dedi yani normal doğum gibi görünüyo hepimiz için hayırlısı

Canımmmm gözün aydın çok sevindim maşallah gerçekten çok iyi kilosu niye sana az geldi? biz 36. haftadayız 2750 kg.. sen 33te 2250 yakalamışsın maşallah bence çok iyi

Maşallah cok sevındım . Benım bebeğimin kılosuda senle aynıydı o haftada doktor haftasıyla uyumlu dedi. Sağlıklı olsunlarda doğunca buyurler inş

Canim ultrasonda solenenleri takma bence milim kaysa 100 gr farkettiriyo nerdeyse. Ben de doktora gidince hep unutuyorum yaa heycanlaniyorz sanirim:))bu ay ben de hic kilo almadm yazdiklarni okurken ben yazdm sandim bi an:))

canım kayınvaldenin dedigi çok dogru yeni dogan bebege sarı tülbent örtülür gerçektende faydası var .....

Bazen eski adetleri yapmak da fayda var zaten tibbi acidan zarari olan bisi deil nasilsa:) bizimkiler de ilk ay sari deil de kirmizi orterler sari sariligi cagirir die. Her yerin adeti farkli tabi polemige yol acmiym :))

yarın benm de kontrolüm varrrr artık doktora gitmek bile zor geliyor her yerim ağrıyoooooorrrr...
Benim de kontrolum yarin. Canim sen de egepole gidiyodun de mi? Saat kacta kntrl karsilasiriz belki:)
Ay cok heycanlii gozun aydn

Canm benimkinhn de kafa 5, karin 7 gun geride bacak da 1 hafta ileri:)) doktor teyzemz manken fizigi diyo ince uzun olcakms. Bakalm nasi bisey olcak dogunca gorcez. Genetk olarak da fiziksel yapiyi genelde baba bel4irlermis diye duydum.sende de ben de tutvyo sanirm dogru

Canımmmm gözün aydın çok sevindim maşallah gerçekten çok iyi kilosu niye sana az geldi? biz 36. haftadayız 2750 kg.. sen 33te 2250 yakalamışsın maşallah bence çok iyi

sağol canım iyidir heralde en fazla 3500 gr olsun yoksa çıkarması zor olur seninkinin kilosuda iyi canım ama senin doğuma çok az kalmışşşheyecan varmı benim artık alt tarafa baskı yapıyo sıkışmalarımda arttı daha şimdidennn

Offfff diyorum çooook uykum var direniyorum Işıl dün geç uyandığım ve akşam da iki saat kestirdiğim için gece dörde kadar döndüm durdum sabah zor kalktım. Bugün üç saatti ders biz çıktık öğlenciler girdi. Saat birde toplantıya başladık(O saate kadar zaferde oyalandık) Öğretmenler kurulu toplantısı dört saat sürdü. Uyumamak için kendimi zor tuttum çok sıkıcı oluyor zaten b toplantılar. Oturmaktan totom ağrıdı. Afedersin bir de gaz sancısı tabi önce ben ne sancısı olduğunu anlayamadım tuvalete gittim bir şey yok. Saat beşi geçerek okuldan çıktım. Geldim geçmişi okuyayım dedim döktürmüşsünüz valla. Çok güldüm. Yemek vardı dünden şimdi yemek yedik iki saat daha uyanık kalabilirsem saat on gibi yatıp sabah kalkmayı planlıyorum. Ancak düzene girerim yoksa bir kısır döngü oluyor erken kalk okuldan gel uyu sonra yine gece uyuyama sonra yine yine...

Canım Allah kolaylık versin işin zor ama çok iş halletmişsiniz maşallah inşallah tamamen biter de dinlenirsin iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…