- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #34.761
canım benim yaa bizde seni çok seviyoruz, ,yi ki açtın bu başlığı, bir sürü dostluğa, güzelliğe vesile oldun.yaa bide burası bana iyi geliyo cidden.. şuan bi kolum ağrıyo o kadar.. sizleri seviyoruuummmm
Canım inşaAllah hayırlı-güzel haberlerle gelirsin, dauaların içinde amiiinkızlar bizde 35 olduk. yarın bebişlerimizi görmeye gidicez. doktorum belki doğum gününü söyler , çünkü 37. haftada alıcaz demişti. bende artık hiç uyuyamıyorum sırtım belim çok ağrıyor. İnşallah yarın güzel haberler alırız. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
maşaAllah canım yaa, seninle günlerimiz aynı, benim doktor söylemiyor ama benim oğluşta bu civarlardadır herhaldeBiz geldikkkk oğluşum çok iyiymiş boyu 42cm kilosu da 1900gr olmuş,uyuyodu herzamanki gibiDr şimdilik normal doğum dedi.5-23 mart arası olabilirmiş doğum.O yüzden 5 marttan sonra izne ayırcak. 5 marta bişey kalmadı ama yaaa heycan yaptım
Bende sadece soyluyorlar ama koşullar düzelmiyor dıye dedim yoksa bende 3 çocuk düşünüyorum tabi dediğin gibi bi doğuralım bakalım ondan sonra değişirmi düşüncelerimiz. Bende tek kız 2 erkek olarak buyudum kız kardesi olanlara cok ımrenırım. Kuzenlerım var 3 kız o kadar eğlenıyorlarkı cok güzel bi duygu aslında . Sen ozman 2 kız 2 erkek istiyorsun heralde:))
ayy ne güzel gününüz belli, gerçi gün belli olunca vakit daha da geçmez oluyor diyorlar, Rabbim tamamına erdirsinslm
canlar
ben de sabah doktora gittim artık günümüz belli 23 yada 24 şubatta doğuruyorum kızlarrr
canım benim ya kolay gelsin sana , Rabbim yar ve yardımcın olsunSlm kızlar yorgunluktan öldüüüüüüüüüüüümmmm geçmişten sizlerden bihaberim inş. herşey yolundadır herkesler iyidir her ne kadar annem yardım etsede temizliğe kadın gelsede bir çok şeye benim uğraşmam gerekti perdelerimin hiç biri yeni eve uymadı perdeciyle ölçüyle uğraştım bu evde girişimiz genişti yeni evin girişi uzun dar kordidor yollulklar paspaslar hiçbirşey uymadı annemle hepsini baştan aldık doğum üstü baya bi masraf çıktııtotom başım ayrı yerlerde danki ne kadaqr kendimi yormamaya çalışsamda genelde ayaktayım off içinizi daralattım kusura bakmayın bu arada kızım tüm cicilerini yıkadık ütüledik misss gibi oldu çatnamızı hazırladık kağı süsümüzüde aldık lohusa tacımı da aldık baya bi kokoş olcaz ana kız kızımın hastane çıkışının şapkasına kurdale diktim çok hoş oldu ana kız takılcaz öyle
canım benim yaa, tşk ederim, valla siz bana en yakın arkadaşlarımdan bile daha yakın oldunuz, sizlere çok alıştım, inşaAllah doğumdan sonrada görüşürüz, inşaAllah 2012 mart anneleri gibi kopmayız, bazen orayı okuyorumda, kopukluk olmuş, bazı anneler sitem ediyorlardıBiz neciyiz kuzum biz oluruz senin kız kardeşin hemde seve seve
canım bebişin gayet iyi, bugün özgede gitii doktora, onunla bir gün var aranızda onun oğluşu 1900müş, onun yanında senin bebişin maşaAllahı variyi akşamlar kızlar neler kaynattınız bugün gayemden haber varmı???? bizde drdan yeni geldik kızım suyu ve eşi herşeyi çok iyimiş kilosuda 2250 gr bana küçük gibi geldi ama dr haftasına göre çok iyi dedi erken doğum riski olduğu halde bu haftalara kadar gelmemize şaşırdı buarada başaşağı dönmüştü pozisyon değişmemiş bidahada ters dönemez dedi yani normal doğum gibi görünüyo hepimiz için hayırlısı
kızlar slm geçmişe bakmadan yazıyorum kontrolümüz ii geçti nts ye girdik 1 saat sancı çıkmadı 2640 gr 44 cm dr un tabiriyle kısa boylu şişko kızım olcak:) 10 gün sonra tekrar çağırdı doğsa bile endişe etme artık diyerek yağladı tuzladı yolladı bizi:)