2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bide burası bana iyi geliyo cidden.. şuan bi kolum ağrıyo o kadar.. sizleri seviyoruuummmm
canım benim yaa bizde seni çok seviyoruz, ,yi ki açtın bu başlığı, bir sürü dostluğa, güzelliğe vesile oldun.

Canım inşaAllah hayırlı-güzel haberlerle gelirsin, dauaların içinde amiiin

maşaAllah canım yaa, seninle günlerimiz aynı, benim doktor söylemiyor ama benim oğluşta bu civarlardadır herhalde

evet iki kız- iki erkek geçiyor gönlümden hayırlısı canım yaa, Rabbim hayırlı, sağlıklı ve gerçekten bakmakta zorlanmayacağımız evlatlar versin... Çünkü mesele doğurmak değil, doğduktan sonra onları yetiştirebilmek:44: inşaAllah hayırlı anne-babalardan oluruz

slm
canlar

ben de sabah doktora gittim artık günümüz belli 23 yada 24 şubatta doğuruyorum kızlarrr

ayy ne güzel gününüz belli, gerçi gün belli olunca vakit daha da geçmez oluyor diyorlar, Rabbim tamamına erdirsin

canım benim ya kolay gelsin sana , Rabbim yar ve yardımcın olsun

Biz neciyiz kuzum biz oluruz senin kız kardeşin hemde seve seve
canım benim yaa, tşk ederim, valla siz bana en yakın arkadaşlarımdan bile daha yakın oldunuz, sizlere çok alıştım, inşaAllah doğumdan sonrada görüşürüz, inşaAllah 2012 mart anneleri gibi kopmayız, bazen orayı okuyorumda, kopukluk olmuş, bazı anneler sitem ediyorlardı inş biz öyle olmayız

canım bebişin gayet iyi, bugün özgede gitii doktora, onunla bir gün var aranızda onun oğluşu 1900müş, onun yanında senin bebişin maşaAllahı var

maşaAlla canım kaçıncı haftadasın?

çatı muayenesi olucek arkadaşlar muayene olurken kendinizi sıkmayın derin nefes alın verin hiç acımıcakkkkben parmaklanan biri olarak yazıyorummm

nası yapılıyo bakmadan parmağıyla mı sadece? yoksa hem bakıp hem parmak mı :))) nası detay ver bize böle yarı yolda bırakıp gitme

Arkadaşlar hani 11 bebek haberi vardı yaa, yanlış habermiş

Sitede aynen şunlar yazıyor

Dış Haberler grubumuzun Hindistan’da yerel bir haber sitesinden çeviri yaparak alıntı yaptıgı “Aynı anda 11 bebek doğurdu” başlıklı haberimizin, yanlış ve asılsız bir haber oldugunu öğrenmiş bulunmaktayız.
Resimde gösterilmekte olan bebeklerin, 11.11.11 tarihinde doğan bebekler oldugunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Kamuoyunu yanlış yönlendirecek, dezenformasyon ve bilgi kirliğine yol açacak bu tür hataları bir daha tekrar ettirmeyecegimizin teminatı veriyoruz.

Siz değerli takipçilerimizden defaaten özür diliyoruz.
Allah’a emanet olunuz.
site yönetimi

Özür ve düzeltme | Herşey Öğren

maaş. sana :) ben de doğumdan sonra vazgeçmezsem 3 tane istiyorum :)

gözün aydın canım

merhaba kızlar bebişleri gören annelerinde gözlerı aydın.ya bişi sorcaktım kımseye catı muayenesı olmadımı.benım kontrol 34.haftada acaba ozaman yaparmıki.
ben de 20 şubatta olcam 37+3 olcam o gün.

En küçük fenerbahçeli ve ailesi :))))

Eki Görüntüle 340982

gamze:)) seni gördüğüme çok memnun oldum,Allah mesut etsin bebeğin sana ve ailene şans huzur mutluluk getirsin.yıllar sonra fotoğrafını görünce çok sewindim.bende mart sonu doğum yapıcam inşallah.iyi haberlerini bekliyorum,tabi tecrübelerinide:)

nası yapılıyo bakmadan parmağıyla mı sadece? yoksa hem bakıp hem parmak mı :))) nası detay ver bize böle yarı yolda bırakıp gitme

canım ben çatı muayenesi olmadım ama ilk doğumda açılmam varmı diye alttan bakıldı o zaman bebeğin başına kadar parmaklarını soktular o an sancım olduğu için çok acıdı 3 hafta öncede kasıklarım ağrıdığı için acilden gitmiştim ozamanda alttan baktılar yine bebeğin başına kadar sancım olmadığı için fazla acımadı sizleri korkutmak istemiyorum kızlar ama çok kısa sürüyo katlanılmıcak kadar değil yani kendinizi sıkmayın serbest bırakın içinizden sayın hemen geçecek

merhaba kızlar bende 35 haftalık hamileyim çok sık giremiyorum
yazdıklarınız hepsini okuyamadım çatı muaynesi tam olarak nezaman yapılıyo

bebeğin başına kadar mı :18: umarım doktorun parmakları uzundur :18:
merhaba kızlar bende 35 haftalık hamileyim çok sık giremiyorum
yazdıklarınız hepsini okuyamadım çatı muaynesi tam olarak nezaman yapılıyo

37. haftada

öleymiş okudum bende gamzede 33 haftalık doğum yaptı 2 kiloya yakındı maşallah evine bile geldi inşallah hepimiz sağsalim bebişlerle gelelim evimizeeee

Evet canım dediğin gibi hayırlı anne baba olalım çocuklarımıza inş. Çocuk yetiştirmek gercekten cok zor. Dışardan ahkam kesmekle olmuyor yanı. Alalh hepimize kolaylık versın

bebeğin başına kadar mı :18: umarım doktorun parmakları uzundur :18:

37. haftada

canım kolay bişey değil kemik yapısına bakılıyo bebiş kanaldan geçebilcekmi diye beni doğurtan ve parmaklayan ebe çatıların dar demişti bende cahil kafa yeni evliyim ondandır dedim ebede hayır onla ilgisi yok kemik yapısıyla ilgili demişti ilişkide yasak artık aşağısı koybulmuşturrrrr

eee çatı dar dedi o zaman sen şimdiki doğumu sezerryan mı yapcaksın? :44::44: dar olsada normal yapılmaz dimi??

alemsin canım yaa

Olurmu ne kusura bakması evet artık donmezsın bi daha marmarise gerçi marmariste harıka bı yer ama ınsanın memlektının yerını hiç bişey tutmaz. Bencede bende o kadar ısrar etmezdım yanı çocuğuda tehlıkeye atmak demek bu kadar ısrar, ben şimdi soranlara normal dıyorum ama doğuma gidince ne olur hiç birimiz bilemeyız hayırlısı olsun hepimiz için

eee çatı dar dedi o zaman sen şimdiki doğumu sezerryan mı yapcaksın? :44::44: dar olsada normal yapılmaz dimi??

valla ne bilim ben şidettle normal doğum istiyorum bakalım şimdikinde dr çatıların dar derse sezeryan diyebilir bebişin kilosuda 4 kiloyu geçerse normal yaptırmazlar dar oluca bebişin kafası kanaldan geçemiyo oksijensiz kalıyo kardeşimin öle oldu bebiş hamen çıkmadığı için solunumu durmuştu morarmıştu zavallım çatı muayenesi olamadan 36 haftada erken doğum yaptı ondada çatı darlığı vardı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…